Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:enbuyukkk:günaydın kızlar dün ne güzel hamiş haberleriyle coştu topiğimiz aarkası kesilmeden gelir inşallah laluzucum yaptığın liste uğurlu geldi gerçekten bende o listede olmak isterdima ama kısmet artık
sidelyacım sen neyaptın güzelim 2.günde kesildim dedin bi test yapsaydın belki sende özlem gibi olmuşsundur

caniso canım inaşllah yumoşların büyümüştür yarın doktor güzel haberler verir tedavin hayırla başlar ve bebk müjdesiyle sonlanır inşallah

bugün bitsin biran önce eve gideyim annemler evde ben işte olmuyor böyle
aymesburada izne çıkıyormuşsun sen gidince topiği kim açcak şaka şaka inşallah tatil sanada uğurlu gelir bi antalya hatırası getirirsin bizlere kullandıklarınız yaptıklarınız yarasın inşALLAH
BU KIŞ HERKES hamiş olsun
yazın boş durmak yok çalışmalara devam
herşey çocuk için:ecrin_bebek::roflol::sm_cool::enbuyukkk:

kızlar yaaa ben hani 3 haziranda hastalanmıştım ya o üstüne görme olmuş meğer adet değilmişim

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Çoookkk sevindimalkisalkisalkis
ne güzel hamileler artıyo:CüvCüv:
tebrik ederim:sm_cool::teytey:

el muallim senide tebrik ederim:teytey:

nurdanurdan seni de tebrik ederim:teytey:

laluz canım listen uğurlu geldi

elmanuelim ve özlemaktaş canlarım Allah sağlıklı bir şekilde
kucağınıza almayı nasip etsin hadi bakalım bu ayı güzel açtık darı başımıza:teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydınn kızlarr...yeni hamişleri tebrikk ediyorummm allah tamanına erdirsinn.....allah bizlere de nasip etsin inşallahh..benim de bu ay 3.aşılamam olacaktı fakat doktorumu arayıp vazgeçtigimi söledimm..yaz döneminde dinlenicemm...kafa dağıtıcamm..annemin yazlığa gidip gelicemm.....hem vucudum rahatlarr...hem de psikolojimm...o iğneleri tekrar göbeğime vurmak hiç içimden gelmedi eşim de bu ay istemedi bizde iptal ettikk...allahım yazın kendiliğinden nasip ederse olurr..olmazsa da ekim de 3.aşılamam ya da tüp bebek bilmiyorumm zaman ne gösterir..hayırlısını versin herşey nasip kısmett...allahım biliyordur ne zaman ve nasıl olacağını ....bize sabretmek ve dua etmek ve elimizden geleni yapmaktan başka bişey düşmezz...herley kısmett..allah gönlümüze göre versinn hepimizinn amin.:ecrin_bebek:

Benimde burda 2. günüm güzel bir paylaşım topiği aramıza hoş geldina.s.

merhaba arkadaşlar benim eşimdede morfoloji sorunu var.
Aranızda benim gibi olan varmı?
Birde keçiboynuzu ve çinko harici neler yapıyorsunuz?
cevaplarsanız sevinirim:

Senin adına çok sevindim çok süperrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance:
allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Nurdan canım kendini bu kadar üzme her şerde bir hayır vardır mutlaka

Günaydın kızlar evet listemiz uğurlu gelir inşallah en çok hamiş çıkaran ay oluruz bu ay.Göründüğü gibi her şey nasip kısmet zamanı gelince kendi çıkıp geliyor..Bazen zamanı gelmeden geldiğindede geri gidiyor malesef.ınşallah allah hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız hayırlı evlatlar nasip eder..Bizede düşen sadece sabretmek ve zamanımızı beklemek...Allah hepinizin duasını kabul etsin.

Allahım İNŞALLAH senin gibi kalbi temiz bi insana da nasip edicek:Saruboceq:
Dualarım seninle:Saruboceq:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi HOŞ GELDİM ARAMIZA CANIM İNŞŞ BURASI SANA ŞANS GETİRİ HAMİŞ OLURSUN HEMEN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

a.s.a.s.Hoşbulduk. Burası benimde şansım olur İnşallah her bir hamiş baheri beni ayrı ayrı mutlu etti
hep birlikte ( Hamişler hariç ) halay çekelim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

LİSTEMİZİN
1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ İKİNİZİDE TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN.

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

1- SERENALAR :CüvCüv: 5 HAZİRAN
2-ELLMUALLİM :CüvCüv: 8 HAZİRANO ARTIK HAMİŞ
3-HARZEM :CüvCüv: 12 HAZİRAN
4- UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv: 12 HAZİRAN
5- MİNOŞ :CüvCüv: 12 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
6-YETERRR :CüvCüv: 13 HAZİRAN
7-BUBUŞ :CüvCüv: 13 HAZİRAN
8-TULİNY :CüvCüv: 13 HAZİRAN
9-BALSURAT :CüvCüv: 14 HAZİRAN
10-NESER :CüvCüv:15 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
11-SABİNA :CüvCüv: 15 HAZİRAN
12-MELORABİS :CüvCüv:16 HAZİRAN
13-CORNELİA35 :CüvCüv:17 HAZİRAN
14-BENGÜSU :CüvCüv: 18 HAZİRAN
15-BİREBİRA :CüvCüv:19 HAZİRAN
16-NERGİS55 :CüvCüv:20 HAZİRAN
17-ZELAL81 :CüvCüv:20 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
18-LALUZ24Z :CüvCüv: 21 HAZİRAN
19-CAN-İSO :CüvCüv:21 HAZİRAN
20-CASPER33 :CüvCüv: 26 HAZİRAN
21-ELİTU :CüvCüv:26 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
22-ASİ74:CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
23-ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv:30 HAZİRAN O ARTIK HAMİŞ
24-ÖLEM82DO 29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
25--OZTUN :CüvCüv:SONUÇ HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
26- BADEM :CüvCüv:2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE

BEN ŞU DİĞER HAMİŞLERİ ARAMAYA GİDİYORUM BİR YERLERE SAKLANIYORLAR.zemuszemuszemuszemus

Son düzenleme:
tünaydın kızlara.s.nasılsınız:1hug:
laluz canım benide al listene yaw:dance:bu ay bende çok çalıştım çokkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile315 haziran bende hamiş olmak istiyorum:CüvCüv:

hihoyyythihoyyytzemuszemuszemuszemusözlemaktaş el-muallim her ikinizi de tebrik ediyorum canlarım güzel haberlerinizle günümüzü aydınlattınız dilerim Allahım tüm isteyenlerin kucağını bebişlerle doldurur.

haydi halaya halay çekmeyen kalmasın :teytey::teytey::teytey::teytey:

Evet canım kısmetse gidiyorum
ahhhhh canım nerde inşallah dediğin gibi bi hatıra gelir benimle
ben yokken topiğin açılışını sidelyaya devredicem
1 hafta yerime o bakarsın artık dimi canımkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…