Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Valla başka topikte arkadaşında dediği gibiii.Topikte dinozor gibi yapıştıkk.Ben yakında fosilleşicem:roflol::roflol::roflol:

demek ki sen cok erken baslamissin halaya
hicbir seyin garantisi olmadigi gibi pozitifinde garantisi yoktu
hem pozitif olsaydi bile sen hamis degilmisin sana halay yasaklmaz:
cok sukur moralim yerinde evet uzuldum ama gecicek buda
herseyin bir vakti zamani var o zamani bekliycez iste

Valla başka topikte arkadaşında dediği gibiii.Topikte dinozor gibi yapıştıkk.Ben yakında fosilleşicem:roflol::roflol::roflol:

Allah seni ne etmesin bal kafa guldurdun benikaydirigubbakcemile3
kardesim ikinciyi yapicak nerdeyse ben daha bir taneyi cikartamadim be:1no2:

kızlar bunun morali yerinde tamam biz o zaman ölesine halay çekelim yavvv canım oynamak istiyo banane hadi halayaaaaaaa:teytey::teytey::teytey::teytey:

üzülme işte bak ne güzel nasılsa gelir bebişler vaktimiz bol bekleriz demi gel minoscum halayın başına ama hızlı gitme ben yetişemem
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kızlar yazmasam çatlayacam.yada kendimi bi yerden atacam.ben bu kaynanayla ne yapacam ya.4 gündür hasta 4 gündür ordaydım.bu günde sabah gittim iyi biraz.eşim işten geldi şimdi kaynanam gelin gelmedi demiş.eşime 4 gündür ordaydım bu günde gittim gitmesem tamam dedim.annem haklı dedi.varya bu annem haklı demesi çıldırtıyor beni.hiç bir zaman huzurm yerinde olmuyor.içine etti moralimin.sabrım kalmadı artık nedir bu çektiğim.nasıl bi şanstır ya.kızlar çatlamamk için yazıyorum..

canim ya Allah sabirlar versin
nasil haksizlik yapmis sana
gittigin halde gelmedi demis ha
esindede kabahat var yani

canim ya Allah sabirlar versin
nasil haksizlik yapmis sana
gittigin halde gelmedi demis ha
esindede kabahat var yani

sabah gittiğimi eşim biliyor.diyorum sabah gittim illa akşamda gidecekmişim.4 gündür ruhum daraldı orda bu gün evimde olayım dedim.ama saolsunlar onuda çok gördüler.kızdığım eşimin annem haklı demesi.hep böyle zaten.ömrümü yedi bu adam benim.mafoldumben senağlama klava: :mymeka:

Canımmm sana bu yıllardır yaşattıklarının hepsinin hesabınıı vericeklerrr.Allah yukarda .Allahtan korksunlarr yaa.Allaha havale ett canımm....öteki dünyada görür o karılmaz:lmaz:lmaz:lmaz:
tepemı attırmasınlarklava:

ben senın yerınden olsam o kadının evıne ugramam pis yalancı

takma kafana canim nerden bilicektin bunlari. Olan olmus geçmisi geride birakip önüne bak. Herseyin hayirlisi olsun.
haklisin hiç zaman kaybetmek istemiyorum arastirdim Lyon'da iki hastane varmis tüp bebekle ilgilenen. Kararsizim hangisine gitsem bilmiyorum. Senin arkadasin hangi hastaneye gitti memnun kaldi mi senden rica etsem bana hastanenin ismini ve adresini iletir misin. en kisa zamanda randevu almak istiyorum.

canim ben bilmiyorum orayi
onunla pek gorusmeyiz yani bana uzak oturuyor
ama ilk firsatta sorarim ben dr ismini filanda alirim
bildigim kadariyla arap bi kadin doktoru

esim geldi morali yoktu zaten negatiften sonra
kazmanin biride arabamiza yandan kendi arabasini surterek boydan boya cizmis
esimin moral sifir olmus garibimmafoldumben

canim ben bilmiyorum orayi
onunla pek gorusmeyiz yani bana uzak oturuyor
ama ilk firsatta sorarim ben dr ismini filanda alirim
bildigim kadariyla arap bi kadin doktoru

Tamam canim. Sana zahmet lütfen rica ediyorum arkadasindan bilgileri alabilirsen çok ama çok sevinirim. telefonla görüsme imkanin olabilir mi.
Simdiden tesekkürler.
Iyi geceler

minoş çok üzüldüm canım ya...ama sen morelini yüksek tut tatlım kısmet değilmiş demekki daha vakti saati gelmemiş..belki bidaki ay doğal yoldan süpriz yapar sana meleğin...olmassa 3.aşılamanıda yaptırırsın.. her işte bir hayır vardır bitanem....öpüyorum seni

okuduğum en güzel doğum hikayesi..zaman zaman ağladım bile..ne güzel bir mutluluk bu..Allahım bize de yaşatmayı nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda..Kaan bebeğin de yolu aydınlık,geleceği mutlu olsun,Allah nazarlardan saklasın..a.s.

Gözün aydın canım.
Allahım uzun ömürler versin oğluna.
İnşallah darısı tüm Erkek İnf. topiğindeki kızlara olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…