Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
galiba cuma gunu canim
ama cok korkuyorum dun biraz temizlik yaptim aslinda bay bi yaptim
bugunde yogun akinti geldi sunen cinsten yumurtalari catlattikmi ki diye dusunuyorum
olabilirmi oyle birsey yaaaaaaaaaaaaaaaaa
CADIARZU

asicim bırak canım işi gücü. Onlar bişekilde yapılır. Dikkat et, yorma kendini. Olmaz herhalde öyle bişey canım. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.

tulincim inşallah senden de hayırlı haberler bekliyorum.

Kızlar solgar markalı ılaÇı aldım eŞım ıÇın pahalı bır Şeyde degıl ıÇınde 50 tane var kıtapÇıgı da aldım
l-argınıne erkek ureme saglıgını destekleyen bır amınoasıt oldugu ıfade ÇalıŞmalar mevcuttur
yapılan bır ÇalıŞmada l-argınıne takvıyesı kullanmanın sperm sayısı ve hareketlılıgını arttırmaya yardımcı olabılecegı belırtılmıŞtır
yemeklerden once gunde 1 kapsul

2hafta once annemle ılaÇı aldıgım eczaneye gırmıŞtık bır tane kıtapÇık kalmıŞtı ıÇımden bır ses al kıtapÇıgı hadı deyıp durdu eczacuya sordum aldım eve geldım okudum eŞıme ılaÇın bıtsın l-argınıne alalım dedım her ıŞte bır hayır vardır bu ılaÇ bıtsın sperm tahlılı yaptıralım dıyorum bakalım ıŞe yarayacakmı kızlar

okis kizlar cok haklisiniz ben en iyisi oturuyum yeter artik hemde dayaktan kurtulmus olurum
evet hormonlardan olabilir
goguslerimde sisti ve agriyor :kedi:

galiba cuma gunu canim
bugunde yogun akinti geldi sunen cinsten yumurtalari catlattikmi ki diye dusunuyorum
CADIARZU
canım inşallah olmamıştır ama,niye dikkat etmiyorsun?yapmayıver bugün temizlik,çok büyük iş yanii...klava:hemşire bana yumurtalar toplanana kadar,kendinizi çok yormayın,yumurtalarınız çatlayabilir demişti..valla şu anda evi .... götürse bile umrumda değilsırnaşık şey
ama olmamıştır bence..inşallah yani..:Saruboceq:

inşallah işe yarar tatalıma.s

osetya hayırlı olsun tedavin. İnşallah herşey yolunda gider. Güzel güzel toplanıp, güzel güzel döölenir yumoşların. Ve sıkı sıkı da tutunurlar inşallah.

seranalar ilaçlar şifa olsun canım. İnşallah faydasını görürsünüz.

ay bende akil yok gercekten kadinda kac kere dedi bana cok yavas hareket edin dinlenin diye
nur duymasin utu yaptim geliyorum ya kimsem yok ki benim bide takintim var o is orda duramaz batar yani:umursamaz:
sucluyum kabullll ins bisey olmaistir
:Saruboceq:

asiiikaydirigubbakcemilekızıyorum artık bilesin. Canım benim de takıntılarım vardır. Kimseni yaptığı işi beğenmem. Yapsalar aklım kalır, şöyle olcaktı falan die. Ama salla gitsin artık herşeyi. Kimsen yoksa eşin yapsın tatlım. Bişekilde yaptır işte. Ben yumoş toplanmadan önce doğru düzgün hiç iş yapmadım. Annem geldikten sonra o yapıyor sağolsun. Önce aklım kalıyodu herşeyde, şimdi alıştım sallıyorum. Sen de sallllaaaalmaz:

oh canim nerde o gunler esim pek anlamaz isten ailemde uzakta
ama haklisin artik bende birakiyim ben biraz tez canliyim ondan oluyor
nasilsin sen bu arada nasil hissediyorsun kendini damar varmi damarrkaydirigubbakcemile3

oh canim nerde o gunler esim pek anlamaz isten ailemde uzakta
ama haklisin artik bende birakiyim ben biraz tez canliyim ondan oluyor
nasilsin sen bu arada nasil hissediyorsun kendini damar varmi damarrkaydirigubbakcemile3

damar derkenn....CADIARZUcanım iyiyim çok şükür. Kasıklarımda batmalar oluyor. Göğüslerim acıyor. Biraz akıntı da hissediyorum. Başka bişey yok şimdilik.Bir de sen progestan alttan kullandın mı hiç??

galiba cuma gunu canim
CADIARZU

yyaaaaa burak işi gücü yapma sentadavidesin dikkat et kendine biraz klava:klava:klava:klava:

eczananeden alıp yapsana ne bekliyorsun ::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

hehehe yüklenin kızlar asiye de korksun biraz, yoksa deli gibi iş yapacak.zemuszemuskaçtı bak yok ortalarda

Arkadaşlar merhaba,bu gün yumurtalarım toplandı..çok mutluyum...mutlu olmama sebep olan şey yumurta toplanması değil,eşimin sperm sayısının 600 binden 9 buçuk milyona çıkması...:hooray:Gerçekten kendimizce büyük bir mucize yaşıyoruz..Az sonra bir konu açıp ayrıntıları yazacağım..Eşimin kullandığı ilaçları,bitkiselleri ne varsa yazacağım..İnşallah sizlere de faydası olur :1hug:

bende gecenlerde onu sorcaktim canim ameliyattan sonra arttimi diye
masallah cok sevindim sizin adiniza
bu arada insallah yumoslarda embriyo yolunda devam ediyorlardir

yyaaaaa burak işi gücü yapma sentadavidesin dikkat et kendine biraz klava:klava:klava:klava:

hehehe yüklenin kızlar asiye de korksun biraz, yoksa deli gibi iş yapacak.zemuszemuskaçtı bak yok ortalarda

ok kizlar is bittiiiiiii
canim goguslerinde karninda falan damarlar daha belirgin oluyormus ya onun icin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…