- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................
kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
keşke hiç görmeseydim bu rüyayı,gerçekle yüzleşmek bi anda yıkılmak çok kötü..
dr haftaya gel keseye bakalım demişti..
benim içime mi doğdu ne tekrar test yapalım diye eşime çok ısrar ettim
çok üzgünüm
hiçbişey yapmak düşünmek istemiyorum
tüp bebeğe kendimi çok hazırlamıştım inanın şu anda onuda istemiyorum
sidelya tatlım nasılsın? bugün sana eşlik edeyim dedim yalnız kalma diyeopuyorumnanaktan
günaydın sabah şekerleriiiiiii
kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................
sidelyacııııııımmm bende iyiyim canım yarın çarşamba ya heyecan basıyo kontrole gitcem inşallah yumişler büyümüştür gerçi 2 gündür kasıklarımda çok ağrı var kocaman bişimi oldular ki diye merak ediyorum:1shok:
canımsın ya rabbim inş emeklerini umutlarını boşa çıkarmaz inş :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu arada ben her gün meryem suresini okumaya başladım ve hergün sizler içinde dua ediyorum rabbim inş kabul eyler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
.canim benide alirmisin listeye adet tarihim 3haziran bende klomen kullaniyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
canımsın ya rabbim inş emeklerini umutlarını boşa çıkarmaz inş :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu arada ben her gün meryem suresini okumaya başladım ve hergün sizler içinde dua ediyorum rabbim inş kabul eyler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
aymes naber cnm ya göremiyorum seni bayadır işallah iyisindir cnm bende tedavideyim dondurmuşlarla tekrar denicem işallah hayırlısı olur cnm
günaydın kızlar,
kursu ektim bugün çünkü bir sürü ütü var,ben böyle tatilintövbe tövbe
bu hafta içi ankaradan kayınvalide hanım teşrif edecek bir o eksiktiklava:
neyse ya sinirlenmeyeyim zaten dünden beri hastayım,burnum tıkalı,halsizlik var üstümde daha da kötü olmayayım.
herkese kolay gelsin,dünkü gibi güzel bir gün olur inşallah :1hug:
Slm canım iyiyim çok şükür evet karşılaşamıyoruz valla sen nerelerdesinopuyorumnanaktan demek başladın tekrar hadi hayırlısı inşallah bu sefer bombayı patlatırsın:Saruboceq: Allah yardımcın olsun canım arada bi yazda haberdar olalım senden :lepi: inşallah hep güzel haberlerini alırım böylekaydirigubbakcemile5
Ben hala bekleme aşamasındayım daha başlamayı düşünmüyorum mola verdim biraz kısmet bakalımŞeniz
Sanada kolay gelsin canım
çok yoğunsun bugün anlaşılan
çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?