Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sidelya tatlım nasılsın? bugün sana eşlik edeyim dedim yalnız kalma diyeopuyorumnanaktan

canlar günaydınnn dilerim hamiş haberleriyle dolu bir gün daha geçiririz rabbimin izniyleee nasılsınız bakalımmm

kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

canım çok sevindim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................

canım haberini almıştık çok sevindim adına canım rabbim tamamına erdirsin inş :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım rabbim ne verirse hayırlısını versin inş dilerim melegin süpriz yapar sanada benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

sidelya tatlım nasılsın? bugün sana eşlik edeyim dedim yalnız kalma diyeopuyorumnanaktan

canım hoş geldin iyiyim çok şükür ya sen nasılsın tşk tatlış Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

günaydın sabah şekerleriiiiiii

sanada günaydın canım hoş geldin sendee Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

ayyyyyyyy hamiş haberleri varmış ne güzel.

yeni hamişlerimizi tebrik ederim allah tamamına erdirsin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:teytey::teytey::teytey:

sidelyacııııııımmm bende iyiyim canım yarın çarşamba ya heyecan basıyo kontrole gitcem inşallah yumişler büyümüştür gerçi 2 gündür kasıklarımda çok ağrı var kocaman bişimi oldular ki diye merak ediyorum:1shok:

kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

arkadaşlar soncum pozıtuıfff...........rabbım cumlenızı guldursun sızlereumut olsun ınş..............rabbım duaları makbul eylesın................dua ile dostlarrrrrrrrrr.....................

Tebrik ederim canlarım Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder inşallah:teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance:

Günaydınlar canlarımopuyorumnanaktan
güne böyle hamil haberleriyle başlamak okadar güzelkihihoyyyt
keyfime diycek yok vallasositososito sositososito sositososito
Allahım inşallah burdaki herkese evlat sahibi olmayı nasip eder :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canımsın ya rabbim inş emeklerini umutlarını boşa çıkarmaz inş :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bu arada ben her gün meryem suresini okumaya başladım ve hergün sizler içinde dua ediyorum rabbim inş kabul eyler :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah razı olsun canım Rabbim inşallah dulalrını kabul eyler
canım arapçamı yoksa türkçemi okuyosun farkedermi diye hep sormak istiyodum şimdi konu açılmışken sorıyım dedim:uhm:

canim benide alirmisin listeye adet tarihim 3haziran bende klomen kullaniyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
.
hemen alayım canım AMA diğer adet tarihin 3 temmuz oluyor sanırım demi bu liste haziran listesi ama inşallah senide temmuz listesinin birinci sırasında görürürüz canım :CüvCüv:

Son düzenleme:

Allah razı olsun canım yaaa rabbim dualarımızı kabul etsin ellerimizi boş çevirmesin inşallah...:Saruboceq:

aymes naber cnm ya göremiyorum seni bayadır işallah iyisindir cnm bende tedavideyim dondurmuşlarla tekrar denicem işallah hayırlısı olur cnm

aymes naber cnm ya göremiyorum seni bayadır işallah iyisindir cnm bende tedavideyim dondurmuşlarla tekrar denicem işallah hayırlısı olur cnm

Slm canım iyiyim çok şükür evet karşılaşamıyoruz valla sen nerelerdesinopuyorumnanaktan demek başladın tekrar hadi hayırlısı inşallah bu sefer bombayı patlatırsın:Saruboceq: Allah yardımcın olsun canım arada bi yazda haberdar olalım senden :lepi: inşallah hep güzel haberlerini alırım böylekaydirigubbakcemile5
Ben hala bekleme aşamasındayım daha başlamayı düşünmüyorum mola verdim biraz kısmet bakalımŞeniz

günaydın kızlar,
kursu ektim bugün çünkü bir sürü ütü var,ben böyle tatilin tövbe tövbe
bu hafta içi ankaradan kayınvalide hanım teşrif edecek bir o eksikti klava:
neyse ya sinirlenmeyeyim zaten dünden beri hastayım,burnum tıkalı,halsizlik var üstümde daha da kötü olmayayım.
herkese kolay gelsin,dünkü gibi güzel bir gün olur inşallah :1hug:

Sanada kolay gelsin canım
çok yoğunsun bugün anlaşılan
çok geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine:1hug:

bakalılm cnm nasip çokta umutlanmak istemiyorum zor oluyo sonra işallah hayırlısı olur öptüm cnm seni kendine iyi bak işallah RABBİM hepimizin yüzünü güldürecek...

SLM kızlar umarım herkes iyidir Sidelya hepimiz için dua ediyormuşsun sağol,bende hepiniz için dua ediyorum Allah razı olsun,snek donmuşlarla inşallah yüzün güler bebişin bir an önce sana gelir.Beni sorarsanız hala beklemedeyim biliyorsunuz bir kez tüp bebek yaptırdım ama olmadı üzerinden neredeyse bir sene geçti düne kadar bebek psikolojisini attığımı rahatladığımı düşünüyordum,tamam artık benim çocuğum olmuyor,belkide hiç olmayacak, ben böyle yaşıyacağım Allah verirse olacakdiye,dün bebek kutlusuna gittim bebek çok tatlıydı, benim bebeğim yok diye yine üzüldüm,Allahtan insanlar niye çocuk yapmıyosun diye üzerime gelmediler,tabi onlarda artık anladılar çocuğumun olmadığını Allah olmayanlara versin gayeye versin dediler.Eskiden olsa bu lafı kafama çok takardım ama artık insanlarla savaşacak gücüm kalmadı.Bu duyguları eminim hepiniz farlı şekillerdede olsa yaşıyorsunuz,Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda kendi katından hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah.

selam kıslarrrrr
demek hamiş haberi ben çıkınca geldiii küstümmm.

özlemcimm tebrik ederim demek birine daha mucize ugradı ne guzel darısı tüm isteyenlerin bu yolda acı çekenlerin başına inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…