Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hakkkında hayırlı olan buymuş bak hemen tedaviye başalmana vesile oldu en azından canım hayrlısı olsun inşallah yine beişlerin olacak ve bu sefer kucağına lacaksın allahın izniyle sağlıklı ve hayırlı bir şekilde canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

can iso hayırlı olsun aşılaman. canım 10 dakkalık bişi çok zor bir işlemde değil. inan rahim filmi daha zor canım.spekulum takılırken rahim ağzına o anda bir ah dersin sonrasında bişi yok zaten canım.sonra şırınga ileri spermler içeri veriliyo ama sen hissetmiyosun. 20 dakka falan dinlendirir eve gönderirler canım. geriside gelsin spermcikler ve sonrası da tabiiii bebişşşşşşşşşşşşşş

kızlar sağolun. Allah razı olsun. Çok öpüyorum sizi. Ben şimdi çıkıyom. Görüşürüz inşallah .

canım inşallah sorunsuz bir şekilde yumurtalar toplanmıştır ve bir sürü kaliteli yumurta elde edilmiştir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: eşininden de kaliteli sperm alınmıştır inşallah :Saruboceq::Saruboceq: allahın izniyle yumrtalar döllenir kaliteli embriyolar oluşur ve sonunda sende hamiş olursun tüm dularımız seninle canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ya bişi sorucam ben dün itibari ile resmi olarak evlilikte 3 yılımı doldurmuş oldum. tüp bebek raporunu almaya hak kazandım ama bu raporu hemen alıp tüpbebek yaptırana kadar saklıyormuyum yoksa yaptırmayı düşündüğüm zamanmı almam gerkiyor bilenler yardımcı olursa sevinirim.

teşekkürler canisom valla iyi oldu annemin gelmesi çok iyi destek oluyorlar bana bizede diyor sizde yaptırın maddi olarak ben yardımcı olurum diyor ama ben istemiyorum dedim bende rabbim nasip etsin cümlemize

Günaydın arkadaşlar haziran hamişleri daha çıkmadı nereye saklanıyorlar acaba..Bu ay bana sanki tadavide olan arkadaşlar bombayı patlatacak gibi geliyor..İnşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz tedavisiz bekleyen arkadaşlarında bir an önce meleklerini gönderir tedavi yollarında yıpratmaz rabbim ..:CüvCüv::CüvCüv:

Haziran hamişler saklanmayın hadi çıkın ya.
elma dersem çık armut dersem çıkma..
elma elma elmazemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemilemafoldumbenhihoyyyt

caspercim devlet sna o raporu kolay kolay vermiyor canım birsürür test sonrası doktor tarafından onaylanırsa veriyorlar eltimler burda 4aydır almak için uğraştılar olmadı şimdi dışarda özele gitmeyi düşünüyorlar inşallah sen kısa sürede alırsın birde sanırım aldığın gibi tedaviye başlaman gerekiyor yinede yanıltmıyım seni ama

nevroo her zamanki gibi kırmızılar geldi.lülülülülülü
sanırım 5 temmuz yeni adetturkbayragi
öpüyorum hepinizi yeni hamişi kutluyorumopuyorumnanaktan

çok sağol canım.

o testler tedavi sırasında yapılanlar değilmi acaba ki silbaştan tekrar mı yapılacak.

2 aşılamada oldum zaten onlarda kayıtlı hastanede doktorum zaten tüpbebeğe geç diyor raporuda aynı hastaneden alıcam o zaman doktorum yardımcı olur heralde. onunla konuşayım bakayım bir ne diyecek

caspercim tedaviye yakın alman gerekiyo hatta şöyle söyleyim rapor bir ay geçerli başlıycan ay çıkarttırcan yanı bütün evrakların tamamlanınca rapor için veriyosun hastanenin rapor bölümüne gitmek istediğin zaman verirsin evraklarını çok zor olmadı bizim almamız ama tabiki biraz uzun bi süreç işte adetin 3 19 23 günü testleri rahim filmi hatta bazılarından histereskopi laparoskopi istiyolarbizim azosperm olduğundan çok araştırmadan rapor verdiler zorluk çıkarmadılar yani.....inşallah yardımcı olablilmişimdir.....

çok sağol canım

rahim filmini bir dahamı çektiricemmmmsenağlamasenağlamasenağlama

oohh oh ne güzel ya annenlerin yanında olmaları........inş canım tez günlerde olursun inş 3 kişilik çekirdek aile

çok sağol canım

rahim filmini bir dahamı çektiricemmmmsenağlamasenağlamasenağlama

canım rahim filminin hayatta bir defa çekilmesi yeterli tekrarı yok demişlerdi bana
hastaneden

yok canım bi tane varsa bi daha istemezler için rahat olsun sıfırdan daha yeni başlayanlar için zaten sen aşılama yaptırdığına göre çoğu testin vardır güncel olması gerekenler varsa onları isterler sadece allah kolaylık versin canım ama çokta korkma iki defa aşılama yaptırmışsın çok zor olmaz canım inşallah.......

amin canım. sağolun kızlar . aslında yılbaşından sonra düşünüyorumda 3 yıl dolunca heyecanlandım hemen mi yaptırsam diye kalbim pır pır atmaya başladı genede fikrim olsun dedim. olurya hemen alınması gerekirse halledeyim diyecektim. ama süreliymiş tarihi netleştirdiğim zaman başlarım artık. hayırlısı olsun bakalım.

canım benim ya sevincini düşüne biliyorum ama neden bekliyosu ya keşke benim dolmuş olsaydı 3 yılım hiç düşünmezdim... ama hayali bile güzel yaaa.

hayırlısı olsun canım inşallah tarihin belli olunca sende ilk denemende hamiş kalırsın hatta o zamana kadar doğal yoldan gelse hiç fena olmaz canım allahım hepimizin gönlümüzün muradını versin inşallah canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim ya sevincini düşüne biliyorum ama neden bekliyosu ya keşke benim dolmuş olsaydı 3 yılım hiç düşünmezdim... ama hayali bile güzel yaaa.

öylede canım biliyosun sınavlarım var demiştim biz eşimle muhasebe büro açıyoruz. herşeyi oturttuk bir sınavları bitirip belgemi almam kaldı. oda yılbaşını oacak - şubatı bulacak. yoksa dünden beri kalbim pır pır çarpıyo 3 yılım dolsun diye beklerken şimdi o an gelince ertelemek hakkatten benim için zor hem maddi tarafıda var tabiki bu işin. zaman gösterecek bakalım hayırlısı

Kzlar şimdi size bu haziran hamiş adaylarını vericem bu listeden en az 7 tane çıkar inşallah .Tabi temennimiz hepsi çıksın ama ben daha önceki istatistik çalışmama göre 7 diyorum..hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:

1- Serenalar 5 haziran

2- Harzem 12 haziran
3-ellmuallim 8 haziran
4- uykucuşirine 12 haziran
5- Minoş 12 HAZıRAN aşılama tedavisinde
6-Yeterrr 13 HAZıRAN
7-BUBUŞ 13 HAZıRAN
8-TULıNY 13 HAZıRAN
9-BALSURAT 13 HAZıRAN
10-NESER 15 HAZıRAN aşılama tedavisinde
11-MELORABıS 16 HAZıRAN
12-CORNELıA35 17 HAZıRAN
13-BENGÜSU 18 HAZıRAN
14-BıREBıRA 19 HAZıRAN
15-NERGıS55 20 HAZıRAN
16-ZELAL81 20 HAZıRAN AŞILAMA TEDAVıSıNDE
17-LALUZ24Z 21 HAZıRAN
18-CAN-ıSO 21 HAZıRAN
19-CASPER33 26 HAZıRAN
20-ELıTU 26 HAZıRAN TÜP BEBEK TEDAVıSıNDE
21-ASı74 30 HAZıRAN TÜP BEBEK TEDAVıSıNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZıRAN
23-Ölem82do 29 HAZıRAN AŞILAMA TEDAVıSıNDE
24--oztun :SONUÇ HAZıRAN ?????? 1. Tüp Bebek -

:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
mafoldumbenmafoldumben BEBıŞLER SAKLANMAYIN ÇIKIN BAK ANNELERıNıZ SıZı BEKLıYOR.mafoldumbenmafoldumben

Aslında liste baya kabarıkmış bu listeden 7 hamişden aşağısı kurtarmaz...zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…