Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi hayırlı uğrğulu olsun RABİM KUCAĞINA ALAMAYI NASİP ETSİN SAĞLICAKLA İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

LALUZ canım bak listen şimdiden 7 ye doğru gidiyor uğurlu geldi sabah yaptın akşama kadar 2 hamiş çıkarttın canım delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

EVETalkisalkisalkisalkisalkisalkisİNŞALLAH DAHADA ARTAR:lepi::lepi:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi HAMİİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ LLEEERRRRRRRRRRRR HAYIRLI OLSUN MEVLAM MUTULULUĞUNUZU DAİM ETSİN DARISI BİZLERE OLSUN İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :lepi: :lepi:

eLMUALLİMM CANIM burdanda tebrik ediyorummmm:hooray:aLLAHH SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHHH:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

asim halay ister ben dururmuyum
delikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

dadlummmmmdelikafadulden

saglik olsun canim demekki kimyasal gebelikmis yoksa iki kere yanlis cikmazdi
vardir bundada bir hayir sagliksiz embriyolardan kaynaklanirmis yani bir nevi senin icin iyi birsey isin burasindan bakmak gerek demi canim
ins bir daha yasamazsin
:çok üzgünüm:

canım sıkma canını biz ayakkabımızın altına adını yazarız ilk sen hamiş gelirsin yeterki üzülme demek düşününcede olmuyomuş bu işler bak ben bu ay düşünmedim hatta tedavimi bıraktım kendi geldi inş sanada gökyüzünden bir melek iner
hayırlısı nasıl olacaksa hakkında öyle olsun sıkma canını biz sana destek oluruz bu zor zamanında ne için varız burda
inan hamile olduğum için demiyorum hamilenin duası kabul olurmuş inş seninde olcak ben dua etçem sana bu ay bolbol bence olucak az kaldı
durmak yok yola devam

tube tube masallah o zaman a.s.

BUGÜN TOPıKTE BAYRAM VAR KIZLAR TOPıK TOPıK OLALI BU KADAR HAMıŞı BıR ARADA GÖRMEDı HERHALDE :d:d:d:d DURMAYIN 3GÜN 3GECE HALAYA DEVAMMMMMMMMMMMMMMMMM

bizim topigin kizlar cok fena cok hamile kokusuna nasil geldiler
kan akmis denizdeki kopek baligi gibi
delikafadulden
:jeyyar:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

ah canım ya kimyasal gebelikmiş demek ki
Rabbim bu sevinci tamamıyla yasatsın inş sana

kızlar hepınıze tek tek teşekkurler canlarımmmmm.............rabbım bu yazı bereketlı eylesın ınşşşşşşşşşçok mutlu olunnnnnnnnnnnnnn

:teytey:ÖZLEMAKTAŞ kız senin velet çok inatçı ben onu sona attım ama geldi ikinci sıraya yerleşti maşallah allah analı babalı büyütsün ...Kızlar inşallah bu ay mucizeler ayı olur.:CüvCüv:zemuszemuszemuszemusalkisalkisalkis:teytey:

bizim topigin kizlar cok fena cok hamile kokusuna nasil geldiler
kan akmis denizdeki kopek baligi gibi
delikafadulden
:jeyyar:kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

kız ağzımdan aldın lafı benden cok yasıycan
bi baktııım kıyamet kopmus aşagıda
en son sevcanda yer yerinden oynamıstı

bence kapıdan dönmedi asicim bidahaki aya geliyorum dedi annesini hazırladı bence öbür ay kesin gelcek ve biz ozaman göbeklerimizi tokuşturucaz ama benim göbişim 1 ay daha şiş olacak
kız sıkma canını öbür ay olcak işte inş kız olur benim de oğlum olur alırım kızını oğluşuma

delikafaduldenvalla bu topiğin kızlarının burnu iyi hamiş kokusu alıyordelikafadulden
hadi kızlar siftah sizden bereket allahtan..:teytey::teytey::teytey::teytey:

merhaba kizlar
hamislerimizi tebrik ediyorum

nuray canim her iste bir hayir vardir
insallah seninde guzel haberlerini en yakin zamanda aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…