selam kizlar ben geldim
sabahtan bebis adaylarimla tanismaya gitmistim tanistim geldim
masallah hersey yolundaymis az doza ragmen sayilarida iyi saymadim biraz surat yaptim onlara sayilari cok diye
hayirlisi artik ne diyim hasta da oluyum onemli degil onlar bana sikica tutunsunda tahminim bir haftaya kadar toplancaklar
tünaydın kızlara.s.nasılsınız:1hug:
laluz canım benide al listene yaw:dance:bu ay bende çok çalıştım çokkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile315 haziran bende hamiş olmak istiyorum:CüvCüv:
selam kizlar ben geldim
masallah hersey yolundaymis az doza ragmen sayilarida iyi saymadim biraz surat yaptim onlara sayilari cok diye
hayirlisi artik ne diyim hasta da oluyum onemli degil onlar bana sikica tutunsunda tahminim bir haftaya kadar toplancaklar
selam kizlar ben geldim
Günaydın arkadaşlar aranıza yeni katıldım. benide ekleyin listenize
2 yıllık evliyim. 1 yıldır bebiş istiyoruz fakat eşimin sperm sayısı düğüklüğü nedeniyle biraz daha bekliyeceğiz gibi. değerler aşağıda
Spermogram Sonuçları
Hacim 1,5 cc
Toplam Spermatozom Sayısı 4.000.000
Hareketli Spermler %80
Az Hareketli Spermler .
Hareketsiz Spermler %20
Sediment 1-2 lökosit
bu değerlere göre bize aşılama dediler. kendimi aşılama için hazır hissetmiyorum. bir takıp kürler deneyeceğim. ondan sonrası ne olur bilemem
merhaba arkadaşlar benim eşimdede morfoloji sorunu var.
Aranızda benim gibi olan varmı?
Birde keçiboynuzu ve çinko harici neler yapıyorsunuz?
cevaplarsanız sevinirim:
el-muallim canım senide tebrik ederim heyecandan birbirimizi tebrik etmedik yahu inş rahat bir hamilelik geçiririzde bebişlerimize kavuşuruz
onları çok bekledik çünkü
selam kizlar ben geldim
kızlar kreatinin değerim çok yüksek çıktı bi bilginiz varmı bu konuda yada nerden bilgi alabilirim bi fikriniz varmı kontrolüme daha çok 10 gün var ama merak ediyorum önemli bişeymiş....... 0.6 ila1,2 arasında olması gereken şey 7 çıktı sanırım böbreklerle ilgiliymiş........
Olur canım inşallah sanda uğurlu gelir bu ay.hihoyyyt
selam kizlar ben geldim
hihoyyythihoyyytKırmızı kartım canım benim seni ben pek çok seferimm hihoyyyt
5 Gün sonra gelde partimi başlatayımm hihoyyyt
Nazlanma hadiii :jeyyar:turkbayragi
Selam kızlar. Yarın sabah hayırlısıyla transferim var. Biraz ayaklandığım zaman kasıklarım çok ağrıyor. Otururken de öyle çok giremiyorum o yüzden. Ara ara girip haberleri okuyorum işte. Dua edin bana kızlar. Öpüyorum hepinizi.
Selam kızlar. Yarın sabah hayırlısıyla transferim var. Biraz ayaklandığım zaman kasıklarım çok ağrıyor. Otururken de öyle çok giremiyorum o yüzden. Ara ara girip haberleri okuyorum işte. Dua edin bana kızlar. Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?