galiba cuma gunu canim
ama cok korkuyorum dun biraz temizlik yaptim aslinda bay bi yaptim
bugunde yogun akinti geldi sunen cinsten yumurtalari catlattikmi ki diye dusunuyorum
olabilirmi oyle birsey yaaaaaaaaaaaaaaaaaCADIARZU
ya tutamıcam artık kendimi kızıcam sana:mymeka:
ya az hareket etsene biraz inat yapar gibi kac gündür hareket halindesin
o yumurtalar sıvıyı vermeye baslamıstır
çatlasa daha cok gelirdi avuc avuc
baslangıcıdır
ama otur biraz yerindeklava: klava:
iyiyim canım çok sağol darısı bütün arkadaşlarımın başına bütün isteyenlerin başına rabbim kucaklarımızı dolu dolu etsin sağlıklı sıhhatli analı babalı hayırlı evlatlar versin inşallah canım..........
amiiiinnnnnnn canım inşallah rabbim bütün hamilelere kazasız belasız günlerini tamamlamak hamile olmayanlarada bu güzel duyguları tatmak dolayısıylma hepimize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin ........ amiiiiinnnnnn inşallahhhhh
takvimimi beğendiğinize çok sevindim kızlar ....... inşallah sağlıcakla erişriz 40 haftaya.....
korkma canım o e2 yükseldikçe gitgide artarmış benimde yumurta toplayamaya yakın çok arttı korktum mantardan filan ama doktorum rahim ağzırdaki salgı bezlerinin östrojene duyarlı olduğundan seviyesi arttıkça salgınında artmasının normal olduğunu söyledi ..........
inşallah herşey güzel olcak canım............
bundada vardır bi hayır canım belki bugün düşük çıkacaktı şüphede kalacaktın yarın iyice netleşir inşallah canım............ geç olsunda güç olmasın dimi ........aylarca yıllarca bekledik hepimiz 24 saatin lafımı olur................
testi dün yaptım canım negatif çıkmıştı..
yine çıkmaz sanıyorum..
kanda bakılmadan kesin sonuç olmayacak yine zaten..
dikkat et kendine artık birşey yapma..
otur oturduğun yerde..
yoksa hepimiz üstüne çullancaz artık.. kaydirigubbakcemile3
asicim bırak canım işi gücü. Onlar bişekilde yapılır. Dikkat et, yorma kendini. Olmaz herhalde öyle bişey canım. Herşey yolunda gidecek Allahın izniyle.
tulincim inşallah senden de hayırlı haberler bekliyorum.
kız doktor yoktu kaydirigubbakcemile3
valla bende çok merak ediyorum durum nedir diye ama önceki gittiğim hastaneye gittim..
öğleden sonra yapmıyormuş orası da..
yarın sabaha kaldı artık..
kusura bakmayın 50 lira veripte özelde de yaptıramam şimdi..
yaaa..hadi beee..bugün de merakta kalacaz desene..neyse şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ki??:jeyyar:delikafaduldendelikafadulden
ben o vakitlerde yumoşlarımı toplatıyor olacağım...ama aklımdasın eve geldim mi ilk iş buraya bakacam..inşallah hamişsindir canımmm....kaydirigubbakcemile5
canım inşallah olmamıştır ama,niye dikkat etmiyorsun?yapmayıver bugün temizlik,çok büyük iş yanii...galiba cuma gunu canim
bugunde yogun akinti geldi sunen cinsten yumurtalari catlattikmi ki diye dusunuyorum
2hafta once annemle İlaÇı aldıgım eczaneye gırmıŞtık bır tane kıtapÇık kalmıŞtı İÇİmden bır ses al kıtapÇıgı hadı deyıp durdu eczacuya sordum aldım eve geldım okudum eŞİme ılaÇın bıtsın l-argınıne alalım dedım her İŞte bır hayır vardır bu ılaÇ bıtsın sperm tahlılı yaptıralım dıyorum bakalım İŞe yarayacakmı kızlar
yaaa..hadi beee..bugün de merakta kalacaz desene..neyse şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ki??:jeyyar:delikafaduldendelikafadulden
ben o vakitlerde yumoşlarımı toplatıyor olacağım...ama aklımdasın eve geldim mi ilk iş buraya bakacam..inşallah hamişsindir canımmm....kaydirigubbakcemile5
canım inşallah olmamıştır ama,niye dikkat etmiyorsun?yapmayıver bugün temizlik,çok büyük iş yanii...klava:hemşire bana yumurtalar toplanana kadar,kendinizi çok yormayın,yumurtalarınız çatlayabilir demişti..valla şu anda evi .... götürse bile umrumda değilsırnaşık şey
ama olmamıştır bence..inşallah yani..:Saruboceq:
asiiikaydirigubbakcemilekızıyorum artık bilesin. Canım benim de takıntılarım vardır. Kimseni yaptığı işi beğenmem. Yapsalar aklım kalır, şöyle olcaktı falan die. Ama salla gitsin artık herşeyi. Kimsen yoksa eşin yapsın tatlım. Bişekilde yaptır işte. Ben yumoş toplanmadan önce doğru düzgün hiç iş yapmadım. Annem geldikten sonra o yapıyor sağolsun. Önce aklım kalıyodu herşeyde, şimdi alıştım sallıyorum. Sen de sallllaaaa lmaz:
oh canim nerde o gunler esim pek anlamaz isten ailemde uzakta
ama haklisin artik bende birakiyim ben biraz tez canliyim ondan oluyor
nasilsin sen bu arada nasil hissediyorsun kendini damar varmi damarrkaydirigubbakcemile3
galiba cuma gunu canim
kız doktor yoktu kaydirigubbakcemile3
valla bende çok merak ediyorum durum nedir diye ama önceki gittiğim hastaneye gittim..
öğleden sonra yapmıyormuş orası da..
yarın sabaha kaldı artık..
kusura bakmayın 50 lira veripte özelde de yaptıramam şimdi..
canom yarına kaldı artık canım.. opuyorumnanaktan
asicim inş aklına gelen olmamıştır..
yormasaydın ya kendini..
hayırlısı olur inş canım.. opuyorumnanaktan
Arkadaşlar merhaba,bu gün yumurtalarım toplandı..çok mutluyum...mutlu olmama sebep olan şey yumurta toplanması değil,eşimin sperm sayısının 600 binden 9 buçuk milyona çıkması...:hooray:Gerçekten kendimizce büyük bir mucize yaşıyoruz..Az sonra bir konu açıp ayrıntıları yazacağım..Eşimin kullandığı ilaçları,bitkiselleri ne varsa yazacağım..İnşallah sizlere de faydası olur :1hug:
damar derkenn....CADIARZUcanım iyiyim çok şükür. Kasıklarımda batmalar oluyor. Göğüslerim acıyor. Biraz akıntı da hissediyorum. Başka bişey yok şimdilik.Bir de sen progestan alttan kullandın mı hiç??
yyaaaaa burak işi gücü yapma sentadavidesin dikkat et kendine birazklava: klava: klava: klava:
hehehe yüklenin kızlar asiye de korksun biraz, yoksa deli gibi iş yapacak.zemuszemuskaçtı bak yok ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?