Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kızlar
nevrocum nasılsın bitanem

nasıl gidiyor hamilelik herşey yolnudadır inşallah

Canım çok iyiyim çok şükür. Her şey de yolunda Rabbime binlerce şükürler olsun. Böylesini sizlere diliyorum hergün. İnşallahhhhhhh Rabbim sizlere de verir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşbulduk. Morfolojiye kürleri kullandıktan 3 ay sonra tekrar tahlile gittiği zaman bakılacak ( inşallah gerek kalmaz ) tahmini adet tarihim 28 haziran
Sevgiler

Tamam tatlım. Tarihi de ekleyeceğim. a.s.

Canım maşallahh çok güzell haberlerle geldin. Bence de bir gece hastanede kal. Şeniz Dualarımız seninle. Allahım senin de yüzünü ikizlerle güldürsün inşallahhhhhhhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Amin canım,estafurullah ne yanlış anlaması..Ben zaten hep onla yaşıyorum..Hiç bir zaman kafamdan silinmeyecek o görüntüler....Allah tekrar yaşatmasın inşallah.....

el muallim canım tebrikler hihoyyythihoyyythihoyyyt
allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip eder inşallah:teytey::teytey::teytey:
darısı başımıza :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım rabbim acılarını unuttursun inşallah sana. yeni meleklerin kucağında, onları duayla anarsın ......

arkadaşlar merhabakaydirigubbakcemile5
buraya çok önce gelmiştim listede de vardım ama daha çok aşılama yaptıranlar sayfasında oluyodum
eşimde problem var hareket ve morfoloji,nisan ayında olumsuz bir aşılamam var ve biz ağustosta microya karar vermiştik dr la
ertesi gün(cumartesi) progesterona bakmak için kan verdim ve b hcg 34.8 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biz şok olduk tabi hala inanamıyorum drumu aradım 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi.......
ama ben hala inanamıyorum biraz önce kan verdim 1 saat sonra sonuç belli olacak iki katına çıkmışsa hamileyimm
dua edin nolur
adetin26.günündeyim buarada
geldiyse tamamen sürpriz yaptı bebeğim
çokkk heyecanlıyım

2 ye katlanacağına o kadar çok iananıyorumki canım sende inan bence hamişsin hadi kıslar bi halay daha neresiniz iki kişilk halay bu ama el muallımda var :teytey::teytey::teytey:

Tebriklerrr .Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh.Dualarımız seninleee:teytey::teytey::teytey:

el muallim tebrikler allahım bu kadar sıkıntının ardın seni güldürdü inşallah sağlıklı bir şelikde kucağına almayıda nasip eder.

nurdan cok guzel bi haber bu gercekten guzel bi surpriz olmus sizin icin
sonuc gelince cekelim ve tbr edelim bencede hamissin

nurdancım heyecan yapma desemde olmucak biliyorum ama tatlım strese de sebep olur ltf rahat ol melegin seninle biz inanıyoruz şeker sende inan ltf rabbim tamamına erdirsin inş sağlıcakl kucagına da alırsın

asicim teşekkürler tatlım
sidelya vakit geçmiyo inan..
sabahtan buyana hiç bi iş yapmadım yemek bile yiyemedim
nası sabrettim bilmiyorum ama az kaldı
inşallah inanıyorum ama sonucu görmeden de rahatlayamıyorum

internette bi dr a da sordumtebrikler hamilesiniz dedi ona rağmen inanamıyorum

süper ya rabbim inş hergün böyle güzel haberler almamıza yardım et nolur sen ol desen, sen istesen yeter buna bütün benliğimizle inanıyoruz.bizim derdimizden büyük rabbimiz var sen dualarımızı kabul eyle...................sen sana açılan elleri boş çevirmezsin biliriz umudumuz sende mutlulugumuz sende..........bütün melegini bekleyenlerin özlemini bitir,hamiş olanlarımızı da sen meleklerine saglıcakla kavuştur rabbim amin amin amin inş..................

amin amin amin sidelaycım artık sıra bizleerede gelsin

elmuallim ve nurdan arkdaşımı tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınızA alırsınız rabbim 9ayınızıda sorunsuz geçirmeyi nasip etsin

canlar ben çıkıyorum yarın inş grş ümidiyle tekrar hamiş olan canları tbr ediyorum geride kalanlar çalışmalara ara vermeyin bakalım bende dahil ne bu miskinlik yahuuuu...................şimdilik hoşçakalın...................

merhaba kızlarr ıkı gundur yokdum yazllık bag evı temızlıgı felan vardı..
veee bugun dr gıttım..
nur topu gıbı kıstım olmus bır taneeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu ay bende ıs yok..dogu kontrol hapını vverdıler hatta en kuvvetlısındenhihoyyythihoyyyt

bıktım valla..ıstemıyom bebe felan yıyıpp ıcıp gezecem..keyıf yapcammmşakkıdışakkıdışakkıdı
hele artık kadın dagum uzamnları hıc goremek ıstemıyorum resmen ıskence gelıyor artıkkötükedihüsokötükedihüso
nevrom sen benı bellırıszler arasına al edet tarıhı ıcın..calısmalara dr tas koydu..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…