Canım hoşgeldin. Allah içine sindirsin. Tatil çok güzel birşey. Biz evlendiğimiz ilk iki sene hep Antalya tarafına gitmiştik. Çok süper geçmişti. Geçen sene maddi durumdan gidemedik. Tatile herkesin ihtiyacı var. Ama kısa sürüyor maalesef. En az bir ay olmalı. alkisalkisalkis
hoşbulduk Nevrom,haklısın tatil dediğin 1 ay olmalı ve de fiyatı çok çok uygun olmalı ki herkes gidebilsin,bizde geçen sene gidememiştik,sizde inşallah seneye bebişle gidersiniz tatile :1hug:
Kızlarr ben geldim. Msjlarınızı okudum hepinizden Allah razı olsun. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hastaneden aradılar. 15 yumurta toplanmıştı. 13 ü işleme alınmış ve 10 tanesi döllenmiş. Heyecandan ya da bilgisizlikten mi bilmiyorum. Ama kalitelerini sormak aklıma gelmedi. Belki de heyecandan. Çarşamba sabahı 8,30 gibi transferim var hayırlısıyla. Allahım inşallah bebeişlerim sıkı sıkı tutunur. Çok heyecanlıyım. Eşim ogün hastanede yatırmak istiyor. Dinlenmem açısından. Ama bilmiyorum bakalım ne olacak.
hadi bakalım,hayırlısı olsun canım a.s.
arkadaşlar merhabakaydirigubbakcemile5
buraya çok önce gelmiştim listede de vardım ama daha çok aşılama yaptıranlar sayfasında oluyodum
eşimde problem var hareket ve morfoloji,nisan ayında olumsuz bir aşılamam var ve biz ağustosta microya karar vermiştik dr la
ertesi gün(cumartesi) progesterona bakmak için kan verdim ve b hcg 34.8 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biz şok olduk tabi hala inanamıyorum drumu aradım 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi.......
ama ben hala inanamıyorum biraz önce kan verdim 1 saat sonra sonuç belli olacak iki katına çıkmışsa hamileyimm
dua edin nolur
adetin26.günündeyim buarada
geldiyse tamamen sürpriz yaptı bebeğim
çokkk heyecanlıyım
ay ne güzel ya çok sevindim,Allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
süper ya rabbim inş hergün böyle güzel haberler almamıza yardım et nolur sen ol desen, sen istesen yeter buna bütün benliğimizle inanıyoruz.bizim derdimizden büyük rabbimiz var sen dualarımızı kabul eyle...................sen sana açılan elleri boş çevirmezsin biliriz umudumuz sende mutlulugumuz sende..........bütün melegini bekleyenlerin özlemini bitir,hamiş olanlarımızı da sen meleklerine saglıcakla kavuştur rabbim amin amin amin inş..................
amn canım :CüvCüv:
merhaba kızlarr ıkı gundur yokdum yazllık bag evı temızlıgı felan vardı..
veee bugun dr gıttım..
nur topu gıbı kıstım olmus bır taneeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu ay bende ıs yok..dogu kontrol hapını vverdıler hatta en kuvvetlısındenhihoyyythihoyyyt
bıktım valla..ıstemıyom bebe felan yıyıpp ıcıp gezecem..keyıf yapcammmşakkıdışakkıdışakkıdı
hele artık kadın dagum uzamnları hıc goremek ıstemıyorum resmen ıskence gelıyor artıkkötükedihüsokötükedihüso
nevrom sen benı bellırıszler arasına al edet tarıhı ıcın..calısmalara dr tas koydu..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
asicim teşekkürler tatlım
sidelya vakit geçmiyo inan..
sabahtan buyana hiç bi iş yapmadım yemek bile yiyemedim
nası sabrettim bilmiyorum ama az kaldı
inşallah inanıyorum ama sonucu görmeden de rahatlayamıyorum
internette bi dr a da sordumtebrikler hamilesiniz dedi ona rağmen inanamıyorum
merhaba kızlarr ıkı gundur yokdum yazllık bag evı temızlıgı felan vardı..
veee bugun dr gıttım..
nur topu gıbı kıstım olmus bır taneeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu ay bende ıs yok..dogu kontrol hapını vverdıler hatta en kuvvetlısındenhihoyyythihoyyyt
bıktım valla..ıstemıyom bebe felan yıyıpp ıcıp gezecem..keyıf yapcammmşakkıdışakkıdışakkıdı
hele artık kadın dagum uzamnları hıc goremek ıstemıyorum resmen ıskence gelıyor artıkkötükedihüsokötükedihüso
nevrom sen benı bellırıszler arasına al edet tarıhı ıcın..calısmalara dr tas koydu..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
pardon canım ekleyeyim hemen peki sonucu allah nasip ederse haziranın kaçında belli olacak..
kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM[/QUOT
NASIL ÖĞRENDİN PEKİ HAYIRLI OLSUN..TEBRİK EDERİM ..hihoyyythihoyyythihoyyyt
Kızlarr ben geldim. Msjlarınızı okudum hepinizden Allah razı olsun. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hastaneden aradılar. 15 yumurta toplanmıştı. 13 ü işleme alınmış ve 10 tanesi döllenmiş. Heyecandan ya da bilgisizlikten mi bilmiyorum. Ama kalitelerini sormak aklıma gelmedi. Belki de heyecandan. Çarşamba sabahı 8,30 gibi transferim var hayırlısıyla. Allahım inşallah bebeişlerim sıkı sıkı tutunur. Çok heyecanlıyım. Eşim ogün hastanede yatırmak istiyor. Dinlenmem açısından. Ama bilmiyorum bakalım ne olacak.
kızlar slmlar aranıza yeni girenlerdenim tabi alırsanız ben kısaca dertlerimi anlatıyımm çünkü bi derdim bitince o topiği bırakıp diğer derdimin olduğu topiğe geçiyoruma.s 2 yıllık eviyim 1 yıl gitmedim doktora ikinci yıl karar verdim gitmeye ilk önce prolaktinim yüksek çıktı aynı zamanda eşimde de varikosel çıktı benim prolaktini 4 ayda düşürdük çok şükür geçen ay çatlatma iğnesi oldum bu ay bi sonuç alamadım ve meğer eşimin likefikasyon sorunu da engelmiş bebeğe. aranızda bu sorundan muzdarip var mı bilmiyorum 4 satte likefiye olmadı yazıyo test sonuçlarında herkesinki 10-15 dk şimdi bunun için tedaviye başlıcaz bakalım hayırlısı bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirimkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?