Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım peki kimyasal gebelikte hemen sıfıra düşüyomu değer??
yarın dr a sorcam ama yavaş yavaş düşüyo diye biliyodum..
hayırlısı
kendime gelmeliyim artık

üzme kendini canım yaa benimde umutlarım bitmişti hayata küstüm resmen tedaviyi bıraktım ama bak mucize gerçekleşti ve geçen ay 2 kere ilişki olmasına rağmen oldu bende inanamıyorum ama oldu işte seninde olcak bence öbür ay kesin

ozlem canim ins oyle olur arkadasimiz bi dahaki aya mujdeyi veriri
bu arada kac cikti canim senin degerin ozlemcimmmm kandaki

nurdan canim aslinda iki gunde dusermi bilemem ama bir ornek iki gunde 46 dan 7 ye dusmustu yani olabilir belkide druna danis canim

turkbayragi turkbayragi turkbayragi Yeterimmmm bak bende yaptımkaydirigubbakcemile3

turkbayragiturkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi BALSURATIM ELLERİNE SAĞLIK BAK HAMİŞLERLERİİMİZ VAR OH NE GÜZEL zemuszemus zemuszemuszemuszemus laelaelaelaelae laelaelaelaelae :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis :roflol: :roflol: :roflol: :teytey: :teytey: :teytey:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi KIZ ÖZLEM O KADAR FARKIMIZ OLSUN DİMİ sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey: :teytey: :teytey:

arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM TEBRİKLER KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABİM SAĞLICAKLA İNŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: DUALARIMIZ SİZLERLE İNŞŞ DARISI BİZLERE OLUR HEPİZ YAVRULARIMIZA KAVUŞURUZ EN KISA ZAMANDA İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: MEVLAM BÖLE GÜZEL HABERLERDEN MAHRUM ETME BİZLERİ İNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM senağlamasenağlama senağlama senağlama AMA HAYILISI OLSUN İNŞŞŞ BİR DAHAKİNE MEVLAM GÜLDÜRÜR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: CANIM İKİ BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEYİMİ YAŞAMIŞ BİRİ OLARAKTAN BU KONULARDA ÇOK KO NUŞAMIYORUM TIKANIYORUM RABİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN HEPİMİZİN KUCAĞIMIZI BOŞ BIRAKMASIN İNŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

el-muallim canım senide tebrik ederim heyecandan birbirimizi tebrik etmedik yahu inş rahat bir hamilelik geçiririzde bebişlerimize kavuşuruz
onları çok bekledik çünkü

özlemcim hayırlı olsun canım tebrik ederim:teytey::teytey::teytey:
allah tamamınaerdirsinhihoyyythihoyyyt

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM İNŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: 7 VE ÜSTÜ YETERKİ HAMİŞ ÇIKSIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: İNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi turkbayragiturkbayragiturkbayragi HADİ KOLAY GELSİN CANIM İNŞŞ KOLAY ALIRSIN RAPORUNU VEE SANA ŞANS GETİRİR BU RAPOR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: BELKİDE RAPORU KULANMADAN GELİR KÜÇÜK MELEK NE DERSİN :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq: İNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

turkbayragi turkbayragi turkbayragi HOŞ GELDİM ARAMIZA CANIM İNŞŞ BURASI SANA ŞANS GETİRİ HAMİŞ OLURSUN HEMEN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım doğum kontrol hapı kistine iyi gelir inşallah ve diğer ay güzel haberler verirsin,sonra da bir bakmışız nur topu gibi bebişin olmuş :1hug:
bengucum hosgeldın sendee..bodrum havası alıp geldınız..ınsallah ordan bebegınle donmusundur..
ben bebe ıısınden cok sıkıldımmmmmmmdelikafadulden
yınede herseyın hayırlıs artık tadavıyı fealn bırakcam...2011 de anne oluruım bendeeşakkıdı
rapunzel canım ya adetin mi geçikti gittin doktora ..kist belirtisi ne nasıl anlayıp gidiyorsun..

laluzcum addet olmustum...cuma gunu..adetın .3.gunu dr gıdıyosun oda bakıyor...
bendede catlamayan yumurta kkıst olmusdelikafadulden
sımdılık durcam boole tedavı felanda olmuyacam..esımın usuyuk spermlerı..bana kılo ve kıst olarak donuyormafoldumbenmafoldumben

bu arad senın lıste cokkk guzle olmus..hadı hayırlıs sende tekraradan :CüvCüv::CüvCüv:
olucan adını yazdırcan pembe koseyealkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
reklama arası geleyım dedım hamıs cıkmısşakkıdı
ozlemcım tebrık ederımmm..rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................

ıste buuu muallımcım...ogretmenım benımmm.cok sevındım senın adına..
guzel dularınla hep aramızdaydın..guzle haberınıde aldık hayırlıyla...rabbım bebegını saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın...:Saruboceq:

asıyı kırmayalımmmm..bundan sonra halay basları ben olayım..hamıs olma rıskı tasıyanlar arkadan yavasca gelsınlerrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

nurdancım senın ıccnde cok uzgunum..ınsallah gelcek ayda guzle haberler verırısın:CüvCüv:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi TATLIM BEN ADANADA BALCALI DAN ALDIM RAPORUMU RAPORUN SÜRESİ 1 YIL 1 YIL İÇİNDE İSTEDİĞİN ZAMAN KULANIRSIN AMA İLAÇ RAPOIRUNUN SÜRESİ BİR AY GİDECEĞİN MERKEZLE GÖRÜŞÜP ÖLE BAŞ VURUYORSUN İLAÇ RAPORUNA ZATEN 1 HAFTADA ÇIKIYOR İLAÇ RAPORUN EĞERKİ TÜP BEBEK RAPORUNU 1 YIL İÇİNDE İKİ KEZ KULANMAMIŞSAN İKİ FOTOĞRAFLA AYNI YERE GİDİP 1 YIL TEKRARDAN SÜRESİNİ UZATABİLİYORSUN KOLAY GELSİN İNŞŞ RAPORDAN ÖNCE BEBİŞ KENDİLİĞİNDEN GELİR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…