Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım doğum kontrol hapı kistine iyi gelir inşallah ve diğer ay güzel haberler verirsin,sonra da bir bakmışız nur topu gibi bebişin olmuş :1hug:

CANIM inşallah pozitif olur sonuç...artı sen adet tarihin yoktu listede bak ya saklandın ha klava:klava:seni gidi :CüvCüv::CüvCüv:

rapunzel canım ya adetin mi geçikti gittin doktora ..kist belirtisi ne nasıl anlayıp gidiyorsun..

selam kızlar hamişlerimizi çok ama çok tebrik ediyorum allah tamamına erdirsin inşallahhhhh...... darısıda evlat hasretiyle yanıp tutuşan tüm isteyenlerin başına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar size bir derdimi yanayım eşim 2 gün evde belki fazla giremeye bilirim hatta hiçte girmem eşim biraz rahatsız ama psikolojik olarak fazla abartır 2 günden beri bıktırdı telefonda bakalım eve gelince neler yapacak allah yardımcım olsun ben hayatımda bu kadar nazlı sızlanıp duran hastalık hastası bir herif görmedim ama kadın olanını gördüm devamlıda görmek zorundayım sevgili kaynanatör aynı anasına çekmiş benim koca onun yokluğunu aratmayacak bir kaç gün sanırsam ay ay şimdiden çekeyim bari eşimin yanında çekemem bu seferde küser alay ediyorum diye bu 2 gün nasıl geçer rabbimmm çocuğum yok ama 10 tane çocuğa deyen bir kociş var birazda suçlu benim galiba çokkkkkkk şımarttım çokkkkkkkkkkk :mymeka:ben dayağı hak ediyorum demi

kızlar slmlar aranıza yeni girenlerdenim tabi alırsanız ben kısaca dertlerimi anlatıyımm çünkü bi derdim bitince o topiği bırakıp diğer derdimin olduğu topiğe geçiyoruma.s 2 yıllık eviyim 1 yıl gitmedim doktora ikinci yıl karar verdim gitmeye ilk önce prolaktinim yüksek çıktı aynı zamanda eşimde de varikosel çıktı benim prolaktini 4 ayda düşürdük çok şükür geçen ay çatlatma iğnesi oldum bu ay bi sonuç alamadım ve meğer eşimin likefikasyon sorunu da engelmiş bebeğe. aranızda bu sorundan muzdarip var mı bilmiyorum 4 satte likefiye olmadı yazıyo test sonuçlarında herkesinki 10-15 dk şimdi bunun için tedaviye başlıcaz bakalım hayırlısı bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirimkaydirigubbakcemile5

kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Seni ilk tebrik eden ben olayım sekercim allah gonlune gore versin sağlıkla dogurmanı nasip etsin coook sevindim yaaa kendine cok dikkat et canımın içidelikafaduldenhihoyyyt

canım çok güzel ir haber maşallah canım inşallah bebişlerin sana sıkıca tutunacak ve hamiş olacaksın allahım dularımız kabul etsin sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin sonrasında da hayırlı sağlıklı evlat yapsın canım alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşbuldukkkkk kızlar yaaaaaaa:mymeka:

kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

canım ya tebrikler maşallah yaaaaaaaaa çok güzel bir haber allahım tamamına erdirsin canım kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::teytey:

özlem canım nasıl şüphelendinmi testmi yaptın ??? yoksa hamiş değilim diye dolaşıp durcaktın topikte canım

inanmiyorummmmmmmmmmmmmmmm
allahin isine bak ya demek ustune gordun
canim nasil ogrendin yani test yapmak nerden geldi aklina bugun topik cok guzel yaaa
tbler anlat helee
delikafadulden

LİSTEMİZİN
1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::CüvCüv:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ:CüvCüv::CüvCüv:
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ İKİNİZİDE TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN.
1- SERENALAR :CüvCüv:5 HAZİRAN
2- HARZEM ,:CüvCüv: 12 HAZİRAN
3-ELLMUALLİM :CüvCüv: 8 HAZİRANO ARTIK HAMİŞ
4- UYKUCUŞİRİNE:CüvCüv: 12 HAZİRAN
5- MİNOŞ :CüvCüv: 12 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
6-YETERRR :CüvCüv:13 HAZİRAN
7-BUBUŞ :CüvCüv: 13 HAZİRAN
8-TULİNY :CüvCüv:13 HAZİRAN
9-BALSURAT :CüvCüv: 13 HAZİRAN
10-NESER :CüvCüv: 15 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
11-MELORABİS :CüvCüv: 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35:CüvCüv: 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU :CüvCüv:18 HAZİRAN
14-BİREBİRA :CüvCüv:19 HAZİRAN
15-NERGİS55 :CüvCüv:20 HAZİRAN
16-ZELAL81 :CüvCüv: 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z :CüvCüv:21 HAZİRAN
18-CAN-İSO :CüvCüv:21 HAZİRAN
19-CASPER33 :CüvCüv:26 HAZİRAN
20-ELİTU :CüvCüv:26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 :CüvCüv:30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv: 30 HAZİRAN O ARTIK HAMİŞ
23-ÖLEM82DO :CüvCüv: 29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
24--OZTUN :CüvCüv::SONUÇ HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
25- BADEM :CüvCüv:2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE

BEN ŞU DİĞER HAMİŞLERİ ARAMAYA GİDİYORUM BİR YERLERE SAKLANIYORLAR.hihoyyythihoyyytdelikafadulden

kiz laluz deli laluz senin liste ise yaradi anacim
ya hani haber gelmedi nurdandan oda olsaydi 3 hamis olcakti

LALUZ canım bak listen şimdiden 7 ye doğru gidiyor uğurlu geldi sabah yaptın akşama kadar 2 hamiş çıkarttın canım delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…