teşekkür ederim kızlar hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşallah
kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................
kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
kızlar size bir derdimi yanayımeşim 2 gün evde belki fazla giremeye bilirim hatta hiçte girmem eşim biraz rahatsız ama psikolojik olarak fazla abartır 2 günden beri bıktırdı telefonda bakalım eve gelince neler yapacak allah yardımcım olsun ben hayatımda bu kadar nazlı sızlanıp duran hastalık hastası bir herif görmedim ama kadın olanını gördüm devamlıda görmek zorundayım sevgili kaynanatör aynı anasına çekmiş benim koca onun yokluğunu aratmayacak bir kaç gün sanırsam ay ay şimdiden çekeyim bari eşimin yanında çekemem bu seferde küser alay ediyorum diye bu 2 gün nasıl geçer rabbimmm çocuğum yok ama 10 tane çocuğa deyen bir kociş var birazda suçlu benim galiba çokkkkkkk şımarttım çokkkkkkkkkkk :mymeka:ben dayağı hak ediyorum demi
kızlar bende o günden beri bulantı vardı bugünde bayılır gibi oldum içim geçti çok fena sonra işyerinde doktora gittim o da beni hastaneye gönderdi belki hamiş olmuşsundur die ordada test yaptılar doktorda mutlu haberi verdi ama kocam daha bilmiyo gelince süpriz yapıcam elimde test kağıtlarım var zaten sağlık müdürlüğündeydim ya ben ordan müdür yardımcımız araya girdi ultrasona girdik keseyide gördük 1.5 aylıkmış doktorun dediği
:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya ben hamiş olduğumu bilmeden hafta sonu evi kaldırdım temizledim allahtan düşmemiş iyice bir temizlik yaptım sonra haftsonları düğünler vrdı deli gibi tepindim oynadım
benim veletler yapıştı bana herhalde düşmiycekler belli
bende dedim madem hastalandım neden devamı gelmedi öyle azcık geldi bende üzüldüm sinir oldum ağladım hatta ama sonra kesildi bende önemsemedim ne bileyim ilk hamişliğim üztüne görmek ne onu da bugün öğrendim yaavvvvvvvvv
çok sevinçliyim çokkkkkkkkkkkkkkkk
darısı olmayanların başına inş
dualarım sizinle
laluzcum beni listenin sonuna yazmıştın ama bak ilk ben çıktım
pardon 2. oldum demi ama ben sabah 9gibi öğrendim ve işyerinde net sınırlı maalesef giremiyorum
yoksam sabah haber verip halayı çektircektim size eee ben artık oturuyorum siz çekin halayı
kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
keşke hiç görmeseydim bu rüyayı,gerçekle yüzleşmek bi anda yıkılmak çok kötü..
dr haftaya gel keseye bakalım demişti..
benim içime mi doğdu ne tekrar test yapalım diye eşime çok ısrar ettim
çok üzgünüm
hiçbişey yapmak düşünmek istemiyorum
tüp bebeğe kendimi çok hazırlamıştım inanın şu anda onuda istemiyorum
bengucum hosgeldın sendee..bodrum havası alıp geldınız..ınsallah ordan bebegınle donmusundur..
ben bebe ıısınden cok sıkıldımmmmmmmdelikafadulden
yınede herseyın hayırlıs artık tadavıyı fealn bırakcam...2011 de anne oluruım bendeeşakkıdı
laluzcum addet olmustum...cuma gunu..adetın .3.gunu dr gıdıyosun oda bakıyor...
bendede catlamayan yumurta kkıst olmusdelikafadulden
sımdılık durcam boole tedavı felanda olmuyacam..esımın usuyuk spermlerı..bana kılo ve kıst olarak donuyormafoldumbenmafoldumben
bu arad senın lıste cokkk guzle olmus..hadı hayırlıs sende tekraradan :CüvCüv::CüvCüv:
olucan adını yazdırcan pembe koseyealkisalkisalkisalkisalkisalkis
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
reklama arası geleyım dedım hamıs cıkmısşakkıdı
ozlemcım tebrık ederımmm..rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ıste buuu muallımcım...ogretmenım benımmm.cok sevındım senın adına..
guzel dularınla hep aramızdaydın..guzle haberınıde aldık hayırlıyla...rabbım bebegını saglıkla kucagınada almayı nasıp etsın...:Saruboceq:
asıyı kırmayalımmmm..bundan sonra halay basları ben olayım..hamıs olma rıskı tasıyanlar arkadan yavasca gelsınlerrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
nurdancım senın ıccnde cok uzgunum..ınsallah gelcek ayda guzle haberler verırısın:CüvCüv:
BUGÜN TOPİKTE BAYRAM VAR KIZLAR TOPİK TOPİK OLALI BU KADAR HAMİŞİ BİR ARADA GÖRMEDİ HERHALDE :d:d:d:d DURMAYIN 3GÜN 3GECE HALAYA DEVAMMMMMMMMMMMMMMMMM
:sm_confused:Rapunzelimm benmi yanlışş anladım .Kistmi olmuş yaaaa :1ninca:
a.sa.sa.sa.sa.s
evet balkafam yumurtanın bırı catlalamıs.oda koskacam kıst olarak bende kalmıs..
balsuratım dogum kontrol hapnı kullanayım..sonra yok tedavı bırakacagım...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
gelmese gelmesın napayım...kasım gıbı boru hattı dosetecm bende kendıme...kaydirigubbakcemile3
almısken bır seferde alayım hormono
hamılleık donemımnde benımde vardı kıstımmm laluzcum...dr aynı seyı banada soledı...rapunzel canım bende ilk kez hamile olduğum zaman doktor kistin var dedi.Ama bu hamileliği destekleyen bir kist dedi hamilelik döneminde çıkıyor dedi.Çok şükür daha öncede böle bişeyle karşılamadım ama dr hamilelikten oluşmuş desede şimdi içimde korku oldu acaba bende kistmi var diye.En son kontrole gittiğimde de kistin küçülmüş adetle atılır bu dedi acaba bunun için kontrole gitse mi.Doğrusu hiç doktorada gitmek istemiyorum.Rabbim kimseyi doktorlara düşürmesin doktorlarsız da etmesin.Sen bu ay ekstra bi şey kullandın mı tedavi içindemiydin yanii..
:CüvCüv::CüvCüv:LİSTEMİZİN 1.HAMİŞİ ÇIKTI ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN..hihoyyytELLMUALLİMhihoyyythihoyyyt
1- SERENALAR :CüvCüv: 5 HAZİRAN
2- HARZEM :CüvCüv: , 12 HAZİRAN
3-ELLMUALLİM :CüvCüv: 8 HAZİRAN
4- UYKUCUŞİRİNE:CüvCüv: 12 HAZİRAN
5- MİNOŞ :CüvCüv: 12 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
6-YETERRR :CüvCüv: 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ :CüvCüv: 13 HAZİRAN
8-TULİNY :CüvCüv: 13 HAZİRAN
9-BALSURAT :CüvCüv: 13 HAZİRAN
10-NESER :CüvCüv: 15 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
11-MELORABİS :CüvCüv: 16 HAZİRAN
12-CORNELİA35 :CüvCüv: 17 HAZİRAN
13-BENGÜSU :CüvCüv: 18 HAZİRAN
14-BİREBİRA :CüvCüv: 19 HAZİRAN
15-NERGİS55 :CüvCüv: 20 HAZİRAN
16-ZELAL81 :CüvCüv: 20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
17-LALUZ24Z :CüvCüv: 21 HAZİRAN
18-CAN-İSO :CüvCüv: 21 HAZİRAN
19-CASPER33 :CüvCüv: 26 HAZİRAN
20-ELİTU :CüvCüv: 26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
21-ASİ74 :CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv: 30 HAZİRAN
23-ÖLEM82DO :CüvCüv: 29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
24--OZTUN :CüvCüv: :SONUÇ HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
25- BADEM :CüvCüv: 2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?