Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben şimcik tedavide olduğumu kimseye söylemediğim için soranlara korunuyorum yalanını uyduruyorum...:kedi:

korunmak mı ben mi...:bbo: biraraya gelmez ikili....naniknanik

kaydirigubbakcemile3 :roflol: delü kısssssssss en doğrusu valla.bide hamile kalıyormusun bu ay kıs sen korunmuyormuydun diye sorarlarmış.sende evet korunuyorduk kazara kaldım dersin.işallah bu ay rabbim bebişlerini gönderir.:ecrin_bebek::Saruboceq:

ncınar cnaım sana bişey yazdım hatta burda yazda aşılama yapan arkadaşlarada bilgi olur. şimdi okudum aşılama yaptıran birisi düğüne gitmiş oynamış zıplamış kesin tutumamıştır diye ama hamişmiş meger o yuzden ben buyuk ihtimal aşılama gunu işe gelicem bakalım ne olucak

Ben şimcik tedavide olduğumu kimseye söylemediğim için soranlara korunuyorum yalanını uyduruyorum...:kedi:

korunmak mı ben mi...:bbo: biraraya gelmez ikili....naniknanik

turkbayragi turkbayragi turkbayragi BADEM HıÇ DEĞLıSE KORUNMA DERDıMıZ YOK DıMı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kızlar düşünsenize hepimizin bebeği doğmuş...(inşallah olacak)
biz nede olsa olmuyo diye korunmuyomuşuz...4-5 ay sonra hamile kalıyomuşuz...:S
aman allahım...
ben doğurunca korunucam en korktuğum şey arka arkaya hamile kalmak....
gerçi daha tekine hamile kalamadım ama..

kournuyorduk kazara kaldım diyor bence bir çok kişi......Yalan mı ? :sinifsinif:

Preseedliler kervanına beraber katılmışız kuzucuk alkisalkisalkis KOCİŞİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM kaydirigubbakcemile5
pastadan birer dilim ikram edersin artık hepimize
laelaelaelaelae

canım simdi gordum arkadaslık olmadıgı için ordan cevap veremedim burdan yazıyım. Aşılama olmaya kendim gittim eşim burun ameliyatı olmustu sperm vermeye zar zor getirdim 2 saat sonra gittim, asılama olduktan sonra 45 dk yattım orda sonra giyindim arabayla eve geldim 1 saat yattım yatmadım kalkyım yemek yaptım eşimi yedirdim. Sonra sanki aşılama olmamıs gibi calıştım benim işim ayakta kalmayı gerektiren bi iş yurtdısı seyahatlerimiz oluyodu o dönem sabah 8 gece 12 cogu ayakta gecirdim, seyahatten dondugumde adet belirtilerinin hepsini yasadım lekelenme geldi test yaotırmaya giderken ıslaklık hissettim geri döndüm geldi adet diye, ama gelmemiş ögleden sonra verdim kanı ve pozitifi aldık cok şükür. Burdaki arkadaslar bilir 3,5 aylık olana kladar yattım 20 gunu hastanede kanamam oldu cok fazla ama kızım benimle kucuk melegim tekme atmaya basladı Allahım herkese nasip etsin bu duyguları tabi saglıklı bi hamilelik için dua etmeyi unutmayalım

canım benim çok üzüldüm inan
senden güzel haberi almayı çok ummuştuk
ama kısmet değilmiş
İnşallah bi dahaki ay seviniriz

Canım kesin geldimi adetin yoksa balşıycağınımı hissediyon
yapma ya ben bugün senden güzel haber geliceğine çok inanıyodum:çok üzgünüm:

biliyorum canim ama napalim
evet adetim basliyor buyuk ihtimal

turkbayragi turkbayragi turkbayragi CANIM YA HAYIRLISI OLSUN İNŞŞŞ BİR DAHAKİ SEFERE SIKMA CANINI VARDIR BİR HAYIR İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

evet canim cok sukur sagligimiz yerinde
insallah zamani gelince olur hepimizin

canım sağlık olsun.. üzülme opuyorumnanaktan
bu veletler çok olmaya başladı artık ama yapacak birşeyimiz de yok..
ne inatçı çıktılar yaaa..
tedaviyle deniyoruz yok..
tedaviyi bırakıyoruz yok..
töbe töbe yarabbim..
sağlığınız yerinde olsun da gelir nasılsa..
hepimiz her ya umutla bekliyoruz canım..
bir de işin içine tedavi girdi mi daha büyük oluyor hayallerimiz..
napalım kısmetimizde ne varsa o..
üzülmek yok lmaz: sıkı çalışmalara devam yine.. opuyorumnanaktan

tulınnnnn canım sağol yaa gel artık amaaaaa inşallahhhh bebeişinle gelirsin canım

geldim özlemcim..
tek mi çift mi yarın görücem..
büyük ihtimalle gelir adet ateş düşmüş..
bu sıcakta da vücut ısısı nasıl aynı kalıyor hayret :1shok:

tuliny nbr canım nasılsın görüşemedik bayadır

iyiyim canım sen nasılsın..
1 hafta annemlerdeydim pek giremedim..

Kıslar benim yavaş yavaş veda vaktim geldi
haftaya yokum bu akşam gidiyorum biliyosunuz:gitme:
hepinizi çok özliycem sizde beni özleyin olurmu:kedi:
sizi çok ama çokkkkkk seviyorumŞeniz
görüşmek üzere hoşçakalın:gitme: :gitme:

gülü gülü aymesim..
iyi tatiller..
iyi çalışmalar..
hiç birşeyi takmadan tatilin ve çalışmanın keyfini çıkarın kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…