Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neyse kızlar ben kaçar yarın akşama görüşürüz inş uykum geldi de biraz eşimi bekleyemiycem yatıcam yaaaa
hepiniz öpüldünüz delüler
yarına başka hamiş haberleri bekliyorum heee hepiniz iyi çalışın bu aralar bu ay hamiş olmayan kalmasın

teşekkür ederim kızlar hayırlısıyla güzel haberlerle gelirim inşallah

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞŞ RABİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................

Canım ya ne güzel.Bu haberde bize moral oldu.ÇOk çok tebrik ediyorum senide opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Özlemcim gözün aydın. Ne güzel bir haber bu. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı tüm isteyenlere ve bana inşallah.:teytey:

benimkide öyle,hastalanınca mızmız çocuk gibi ve hiç çekilmiyor,annesine çekmiş zahar kaydirigubbakcemile3 bu hafta annesi gelecek şimdiden beni stresi bastı -tatlicadiarzu-

kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

vay özlemcim hamişsin demek tebrik ederim canım,bugün bereketli bir gündü maşallah ve hep böyle devam eder,Rabbim bebişini sana bağışlasın :Saruboceq:

hayırlısı olsun,inşallah bir dahaki aya olur,umutsuzluğa düşme,beklemediğin bir anda gelir belki bebiş :1hug:

hoşbulduk canım,hayırlısı bakalım,adet tarihim 18 haziran opuyorumnanaktan kendimi de şartlandırmıyorum bu ay olmazsa başka ay olur,canı ne zaman isterse o zaman gelsin,bizim gibi anne baba bulamaz bu bebişler:asigim:

:sm_confused:Rapunzelimm benmi yanlışş anladım .Kistmi olmuş yaaaa :1ninca:

a.sa.sa.sa.sa.s

evet balkafam yumurtanın bırı catlalamıs.oda koskacam kıst olarak bende kalmıs..
balsuratım dogum kontrol hapnı kullanayım..sonra yok tedavı bırakacagım...sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
gelmese gelmesın napayım...kasım gıbı boru hattı dosetecm bende kendıme...kaydirigubbakcemile3
almısken bır seferde alayım hormono

rapunzel canım bende ilk kez hamile olduğum zaman doktor kistin var dedi.Ama bu hamileliği destekleyen bir kist dedi hamilelik döneminde çıkıyor dedi.Çok şükür daha öncede böle bişeyle karşılamadım ama dr hamilelikten oluşmuş desede şimdi içimde korku oldu acaba bende kistmi var diye.En son kontrole gittiğimde de kistin küçülmüş adetle atılır bu dedi acaba bunun için kontrole gitse mi.Doğrusu hiç doktorada gitmek istemiyorum.Rabbim kimseyi doktorlara düşürmesin doktorlarsız da etmesin.Sen bu ay ekstra bi şey kullandın mı tedavi içindemiydin yanii..

Canım geçmiş olsnn.Olsun eriyip gidecekkk o uyuz kistttklava:klava:sONRADA tüp gaz boru hattı:jeyyar:

özlemciğim canım seni çok ama çok tebrik ediyorumhihoyyythihoyyytŞenizŞeniz çok ama çok sevindim hihoyyytallah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhihoyyythihoyyytdarısı tüm isteyenlerin ve benim başıma inşallah:Saruboceq::Saruboceq:bizim içinde bol bol dua et olur mu canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktantekrar tebrikler:teytey::teytey::teytey:

hamılleık donemımnde benımde vardı kıstımmm laluzcum...dr aynı seyı banada soledı...
kurtaj sonarsı55 gun sonra adet oldum oda adetı gecıktırdı kıst..sonra sokturucu kullandım adetle atılmadı..sonra yıne dogum kontrol hapı onla erımıs kıst..gecen ayda tedavıye baslayalım denıldı klomen ve catlatıcı oldum..yumurtanın bırı catlamamıs kıst oolarak kalmıs..:a015:
ama adetle atılıyor hamıllek donemındekı kıstler..laluzcum merak etmee..
ben cok ılac aldım yaa hamılleık oncesı ve sonrası ondan kaldı benımkıler..
sımdıkde dusnmuyorum artık tedavı felann.oluruna bırakcam herseyı...kasım gıbı felanda tup bebe yaptırız evlık suremde doluyor..bıranda alırım hormonusengözlerimebaksanab

canim benide alirmisin listeye adet tarihim 3haziran bende klomen kullaniyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt

uyyttt neler olmuş buralarda böyleeee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
öğlen bir gittim,geldim anaaammm hamis dolmuş buralar :CüvCüv::CüvCüv:

el muallim tebrikler rabbim tamamına erdirsin rabbim yüzünü güldürdü darısı bizlere olur inşallah :Saruboceq:

özlemaktaş sendemiii hemde buraya geldiğin ilk ayda tebrik ederim özlemcim meleğini sağlıkla kucağına almayı da rabbim nasip etsin :Saruboceq:

nurdan hayırlısı canım nasip kısmet değilmiş inşallah sürpriz yapar bir dahaki ay sana meleğin :teselli:

rapunzelim geçmiş olsun canım :teselli:
pis kistler bir defolup gitseler kötükedihüso
inşallah aldığın karar hakkında hayırlısıdır hem belki beynin bebek psikolojisinden sıyrılırsa aaaa bir bakmışsın göbüşünden bir ses anne ben burdayııımmm diyor delikafadulden

laluz
ben bu ayki listende yokum malesef :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: senağlama

uzun bir aradan sonra güzel haberler almak süper geldi bana.hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.allah tamamına erdirsin,sağlıcakla kucaklarına alsınlar.rabbim bizede nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…