tulny canım inşallah busefer yüzün güler vew mutlu haberler verirsin bizlere
canım benim ilk asılamada hic agrım olmadı ama 2. asılamada 3-4 gun kasık agrılarım oldu gece yatarken bi aksam sag kasık bi aksam sol kasık agrıdı sonra gecti tutmustu asılamam umutlandırmak istemem ama olmasını cok isterim insallah senin yaramazda tutnmaya calısıyordur sana opuyorumnanaktan
günaydın hatta tünaydın kızlar nasılsınız bakalım sidelya geldi sonunda bikaç gündür yoktu ben işyerini aradım dün taşınıyorlarmış sizede haber veremedim
bugün benim düğün günüm biliyomuusnzu kızlar 2yıl önce bugün tatlı bir teleş içindeydim şimdi ise işyerinde krizlerdeyim kısmet rabbim bigün hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
günaydın hatta tünaydın kızlar nasılsınız bakalım sidelya geldi sonunda bikaç gündür yoktu ben işyerini aradım dün taşınıyorlarmış sizede haber veremedim
bugün benim düğün günüm biliyomuusnzu kızlar 2yıl önce bugün tatlı bir teleş içindeydim şimdi ise işyerinde krizlerdeyim kısmet rabbim bigün hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
tuliny inşallah kırmızılar gelmez hayırlı haberlerini alalım bir an önce zemuszemuszemuszemus
kaydirigubbakcemile3Evett canımm var öylee hikayelerr.Milletin kapalı kutuyken kalır.Bizimki yol açık tınnnsırnaşık şeysırnaşık şey
aaa seraa hamİle mİ?
ayyy...gidicek gibiyim ne demek yaaa???çıldırtacan mı sen bizi??sağol canım.. öğleden sonra gidicek gibiyim doktora.. opuyorumnanaktan
kızlar ya size birşey sorucam
benim profilime bilinmeyen ziyaretçi msj gelmiş selam ben dr kaan soylu nasılsınız yazmış
kim ki o ya buraya erkeklerin üye olması yasak değil mi ki
benim profilime bilinmeyen ziyaretçi msj gelmiş selam ben dr kaan soylu nasılsınız yazmış
tünaydın kızlar..........
tulini çabuk gel canım merakta bırakma bizi canikom .............
gelirken müjde getirmeyide unutma olurmu canım...............
tünaydın kızlar..........
tulini çabuk gel canım merakta bırakma bizi canikom .............
gelirken müjde getirmeyide unutma olurmu canım...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?