Arkadaşlar malesef size güzel bir haber veremeyeceğim..:çok üzgünüm:1nokta bilmem kaç çıktı beta hcg ve çok kanamam var telefon edip sordum sonucu..Nasib böyleymiş..Dr da büyük ihtimalle tahminin doğru dedi..İlk çift çizgi çıkan test kitini gösterdim dr a..Şans işte..Ama preseede hala güveniyorum ben..Ben başaramadım sadece...Kısmet olmadı...Kimyasal da olsa hamile kalabiliyormuşum doğal yoldan..Bunu öğrendim hiç olmazsa..Diğer arkadaşlardan mutlaka güzel sonuçlar gelecek buna yürekten inanıyorum..Bu gün tüp bebek tedavisine başladım.. Benim için dua edin olur mu ?:Saruboceq:
Aklıma gelen başıma geliyor demiştim..Geldi işte..Bari güzel şeyler düşüneyim de onlar gelsin başıma..:CüvCüv: :CüvCüv:
kızlar sağolun. Allah razı olsun. Çok öpüyorum sizi. Ben şimdi çıkıyom. Görüşürüz inşallah .
caspercim devlet sna o raporu kolay kolay vermiyor canım birsürür test sonrası doktor tarafından onaylanırsa veriyorlar eltimler burda 4aydır almak için uğraştılar olmadı şimdi dışarda özele gitmeyi düşünüyorlar inşallah sen kısa sürede alırsın birde sanırım aldığın gibi tedaviye başlaman gerekiyor yinede yanıltmıyım seni ama
caspercim tedaviye yakın alman gerekiyo hatta şöyle söyleyim rapor bir ay geçerli başlıycan ay çıkarttırcan yanı bütün evrakların tamamlanınca rapor için veriyosun hastanenin rapor bölümüne gitmek istediğin zaman verirsin evraklarını çok zor olmadı bizim almamız ama tabiki biraz uzun bi süreç işte adetin 3 19 23 günü testleri rahim filmi hatta bazılarından histereskopi laparoskopi istiyolarbizim azosperm olduğundan çok araştırmadan rapor verdiler zorluk çıkarmadılar yani.....inşallah yardımcı olablilmişimdir.....
günaydın kızlar bu hafta güzel bir hafta olur inşallah ben şubat annesi olmayı çok isterdim ama malesef 5haziranda bende kırmızı kartı gördüm
yeni adet tarihim 5 temmuz nevrocum onuda eklersin buarada istanbullu bayanlar için duyduğum bi şey var sizlerle paylaşayım ünlü bir tüp bebek merkezi yaz inidirmi yapmış ilaçlar dahil 3950 tl miş ilgelenenler olabilir bende isterdim ama eşim biras bekleyelim diyor ama çevremdekilerde artık 3kişi olmanın zamanı gelmedimi diyorlar malum 9gün sonra 2 yıllık evli oluyorum buarda annemler geldi memleketten onlar var bende buara mutluluğuma dicek yok yani allah herkesin gönlüne göre versin
çok sağol canım
rahim filmini bir dahamı çektiricemmmmsenağlamasenağlamasenağlama
amin canım. sağolun kızlar . aslında yılbaşından sonra düşünüyorumda 3 yıl dolunca heyecanlandım hemen mi yaptırsam diye kalbim pır pır atmaya başladı genede fikrim olsun dedim. olurya hemen alınması gerekirse halledeyim diyecektim. ama süreliymiş tarihi netleştirdiğim zaman başlarım artık. hayırlısı olsun bakalım.
amin canım. sağolun kızlar . aslında yılbaşından sonra düşünüyorumda 3 yıl dolunca heyecanlandım hemen mi yaptırsam diye kalbim pır pır atmaya başladı genede fikrim olsun dedim. olurya hemen alınması gerekirse halledeyim diyecektim. ama süreliymiş tarihi netleştirdiğim zaman başlarım artık. hayırlısı olsun bakalım.
hayırlısı olsun canım inşallah tarihin belli olunca sende ilk denemende hamiş kalırsın hatta o zamana kadar doğal yoldan gelse hiç fena olmaz canım allahım hepimizin gönlümüzün muradını versin inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim ya sevincini düşüne biliyorum ama neden bekliyosu ya keşke benim dolmuş olsaydı 3 yılım hiç düşünmezdim... ama hayali bile güzel yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?