Kzlar şimdi size bu haziran hamiş adaylarını vericem bu listeden en az 7 tane çıkar inşallah .Tabi temennimiz hepsi çıksın ama ben daha önceki istatistik çalışmama göre 7 diyorum..hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
1- Serenalar 5 haziran
2- Nesrinsavaş 11 haziran
3- Harzem 12 haziran
4- uykucuşirine 12 haziran
5- Minoş 12 HAZİRAN
6-Yeterrr 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ 13 HAZİRAN
8-TULİNY 13 HAZİRAN
9-BALSURAT 13 HAZİRAN
10-NESER 15 HAZİRAN
11-MELORABİS 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 20 HAZİRAN
16-ZELAL81 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO 21 HAZİRAN
19-CASPER33 26 HAZİRAN
20-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZİRAN
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
mafoldumbenmafoldumben BEBİŞLER SAKLANMAYIN ÇIKIN BAK ANNELERİNİZ SİZİ BEKLİYOR.mafoldumbenmafoldumben
Aslında liste baya kabarıkmış bu listeden 7 hamişden aşağısı kurtarmaz...zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canım geçmiş olsunn.Ohh allaha şükür bunuda atlattınn.maşşallah yumoşlarınaaKulaklarım cınladı geldim. Dün hep yattım kızlar haber veremedim. Aklım da sizde kaldı. Dün sabah 9,30 gibi yumurtalarım toplandı. 15 tane yumurtam çıkmış maaşallah. Bugün öğleden sonra arayıp kaçının döllendiğini haber verecekler. Tuvalete anca kalkıyom. Kasıklarım epey ağrıyor. Ama moral olarak iyiyim çok şükür. Onları düşününce daha iyi oluyorum. Çarşambaya hayırlısıyla transferim var.
Kzlar şimdi size bu haziran hamiş adaylarını vericem bu listeden en az 7 tane çıkar inşallah .Tabi temennimiz hepsi çıksın ama ben daha önceki istatistik çalışmama göre 7 diyorum..hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
1- Serenalar 5 haziran
2- Nesrinsavaş 11 haziran
3- Harzem 12 haziran
4- uykucuşirine 12 haziran
5- Minoş 12 HAZİRAN
6-Yeterrr 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ 13 HAZİRAN
8-TULİNY 13 HAZİRAN
9-BALSURAT 13 HAZİRAN
10-NESER 15 HAZİRAN
11-MELORABİS 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 20 HAZİRAN
16-ZELAL81 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO 21 HAZİRAN
19-CASPER33 26 HAZİRAN
20-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZİRAN
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
mafoldumbenmafoldumben BEBİŞLER SAKLANMAYIN ÇIKIN BAK ANNELERİNİZ SİZİ BEKLİYOR.mafoldumbenmafoldumben
Aslında liste baya kabarıkmış bu listeden 7 hamişden aşağısı kurtarmaz...zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kulaklarım cınladı geldim. Dün hep yattım kızlar haber veremedim. Aklım da sizde kaldı. Dün sabah 9,30 gibi yumurtalarım toplandı. 15 tane yumurtam çıkmış maaşallah. Bugün öğleden sonra arayıp kaçının döllendiğini haber verecekler. Tuvalete anca kalkıyom. Kasıklarım epey ağrıyor. Ama moral olarak iyiyim çok şükür. Onları düşününce daha iyi oluyorum. Çarşambaya hayırlısıyla transferim var.
Tabiki allahtan ümit kesilmez canım diğer hamile arkdaşalrın hangisi bekliyorduki ben olurmuyumki bu mucize bana uğramaz ki demiyorlarmıydı..İnşallah sağlıkla kucağımıza alacağımız hayırlı bir evlat nasip eder rabbim hepimize
benim aşılama için aldığım raporu eczacı ilaçlarınızı 1 ay içinde alın yoksa raporunuz yanar demişti.
yani rapor çıktıktan sonra 1 ay içinde ilaçlarını alman lazım.
canım histeroskopi ve laparoskopiyi neden oldun benimde olma ihtimalim var tek tüpüm kapalı ve rahim ağzında miyom var o yüzden olabilirim nasıl bir işlem nerde yaptırdın bilgi verebilirsen sevinirim canım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:CADIARZU
-badem- .... 5 haziran..:dance: mikroenjesiyon tedavisinde...
badem hayırlı olsun tedavin canım inş güzel sonuçlar alırsın halayımızı çekerizhihoyyyt
canım ben başka bir şehirde özel bir hastanede oldum ameliyatı, kızkardeşim orda hemşire oyüzden onun doktoruna gittim, rahim filmi çekemedi doktor oyüzden laparoskopi ve histeroskopi yapıcam dedi, ameliyattan sonrada hem rahim ağzı hem sağ tüp kapalıymış dedi çok şükür şimdi bi sorunum yok ameliyatta genel anestezi aldım iyi geçti sadece ameliyat sonrası anestezinin verdiği bulantı sırt ve baş ağrısı oldu bende dikişimde azdı ama yinede çalıştığım için 1 hafta rapor aldım mecburen çok zor bişey değil Rabbim yardımcın olsun inşallah tatlım
Canım çok sağol yetercim. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahopuyorumnanaktan
Nevrom inşallah herşey yolunda gider. Şimdi telefon bekliyorum. İçim kıpır kıpır. Hayırlısıyla sıkı sıkı tutunurlar ve benim de hasretim biter. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evlatlarıyla imtihan etmesin.Şeniz
arkadaşlar aşılama ücreti nekadar ve ilaçlarının % kaçını devlet ödüyor bileniniz varmı kafamçokkarıştı
yerine göre değişiyo benim yaptıracağım yerde 500 tl...ilaçlarında 20% biz ödüyoruz galiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?