Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüsokötükedihüso

balım artık sabrım kalmadı inan.kanser ettiler beni.mafoldumbenher gün böyle bir gün huzurla oturamıyoruz.bide yeri gelirse bizden iyi kaynana,görümce yok diyorlar..bide bana sorun.hasta olduğu zaman nasıl üzüldüm ama onlar hiç bişeyi haketmiyorlar.alerji oldu vücudu ben ilaç sürdüm her yerine başkası olsa elini bile atmaz.iç çamaşırına,eteğine,pijamasına kadar ben giydirdim.ama yinede yaranamıyorum.ne yapayım daha ben bide sırtıma alıp gezdireyimmisenağlamaeşimin gözü kör görmüyor bunları tabi hoşuna gidiyor :mymeka:diğer eltim hasta oldu gelmedi bile kimsenin ona sesi çıkmıyor.ne varsa bana oluyor.yoruldum artık hemde çok benim derdim bana yetmiyor sanki bide onları çekiyorum..ama herşey eşimden dönüyor herşeye anne haklısınız dedikçe onlarda böyle yapıyor.anlatsam varya hepiniz ağlaya ağlaya ölürsünüz..sayfalar yetmez.bilmiyorum ne olacak sonum benim.ama biliyorumki hep böyle gidecek.:gitme:

öBÜR DÜNYADA görücekler hepsinin hesabını vericekler sana yaptıkları içinn..

görsünler zatende bu dünyadada görsünler.bana haksız yere yaşattıklarının on mislisini yaşasınlar..:Saruboceq: :Saruboceq:

Sen hiç merak etme canımm SENN YAŞAYARAK GÖRÜCEKSİNN O KADININ BU DÜNYADA ÇEKTİKLERİNİ.GÜN GELİCEK SENİN ELİNE DÜŞÜCEK YALVARICAK SANA BU SÖZLERİMİ UNUTMA

Gözün aydın canım.
Allahım uzun ömürler versin oğluna.
İnşallah darısı tüm Erkek İnf. topiğindeki kızlara olsun.

teşekkür ederim kızlar. dualarım hep onun için. inşallah çocuk hasretiyle yananların kucaklarını doldursun rabbim!

canim burdan tbr ediyim allah anali babali buyutsun sabah sabah aglattin beniiii:Saruboceq:

yabangulum ya en iyisi sen onlarla kussen artik boyle yaptiklari icin esin gitsin gelsin yeter
en azindan ikinizin arasinda problem cikmaz
su sevgili kayinvaliden artik bi kere sikayet etmeye alismis hep yapar hic hos birsey degil
ben 3 ay kustum esimle bal gibiydik
gecenlerde gittim kendisi cagirdi beni gelsin diye olmiycak
suanda tedavideyim yumurta toplancak esimle acaip bozugum yani seni cok iyi anliyorum
geri kuserim bak dedim anlayan kim
tamam ben kotu birsey demedim bana gittim sacma sapan konusup direkt yuzume laf soyluyor
esime de gordunmu dedim bu suc oldu ister istemez rahatsiz oluyor annesi cunku aslinda onlarda biliyor ama gel gorki bizi bi tutmuyorlar
en iyisi kusmek en iyi kaynanan olmayan kaynanan:lepi:

turkbayragi turkbayragi turkbayragi of tatlım seni çok iyi anlıyorum çünki bendede var öle bir kaynanatör ALLAH SABRINI VERİRİ İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mınnos hayırlısı olsun canım.vardır bundada bır hıkmet..
cerencım rabbım saglıklı uzun omurler versın oglusuna canım...
yabangulum sık sık okuyorum bu feryatlarını.ınan ben yasıyormusum gıbı gıcık oluyorum.sabredıcen canım napalım.allah daha beterınden korusun.ama sunu bılkı ne kadar ozverı gosterırsen okadar fazlasını ıstıyorlar.bazende hayır demesını bıleceksın esıne bıle.allah sabır versın hayatım..

yeter yeterrrrrrrrrrrrrrrrr yani diycektim
allah razi olsun bu sefer koymadin bide msjin basina koyuyon bi acaip oluyordu soyle yakisikli yerlere koyturkbayragiturkbayragi

kız ben seviyorum bu turkbayragi turkbayragi turkbayragi bayraklı şekerpareleri onun için koyuyorum sevmedinizmi yoksa lmaz:lmaz:lmaz: :kedi::kedi::kedi: iyi sevmedirseniz içelim güzeleşelim:içelim::içelim::içelim:

................

Son düzenleme:

bu itici kelimeyi kullanman hic hos degillmaz:
kisir degil lutfen bir daha boyle kelime kullanma
insanlari kirabilirsin
kisir degil bir
ikinci si infertil yada sorun onda diye bahsedebilirsin bence:umursamaz:

insanlari kirabilirsin
kisir degil bir

a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s a.s

yeter artikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ben hic sevmemmi sacmalama yavvvvvvvvvvv
canim turkiyem burnumda tutyor cok ozledim
dunyanin en guzel meleketinden olmak gurur vericiturkbayragi
ayrica trde yasamakda bir ayricalik kizlarrrr
bazi seylere yeter artik demenin zamani geldi

insanlari kirabilirsin
kisir degil bir

:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

insanlari kirabilirsin
kisir degil bir

canım alınmasın ama bende aynı şeyleri yaşadım ve çok bunaldım en son patladım kaynanama aynı bu sözleri söyledim şimdi bişey diyemiyo
tamam infertilite diyelim
yineden oğluna bu kadar bağlı bu halde bile onu kabul eden bir insanı onlarındsa sevmesi gerekir
gerçekten çok kızdım onun için böyle dedim
bana kızmasın sakın
ama aynı şeyleri bende yaşadım hiçbir farkı yok yani banada öle davrandılar
ama şimdi düzeldi haddini bildirecen bazen
susmasın yaa neden boyun eğecek onlara
kadın destek olcana bide üztüne neler yapıyor
yabanım kızdıysan tabi senden özür dilerim ama tahammül edemiyorum seni anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…