Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
elitu canım dularımız seninle inşallah hepisi döllenir ve bebişler gelir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kıs beni niye eklemedin tabii ben size sölemedimki iğnelere başladıgımı hihoyyyt

elıtu inşallah hepsi dölennmişitr. yumurtaların bebişlerle dolsun canım .hadi bakalım 2haftaya öğreniriz hamişliğini inşallah

Canım geçmiş olsunn.Ohh allaha şükür bunuda atlattınn.maşşallah yumoşlarınaaİnşallahh güzelcee en kaliteliii sekılde dölleniceklerr:Saruboceq:Rabbim emeklerinin karşılığında meleklerini sana göndersin inşallahh.Kucagını boş bırakmasın:Saruboceq:

Laluzumm inşallahh.Ama bende elendim o listeden %1 lik bile olasılık yok hamile olabilmem içinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah güzel güzel döllenip sonrada bölünüp annelerini bekleyecekler hayırlısı ile sana tutunup hiç bırakmasınlarrrrrrrrrrrr

elitu canım inşallahbir sürü embriyon oluşsun sonrada ikiz bebişlerin:))))

kızlar aşılamada ilaçları almak için kaç yıllık evli olmak gerekiyo bilen varmı?

canım ben başka bir şehirde özel bir hastanede oldum ameliyatı, kızkardeşim orda hemşire oyüzden onun doktoruna gittim, rahim filmi çekemedi doktor oyüzden laparoskopi ve histeroskopi yapıcam dedi, ameliyattan sonrada hem rahim ağzı hem sağ tüp kapalıymış dedi çok şükür şimdi bi sorunum yok ameliyatta genel anestezi aldım iyi geçti sadece ameliyat sonrası anestezinin verdiği bulantı sırt ve baş ağrısı oldu bende dikişimde azdı ama yinede çalıştığım için 1 hafta rapor aldım mecburen çok zor bişey değil Rabbim yardımcın olsun inşallah tatlım

badem hayırlı olsun tedavin canım inş güzel sonuçlar alırsın halayımızı çekerizhihoyyyt

Tedavide olan tüm arkadaşlar güzel sonuç alırlar inşallah Aminnnnn hep beraber halay çekelim..vereliniortaka.s.:dance::hooray::asigim: opuyorumnanaktan hihoyyyt

arkadaşlar aşılama ücreti nekadar ve ilaçlarının % kaçını devlet ödüyor bileniniz varmı kafamçokkarıştı

çok sağol canım geçmiş olsun canım darısı başıma canım bakalım bende düşünüyorum ama hayırlısı artık :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Telefon beklemek nedemektir cok iyi biliyorum. Hayırlısı ile inşallah evlat sahibi olursun ve sağlıkla kucağına alırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…