Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Oleyyyyyyy hehehe üstüne görmeee demekkkk.Alacagın olsun kırmızıı karttt güzel hamilemizii kandıramadınnndelikafadulden
Tebriklerrrr Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasip etsinnn inşallahhhhhhhhh:teytey: :teytey: :teytey:
Liste kabarıyorrrr maşallahhh laluzumm senin 7 rakkamı gerçekten uğurlu geldii :jeyyar:

kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

turkbayragi turkbayragi turkbayragi canım hayırlı uğurlu oılsun darısı kucağına almaya olsun inşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: hepimize RABİM BU DUYGUYU TATMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:MEVLAM BU GÜZEL HABERLERDEN MAHRUM ETMESİN BİZLERİ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

vayyyyyyyyyyyyyyyy demek hamilesin maşallah kız yeni girdin topiğe çabuk çıktın allah tamamına erdirsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhh özlemcim bak uğurlu geldi topiğimiz sana bu torpilimizi unutma :teytey:

kızlar bende o günden beri bulantı vardı bugünde bayılır gibi oldum içim geçti çok fena sonra işyerinde doktora gittim o da beni hastaneye gönderdi belki hamiş olmuşsundur die ordada test yaptılar doktorda mutlu haberi verdi ama kocam daha bilmiyo gelince süpriz yapıcam elimde test kağıtlarım var zaten sağlık müdürlüğündeydim ya ben ordan müdür yardımcımız araya girdi ultrasona girdik keseyide gördük 1.5 aylıkmış doktorun dediği
:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ya ben hamiş olduğumu bilmeden hafta sonu evi kaldırdım temizledim allahtan düşmemiş iyice bir temizlik yaptım sonra haftsonları düğünler vrdı deli gibi tepindim oynadım

benim veletler yapıştı bana herhalde düşmiycekler belli

bende dedim madem hastalandım neden devamı gelmedi öyle azcık geldi bende üzüldüm sinir oldum ağladım hatta ama sonra kesildi bende önemsemedim ne bileyim ilk hamişliğim üztüne görmek ne onu da bugün öğrendim yaavvvvvvvvv

çok sevinçliyim çokkkkkkkkkkkkkkkk

darısı olmayanların başına inş

dualarım sizinle

laluzcum beni listenin sonuna yazmıştın ama bak ilk ben çıktım
pardon 2. oldum demi ama ben sabah 9gibi öğrendim ve işyerinde net sınırlı maalesef giremiyorum
yoksam sabah haber verip halayı çektircektim size eee ben artık oturuyorum siz çekin halayı

turkbayragi turkbayragi turkbayragi RABİM GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN CANIM İNŞŞŞ BEBİŞLERİNLE DÖNERSİN İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

özlem listenin bereketi diyelim buna girdiğinle cıktıgın bir oldu maşallah
aman Rabbim tamamına erdirsin :teytey:

hoşbuldukkkkk kızlar yaaaaaaa:mymeka:

turkbayragi turkbayragiturkbayragi turkbayragi CANIM HOŞ GELDİN ARAMIZA İNŞŞ BURASI ŞANS GETİRİR SANA VE ÇOK KALMADAN HAMİŞ OLARAK ARAMIZDAN YRILIRSIN İNŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis :teytey: :teytey:

hepiiz çok saolun yaaa darısı hepinizin başına ama biraz zayıfım doktorum iyi beslen dedi bende bu akşam tavuk aldım kendime onu pişirdim şimdi afiyetle yicem

daha bir tek siz biliyonuz annemlere bile sölemedim haftasonu sölerim bakalım yaa aslında bende şaşırdım eşimin değerleri düşüktü nasıl kaldım anlamadım

ben vazgeçmiştim tedaviden moralim çok bozuktu doktor çağırdı test içi hani tüp bebek için başlamıştık ya doktor bütün testler bi daha yapılacak demişti bende dedim daha yeter gelemme öle tekrar aynı şeylere hem sorun eşimde ben neden gideyim dedim doktorun randevusuna gitmedim
hastaneden aradılar dedim iptal edin ben gelmiycem istemyorum çocuk falan gitseymişim ordaki testte daha erken öğrencekmişim halbuki
ben sinirlenince mideme vurur hep bulanır ondanda şüphelenmedim ama bugün fenalaşınca doktorda beni hastaneye gönderince dedim böyle bir ihtimal yok ben tedaviyi bıraktım hamile olamam
ve geçen ay 2kere yapmıştık birinde tutmuş işte

öbür geçen aylarıma yazık bana yazık kocama yazık canımız çıkmıştı yahu çocuk yapçaz die

arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................

iste gunun bir bomba haberi daha canim benim tbrler hadi kizlar birisini daha listeden cikardik hani halayyy
zemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray:

arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................

Tebrik ederim allah tamamına erdirsin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:teytey::dance:

iste gunun bir bomba haberi daha canim benim tbrler hadi kizlar birisini daha listeden cikardik hani halayyy
zemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray:

Asicim artık seninde bomba haberini bekliyoruz allahın izniyle sende gir pembe listeye senin icin halay cekelim ben başı cekicem.....

kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
keşke hiç görmeseydim bu rüyayı,gerçekle yüzleşmek bi anda yıkılmak çok kötü..
dr haftaya gel keseye bakalım demişti..
benim içime mi doğdu ne tekrar test yapalım diye eşime çok ısrar ettim
çok üzgünüm
hiçbişey yapmak düşünmek istemiyorum
tüp bebeğe kendimi çok hazırlamıştım inanın şu anda onuda istemiyorum

Asicim artık seninde bomba haberini bekliyoruz allahın izniyle sende gir pembe listeye senin icin halay cekelim ben başı cekicem.....

canim benim allah razi olsun
allahim senin melegin gibi bir melek gondersin banda
masallah pek tatli kuzun:ecrin_bebek:

kızlar hadi biz oturalım da halayı onlar çeksin keyfini çıkaralım hamişliğin canınız bişey çekiyoa söleyin hemen getirsinler ayy bende yemek yemeye gitçem hala bebek açlıktan ölcek bu sefer
kızlar nazar değmesin bize

:dance::dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…