Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız bu gun işimiz yoktu annemlere geldım bendeopuyorumnanaktan

valla ben de bayağıdr burdayım ama kimsecikle yok..in cin top oynuyoooo...gidiyom bennnn:gitme::gitme:

ası canım nasılsın heyecan dolusundur emınım çok guzel bır duygudur herhalde aşılamada ben oyleydım allahım emeklerı boşa çevırmesın ne kadar dua edıyorum anlatamam bızım gıbı olanlar için iş yerinde çalışırken bıle bebişlerımız gelsın dıye canım hamileyım haberını beklıyorum

kızlar bırazdan eczaneye gıtcem eşime şu solgar markalı largınıne alcam bakalım bıde bunu kullanalım

canımasinin bu gün yumoşları toplanacak sanırım yanış olmasın nevroda taşınıyor 10 kadar nette giremiyecekmiş iş yerindende giremir

hayir canim ya bugun degilki benmi oyle dedim cuma gunu toplancak benim yumoslar

masallah canim ne guzel bi erkek daha geliyor demek

evlilik yildonumuzun kutlu olsun canim
ins seneye kalmadan yuvaniz bi beisle senlenir

selam canim iyilik sen nasilsin
evet birazcik heyecanliyim tabi streslide ama ilkinden daha rahatim bebilserim gelcekmi cok merak ediyorum o yuzden hemen gunler gecsin istiyorum
amin canim ins:Saruboceq::Saruboceq
:

asicim canım ne zaman toplanıyor senin yumişlerr??

galiba cuma gunu canim
ama cok korkuyorum dun biraz temizlik yaptim aslinda bay bi yaptim
bugunde yogun akinti geldi sunen cinsten yumurtalari catlattikmi ki diye dusunuyorum
olabilirmi oyle birsey yaaaaaaaaaaaaaaaaa
CADIARZU

ayyy...gidicek gibiyim ne demek yaaa???çıldırtacan mı sen bizi??klava:öldük burda meraktan yawww..hadddiii git bir an önceeee..delikafadulden

kız doktor yoktu kaydirigubbakcemile3
valla bende çok merak ediyorum durum nedir diye ama önceki gittiğim hastaneye gittim..
öğleden sonra yapmıyormuş orası da..
yarın sabaha kaldı artık..
kusura bakmayın 50 lira veripte özelde de yaptıramam şimdi..

tünaydın kızlar..........
tulini çabuk gel canım merakta bırakma bizi canikom .............
gelirken müjde getirmeyide unutma olurmu canım...............

canom yarına kaldı artık canım.. opuyorumnanaktan

galiba cuma gunu canim
bugunde yogun akinti geldi sunen cinsten yumurtalari catlattikmi ki diye dusunuyorum
olabilirmi oyle birsey yaaaaaaaaaaaaaaaaaCADIARZU

asicim inş aklına gelen olmamıştır..
yormasaydın ya kendini..
hayırlısı olur inş canım.. opuyorumnanaktan

insallah oyle birsey olmaistir canim
ya bi test alda yapsanaCADIARZU

galiba cuma gunu canim
CADIARZU
ya tutamıcam artık kendimi kızıcam sana:mymeka:
ya az hareket etsene biraz inat yapar gibi kac gündür hareket halindesin
o yumurtalar sıvıyı vermeye baslamıstır
çatlasa daha cok gelirdi avuc avuc
baslangıcıdır
ama otur biraz yerinde klava:klava:

var ya ben bu kadar heyecan yaptım seni düşünemiyorumkaydirigubbakcemile2

iyiyim canım çok sağol darısı bütün arkadaşlarımın başına bütün isteyenlerin başına rabbim kucaklarımızı dolu dolu etsin sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlatlar versin inşallah canım..........

CANIM ÇOK GÜZEL OLMUŞ TAKVıMıN ıNŞALLAH 40 HAFTAYI TAMAMLAYIP KUCAĞINA ALIRSIN MELEĞı
Nı .DARISI BAŞIMIZA .KALP ATIŞLARINI DUYUDUN MU?:CüvCüv:

amiiiinnnnnnn canım inşallah rabbim bütün hamilelere kazasız belasız günlerini tamamlamak hamile olmayanlarada bu güzel duyguları tatmak dolayısıylma hepimize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin ........ amiiiiinnnnnn inşallahhhhh

takvimimi beğendiğinize çok sevindim kızlar ....... inşallah sağlıcakla erişriz 40 haftaya.....

galiba cuma gunu canim
CADIARZU

korkma canım o e2 yükseldikçe gitgide artarmış benimde yumurta toplayamaya yakın çok arttı korktum mantardan filan ama doktorum rahim ağzırdaki salgı bezlerinin östrojene duyarlı olduğundan seviyesi arttıkça salgınında artmasının normal olduğunu söyledi ..........
inşallah herşey güzel olcak canım............

bundada vardır bi hayır canım belki bugün düşük çıkacaktı şüphede kalacaktın yarın iyice netleşir inşallah canım............ geç olsunda güç olmasın dimi ........aylarca yıllarca bekledik hepimiz 24 saatin lafımı olur................

insallah oyle birsey olmaistir canim
ya bi test alda yapsanaCADIARZU

testi dün yaptım canım negatif çıkmıştı..
yine çıkmaz sanıyorum..
kanda bakılmadan kesin sonuç olmayacak yine zaten..
dikkat et kendine artık birşey yapma..
otur oturduğun yerde..
yoksa hepimiz üstüne çullancaz artık.. kaydirigubbakcemile3

var ya ben bu kadar heyecan yaptım seni düşünemiyorumkaydirigubbakcemile2

sorma ya nur..
hadi 2 gün gecikme olmuştu birkaç kez..
bu seferde dedim 2. günün akşamına gelir..
ama olmadı.. zemuszemus
yarın 5. gün olucak artık..
adet ağrısı gibi ağrılar olunca bir de arada ıslaklık olunca aha geldi diyorum..
bakıyorum yok.. zemuszemus
inş yanılmıyorumdur.. ihtimali çok yüksek gibi geliyor bana nedense bu kez..
bugün yaptırsaydım ve gebelik çıkmış olsaydı eşime büyük bir doğum günü sürprizi olacaktı..
hem de hediyeden yırtacaktım kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafaduldenama yarına kaldı artık..

doğru diyosun canım 1 gün daha bekliyecez artık..
yarın öğleye doğru gelirim sanırım..
sonuçlar sabah verilince 11 de çıkıyordu..
eve gelmezsem hastanede bekliyorumdur..
merak etmeyin..
gelir gelmez haber vericem sizlere..

Tuliynnn yaaa git bir eczaneden testtt alsanaaaa yapsana nasıl duruyorsunn baya geçmıss:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…