Ben şimcik tedavide olduğumu kimseye söylemediğim için soranlara korunuyorum yalanını uyduruyorum...:kedi:
korunmak mı ben mi...:bbo: biraraya gelmez ikili....naniknanik
Ben şimcik tedavide olduğumu kimseye söylemediğim için soranlara korunuyorum yalanını uyduruyorum...:kedi:
korunmak mı ben mi...:bbo: biraraya gelmez ikili....naniknanik
kaydirigubbakcemile3 :roflol: delü kısssssssss en doğrusu valla.bide hamile kalıyormusun bu ay kıs sen korunmuyormuydun diye sorarlarmış.sende evet korunuyorduk kazara kaldım dersin.işallah bu ay rabbim bebişlerini gönderir.:ecrin_bebek::Saruboceq:
Preseedliler kervanına beraber katılmışız kuzucuk alkisalkisalkis KOCİŞİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM kaydirigubbakcemile5bu arada kızlar preseed ürünü kullanan bir arkadaş daha hamiş kalmış,çok sevindim inşallah tüm preseedciler hamiş kalırız zemuszemus
bende artık mutfağa gireyim yemek yapmam lazım az önce eşim için ayıptır söylemesi doğum günü pastası yaptım bugün doğum günü inş beğenir,6 da uğrarım yine :icecream:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi BADEM HİÇ DEĞLİSE KORUNMA DERDİMİZ YOK DİMİ :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ncınar cnaım sana bişey yazdım hatta burda yazda aşılama yapan arkadaşlarada bilgi olur. şimdi okudum aşılama yaptıran birisi düğüne gitmiş oynamış zıplamış kesin tutumamıştır diye ama hamişmiş meger o yuzden ben buyuk ihtimal aşılama gunu işe gelicem bakalım ne olucak
kizlar hepinize tesekkur ederim
saniyorumki artik kan testinin onemi kalmadi
cunku adetim basliyor
belim agriyor
napalim demekki zamani degilmis
uzuldum ama yikilmadim sukurler olsun
bir dahaki adetime yine asilamaya baslariz buyuk ihtimal
dr tel acar napicagimizi ogreniriz
Rabb'imden diliyorumki tedavide olan arkadaslarimiz gorsun pozitifi
Canım kesin geldimi adetin yoksa balşıycağınımı hissediyon
yapma ya ben bugün senden güzel haber geliceğine çok inanıyodum:çok üzgünüm:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM YA HAYIRLISI OLSUN İNŞŞŞ BİR DAHAKİ SEFERE SIKMA CANINI VARDIR BİR HAYIR İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
canım benim çok üzüldüm inan
senden güzel haberi almayı çok ummuştuk
ama kısmet değilmiş
İnşallah bi dahaki ay seviniriz
kizlar hepinize tesekkur ederim
saniyorumki artik kan testinin onemi kalmadi
cunku adetim basliyor
belim agriyor
napalim demekki zamani degilmis
uzuldum ama yikilmadim sukurler olsun
bir dahaki adetime yine asilamaya baslariz buyuk ihtimal
dr tel acar napicagimizi ogreniriz
Rabb'imden diliyorumki tedavide olan arkadaslarimiz gorsun pozitifi
tulınnnnn canım sağol yaa gel artık amaaaaa inşallahhhh bebeişinle gelirsin canım
tuliny nbr canım nasılsın görüşemedik bayadır
kournuyorduk kazara kaldım diyor bence bir çok kişi......Yalan mı ? :sinifsinif:
gülü gülü aymesim..
iyi tatiller..
iyi çalışmalar..
hiç birşeyi takmadan tatilin ve çalışmanın keyfini çıkarın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?