turkbayragi turkbayragi turkbayragi hayırlı uğrğulu olsun RABİM KUCAĞINA ALAMAYI NASİP ETSİN SAĞLICAKLA İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:arkadaşlar merhabakaydirigubbakcemile5
buraya çok önce gelmiştim listede de vardım ama daha çok aşılama yaptıranlar sayfasında oluyodum
eşimde problem var hareket ve morfoloji,nisan ayında olumsuz bir aşılamam var ve biz ağustosta microya karar vermiştik dr la
ertesi gün(cumartesi) progesterona bakmak için kan verdim ve b hcg 34.8 çıktıdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
biz şok olduk tabi hala inanamıyorum drumu aradım 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi.......
ama ben hala inanamıyorum biraz önce kan verdim 1 saat sonra sonuç belli olacak iki katına çıkmışsa hamileyimm
dua edin nolur
adetin26.günündeyim buarada
geldiyse tamamen sürpriz yaptı bebeğim
çokkk heyecanlıyım
LALUZ canım bak listen şimdiden 7 ye doğru gidiyor uğurlu geldi sabah yaptın akşama kadar 2 hamiş çıkarttın canım delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
asim halay ister ben dururmuyum
delikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
keşke hiç görmeseydim bu rüyayı,gerçekle yüzleşmek bi anda yıkılmak çok kötü..
dr haftaya gel keseye bakalım demişti..
benim içime mi doğdu ne tekrar test yapalım diye eşime çok ısrar ettim
çok üzgünüm
hiçbişey yapmak düşünmek istemiyorum
tüp bebeğe kendimi çok hazırlamıştım inanın şu anda onuda istemiyorum
laluzcum samimiyetle yaptın bu listeyi biliyorumEVETalkisalkisalkisalkisalkisalkisİNŞALLAH DAHADA ARTAR:lepi::lepi:
kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
çok üzgünüm
kızlar hadi biz oturalım da halayı onlar çeksin keyfini çıkaralım hamişliğin canınız bişey çekiyoa söleyin hemen getirsinler ayy bende yemek yemeye gitçem hala bebek açlıktan ölcek bu sefer
kızlar nazar değmesin bize
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi hamiişşşşşşşşşşşşşşşşş lleeerrrrrrrrrrrr hayırlı olsun mevlam mutululuğunuzu daim etsin darısı bizlere olsun innşşşşşşşşş :saruboceq: :saruboceq: :saruboceq: :lepi: :lepi:
ah canım ya kimyasal gebelikmiş demek kikızlar malesef
çok üzgünüm
yani 2 kere kan verdim
çok üzgünüm
bizim topigin kizlar cok fena cok hamile kokusuna nasil geldiler
kan akmis denizdeki kopek baligi gibidelikafadulden
:jeyyar:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?