Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşbulduk canım,hayırlısı olsun,hamile değilsemde umutsuzluğa düşmeden bir sonraki ay devam ederim çalışmalara,preseed inş işe yarar ve sende tatilden bebişle dönersin inşallah :Saruboceq:

canım şimdiden aşılaman hayırlı olsun,güzel hayırlı haberler alırız inşallah hihoyyyt

inşallah canım bu arada hafta sonu bir gazetede Teksen Çamlıbelin bir röportajı vardı,tüp bebekten negatif sonuç alan çiftlere bodrumda tatil yapmayı öneriyormuş kaydirigubbakcemile3 çünkü stres yüzünden yumurtlamada sorun oluyormuş,oysaki tatilde relax olduğumuz için herşey yolunda gidiyormuş,bu tavsiyeyle doğal yoldan hamile kalan birsürü hastası olmuş,bakalım bizde bodrum işe yaradı mı opuyorumnanaktan

:Saruboceq: :1hug: alkisalkisalkis

şimdiden hayırlı olsun tedavin ve inşallah pozitif sonuç alırsın a.s.

-badem- .... 5 haziran..:dance: mikroenjesiyon tedavisinde...

bademcim seninde tedavin hayırlı olsun , çifter çifter bebişleriniz olsun inş :Saruboceq:

kıs beni niye eklemedin tabii ben size sölemedimki iğnelere başladıgımı hihoyyyt

canım adet tarihin ne zaman haziran içinde adet görmeyi bekleyenleri aldım listeye söle ekleyeyim..
Badem sende sonucu haziran içindemi öğrenicen allah kısmet ederse öyleyse senide ekleyelim listeye .
AYOL BUDA LİSTE İÇİNDE LİSTE OLDU BENİMKİ AYLIK LİSTE NEVRONUNKİ GENEL LİSTE..
mafoldumbenmafoldumben

29 haziran canım ve yanılmıyorsam 14 haziranda aşılama gunum

selam kızlar nasılsınız.elitu canım işallah hayırlı ve müjdeli haberi verirsin bizlere..nevro canım 6 haziran adet tarihim diyecem ama kararsızım ne biçim bişey oldu anlamadım.ayın 23 ne adet olmam gerekiyordu sadece lekelenme şeklindeydi.doktora gttim test yaptı negatif.söktürücü verdi kullandım 6 sına başladı dedim sadece 1 gün yoğun ama pambemsi bişeydi.şimdi bitti çok az leke var sadece.dedim doğum kontrol hapı kullanayım içime kurt düştü.uf bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım.söktürücüye rağmen böyle oldu ki benim adetlerim yoğun geçerdi hep.mafoldumben

canlarımmmm iyi dilekleriniz ve dualarınız için çoookkk teşekkür ederim Allah razı olsun, inşallah bu ay en çok hamiş haberiyle halaylar çeker haziran rekoru kırarız, şimdi çıkıyorum evime gideyim yarın görüşürüz kendinize iyi bakın kavga etmeden oynayın olurmu kaydirigubbakcemile3 öptüm hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tamam canım ekleyeceğim. Notumu aldım. Haftasonu güncelleme yapıyorum. İnşallah bu ay direkt pembe köşeye geçersin. Aşılaman hayırlı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız nevrom ben daha adet olmadım ya acaba antıbıyotık kullanıyorum acaba ondanmıdır

Canım bildiğim kadarıyla antibiyotikler geciktiriyor. Ondan olabilir tabi. Ümitlenmeden beklemekte fayda var tabi. vereliniortak

Canım hoşgeldin. Allah içine sindirsin. Tatil çok güzel birşey. Biz evlendiğimiz ilk iki sene hep Antalya tarafına gitmiştik. Çok süper geçmişti. Geçen sene maddi durumdan gidemedik. Tatile herkesin ihtiyacı var. Ama kısa sürüyor maalesef. En az bir ay olmalı. alkisalkisalkis

Canım Gonal-f yakmıyordu hiç. Ama göbekten yapılan çatlatma iğnesi var ya ovitrelle o yakıyordu. Şeniz

İnşallah canım. Eşim yapar sağolsun her bir işi. Yeterki iyi , temiz ve uygun fiyata ev bulalım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrosky sana bırsey sorcam ılerı hareket bozuklugu varsa dogal yoldan hamıle kalan varmı acaba artık umıtlerım tukenmeye basladı cevaplarsan sevınırım

Canım Pazar günkü mesajlara bakarsan orada hamile listelerimiz var. Orada hareket sorunu olup hamile kalan arkadaşlarımızı görebilirsin. yerimseniben Umudunu kaybetme. Hamile kalıp başkalarına umut olabilmeni diliyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım haydi bakalım. İyi çalışmalar. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3

Canım şimdiden hayırlı olsun inşallahh. Allah yardımcınız olsun. Hiç zor bir işlem değil. Şeniz

Canısı aldım notumu , güncelleyeceğim. :1hug: a.s.

Canım benimmm. :1hug: :asigim: a.s. Şeniz

Anlaşılmıştır. vereliniortak Tarihi ileriye alacağım. Gelecek ay böyle bir haber istemiyorum. yasakkelime kaydirigubbakcemile2 Bunu istiyorummmmmmmmm. :CüvCüv: :teytey: :hooray: :içelim:

Hoşgeldin canım , ekleyeyim. Ancak gelecek ayki muhtemel adet tarihini de verirmisin bana. a.s. Canım evet sayı azlığı söz konusu. Morfolojiye bakılmamış. O da önemli bir konu. Kürleri kullanmaya başladıktan 3 ay sonra daha detaylı bir spermiogram yaptırarak morfolojiye de baktırmalısınız. İnşallah o zamana kadar meleğiniz sürpriz yapıp gelir. :asigim: :Saruboceq:

Canım raporu almaya hak kazandıysan raporunu bir an önce eline al. O rapor 39 yaşına kadar geçerli. İki türlü rapor var. Bir tüp bebek raporu bir de ilaç raporu. Sen Tüp Bebek Raporunu çıkaracaksın. Onun süresi yok. Dediğim gibi 39 yaşına kadar geçerli. Herhangi bir ücreti yok çıkartmanın. Elinin altında bulunsun. İstediğin zaman yaptırırsın. Zaten başladığın zaman da ilaç raporunu çıkartıyorlar. O da 1 ay geçerli oluyor. İnşallah gerek kalmaz. Kendiliğinden gelir bebiş. :icecream:

nevroo her zamanki gibi kırmızılar geldi.lülülülülülü
sanırım 5 temmuz yeni adetturkbayragi
öpüyorum hepinizi yeni hamişi kutluyorumopuyorumnanaktan

Tamam canım. Güncellerim. Sen nasılsın? Şeniz

İnşallah güzel haberler gelir canım. Heyecanla bekliyoruz. kaydirigubbakcemile2 :dance: :Saruboceq:

Telefon beklemek nedemektir cok iyi biliyorum. Hayırlısı ile inşallah evlat sahibi olursun ve sağlıkla kucağına alırsın canım...

Ben de biliyorum. Çok heyecan dolu bir bekleyişti. Çok şükür ki Rabbim nasip etti. İsteyen herkese nasip etsin inşallahh. Hamilelere de sağlıkla kucaklamayı nasip etsin. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Kzlar şimdi size bu haziran hamiş adaylarını vericem bu listeden en az 7 tane çıkar inşallah .Tabi temennimiz hepsi çıksın ama ben daha önceki istatistik çalışmama göre 7 diyorum..:CüvCüv::CüvCüv:

1- Serenalar 5 haziran
2- Nesrinsavaş 11 haziran
3- Harzem 12 haziran

4- uykucuşirine 12 haziran
5- Minoş 12 HAZİRAN
6-Yeterrr 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ 13 HAZİRAN
8-TULİNY 13 HAZİRAN
9-BALSURAT 13 HAZİRAN
10-NESER 15 HAZİRAN
11-MELORABİS 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 20 HAZİRAN
16-ZELAL81 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO 21 HAZİRAN
19-CASPER33 26 HAZİRAN
20-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZİRAN
23-Ölem82do 29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
BEBİŞLER SAKLANMAYIN ÇIKIN BAK ANNELERİNİZ SİZİ BEKLİYOR.

Aslında liste baya kabarıkmış bu listeden 7 hamişden aşağısı kurtarmaz...

29 haziran canım ve yanılmıyorsam 14 haziranda aşılama gunum

Ben de notumu aldım , güncelleyeceğim. yerimseniben

Şimdilik 6'sı olarak alalım bakalım. Canını sıkma tatlım. Olabilir böyle bazen. :teselli:a.s. Doktora sordun mu son durumu.

zemuszemuscanım benim benim bu ayki adetimde aynı öyle oldu hayırlısı artık ,nşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz

slm kızlar nasılsınız?Şeniz
badem....elut...tedavileriniz hayırlı olsun canlarımhihoyyyt..inşallah rabbim emeğinizin karşılığını verir..:Saruboceq:
kızlar benimde aşırı derecede akıntım var yaÇok üzgünüm çoooksırtımda da çok sivilceler çıktı..hamiş kaldığım ayda böyle olmuştu....15 mayısta kürtaj olmuştum ya dr korunmaya bilirsiniz demişti bizde korunmadık ..acaba enfeksiyon mu oluştu ki ya anlayamadım...eğer kürtaj olduğum gün adet günüm olarak kabul edilirse 14 haziranda falan adet olmam gerekiyo ama inşallah olmam ya inşallah rabbim isteyen herkeze nasip eder:Saruboceq:

lazuzzz canımmm ben yanından bile geçemem o ihtimalinn... eşim eylüle kadar yok. bu ayın 13ünde de gideli 1 ay olacak ve ben zaten 3 haziran da da adet oldummm.... offf offfff gelecek mi o günler acaba?mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

hoşbulduk. Morfolojiye kürleri kullandıktan 3 ay sonra tekrar tahlile gittiği zaman bakılacak ( inşallah gerek kalmaz ) tahmini adet tarihim 28 haziran
Sevgiler

ins canim ins

canim hadi masallah cok yumurta sayin ins sanada sikica tutunacaklar

bizim liste kacinci sayfadaydi kizlar sizin yeni hamisten haberiniz yok galibadelikafadulden

Ben de notumu aldım , güncelleyeceğim. yerimseniben

Şimdilik 6'sı olarak alalım bakalım. Canını sıkma tatlım. Olabilir böyle bazen. :teselli:a.s. Doktora sordun mu son durumu.
tamam canım doktora gitmediğim için sormadım.tedavi görmediğim için normal hast.gitmiştim.olmazsa bi daha giderim..
zemuszemuscanım benim benim bu ayki adetimde aynı öyle oldu hayırlısı artık ,nşallah tez zamanda gelir bebişlerimiz

anlamadım gitti işte moralimi bozdu.bekleyeyim artık

kızlar elitu gelmedi hala inş yumişlerinin hepside bölünmüştür birinci kalitede..........bu arada zamabak gel artık canım nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…