canım peki kimyasal gebelikte hemen sıfıra düşüyomu değer??ah canım ya kimyasal gebelikmiş demek ki
Rabbim bu sevinci tamamıyla yasatsın inş sana
canım peki kimyasal gebelikte hemen sıfıra düşüyomu değer??
yarın dr a sorcam ama yavaş yavaş düşüyo diye biliyodum..
hayırlısı
kendime gelmeliyim artık
turkbayragi turkbayragi turkbayragi Yeterimmmm bak bende yaptımkaydirigubbakcemile3
hepiiz çok saolun yaaa darısı hepinizin başına ama biraz zayıfım doktorum iyi beslen dedi bende bu akşam tavuk aldım kendime onu pişirdim şimdi afiyetle yicem
daha bir tek siz biliyonuz annemlere bile sölemedim haftasonu sölerim bakalım yaa aslında bende şaşırdım eşimin değerleri düşüktü nasıl kaldım anlamadım
ben vazgeçmiştim tedaviden moralim çok bozuktu doktor çağırdı test içi hani tüp bebek için başlamıştık ya doktor bütün testler bi daha yapılacak demişti bende dedim daha yeter gelemme öle tekrar aynı şeylere hem sorun eşimde ben neden gideyim dedim doktorun randevusuna gitmedim
hastaneden aradılar dedim iptal edin ben gelmiycem istemyorum çocuk falan gitseymişim ordaki testte daha erken öğrencekmişim halbuki
ben sinirlenince mideme vurur hep bulanır ondanda şüphelenmedim ama bugün fenalaşınca doktorda beni hastaneye gönderince dedim böyle bir ihtimal yok ben tedaviyi bıraktım hamile olamam
ve geçen ay 2kere yapmıştık birinde tutmuş işte
öbür geçen aylarıma yazık bana yazık kocama yazık canımız çıkmıştı yahu çocuk yapçaz die
arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................
kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
keşke hiç görmeseydim bu rüyayı,gerçekle yüzleşmek bi anda yıkılmak çok kötü..
dr haftaya gel keseye bakalım demişti..
benim içime mi doğdu ne tekrar test yapalım diye eşime çok ısrar ettim
çok üzgünüm
hiçbişey yapmak düşünmek istemiyorum
tüp bebeğe kendimi çok hazırlamıştım inanın şu anda onuda istemiyorum
Kzlar şimdi size bu haziran hamiş adaylarını vericem bu listeden en az 7 tane çıkar inşallah .Tabi temennimiz hepsi çıksın ama ben daha önceki istatistik çalışmama göre 7 diyorum..hihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv:
1- Serenalar 5 haziran
2- Harzem 12 haziran
3-ellmuallim 8 haziran
4- uykucuşirine 12 haziran
5- Minoş 12 HAZİRAN aşılama tedavisinde
6-Yeterrr 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ 13 HAZİRAN
8-TULİNY 13 HAZİRAN
9-BALSURAT 13 HAZİRAN
10-NESER 15 HAZİRAN aşılama tedavisinde
11-MELORABİS 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 20 HAZİRAN
16-ZELAL81 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO 21 HAZİRAN
19-CASPER33 26 HAZİRAN
20-ELİTU 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ 30 HAZİRAN
23-Ölem82do 29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
24--oztun :SONUÇ HAZİRAN ?????? 1. Tüp Bebek -
:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
mafoldumbenmafoldumben BEBİŞLER SAKLANMAYIN ÇIKIN BAK ANNELERİNİZ SİZİ BEKLİYOR.mafoldumbenmafoldumben
Aslında liste baya kabarıkmış bu listeden 7 hamişden aşağısı kurtarmaz...zemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok sağol canım.
o testler tedavi sırasında yapılanlar değilmi acaba ki silbaştan tekrar mı yapılacak.
2 aşılamada oldum zaten onlarda kayıtlı hastanede doktorum zaten tüpbebeğe geç diyor raporuda aynı hastaneden alıcam o zaman doktorum yardımcı olur heralde. onunla konuşayım bakayım bir ne diyecek
kandaki bchg seviyesi 37 yazıyo onumu soruyon
Günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benide ekleyin listenize
2 yıllık evliyim. 1 yıldır bebiş istiyoruz fakat eşimin sperm sayısı düğüklüğü nedeniyle biraz daha bekliyeceğiz gibi. değerler aşağıda
Spermogram Sonuçları
Hacim 1,5 cc
Toplam Spermatozom Sayısı 4.000.000
Hareketli Spermler %80
Az Hareketli Spermler .
Hareketsiz Spermler %20
Sediment 1-2 lökosit
bu değerlere göre bize aşılama dediler. kendimi aşılama için hazır hissetmiyorum. bir takıp kürler deneyeceğim. ondan sonrası ne olur bilemem
bengucum hosgeldın sendee..bodrum havası alıp geldınız..ınsallah ordan bebegınle donmusundur..canım doğum kontrol hapı kistine iyi gelir inşallah ve diğer ay güzel haberler verirsin,sonra da bir bakmışız nur topu gibi bebişin olmuş :1hug:
rapunzel canım ya adetin mi geçikti gittin doktora ..kist belirtisi ne nasıl anlayıp gidiyorsun..
kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................
özlemcim gözün aydin allah hayirlisiyla tamamina erdirsinhihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar ya bişi sorucam ben dün itibari ile resmi olarak evlilikte 3 yılımı doldurmuş oldum. tüp bebek raporunu almaya hak kazandım ama bu raporu hemen alıp tüpbebek yaptırana kadar saklıyormuyum yoksa yaptırmayı düşündüğüm zamanmı almam gerkiyor bilenler yardımcı olursa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?