selam kızlar
nevrocum nasılsın bitanem
nasıl gidiyor hamilelik herşey yolnudadır inşallah
hoşbulduk. Morfolojiye kürleri kullandıktan 3 ay sonra tekrar tahlile gittiği zaman bakılacak ( inşallah gerek kalmaz ) tahmini adet tarihim 28 haziran
Sevgiler
Kızlarr ben geldim. Msjlarınızı okudum hepinizden Allah razı olsun. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hastaneden aradılar. 15 yumurta toplanmıştı. 13 ü işleme alınmış ve 10 tanesi döllenmiş. Heyecandan ya da bilgisizlikten mi bilmiyorum. Ama kalitelerini sormak aklıma gelmedi. Belki de heyecandan. Çarşamba sabahı 8,30 gibi transferim var hayırlısıyla. Allahım inşallah bebeişlerim sıkı sıkı tutunur. Çok heyecanlıyım. Eşim ogün hastanede yatırmak istiyor. Dinlenmem açısından. Ama bilmiyorum bakalım ne olacak.
ne heycanlısın şimdi dimi bademcim inşallah bu heyecanının sonunda 9 ay sonra kucağında iki melekle açarsın gözlerinisenağlamasenağlama yanlış anlama bademcim o anı ne zaman düşünsem gözyaşlarım sel oluyo rabbim hepimize öyle günde sevinç gözyaşı dökmeyi nasip etsin inşallaaaaahhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:
amin pinkim inşallaaaaah ezan okunuyo burda ezanler hürmetine rabbim bu dertle bu hasretle yanan herkesi sevindirsin allahım nolur çocuksuz neşesiz ev kalmasın kimse sessiz evinde bebek hasretiyle ağlamasınsenağlamasenağlamasenağlama
herkesin yüzünü güldürsün güzel allahım o çoooooookkkkkk büyük:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar merhabakaydirigubbakcemile5
buraya çok önce gelmiştim listede de vardım ama daha çok aşılama yaptıranlar sayfasında oluyodum
eşimde problem var hareket ve morfoloji,nisan ayında olumsuz bir aşılamam var ve biz ağustosta microya karar vermiştik dr la
ertesi gün(cumartesi) progesterona bakmak için kan verdim ve b hcg 34.8 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biz şok olduk tabi hala inanamıyorum drumu aradım 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi.......
ama ben hala inanamıyorum biraz önce kan verdim 1 saat sonra sonuç belli olacak iki katına çıkmışsa hamileyimm
dua edin nolur
adetin26.günündeyim buarada
geldiyse tamamen sürpriz yaptı bebeğim
çokkk heyecanlıyım
Tebriklerrr .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh.Dualarımız seninleee:teytey::teytey::teytey:arkadaşlar merhabakaydirigubbakcemile5
buraya çok önce gelmiştim listede de vardım ama daha çok aşılama yaptıranlar sayfasında oluyodum
eşimde problem var hareket ve morfoloji,nisan ayında olumsuz bir aşılamam var ve biz ağustosta microya karar vermiştik dr la
ertesi gün(cumartesi) progesterona bakmak için kan verdim ve b hcg 34.8 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biz şok olduk tabi hala inanamıyorum drumu aradım 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi.......
ama ben hala inanamıyorum biraz önce kan verdim 1 saat sonra sonuç belli olacak iki katına çıkmışsa hamileyimm
dua edin nolur
adetin26.günündeyim buarada
geldiyse tamamen sürpriz yaptı bebeğim
çokkk heyecanlıyım
KIZLARRR inşallah yaaaaaa
ölcem heyecandann
ben sonuç gelene kadar halay çekmicem
süper ya rabbim inş hergün böyle güzel haberler almamıza yardım et nolur sen ol desen, sen istesen yeter buna bütün benliğimizle inanıyoruz.bizim derdimizden büyük rabbimiz var sen dualarımızı kabul eyle...................sen sana açılan elleri boş çevirmezsin biliriz umudumuz sende mutlulugumuz sende..........bütün melegini bekleyenlerin özlemini bitir,hamiş olanlarımızı da sen meleklerine saglıcakla kavuştur rabbim amin amin amin inş..................
pardon canım ekleyeyim hemen peki sonucu allah nasip ederse haziranın kaçında belli olacak..-badem- 5 haziran-mikroenjeksiyon tedavisinde..yaa beni niye eklemiyorsun ikidir..? 2.mikro..:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?