Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok isterdim ama beni eleyebilirsin dün kırmızı kartı gördüm canım ben inşallah bir başka sefeere canım diğer arkadaşlar için dularımız canım inşallah 7 hamiş ve daha fazlası çıkar tatlım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Tamam canıım kısmet birdahaki aya inşallah

ahhh lazuzzz ahhh keşkeee... ben bu ihtimalin yanından bile geçmem malesef... eşim burda olsa belki bir ihtimal ama mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbensenağlamasenağlamasenağlama

ahhh ahhhhhhh keşke lazuz.
ama allahtan ümit kesilmez dimi kızlar.
her şey çocuk için

ahhh ahhhhhhh keşke lazuz.
ama allahtan ümit kesilmez dimi kızlar.
her şey çocuk için

Tabiki allahtan ümit kesilmez canım diğer hamile arkdaşalrın hangisi bekliyorduki ben olurmuyumki bu mucize bana uğramaz ki demiyorlarmıydı..İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı bir evlat nasip eder rabbim hepimize

Günaydın kızlaropuyorumnanaktan

can_iso inşallah aşılaman iyi geçer
güzel haberi verirsin bize:CüvCüv:

ah balıııımm ben rahim filmini çektiremedimde üstüne bide histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı bilem oldum ondan sonrada çektiğimi bi ben bilirim desene ozaman aşılama bana şurup gibi gelecek zemuszemus

21-ELıTU 26 HAZıRAN TÜP BEBEK TEDAVıSıNDE
22-ASı74 30 HAZıRAN TÜP BEBEK TEDAVıSıNDE
16-ZELAL81 20 HAZıRAN AŞILAMA TEDAVıSıNDE

Bu 3 arkadaşımızın tedavileri sonunda inşallah bebişlerine kavuşurlar.4 tane daha doğal yoldan hamiş bekliyorum allahın izniyle 7 dedim içimden öle geçti bakalım ..

Kulaklarım cınladı geldim. Dün hep yattım kızlar haber veremedim. Aklım da sizde kaldı. Dün sabah 9,30 gibi yumurtalarım toplandı. 15 tane yumurtam çıkmış maaşallah. Bugün öğleden sonra arayıp kaçının döllendiğini haber verecekler. Tuvalete anca kalkıyom. Kasıklarım epey ağrıyor. Ama moral olarak iyiyim çok şükür. Onları düşününce daha iyi oluyorum. Çarşambaya hayırlısıyla transferim var.

benim aşılama için aldığım raporu eczacı ilaçlarınızı 1 ay içinde alın yoksa raporunuz yanar demişti.
yani rapor çıktıktan sonra 1 ay içinde ilaçlarını alman lazım.

ah balıııımm ben rahim filmini çektiremedimde üstüne bide histeroskopi ve laparoskopi ameliyatı bilem oldum ondan sonrada çektiğimi bi ben bilirim desene ozaman aşılama bana şurup gibi gelecek zemuszemus

canım histeroskopi ve laparoskopiyi neden oldun benimde olma ihtimalim var tek tüpüm kapalı ve rahim ağzında miyom var o yüzden olabilirim nasıl bir işlem nerde yaptırdın bilgi verebilirsen sevinirim canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:CADIARZU

Evet canım valla hazırlıkları bitirdim bilekaydirigubbakcemile3
inşallah canım bende çok istiyom ordan 3 kişi gelmeyiopuyorumnanaktan

nevroo her zamanki gibi kırmızılar geldi.lülülülülülü
sanırım 5 temmuz yeni adetturkbayragi
öpüyorum hepinizi yeni hamişi kutluyorumopuyorumnanaktan

Canım hoşgeldina.s. zun zamandır yoktur nerelerdesin senopuyorumnanaktan özlemiştim seni herşey yolundadır inşallah:1hug:

Canım çok sağol yetercim. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahopuyorumnanaktan

Nevrom inşallah herşey yolunda gider. Şimdi telefon bekliyorum. İçim kıpır kıpır. Hayırlısıyla sıkı sıkı tutunurlar ve benim de hasretim biter. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evlatlarıyla imtihan etmesin.Şeniz

Elitu hayırlı olsun canım az kaldı inşallah emeklerinin karşılığını alıcaksın öğleden son ra kaç bebişin olduğunu öğreniceksin çok heyecanlı vallahihoyyyt
dualarım seninle:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

casper inşallah işlerini kolay halledebilirsin doktorununda aynı olması senin için iyi olmuş eltimler 3aşılama geçirdikleri halde vermedi doktor raporu sürekli gidip geldiler birde üniversite hastanesi olduğundan kolay randevu vermiyorlar ondanda süre uzadu inşallah senin daha kolya olur bebişin gelir biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…