Günaydın arkadaşlar herkes için çok güzel bir hafta olur inşallahhihoyyyt
ben bu haftanın bitmesini sabırsızlıkla bekleyenlerdenimsengözlerimebaksanab malum tatile gidicem zemuszemus
Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz tez zamanda hamiş kalırsınız inşallah:Saruboceq:
Bengüm canımcım sende hoşgeldin hadi bakalım bi tatil bombası bekliyoz senden:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
herkese günaydın nasılsınız kızlar? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyeyim önce buyrunnnnnnnnnvereliniortak
kızlar çarşamba kontrole gitcem, perşembe aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
aşılama yaptıran arkadaşlar, zor bir işlemmi yaw? ilk kez olunca bilmiyorum nasıl geçirecem oyüzden sizden acıcık ön bilgi alayım istedimfisfisfis
hoşgeldin bengüsu güzel şeyler çabuk biter tadı damakta misali hadi bakalım tatil hatıranız bir bebiş olur inşallah :Saruboceq:
can-iso aşılaman hayırlı olsun sonu bebiş olsun inşallah, aşılamayı bende pek bilmiyorum yaptıran arkadaş çok var onlar yazarlar sana :1rolleyes:
aymesim bir hafta kaldı tatile demek haırlıklar başlar inceden ,sendende bir antalya hatırası bekleriz artıkın delikafadulden
Kzlar şimdi size bu haziran hamiş adaylarını vericem bu listeden en az 7 tane çıkar inşallah .Tabi temennimiz hepsi çıksın ama ben daha önceki istatistik çalışmama göre 7 diyorum..hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
1- Serenalar 5 haziran
2- Nesrinsavaş 11 haziran
3- Harzem 12 haziran
4- uykucuşirine 12 haziran
5- Minoş 12 HAZİRAN
6-Yeterrr 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ 13 HAZİRAN
8-TULİNY 13 HAZİRAN
9-BALSURAT 13 HAZİRAN
10-NESER 15 HAZİRAN
11-MELORABİS 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 20 HAZİRAN
16-ZELAL81 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO 21 HAZİRAN
19-CASPER33 26 HAZİRAN
20-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZİRAN
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
mafoldumbenmafoldumben BEBİŞLER SAKLANMAYIN ÇIKIN BAK ANNELERİNİZ SİZİ BEKLİYOR.mafoldumbenmafoldumben
Aslında liste baya kabarıkmış bu listeden 7 hamişden aşağısı kurtarmaz...zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kulaklarım cınladı geldim. Dün hep yattım kızlar haber veremedim. Aklım da sizde kaldı. Dün sabah 9,30 gibi yumurtalarım toplandı. 15 tane yumurtam çıkmış maaşallah. Bugün öğleden sonra arayıp kaçının döllendiğini haber verecekler. Tuvalete anca kalkıyom. Kasıklarım epey ağrıyor. Ama moral olarak iyiyim çok şükür. Onları düşününce daha iyi oluyorum. Çarşambaya hayırlısıyla transferim var.
-badem- .... 5 haziran..:dance: mikroenjesiyon tedavisinde...
kıs beni niye eklemedin tabii ben size sölemedimki iğnelere başladıgımı hihoyyyt
canım adet tarihin ne zaman haziran içinde adet görmeyi bekleyenleri aldım listeye söle ekleyeyim..
Badem sende sonucu haziran içindemi öğrenicen allah kısmet ederse öyleyse senide ekleyelim listeye .
AYOL BUDA LİSTE İÇİNDE LİSTE OLDU BENİMKİ AYLIK LİSTE NEVRONUNKİ GENEL LİSTE..
mafoldumbenmafoldumben
nevrosky beni de listeye ekleyebilir misin
mavioje 23 haziran(BEKLENEN ADET TARİHİ) varikosel(04 OCAK VARİKOSEL AMELİYATI OLDU) 2 başarısız aşılama havuçsuyu, evicap,keçiboynuzu kürü, klomen 3. AŞILAMA TEDAVİSİNDEYİM BU AY.
slm kızlar nasılsınız nevrom ben daha adet olmadım ya acaba antıbıyotık kullanıyorum acaba ondanmıdır
slm kızlar,
bugün sabaha karşı döndük tatilden,çok güzeldi ama çokkeşke bir daha olsa da gitsek tatil güzel ama sonrası bir sürü çamaşır var sabahtan beri makina çalışıyor,eşim ise klasik erkek tipi tv seyredip koltukta yatıyor
2 kere preseed kullandım,bakalım sonuç ne olacak merak ediyorum,hayırlısı olur inş ,ben şimdi çamaşır asmaya gidiyorum ,yarın görüşürüz,kendinize iyi bakın Şeniz
evet nevrocum tam elek oldu
konu acilmisken sanada soruyum canim
senin gonaf yakiyormuydu biz dun sasirdik hic yakmayinca birde igneyi saf saf 5 kere batirdim cektim yani tam elek oldum
2.yapinca anladimki hic yakmiyormus ne guzelmis bu gonal f valla hic acisiz ama digeri beni yedi bitirdi
canim ins guzel bi ev bulursunuz hamis hamis zor olcak ama vardir yardim edenin yoksa cagir bizim kizlardan
nevrosky sana bırsey sorcam ılerı hareket bozuklugu varsa dogal yoldan hamıle kalan varmı acaba artık umıtlerım tukenmeye basladı cevaplarsan sevınırım
Canım benim keşke inşallah rabbim banada nasip eder
pre sedde aldım bugün geldi inşallah yumutrlama günümü kaçırmam
anlarımda değer aldığıma o kadar uğraşıyorumki
Allahım da izin verirse zamanı gelmiştir inşallah artık
herkese günaydın nasılsınız kızlar? yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyeyim önce buyrunnnnnnnnnvereliniortak
kızlar çarşamba kontrole gitcem, perşembe aşılamam var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
aşılama yaptıran arkadaşlar, zor bir işlemmi yaw? ilk kez olunca bilmiyorum nasıl geçirecem oyüzden sizden acıcık ön bilgi alayım istedimfisfisfis
günaydın kızlar bu hafta güzel bir hafta olur inşallah ben şubat annesi olmayı çok isterdim ama malesef 5haziranda bende kırmızı kartı gördüm
yeni adet tarihim 5 temmuz nevrocum onuda eklersin buarada istanbullu bayanlar için duyduğum bi şey var sizlerle paylaşayım ünlü bir tüp bebek merkezi yaz inidirmi yapmış ilaçlar dahil 3950 tl miş ilgelenenler olabilir bende isterdim ama eşim biras bekleyelim diyor ama çevremdekilerde artık 3kişi olmanın zamanı gelmedimi diyorlar malum 9gün sonra 2 yıllık evli oluyorum buarda annemler geldi memleketten onlar var bende buara mutluluğuma dicek yok yani allah herkesin gönlüne göre versin
aşk meleğim gözün aydın olsun anneciğin gelmiş
indirim işi güzelmiş imkanı olanlar kaçırmasın bence
nevro listeler çok güzel olmuş ellerine sağlık hamis,hamis uğraşıyorsun bizimle hakkını helal et canım opuyorumnanaktan
günaydınlar herkese inşallah tedavide olan arkadaşlarımızın tedavileri olumlu sonuçlanır ve bebişleri gelir doğla yoldan bekleyenlerind siprizlerini biraz önce rabbim yollar allahım inşallah hepimize hayırlıs sağlıklı evlatlar nasir eder
yeni gelen arkdaşlarda hoşgeldiler en kısa zamanda hamiş haberlerini alırız inşallah
Nevrocum yeni adet tarihim 7 temmuz canım
Günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benide ekleyin listenize
2 yıllık evliyim. 1 yıldır bebiş istiyoruz fakat eşimin sperm sayısı düğüklüğü nedeniyle biraz daha bekliyeceğiz gibi. değerler aşağıda
Spermogram Sonuçları
Hacim 1,5 cc
Toplam Spermatozom Sayısı 4.000.000
Hareketli Spermler %80
Az Hareketli Spermler .
Hareketsiz Spermler %20
Sediment 1-2 lökosit
bu değerlere göre bize aşılama dediler. kendimi aşılama için hazır hissetmiyorum. bir takıp kürler deneyeceğim. ondan sonrası ne olur bilemem
kızlar ya bişi sorucam ben dün itibari ile resmi olarak evlilikte 3 yılımı doldurmuş oldum. tüp bebek raporunu almaya hak kazandım ama bu raporu hemen alıp tüpbebek yaptırana kadar saklıyormuyum yoksa yaptırmayı düşündüğüm zamanmı almam gerkiyor bilenler yardımcı olursa sevinirim.
nevroo her zamanki gibi kırmızılar geldi.lülülülülülü
sanırım 5 temmuz yeni adetturkbayragi
öpüyorum hepinizi yeni hamişi kutluyorumopuyorumnanaktan
Kulaklarım cınladı geldim. Dün hep yattım kızlar haber veremedim. Aklım da sizde kaldı. Dün sabah 9,30 gibi yumurtalarım toplandı. 15 tane yumurtam çıkmış maaşallah. Bugün öğleden sonra arayıp kaçının döllendiğini haber verecekler. Tuvalete anca kalkıyom. Kasıklarım epey ağrıyor. Ama moral olarak iyiyim çok şükür. Onları düşününce daha iyi oluyorum. Çarşambaya hayırlısıyla transferim var.
Telefon beklemek nedemektir cok iyi biliyorum. Hayırlısı ile inşallah evlat sahibi olursun ve sağlıkla kucağına alırsın canım...
29 haziran canım ve yanılmıyorsam 14 haziranda aşılama gunum
selam kızlar nasılsınız.elitu canım işallah hayırlı ve müjdeli haberi verirsin bizlere..nevro canım 6 haziran adet tarihim diyecem ama kararsızım ne biçim bişey oldu anlamadım.ayın 23 ne adet olmam gerekiyordu sadece lekelenme şeklindeydi.doktora gttim test yaptı negatif.söktürücü verdi kullandım 6 sına başladı dedim sadece 1 gün yoğun ama pambemsi bişeydi.şimdi bitti çok az leke var sadece.dedim doğum kontrol hapı kullanayım içime kurt düştü.uf bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.söktürücüye rağmen böyle oldu ki benim adetlerim yoğun geçerdi hep.mafoldumben
selam kızlar nasılsınız.elitu canım işallah hayırlı ve müjdeli haberi verirsin bizlere..nevro canım 6 haziran adet tarihim diyecem ama kararsızım ne biçim bişey oldu anlamadım.ayın 23 ne adet olmam gerekiyordu sadece lekelenme şeklindeydi.doktora gttim test yaptı negatif.söktürücü verdi kullandım 6 sına başladı dedim sadece 1 gün yoğun ama pambemsi bişeydi.şimdi bitti çok az leke var sadece.dedim doğum kontrol hapı kullanayım içime kurt düştü.uf bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.söktürücüye rağmen böyle oldu ki benim adetlerim yoğun geçerdi hep.mafoldumben
Kzlar şimdi size bu haziran hamiş adaylarını vericem bu listeden en az 7 tane çıkar inşallah .Tabi temennimiz hepsi çıksın ama ben daha önceki istatistik çalışmama göre 7 diyorum..:CüvCüv::CüvCüv:
1- Serenalar 5 haziran
2- Nesrinsavaş 11 haziran
3- Harzem 12 haziran
4- uykucuşirine 12 haziran
5- Minoş 12 HAZİRAN
6-Yeterrr 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ 13 HAZİRAN
8-TULİNY 13 HAZİRAN
9-BALSURAT 13 HAZİRAN
10-NESER 15 HAZİRAN
11-MELORABİS 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 20 HAZİRAN
17-LALUZ24Z 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO 21 HAZİRAN
19-CASPER33 26 HAZİRAN
20-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZİRAN
23-Ölem82do 29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
BEBİŞLER SAKLANMAYIN ÇIKIN BAK ANNELERİNİZ SİZİ BEKLİYOR.
Aslında liste baya kabarıkmış bu listeden 7 hamişden aşağısı kurtarmaz...
Tamam canım ekleyeceğim. Notumu aldım. Haftasonu güncelleme yapıyorum. İnşallah bu ay direkt pembe köşeye geçersin. Aşılaman hayırlı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım bildiğim kadarıyla antibiyotikler geciktiriyor. Ondan olabilir tabi. Ümitlenmeden beklemekte fayda var tabi. vereliniortak
Canım hoşgeldin. Allah içine sindirsin. Tatil çok güzel birşey. Biz evlendiğimiz ilk iki sene hep Antalya tarafına gitmiştik. Çok süper geçmişti. Geçen sene maddi durumdan gidemedik. Tatile herkesin ihtiyacı var. Ama kısa sürüyor maalesef. En az bir ay olmalı. alkisalkisalkis
Canım Gonal-f yakmıyordu hiç. Ama göbekten yapılan çatlatma iğnesi var ya ovitrelle o yakıyordu. Şeniz
İnşallah canım. Eşim yapar sağolsun her bir işi. Yeterki iyi , temiz ve uygun fiyata ev bulalım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım Pazar günkü mesajlara bakarsan orada hamile listelerimiz var. Orada hareket sorunu olup hamile kalan arkadaşlarımızı görebilirsin. yerimseniben Umudunu kaybetme. Hamile kalıp başkalarına umut olabilmeni diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım haydi bakalım. İyi çalışmalar. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Canım şimdiden hayırlı olsun inşallahh. Allah yardımcınız olsun. Hiç zor bir işlem değil. Şeniz
Canısı aldım notumu , güncelleyeceğim. :1hug: a.s.
Canım benimmm. :1hug: :asigim: a.s. Şeniz
Anlaşılmıştır. vereliniortak Tarihi ileriye alacağım. Gelecek ay böyle bir haber istemiyorum. yasakkelime kaydirigubbakcemile2 Bunu istiyorummmmmmmmm. :CüvCüv: :teytey: :hooray: :içelim:
Hoşgeldin canım , ekleyeyim. Ancak gelecek ayki muhtemel adet tarihini de verirmisin bana. a.s. Canım evet sayı azlığı söz konusu. Morfolojiye bakılmamış. O da önemli bir konu. Kürleri kullanmaya başladıktan 3 ay sonra daha detaylı bir spermiogram yaptırarak morfolojiye de baktırmalısınız. İnşallah o zamana kadar meleğiniz sürpriz yapıp gelir. :asigim: :Saruboceq:
Canım raporu almaya hak kazandıysan raporunu bir an önce eline al. O rapor 39 yaşına kadar geçerli. İki türlü rapor var. Bir tüp bebek raporu bir de ilaç raporu. Sen Tüp Bebek Raporunu çıkaracaksın. Onun süresi yok. Dediğim gibi 39 yaşına kadar geçerli. Herhangi bir ücreti yok çıkartmanın. Elinin altında bulunsun. İstediğin zaman yaptırırsın. Zaten başladığın zaman da ilaç raporunu çıkartıyorlar. O da 1 ay geçerli oluyor. İnşallah gerek kalmaz. Kendiliğinden gelir bebiş. :icecream:
Tamam canım. Güncellerim. Sen nasılsın? Şeniz
İnşallah güzel haberler gelir canım. Heyecanla bekliyoruz. kaydirigubbakcemile2 :dance: :Saruboceq:
Ben de biliyorum. Çok heyecan dolu bir bekleyişti. Çok şükür ki Rabbim nasip etti. İsteyen herkese nasip etsin inşallahh. Hamilelere de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
21-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
Bu 3 arkadaşımızın tedavileri sonunda inşallah bebişlerine kavuşurlar.4 tane daha doğal yoldan hamiş bekliyorum allahın izniyle 7 dedim içimden öle geçti bakalım ..
tamam canım doktora gitmediğim için sormadım.tedavi görmediğim için normal hast.gitmiştim.olmazsa bi daha giderim..Ben de notumu aldım , güncelleyeceğim. yerimseniben
Şimdilik 6'sı olarak alalım bakalım. Canını sıkma tatlım. Olabilir böyle bazen. :teselli:a.s. Doktora sordun mu son durumu.
zemuszemuscanım benim benim bu ayki adetimde aynı öyle oldu hayırlısı artık ,nşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz
yeni hamiş kim yaaaa:uhm:bizim liste kacinci sayfadaydi kizlar sizin yeni hamisten haberiniz yok galibadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?