yaaaa minoz o testte bir yanlışlık vardır bi daha yapsınlar ben burda hamile halimle o kadar halay çektim bananeee yaaaa
olmazsada olmasın nasılsa bu ay tedavi gördün inş herşey normale dönerde tedaviye gerek kalmadan bu ay hamiş kalırsın ben çok mutlu oolmuştum dün bugün de çok üzüldüm okudum bütün yazılanları
ama senide güldürmemiz lazım moral verelim ki üzülme inş normal yoldan gelir sakın üzme kendini bak bi daha konuşmam senle
seni burda herkes çok iyi anlıyor herkes aynı dert yüzünden burda toplaştı
biz senin moralini yerine getiririz.....
bu ay durmak yok çalışmalara devam canım
sakın üzülme eşinle bu zamanların tadını çıkarın çünkü bebiş gelince birbirinizin yüzünü bile görmeye vaktiniz olmıyacak
dünde benim kuzenim baba oldu çok tatlı bebeği var hemde erkek
benden sonra evlendi
3 hafta sonrada görümcem doğuruyor hatta 2 hafta kaldı
daha onlara söylemedik hamile olduğumu karnım çıkmaya başlayınca söyliycem
etrafta böyle görünce benim niye olmuyo derdim başkasının sevinci senin üzüntün olabiliyormuş işte
ben senin için çok dua etçem sende çalışmalara devam et bence bu ay normal yoldan kalırsın sen içime doğdu kızzzzzzzzzz
Valla başka topikte arkadaşında dediği gibiii.Topikte dinozor gibi yapıştıkk.Ben yakında fosilleşicem:roflol::roflol::roflol:
kızlar yazmasam çatlayacam.yada kendimi bi yerden atacam.ben bu kaynanayla ne yapacam ya.4 gündür hasta 4 gündür ordaydım.bu günde sabah gittim iyi biraz.eşim işten geldi şimdi kaynanam gelin gelmedi demiş.eşime 4 gündür ordaydım bu günde gittim gitmesem tamam dedim.annem haklı dedi.varya bu annem haklı demesi çıldırtıyor beni.hiç bir zaman huzurm yerinde olmuyor.içine etti moralimin.sabrım kalmadı artık nedir bu çektiğim.nasıl bi şanstır ya.kızlar çatlamamk için yazıyorum..
canim ya Allah sabirlar versin
nasil haksizlik yapmis sana
gittigin halde gelmedi demis ha
esindede kabahat var yani
kızlar yazmasam çatlayacam.yada kendimi bi yerden atacam.ben bu kaynanayla ne yapacam ya.4 gündür hasta 4 gündür ordaydım.bu günde sabah gittim iyi biraz.eşim işten geldi şimdi kaynanam gelin gelmedi demiş.eşime 4 gündür ordaydım bu günde gittim gitmesem tamam dedim.annem haklı dedi.varya bu annem haklı demesi çıldırtıyor beni.hiç bir zaman huzurm yerinde olmuyor.içine etti moralimin.sabrım kalmadı artık nedir bu çektiğim.nasıl bi şanstır ya.kızlar çatlamamk için yazıyorum..
canim evet yakiniz
lyondakilere iyi diyorlar benim bir tanidigim var lyona giden memnun
bencede zaman kaybetmeyin
imkanin varsa tr de yaptirabilirsin ben gittigim zaman kisa kaliyoruz onun icin mumkun olmuyo
ben 8 senelik evliyim cok buyuk salaklik yaptim toplasan tedavi zamanlarimi 2 sene etmez belkide
hic umursamamistim simdiki aklim olsaydi bosa vakit gecirmezdim
takma kafana canim nerden bilicektin bunlari. Olan olmus geçmisi geride birakip önüne bak. Herseyin hayirlisi olsun.
haklisin hiç zaman kaybetmek istemiyorum arastirdim Lyon'da iki hastane varmis tüp bebekle ilgilenen. Kararsizim hangisine gitsem bilmiyorum. Senin arkadasin hangi hastaneye gitti memnun kaldi mi senden rica etsem bana hastanenin ismini ve adresini iletir misin. en kisa zamanda randevu almak istiyorum.
canim ben bilmiyorum orayi
onunla pek gorusmeyiz yani bana uzak oturuyor
ama ilk firsatta sorarim ben dr ismini filanda alirim
bildigim kadariyla arap bi kadin doktoru
9. HAMİŞİMİZ : cerencim - 13.09.2008 Morfoloji - 1 yıldır bebek sahibi olmak için çalışıyorlardı - cerencim 4 aydır klomen tedavisi görüyordu - Morfoloji sorunu olduğunu öğrendikten sonra eşi Klomen , Keçiboynuzu Kürü , ballı çörek otu kullanmaya başladı - Gelecek ay gerçek anlamda tedaviye başlamayı düşünüyorladı - Melekleri "Ben yolu biliyorum , kendim de gelirim" dedi :)) - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşuyordum. dualarınız sayesinde Allah'ıma binlerce şükürler olsun şimdi bebeğim kollarımda:Saruboceq: bende hep dua ediyorum sizler için. ameliyat masamda aklımda ilk gelen "tanıdığım tanımadığım bütün bebek isteyen KK arkadaşlarım" idi. rabbim kabul eder inşallah dualarımı ve sizlere de yaşatır bu duyguyu!
buda nacizane doğum hikayem. bu mutlulukta payınız büyük arkadaşlarım:asigim: bütün samimiyetimle sizler için hep duacıyım:Saruboceq::Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...buldum-annemquot-kaanimin-dogum-hikayesi.html
9.HAMİŞİNİZ CERENCİM; 12 mayıs 2009 tarihinde meleği Melih Kaan bebeği kollarına aldı.
9. HAMİŞİMİZ : cerencim - 13.09.2008 Morfoloji - 1 yıldır bebek sahibi olmak için çalışıyorlardı - cerencim 4 aydır klomen tedavisi görüyordu - Morfoloji sorunu olduğunu öğrendikten sonra eşi Klomen , Keçiboynuzu Kürü , ballı çörek otu kullanmaya başladı - Gelecek ay gerçek anlamda tedaviye başlamayı düşünüyorladı - Melekleri "Ben yolu biliyorum , kendim de gelirim" dedi :)) - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşuyordum. dualarınız sayesinde Allah'ıma binlerce şükürler olsun şimdi bebeğim kollarımda:Saruboceq: bende hep dua ediyorum sizler için. ameliyat masamda aklımda ilk gelen "tanıdığım tanımadığım bütün bebek isteyen KK arkadaşlarım" idi. rabbim kabul eder inşallah dualarımı ve sizlere de yaşatır bu duyguyu!
buda nacizane doğum hikayem. bu mutlulukta payınız büyük arkadaşlarım:asigim: bütün samimiyetimle sizler için hep duacıyım:Saruboceq::Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...buldum-annemquot-kaanimin-dogum-hikayesi.html
9.HAMİŞİNİZ CERENCİM; 12 mayıs 2009 tarihinde meleği Melih Kaan bebeği kollarına aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?