Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar kan testim negatif cikti

ben de uzun süredir takip ediyordum topiği ve pozitif olacağına inandırmıştım kendimi..üzüldüm hayırlısı böyleymiş canım..unutma ki Allah bizim için en hayırlı zamanda bebişlerimizi gönderecek,böyle düşünmeye çalış lütfen:tesellies etmek yok,çalışmaya devam..bir gün hepimiz :CüvCüv: kalacaz Allahın izniyle..

allah herşeyin hayırlısını versin işte canım.SİZİN ŞER SANDIKLARINIZ ,HAKKINIZA HAYIRLI OLANDIR .

hayırlısı olsun canım,inşallah bundan sonrası güzel olur senin için opuyorumnanaktan

Sağlık olsun canım şimdi çok üzgünsün ama kendini çok üzme olurmu ?Zamanı gelmemiş inşallah temmuz ayında kendiliğinden geliverir meleğin..lmaz:

tesekkur ederim kizlar
o kadar kotu degilim gercekten
ben kendimi gucsuz sanirdim ama degilmis
gozlerim doldu ama akmadi gozyaslarim dayandim aglamadim
esime sarilirken agliycak gibi oldum ama tuttum kendimi
bir gun olur insallah yeterki hayirla saglikla gelsin meleklerimiz
ben bu ayi savdim artik gelecek aylara bakicaz
3. hamis olamadim insalah bu ay bereketli ay olsun bir suru hamisimiz ciksin:Saruboceq::CüvCüv:

AMİNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım..güçlü duruşuna hayran kaldım bu aradaalkisalkisalkis

AMİNNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım..güçlü duruşuna hayran kaldım bu aradaalkisalkisalkis

canim arkaya bakmakla bir sey gecmiycek elimize
yeter ki saglik olsun diyorum gucumuz yettigince ugrasiriz bu yolda
bizim bebisler nazli ciktilar biz onlara yaklasmaya calisicaz artik

minnoş canım allah bu sabrının mükafütını versin inşallah.........allah gönlüne göre versin canım.........

canim benim ne denirki bu yumoslar cok iantci elbet vardir bundada bir hayir
canim durmak yok yola devam bence hemen yaptir ucuncu asilamani daha fazla vakit kaybetme bence:Saruboceq:
uzme kendini zaten seni cok guclu goruyorum ben
opuyorumnanaktan

minnoş canım allah bu sabrının mükafütını versin inşallah.........allah gönlüne göre versin canım.........

canim benim ne denirki bu yumoslar cok iantci elbet vardir bundada bir hayir
canim durmak yok yola devam bence hemen yaptir ucuncu asilamani daha fazla vakit kaybetme bence:Saruboceq:
uzme kendini zaten seni cok guclu goruyorum ben
opuyorumnanaktan

sagolun kizlar

minoş canım herşeyin hayırlısı.bu ay olmadı diğer aya işallah.bak şimdi burada ezan okunuyor.ezan esnasında edilen dualar kabul olurmuş.allah gönlüne göre versin.rabbim tez zamanda nasip etsin..

Canım hayırlısı olsun hakkında inşallah rabbm tez zamanda yüznü güldürsün :Saruboceq:

minoş canım herşeyin hayırlısı.bu ay olmadı diğer aya işallah.bak şimdi burada ezan okunuyor.ezan esnasında edilen dualar kabul olurmuş.allah gönlüne göre versin.rabbim tez zamanda nasip etsin..

sagolun kizlar
Rabb'im hepimizin yuzunu guldursun insallah
hayirlisiyla saglikla:Saruboceq:

Canım çok sağol. İnşallah sıkı sıkı tutunurlar.
Bu arada akşamdan beri nefes almakta güçlük çekiyorum. Korktum dr.mu aradım. Yarın sabah gidip tahlil yaptırcaz. İnşallah bişey yoktur. Bu konuda bilginiz varrr mıı????

9. HAMıŞıMıZ : cerencim - 13.09.2008 Morfoloji - 1 yıldır bebek sahibi olmak için çalışıyorlardı - cerencim 4 aydır klomen tedavisi görüyordu - Morfoloji sorunu olduğunu öğrendikten sonra eşi Klomen , Keçiboynuzu Kürü , ballı çörek otu kullanmaya başladı - Gelecek ay gerçek anlamda tedaviye başlamayı düşünüyorladı - Melekleri "Ben yolu biliyorum , kendim de gelirim" dedi :)) - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMıLE kaldı.

arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşuyordum. dualarınız sayesinde Allah'ıma binlerce şükürler olsun şimdi bebeğim kollarımda:Saruboceq: bende hep dua ediyorum sizler için. ameliyat masamda aklımda ilk gelen "tanıdığım tanımadığım bütün bebek isteyen KK arkadaşlarım" idi. rabbim kabul eder inşallah dualarımı ve sizlere de yaşatır bu duyguyu!

buda nacizane doğum hikayem. bu mutlulukta payınız büyük arkadaşlarım:asigim: bütün samimiyetimle sizler için hep duacıyım:Saruboceq::Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...buldum-annemquot-kaanimin-dogum-hikayesi.html

9.HAMıŞıNıZ CERENCıM; 12 mayıs 2009 tarihinde meleği Melih Kaan bebeği kollarına aldı.

:1hug::teselli:Canım sağlıkk olsunn .Herşeyde bir hayır vardırr.Bunlar birer imtahan hepimiz geçiyoruzz.Yakında sınavı geçiceksin inşallahh.Rabbim yüzünü tez zamanda güldürsün inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cerencim Allahım yavruna sağlık, uzun ömürler versin inşallah. Güle güle büyüsün. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.

yaaaa minoz o testte bir yanlışlık vardır bi daha yapsınlar ben burda hamile halimle o kadar halay çektim bananeee yaaaa
olmazsada olmasın nasılsa bu ay tedavi gördün inş herşey normale dönerde tedaviye gerek kalmadan bu ay hamiş kalırsın ben çok mutlu oolmuştum dün bugün de çok üzüldüm okudum bütün yazılanları
ama senide güldürmemiz lazım moral verelim ki üzülme inş normal yoldan gelir sakın üzme kendini bak bi daha konuşmam senle
seni burda herkes çok iyi anlıyor herkes aynı dert yüzünden burda toplaştı
biz senin moralini yerine getiririz.....
bu ay durmak yok çalışmalara devam canım
sakın üzülme eşinle bu zamanların tadını çıkarın çünkü bebiş gelince birbirinizin yüzünü bile görmeye vaktiniz olmıyacak

dünde benim kuzenim baba oldu çok tatlı bebeği var hemde erkek
benden sonra evlendi
3 hafta sonrada görümcem doğuruyor hatta 2 hafta kaldı
daha onlara söylemedik hamile olduğumu karnım çıkmaya başlayınca söyliycem
etrafta böyle görünce benim niye olmuyo derdim başkasının sevinci senin üzüntün olabiliyormuş işte
ben senin için çok dua etçem sende çalışmalara devam et bence bu ay normal yoldan kalırsın sen içime doğdu kızzzzzzzzzz

balim benim insallah bu imtihanlarimizi hayirlisiyla geceriz
hepimizzzz

minoş canım hayırlısı olsun inşallah Rabbim tez zamanda nasip eder.

hayirlisi boyleymis canim
insallah senin tedavinde yuzun gulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…