Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kiz balkafa deli neden soyluyon yazik kendi yazsaydi hain oyun bozan seni
evet kizlar elmuallaimin melegide geldi alaha sukur
cok sevindim ins sagsalim kucagina alicak bu sefer

el-muallim tebrikler allahım kucağına almayı nasip etsin canım :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance:

kiz balkafa deli neden soyluyon yazik kendi yazsaydi hain oyun bozan seni
evet kizlar elmuallaimin melegide geldi alaha sukur
cok sevindim ins sagsalim kucagina alicak bu sefer

:mymeka:Senin yüzünden nan sen öyle deyince söylücen sandımm.:mymeka:Tamam oyun bozanım:a015:

çok sevindim ya rabbim hayırlısıyla kucagın almayıda nasip etsin inşşşşş hayden halaya :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:teytey::

Kızlarr ben geldim. Msjlarınızı okudum hepinizden Allah razı olsun. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hastaneden aradılar. 15 yumurta toplanmıştı. 13 ü işleme alınmış ve 10 tanesi döllenmiş. Heyecandan ya da bilgisizlikten mi bilmiyorum. Ama kalitelerini sormak aklıma gelmedi. Belki de heyecandan. Çarşamba sabahı 8,30 gibi transferim var hayırlısıyla. Allahım inşallah bebeişlerim sıkı sıkı tutunur. Çok heyecanlıyım. Eşim ogün hastanede yatırmak istiyor. Dinlenmem açısından. Ama bilmiyorum bakalım ne olacak.

:CüvCüv::CüvCüv:LİSTEMİZİN 1.HAMİŞİ ÇIKTI ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN..hihoyyytELLMUALLİMhihoyyythihoyyyt

1- SERENALAR :CüvCüv: 5 HAZİRAN
2- HARZEM :CüvCüv: , 12 HAZİRAN
3-ELLMUALLİM :CüvCüv: 8 HAZİRAN
4- UYKUCUŞİRİNE:CüvCüv: 12 HAZİRAN
5- MİNOŞ :CüvCüv: 12 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
6-YETERRR :CüvCüv: 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ :CüvCüv: 13 HAZİRAN
8-TULİNY :CüvCüv: 13 HAZİRAN
9-BALSURAT :CüvCüv: 13 HAZİRAN
10-NESER :CüvCüv: 15 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
11-MELORABİS :CüvCüv: 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 :CüvCüv: 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU :CüvCüv: 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA :CüvCüv: 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 :CüvCüv: 20 HAZİRAN
16-ZELAL81 :CüvCüv: 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z :CüvCüv: 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO :CüvCüv: 21 HAZİRAN
19-CASPER33 :CüvCüv: 26 HAZİRAN
20-ELİTU :CüvCüv: 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 :CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv: 30 HAZİRAN
23-ÖLEM82DO :CüvCüv: 29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
24--OZTUN :CüvCüv: :SONUÇ HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
25- BADEM :CüvCüv: 2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Son düzenleme:
bizim liste kacinci sayfadaydi kizlar sizin yeni hamisten haberiniz yok galibadelikafadulden

Canısı el-muallimi mi diyorsun? :hooray: :hooray: :hooray: Gönül dostlarımızdan birisi daha muradına erdi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bademcim tedavin hayırlı olsun canım. ınşallah Rabbim bu kez yüzünü güldürecek.
el-muallim gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Canısı el-muallimi mi diyorsun? :hooray: :hooray: :hooray: Gönül dostlarımızdan birisi daha muradına erdi çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canim muallaim cok sevindim bende cunku bu tedavi yanilmiyorsam son diyordu
allahim sag salim kucagina aldirsin ins
400 kusurlerde sanirim cift melekelr geldi

alitu süper canım çok sevindim adına hadi bakalım
4 tane transfer ederler inş sanada gerisinide 1 kaliteyse şeker dondurursunuz................................çok güzel ya ALLAHım nolur arkadaşlarımın emeklerini boşa çıkarma ltf ALLAHım ..

canım o yönde biraz tereddütlüyüm. DR.umun sloganı tek ve sağlıklı gebelikmiş. Ben 3 tane koymasını isteyecem ama bakalım kaç tane koycak. İnşallah Rabbim hayırlısıyla ikiz nasip eder ben de çok istiyorum hayırlısıyla ikiz olmasını

canım rabbim gönlüne göre versin inşallah :CüvCüv:

-badem- 5 haziran-mikroenjeksiyon tedavisinde..yaa beni niye eklemiyorsun ikidir..? 2.mikro..:mymeka:

muallimem canım benim tüm kalbimle kutluyorum hayırlısıyla kucağına alıcaksın inşşkaydirigubbakcemile5ALLAHIM sen büyüksün bizide sevindir:teytey::teytey::teytey::teytey:

-badem- 5 haziran-mikroenjeksiyon tedavisinde..yaa beni niye eklemiyorsun ikidir..? 2.mikro..:mymeka:

ne heycanlısın şimdi dimi bademcim inşallah bu heyecanının sonunda 9 ay sonra kucağında iki melekle açarsın gözlerinisenağlamasenağlama...
yanlış anlama bademcim o anı ne zaman düşünsem gözyaşlarım sel oluyo hastanede kucağımıza yavrularımızı aldığımız anı inşallah rabbim hepimize öyle günde sevinç gözyaşı dökmeyi nasip etsin inşallaaaaahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

amin pinkim inşallaaaaah ezan okunuyo burda ezanler hürmetine rabbim bu dertle bu hasretle yanan herkesi sevindirsin allahım nolur çocuksuz neşesiz ev kalmasın kimse sessiz evinde bebek hasretiyle ağlamasınsenağlamasenağlamasenağlama
herkesin yüzünü güldürsün güzel allahım o çoooooookkkkkk büyük:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…