kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Kızlarr ben geldim. Msjlarınızı okudum hepinizden Allah razı olsun. Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hastaneden aradılar. 15 yumurta toplanmıştı. 13 ü işleme alınmış ve 10 tanesi döllenmiş. Heyecandan ya da bilgisizlikten mi bilmiyorum. Ama kalitelerini sormak aklıma gelmedi. Belki de heyecandan. Çarşamba sabahı 8,30 gibi transferim var hayırlısıyla. Allahım inşallah bebeişlerim sıkı sıkı tutunur. Çok heyecanlıyım. Eşim ogün hastanede yatırmak istiyor. Dinlenmem açısından. Ama bilmiyorum bakalım ne olacak.
hoşbuldukkkkk kızlar yaaaaaaa:mymeka:
arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................
iste gunun bir bomba haberi daha canim benim tbrler hadi kizlar birisini daha listeden cikardik hani halayyy
zemuszemuszemuszemuszemuszemus:teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::hooray::hooray::hooray:
Asicim artık seninde bomba haberini bekliyoruz allahın izniyle sende gir pembe listeye senin icin halay cekelim ben başı cekicem.....
arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?