Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

güle güle git canım bizim içinde eğlen kendine iyi bak seni çok özlüycez öpüyorum tatlım..:a015:
tüliin hoşgeldin şekerzemuszemus
harzemcim başınız sağolsun canım:çok üzgünüm:
minos hakkında hayırlısı olsun tatlım ALLAHIM tez zamanda bebeğine kavuştursun inşş anne olmayı nasip etsin sanada bizede inşş:Saruboceq::Saruboceq:

ALLAH nazarlardan saklasın sizi canım. biliyorum canım yattıgınız hatırlıyorum.hımm ok izin aldım.pazartesi sadece uzanıcam ama yatıtıgmyerden çalışıcam sonrada işe geri dönücem hayırlısı olsun cnaım hepmizi için ben kaçar bana dua edin öptüm hepinizi

Sağol canım Şeniz
hepimiz için eğlenicem inşallah
bide hepimiz için hamiş kalabilsem ah ahhhhhhkaydirigubbakcemile3

sağol pinkim hoşbuldumm opuyorumnanaktan
nasılsın..
pazartesi görüşmek üzere kızlar..
yazlığa gidiyoruz .. pazar akşamı döncez..

turkbayragi turkbayragi turkbayragi GÜLE GÜLE GİT ŞEKER

turkbayragi turkbayragiturkbayragi turkbayragi RABİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİM İYİ DİLEKLERİN VE DUALARIN İÇİN SAĞOL İNŞŞ HEPİMİZ YAŞARIZ BU MUKADES DYGUYU MEVLAM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN ONA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRMESİN HERKESİN DİLEĞİNİ İSTEĞİNİ KABUL ETSİN MEVLAM İNŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

eminmisin canim yaaaaaaaaaaaaaa
uffffffffffffff
ne diycemi bilmiyorum ama bende cok umitliydim

:sinifsinif::bbo::a015:

iyi eglenceler canim benim seni ozliycem cabuk gel okisopuyorumnanaktan

harzemcim belli olmaz Rabbim ol dedikten sonra önünde hiç bir engel durmaz opuyorumnanaktan sağol canım nşallah bebiş gelir ama pek sanmıyorum yinede belli olmaz 1 hafta sonra ne belli olur her şey yerimseniben

Preseedliler kervanına beraber katılmışız kuzucuk alkisalkisalkis KOCİŞİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN CANIM kaydirigubbakcemile5
pastadan birer dilim ikram edersin artık hepimize
laelaelaelaelae

sabırsızım darısı başımıza inşallah,çalışmalara ara verme devam et :lepi: doğum günü kutlaması içinde çok teşekkürler opuyorumnanaktan ben resim eklemesini bilsem size bir pasta ikram ederdim tabii ama ikram ettim varsayın olur mu ben beceriksizim bu konuda bu güne kadar hiç resim eklemedim kafamçokkarıştı

aymescim iyi tatiller kendine çok iyi bak,iyi çalışın sende diğer ay hamiş kervanına katılırsın inşallah :Saruboceq: Şeniz

sağol pinkim hoşbuldumm opuyorumnanaktan
nasılsın..
pazartesi görüşmek üzere kızlar..
yazlığa gidiyoruz .. pazar akşamı döncez..

sende bir geliyorsun hemen gidiyorsun ce e der gibi :mymeka:
sana da iyi tatiller :icecream:

bende anne olabilecemmi acabaaaaaaaaaaaa
bende hamileyim diyebilcemmihihoyyyt
bende mutluluktan agliycammi
senağlama
allahim isyan etmiyorum sana sen buyuksun napalim bizim sinavimizda bu olsun buna sukur rabbim buna sukur rabbim
ama neolur artik saglicakla kuzularimizi gonder bizeeeeeeee
yalvariyoruz sana rabbim bu mubarek gunun hurmetine peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine :Saruboceq::Saruboceq:
yalniz sana siginir yalniz senden isterizz
:Saruboceq::Saruboceq:

olcaksın az kaldı bence hatta belkide ikiz olcak bir derdim var köşesine yazcan bir gün ikiz çocuklarım var çok yoruluyorum çok yaramazlar diye :icecream: o zaman görcem ben seni ve bu yazıyı kopyalayıp yapıştıracağım konuya kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Daha diyecek bişi bulamıyom :lepi: inşallah inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Daha diyecek bişi bulamıyom :lepi: inşallah inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bengucum gelirmiki o gunler
yuzume patlat benim bu msjimi allahim sen buyuksun yarabbim
iyi dilekde bulunan baskasi icin dua eden arkadaslarimida gor rabbim onalrinda bebisinide gonder
:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:

bengucum gelirmiki o gunler
yuzume patlat benim bu msjimi allahim sen buyuksun yarabbim
iyi dilekde bulunan baskasi icin dua eden arkadaslarimida gor rabbim onalrinda bebisinide gonder
:lepi::lepi::Saruboceq::Saruboceq:

gelir gelir hatta çok yaklaştı inşallah :Saruboceq: amin :Saruboceq:

kızlar ben bugün meryem suresini okudum hepimiz için inşallah Rabbim kabul eder dualarımızı :CüvCüv:

gelir gelir hatta çok yaklaştı inşallah :Saruboceq: amin :Saruboceq:

kızlar ben bugün meryem suresini okudum hepimiz için inşallah Rabbim kabul eder dualarımızı :CüvCüv:

insallah canim bazen umitsizlige kapiliyorum iste
allah kabul etsin canim :Saruboceq:

ya kizlar bu arada sera ile kim gorusuyordu bi daha arasa acaba ne oldu cikmadimi ki hastaneden hala merak ettim

asicim yapma böyle ..
şimdi eskisinden daha çok morale ihtiyacın var..
karamsarlığa düşme..
içindeki vesveselere yenilme..
zamanımızı bir tek yaradan biliyor..
bunun da tez vakitte olması tek dileğimiz..
seninde tedavinde herşey yolunda gider de sonunda bebelerin seninle olur inş..

başınız sağolsun..tanımadığım halde ben bile çok üzüldüm..mekanı cennet olur inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…