kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
kızlar slmlar aranıza yeni girenlerdenim tabi alırsanız ben kısaca dertlerimi anlatıyımm çünkü bi derdim bitince o topiği bırakıp diğer derdimin olduğu topiğe geçiyoruma.s 2 yıllık eviyim 1 yıl gitmedim doktora ikinci yıl karar verdim gitmeye ilk önce prolaktinim yüksek çıktı aynı zamanda eşimde de varikosel çıktı benim prolaktini 4 ayda düşürdük çok şükür geçen ay çatlatma iğnesi oldum bu ay bi sonuç alamadım ve meğer eşimin likefikasyon sorunu da engelmiş bebeğe. aranızda bu sorundan muzdarip var mı bilmiyorum 4 satte likefiye olmadı yazıyo test sonuçlarında herkesinki 10-15 dk şimdi bunun için tedaviye başlıcaz bakalım hayırlısı bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirimkaydirigubbakcemile5
kızlar bende o günden beri bulantı vardı bugünde bayılır gibi oldum içim geçti çok fena sonra işyerinde doktora gittim o da beni hastaneye gönderdi belki hamiş olmuşsundur die ordada test yaptılar doktorda mutlu haberi verdi ama kocam daha bilmiyo gelince süpriz yapıcam elimde test kağıtlarım var zaten sağlık müdürlüğündeydim ya ben ordan müdür yardımcımız araya girdi ultrasona girdik keseyide gördük 1.5 aylıkmış doktorun dediği
:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
ya ben hamiş olduğumu bilmeden hafta sonu evi kaldırdım temizledim allahtan düşmemiş iyice bir temizlik yaptım sonra haftsonları düğünler vrdı deli gibi tepindim oynadım
benim veletler yapıştı bana herhalde düşmiycekler belli
bende dedim madem hastalandım neden devamı gelmedi öyle azcık geldi bende üzüldüm sinir oldum ağladım hatta ama sonra kesildi bende önemsemedim ne bileyim ilk hamişliğim üztüne görmek ne onu da bugün öğrendim yaavvvvvvvvv
çok sevinçliyim çokkkkkkkkkkkkkkkk
darısı olmayanların başına inş
dualarım sizinle
laluzcum beni listenin sonuna yazmıştın ama bak ilk ben çıktım
pardon 2. oldum demi ama ben sabah 9gibi öğrendim ve işyerinde net sınırlı maalesef giremiyorum
yoksam sabah haber verip halayı çektircektim size eee ben artık oturuyorum siz çekin halayı
kızlar malesef
çok üzgünüm
sonuç geldi 0.100,inanamadık eşimle hemen çıktık özel bi hastanede tekrarladık testi ama yine 0.01..............
anlamıyorum cumartesi günü testi sabah yaptık 34 sonra inanamadık akşam yaptık 34.8 çıktı
yani 2 kere kan verdim
sonuç mu yanlış çıktı yoksa tutunamadı mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum bilmek de istemiyorum ama rüya gibi 2 gün geçirdimm(
keşke hiç görmeseydim bu rüyayı,gerçekle yüzleşmek bi anda yıkılmak çok kötü..
dr haftaya gel keseye bakalım demişti..
benim içime mi doğdu ne tekrar test yapalım diye eşime çok ısrar ettim
çok üzgünüm
hiçbişey yapmak düşünmek istemiyorum
tüp bebeğe kendimi çok hazırlamıştım inanın şu anda onuda istemiyorum
SLM kızlar umarım herkes iyidir Sidelya hepimiz için dua ediyormuşsun sağol,bende hepiniz için dua ediyorum Allah razı olsun,snek donmuşlarla inşallah yüzün güler bebişin bir an önce sana gelir.Beni sorarsanız hala beklemedeyim biliyorsunuz bir kez tüp bebek yaptırdım ama olmadı üzerinden neredeyse bir sene geçti düne kadar bebek psikolojisini attığımı rahatladığımı düşünüyordum,tamam artık benim çocuğum olmuyor,belkide hiç olmayacak, ben böyle yaşıyacağım Allah verirse olacakdiye,dün bebek kutlusuna gittim bebek çok tatlıydı, benim bebeğim yok diye yine üzüldüm,Allahtan insanlar niye çocuk yapmıyosun diye üzerime gelmediler,tabi onlarda artık anladılar çocuğumun olmadığını Allah olmayanlara versin gayeye versin dediler.Eskiden olsa bu lafı kafama çok takardım ama artık insanlarla savaşacak gücüm kalmadı.Bu duyguları eminim hepiniz farlı şekillerdede olsa yaşıyorsunuz,Allah hepimizin yardımcısı olsun en kısa zamanda kendi katından hayırlı çocuklar nasip etsin inşallah.
turkbayragi turkbayragi turkbayragi HOŞ GELDİM ARAMIZA CANIM İNŞŞ BURASI SANA ŞANS GETİRİ HAMİŞ OLURSUN HEMEN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
:enbuyukkk:günaydın kızlar dün ne güzel hamiş haberleriyle coştu topiğimiz aarkası kesilmeden gelir inşallah laluzucum yaptığın liste uğurlu geldi gerçekten bende o listede olmak isterdima ama kısmet artık
sidelyacım sen neyaptın güzelim 2.günde kesildim dedin bi test yapsaydın belki sende özlem gibi olmuşsundur
caniso canım inaşllah yumoşların büyümüştür yarın doktor güzel haberler verir tedavin hayırla başlar ve bebk müjdesiyle sonlanır inşallah
bugün bitsin biran önce eve gideyim annemler evde ben işte olmuyor böyle
aymesburada izne çıkıyormuşsun sen gidince topiği kim açcak şaka şaka inşallah tatil sanada uğurlu gelir bi antalya hatırası getirirsin bizlere kullandıklarınız yaptıklarınız yarasın inşALLAH
BU KIŞ HERKES hamiş olsun
yazın boş durmak yok çalışmalara devam
herşey çocuk için:ecrin_bebek::roflol::sm_cool::enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?