Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kizlar ben geldim
sabahtan bebis adaylarimla tanismaya gitmistim tanistim geldim
masallah hersey yolundaymis az doza ragmen sayilarida iyi saymadim biraz surat yaptim onlara sayilari cok diye
hayirlisi artik ne diyim hasta da oluyum onemli degil onlar bana sikica tutunsunda tahminim bir haftaya kadar toplancaklar

hadi bakalım inş canım rabbim yardımcın olsun inş

maşallah canım inşallah hiç bir sorun olmadan yumurtaların toplacak ve transferin yapılcak allahın izniyle canım hayırlı sağlıklı evlatlar olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hihoyyytHadiiii hayırlısıı olsun asimm.güzellceee büyüsünlerr inşallahhh:CüvCüv:

sayı normal değerlerin altında ama hareketliler oldukça iyi..
morfolojiye bakılmamış.
keçi boynuzu kürünü uygulayın..
badem ve kabak çekirdeği de iyi geliyor..

hamile olan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..
sağlıkla kucaklarına almaları nasip olsun inş.. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

tedavide olanlarda hayırlı haberler verirler inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben geldimmm
tedavide olan arkadaşlarım Allah yardımcınız, minikleriniz sizinle olsun...
Hamiş olan arkadaşlar Allah tamamına erdirsin...

arkadaşlar...........tek tek okudum yazdıklarınızı çok sevındım..ben asıye benı tanıyamayabılırler demıştım çunku gırıyodum ama bişey yzmuoyodum son bıkaç ay......çokk teşekkur edrım benı mahcup ettınız.............rabbım cumle ısteyenlerı sevındırsın ınşş.............bu ımtıhan çok zor herzaman dualarımla sızleyıııım.............sızlerde dua edın..............emınımkı rabbım kardeşın kardese yatığı bu ıçten duaları daha çok makbull eyler ınşşşşşş kyucaklarımız dolar.........inş mutluluk gelır yuvalarınıza.................dua ile guzel dostlarrrrrrr

merhaba arkadaşlar benim eşimdede morfoloji sorunu var.
Aranızda benim gibi olan varmı?
Birde keçiboynuzu ve çinko harici neler yapıyorsunuz?
cevaplarsanız sevinirim:

sorunlar hep aynı zaten burda canım..
küre devam edin..
ayrıca badem ve kabak çekirdeği de iyi geliyor spermlere..
sadeece morfolojiyi düzelten birşey bilmiyorum ben yok sanıyorum..

el-muallim canım senide tebrik ederim heyecandan birbirimizi tebrik etmedik yahu inş rahat bir hamilelik geçiririzde bebişlerimize kavuşuruz
onları çok bekledik çünkü

canım çokk sağol............bende senı ve tum hamış olanları yurekten tebrık edrım............inş canım rabbım sağlıklı guzel bı hamışlık versın ve dığer arkadaşlar asının onderlığınde inşşşşşşşş bızı takıp etsın canım.......a..e..o............dua ileee...........

kızlar kreatinin değerim çok yüksek çıktı bi bilginiz varmı bu konuda yada nerden bilgi alabilirim bi fikriniz varmı kontrolüme daha çok 10 gün var ama merak ediyorum önemli bişeymiş....... 0.6 ila1,2 arasında olması gereken şey 7 çıktı sanırım böbreklerle ilgiliymiş........

Son düzenleme:

Canım hadi hayırlısı bakalım maşallah diyelim bebiş adaylarına çok az kaldı desene mutlu sona ulaşıcan bu sefer inşallah hastada olmıycan güzel güzel yapışıcaklar bebişlerin sana kaydirigubbakcemile5

Canım kreatinin değerinin yüksek çıkması böbrek yetmezliği..Ama vücun susuz kalmışsa bu yüzden de yüksek çıkmış olabilir..Bir de BUN değerine bakılmalı..BUN ile birlikte kreatin değerinin ortalamasına bakıyorlar...BUN da yanılmıyorsam üre ile ilgili bir değer...

hihoyyythihoyyytKırmızı kartım canım benim seni ben pek çok seferimm hihoyyyt
5 Gün sonra gelde partimi başlatayımm hihoyyyt
Nazlanma hadiii :jeyyar:turkbayragi

Selam kızlar. Yarın sabah hayırlısıyla transferim var. Biraz ayaklandığım zaman kasıklarım çok ağrıyor. Otururken de öyle çok giremiyorum o yüzden. Ara ara girip haberleri okuyorum işte. Dua edin bana kızlar. Öpüyorum hepinizi.

asicim canım inşallah herşey yolunda gider. Güzelce toplanır ve döllenirler, sana da sıkı sıkı tutunurlar canım. Allah yardımcımız olsun inşallah.

hihoyyythihoyyytKırmızı kartım canım benim seni ben pek çok seferimm hihoyyyt
5 Gün sonra gelde partimi başlatayımm hihoyyyt
Nazlanma hadiii :jeyyar:turkbayragi

kaydirigubbakcemile Gel bakım sen hamiş listesine gireceksin çok konuştun sen bu aralarkaydirigubbakcemilehihoyyytklava:

canım ya hadi inş rabbim yardımcın olsun pozitif düşün sonuç pozitif olsun inş dualarımızdasın tatlım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım dualarımız seninle:Saruboceq::Saruboceq:inşallah meleklerin hayırlısı ile tutunurlar ve seni bırakmazlar...rabbim emeüinizin karşılığını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…