Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayy canım inşallah ya benimde bi sağ bi sol kasığım ağrıyo sürekli de bi anormallik mi var diye merak ettim inşallah bebişten kaynaklanan ağrılardır

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım nice mutlu snelere inşşa.s.

Evlılık yıldonumun kutlu olsun

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım..daha nice mutlu senelere inşallah eşinle..tabii bebişi de unutmamak lazım..tez zamanda inşallahhhh...a.s.

tünaydın kızlar..........
tulini çabuk gel canım merakta bırakma bizi canikom .............
gelirken müjde getirmeyide unutma olurmu canım...............

kızlar ya size birşey sorucam
benim profilime bilinmeyen ziyaretçi msj gelmiş selam ben dr kaan soylu nasılsınız yazmış
kim ki o ya buraya erkeklerin üye olması yasak değil mi ki

caneylom nbr canım nasılsın? takvimin çok yakışmış... darısı başımıza...

canım evlilik yıldönümün kutlu olsun canım... nice nice mutlu birliktelikli senelere... bebişiniz de seneye kadar inşallah süpriz yapar gelir...

kızlar ya size birşey sorucam
benim profilime bilinmeyen ziyaretçi msj gelmiş selam ben dr kaan soylu nasılsınız yazmış
kim ki o ya buraya erkeklerin üye olması yasak değil mi ki

ALBÜMÜNDEKİ RESİMLERİ BEĞENMİŞTİR BELKİkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ŞİKAYET ET CANIM ADMİNLERE İLGİLENSİNLER...opuyorumnanaktan

CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ TAKVİMİN İNŞALLAH 40 HAFTAYI TAMAMLAYIP KUCAĞINA ALIRSIN MELEĞİ
Nİ .DARISI BAŞIMIZA .KALP ATIŞLARINI DUYUDUN MU?:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…