Kzlar şimdi size bu haziran hamiş adaylarını vericem bu listeden en az 7 tane çıkar inşallah .Tabi temennimiz hepsi çıksın ama ben daha önceki istatistik çalışmama göre 7 diyorum..hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
1- Serenalar 5 haziran
2- Nesrinsavaş 11 haziran
3- Harzem 12 haziran
4- canzi3445 12 haziran opuyorumnanaktan:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
5- uykucuşirine 12 haziran
6- Minoş 12 HAZİRAN
7-Yeterrr 13 HAZİRAN
8-BUBUŞ 13 HAZİRAN
9-TULİNY 13 HAZİRAN
10-BALSURAT 13 HAZİRAN
11-NESER 15 HAZİRAN
12-MELORABİS 16 HAZİRAN
13-CORNELİA35 17 HAZİRAN
14-BENGÜSU 18 HAZİRAN
15-BİREBİRA 19 HAZİRAN
16-NERGİS55 20 HAZİRAN
17-ZELAL81 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
18-LALUZ24Z 21 HAZİRAN
19-CAN-İSO 21 HAZİRAN
20-CASPER33 26 HAZİRAN
21-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
23-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZİRAN
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
mafoldumbenmafoldumben BEBİŞLER SAKLANMAYIN ÇIKIN BAK ANNELERİNİZ SİZİ BEKLİYOR.mafoldumbenmafoldumben
Aslında liste baya kabarıkmış bu listeden 7 hamişden aşağısı kurtarmaz...zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım çok isterdim ama beni eleyebilirsin dün kırmızı kartı gördüm canım ben inşallah bir başka sefeere canım diğer arkadaşlar için dularımız canım inşallah 7 hamiş ve daha fazlası çıkar tatlım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kzlar şimdi size bu haziran hamiş adaylarını vericem bu listeden en az 7 tane çıkar inşallah .Tabi temennimiz hepsi çıksın ama ben daha önceki istatistik çalışmama göre 7 diyorum..hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
1- Serenalar 5 haziran
3- Harzem 12 haziran
4- uykucuşirine 12 haziran
5- Minoş 12 HAZİRAN
6-Yeterrr 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ 13 HAZİRAN
8-TULİNY 13 HAZİRAN
9-BALSURAT 13 HAZİRAN
10-NESER 15 HAZİRAN
11-MELORABİS 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 20 HAZİRAN
16-ZELAL81 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO 21 HAZİRAN
19-CASPER33 26 HAZİRAN
20-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZİRAN
mafoldumbenmafoldumben BEBİŞLER SAKLANMAYIN ÇIKIN BAK ANNELERİNİZ SİZİ BEKLİYOR.mafoldumbenmafoldumben
Aslında liste baya kabarıkmış bu listeden 7 hamişden aşağısı kurtarmaz...zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
1- Serenalar 5 haziran
3- Harzem 12 haziran
4- uykucuşirine 12 haziran
5- Minoş 12 HAZİRAN
6-Yeterrr 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ 13 HAZİRAN
8-TULİNY 13 HAZİRAN
9-BALSURAT 13 HAZİRAN
10-NESER 15 HAZİRAN
11-MELORABİS 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 20 HAZİRAN
16-ZELAL81 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO 21 HAZİRAN
19-CASPER33 26 HAZİRAN
20-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZİRAN
ahhh ahhhhhhh keşke lazuz.
ama allahtan ümit kesilmez dimi kızlar.
her şey çocuk için
herkese günaydın nasılsınız kızlar? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyeyim önce buyrunnnnnnnnnvereliniortak
kızlar çarşamba kontrole gitcem, perşembe aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
aşılama yaptıran arkadaşlar, zor bir işlemmi yaw? ilk kez olunca bilmiyorum nasıl geçirecem oyüzden sizden acıcık ön bilgi alayım istedimfisfisfis
selam nesrincim nasılsın bakalım işler nasıl yoğunmu inşallah eşin gelince hemen hamiş kalırsın canımmmmmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ya bişi sorucam ben dün itibari ile resmi olarak evlilikte 3 yılımı doldurmuş oldum. tüp bebek raporunu almaya hak kazandım ama bu raporu hemen alıp tüpbebek yaptırana kadar saklıyormuyum yoksa yaptırmayı düşündüğüm zamanmı almam gerkiyor bilenler yardımcı olursa sevinirim.
ah balıııımm ben rahim filmini çektiremedimde üstüne bide histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı bilem oldum ondan sonrada çektiğimi bi ben bilirimdesene ozaman aşılama bana şurup gibi gelecek zemuszemus
hoşgeldin bengüsu güzel şeyler çabuk biter tadı damakta misali hadi bakalım tatil hatıranız bir bebiş olur inşallah :Saruboceq:
can-iso aşılaman hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah, aşılamayı bende pek bilmiyorum yaptıran arkadaş çok var onlar yazarlar sana :1rolleyes:
aymesim bir hafta kaldı tatile demek haırlıklar başlar inceden ,sendende bir antalya hatırası bekleriz artıkın delikafadulden
nevroo her zamanki gibi kırmızılar geldi.lülülülülülü
sanırım 5 temmuz yeni adetturkbayragi
öpüyorum hepinizi yeni hamişi kutluyorumopuyorumnanaktan
Canım çok sağol yetercim. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahopuyorumnanaktanturkbayragi turkbayragi turkbayragi DUALARIMIZ SENİNLE TATLIM İNŞŞ BEİŞLERİNLE GELECEK BİZE GÜZEL HABERLER VERCEKSİN ALLAHIN İZİNİ İLE :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ MEVALM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: HİÇ KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA DUALARIMIZI KABUL ET ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME İNŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Nevrom inşallah herşey yolunda gider. Şimdi telefon bekliyorum. İçim kıpır kıpır. Hayırlısıyla sıkı sıkı tutunurlar ve benim de hasretim biter. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evlatlarıyla imtihan etmesin.ŞenizCanım demek bugün yumurtaların toplanacaktı. Toplanmıştır sanırım. İnşallah hepsi sağlıklı ve güzel kalitedirler. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Spermler de iyi kalitede olurlar inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Bundan sonra bol bol dua edelim. Güzel güzel döllenip , sağlıkla bölünmeye devam etsinler. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Transfer günü de oraya yerleşip ayrılmasınlar annelerinden inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?