Canımmm sana bu yıllardır yaşattıklarının hepsinin hesabınıı vericeklerrr.Allah yukarda .Allahtan korksunlarr yaa.Allaha havale ett canımm....öteki dünyada görür o karılmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
tepemı attırmasınlarklava:
ben senın yerınden olsam o kadının evıne ugramam pis yalancı
kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsokötükedihüso
balım artık sabrım kalmadı inan.kanser ettiler beni.mafoldumbenher gün böyle bir gün huzurla oturamıyoruz.bide yeri gelirse bizden iyi kaynana,görümce yok diyorlar..bide bana sorun.hasta olduğu zaman nasıl üzüldüm ama onlar hiç bişeyi haketmiyorlar.alerji oldu vücudu ben ilaç sürdüm her yerine başkası olsa elini bile atmaz.iç çamaşırına,eteğine,pijamasına kadar ben giydirdim.ama yinede yaranamıyorum.ne yapayım daha ben bide sırtıma alıp gezdireyimmisenağlamaeşimin gözü kör görmüyor bunları tabi hoşuna gidiyor :mymeka:diğer eltim hasta oldu gelmedi bile kimsenin ona sesi çıkmıyor.ne varsa bana oluyor.yoruldum artık hemde çok benim derdim bana yetmiyor sanki bide onları çekiyorum..ama herşey eşimden dönüyor herşeye anne haklısınız dedikçe onlarda böyle yapıyor.anlatsam varya hepiniz ağlaya ağlaya ölürsünüz..sayfalar yetmez.bilmiyorum ne olacak sonum benim.ama biliyorumki hep böyle gidecek.:gitme:
öBÜR DÜNYADA görücekler hepsinin hesabını vericekler sana yaptıkları içinn..
görsünler zatende bu dünyadada görsünler.bana haksız yere yaşattıklarının on mislisini yaşasınlar..:Saruboceq: :Saruboceq:
okuduğum en güzel doğum hikayesi..zaman zaman ağladım bile..ne güzel bir mutluluk bu..Allahım bize de yaşatmayı nasip etsin inşallah en hayırlı zamanda..Kaan bebeğin de yolu aydınlık,geleceği mutlu olsun,Allah nazarlardan saklasın..a.s.
Gözün aydın canım.
Allahım uzun ömürler versin oğluna.
İnşallah darısı tüm Erkek İnf. topiğindeki kızlara olsun.
9. HAMıŞıMıZ : cerencim - 13.09.2008 Morfoloji - 1 yıldır bebek sahibi olmak için çalışıyorlardı - cerencim 4 aydır klomen tedavisi görüyordu - Morfoloji sorunu olduğunu öğrendikten sonra eşi Klomen , Keçiboynuzu Kürü , ballı çörek otu kullanmaya başladı - Gelecek ay gerçek anlamda tedaviye başlamayı düşünüyorladı - Melekleri "Ben yolu biliyorum , kendim de gelirim" dedi :)) - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMıLE kaldı.
arkadaşlar geçen yıl bu zamanlar bende bebek hasretiyle yanıp tutuşuyordum. dualarınız sayesinde Allah'ıma binlerce şükürler olsun şimdi bebeğim kollarımda:Saruboceq: bende hep dua ediyorum sizler için. ameliyat masamda aklımda ilk gelen "tanıdığım tanımadığım bütün bebek isteyen KK arkadaşlarım" idi. rabbim kabul eder inşallah dualarımı ve sizlere de yaşatır bu duyguyu!
buda nacizane doğum hikayem. bu mutlulukta payınız büyük arkadaşlarım:asigim: bütün samimiyetimle sizler için hep duacıyım:Saruboceq::Saruboceq:
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...buldum-annemquot-kaanimin-dogum-hikayesi.html
9.HAMıŞıNıZ CERENCıM; 12 mayıs 2009 tarihinde meleği Melih Kaan bebeği kollarına aldı.
balım artık sabrım kalmadı inan.kanser ettiler beni.mafoldumbenher gün böyle bir gün huzurla oturamıyoruz.bide yeri gelirse bizden iyi kaynana,görümce yok diyorlar..bide bana sorun.hasta olduğu zaman nasıl üzüldüm ama onlar hiç bişeyi haketmiyorlar.alerji oldu vücudu ben ilaç sürdüm her yerine başkası olsa elini bile atmaz.iç çamaşırına,eteğine,pijamasına kadar ben giydirdim.ama yinede yaranamıyorum.ne yapayım daha ben bide sırtıma alıp gezdireyimmisenağlamaeşimin gözü kör görmüyor bunları tabi hoşuna gidiyor :mymeka:diğer eltim hasta oldu gelmedi bile kimsenin ona sesi çıkmıyor.ne varsa bana oluyor.yoruldum artık hemde çok benim derdim bana yetmiyor sanki bide onları çekiyorum..ama herşey eşimden dönüyor herşeye anne haklısınız dedikçe onlarda böyle yapıyor.anlatsam varya hepiniz ağlaya ağlaya ölürsünüz..sayfalar yetmez.bilmiyorum ne olacak sonum benim.ama biliyorumki hep böyle gidecek.:gitme:
SLM KIZLAR İNŞŞ İYİSİNİZDİR
yeter yeterrrrrrrrrrrrrrrrr yani diycektim
allah razi olsun bu sefer koymadin bide msjin basina koyuyon bi acaip oluyordu soyle yakisikli yerlere koyturkbayragiturkbayragi
................balım artık sabrım kalmadı inan.kanser ettiler beni.mafoldumbenher gün böyle bir gün huzurla oturamıyoruz.bide yeri gelirse bizden iyi kaynana,görümce yok diyorlar..bide bana sorun.hasta olduğu zaman nasıl üzüldüm ama onlar hiç bişeyi haketmiyorlar.alerji oldu vücudu ben ilaç sürdüm her yerine başkası olsa elini bile atmaz.iç çamaşırına,eteğine,pijamasına kadar ben giydirdim.ama yinede yaranamıyorum.ne yapayım daha ben bide sırtıma alıp gezdireyimmisenağlamaeşimin gözü kör görmüyor bunları tabi hoşuna gidiyor :mymeka:diğer eltim hasta oldu gelmedi bile kimsenin ona sesi çıkmıyor.ne varsa bana oluyor.yoruldum artık hemde çok benim derdim bana yetmiyor sanki bide onları çekiyorum..ama herşey eşimden dönüyor herşeye anne haklısınız dedikçe onlarda böyle yapıyor.anlatsam varya hepiniz ağlaya ağlaya ölürsünüz..sayfalar yetmez.bilmiyorum ne olacak sonum benim.ama biliyorumki hep böyle gidecek.:gitme:
oğlunun kısır olduğunu bildiği halde hala ne konuşur bu kadınlar onun oğlunu bu halde kabul ettiğin için ayaklarını öpmeleri lazım
ne biçim insanmış bunlar yaaa
hakkaten bende çok kızdım sen neden sesini çıkarmıyosun bide öyle adam çocuk yapmayımı düşünüyosun
ona zaman ver ve eğer düzelmezse babanın evine git biraz ayrı kalınca aklı başına gelir belki
gözü korksun maksat dahada olmazsa boşa yaaa neden çekiyosun
dünyaya bir kere geliyoruz onun bunun kahrını çekipmi bitiricez bu ömrü
zaten bebek olmuyo buna üzülüyosun bide kaynana ve koca
olmazsa evinizi uzak bir yere yada başka bir şehtre taşıyın bu ne yaaaa
neden katlanıyon böyle insanlara
hayatın tadını çıkarmak seninde hakkın bu hakkını yedirme onlara
çok biliyosa kendine bakıcı tutsunklava: klava: klava:
bu itici kelimeyi kullanman hic hos degillmaz:
kisir degil lutfen bir daha boyle kelime kullanma
insanlari kirabilirsin
kisir degil bir
ikinci si infertil yada sorun onda diye bahsedebilirsin bence:umursamaz:
Gözün aydın canım.
Allahım uzun ömürler versin oğluna.
İnşallah darısı tüm Erkek İnf. topiğindeki kızlara olsun.
insanlari kirabilirsin
kisir degil bir
insanlari kirabilirsin
kisir degil bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?