Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Bademmm canımm Hadiii hayırlııı olsunnnn.Yumoşlarr güzelceee spermlerlee döllensinn inşalllahhhh...RABBİM EMEKLERİnin karşılığında yüzünü güldürücekk buna inanıyorummmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yok lafla uslanmayanın hakkı kötektirklava:klava:
gitmiş bide ütü yapmış
marifet gibi söylüyor
Allahım sen bu kıza akıl fikir ver

Maşallah bademcim çok sevindim. Hayırlısıyla sağlıklı şeklide döllenir inşallah yumoşların. Ve sana sımsıkı tutunurlar inşallah canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün.:Saruboceq:

ok kizlar is bittiiiiiii
canim goguslerinde karninda falan damarlar daha belirgin oluyormus ya onun icin dedim
Canım şişlik var ama damar şimdi baktım da farkedemedim.

serenacım özelinde ziyaretçi mesajında kapalı yazamıyorum selam canım

Tuliynnn yaaa git bir eczaneden testtt alsanaaaa yapsana nasıl duruyorsunn baya geçmıss:teytey:
kız evde test var..
dün yaptım çıkmadı bugün 4. günüm..

tülin yavrumm 5 gün mü geçtii :1shok::1shok: çatlatma bizi meraktannn ....senden güzell haberlerrr duymak istiyoruzzz..

duygucum bende çok merak ediyorum ama en kesin sonuç kan testi olucak..

senin içinde hayırlısı olsun canım..
inş herşey yolunda gider de bebeğini kavuşursun..

kizlar tülin gelmedi daha demiiiidelikafadulden
hadi insallah ii haberlerle gelsin,catladim yaw beklemekten

kız delü ben sana yazdm ya msnden gelmedi mi..
yarına kaldı canımcım..
sabahtan gidicem..

eczananeden alıp yapsana ne bekliyorsun ::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

evde var ama boşa harcamak istemiyorum..
pozitifin resmini koyasım var size..
kanda bi çıksın sonra yapcam onu da söz kaydirigubbakcemile3

hayırlısı olsun badem..
inş sonunda güzel haberi alırsınız..

canım arkadaşlarım sabırsızlanıyorsunuz biliyorum..
bende çok heyecanlıyım bu kez..
çünkü ilk gecikmeyi yaşıyorum..
bacaklarımdaki damarlar yeşil yeşil belirginleşmiş yeni gördüm.. kaydirigubbakcemile3
az daha sabır yarına az kaldı..
hem ben rahat edicem hem sizler..
eğer varsa tez zamanda sizler içinde aynısını diliyorum.. Şeniz
hepinizi çok seviyorum..
herkesten çok sizlerle paylaşıyorum herşeyi.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

merhaba kızlar kaç gündür gelemiyorum buralara çok yoğundum dün akşamda kociş ateşler içinde geldi işten bir ölçtüm 39,5 ooff indirene kadar canım çıktı ama sabah yine çıkmış evde bugün bir türlü dr gitmeyi kabul etmiyor iyiyim ben diyor ama kandırdım yemekten sonra gideceğiz ooff ateşi bir inip bir çıkıyor :çok üzgünüm:

tülişim kız 5 gün oldu hala test yapmadınmı nasıl durdun kııızzz rabbim sabrının sonunu güzel eylesin inşallah

asi dikkat et kendine canım herkes söylemiş olacağı varsa her şekilde olur ama sen yinede tedbirini al işler dursun dinlen biraz lmaz:

badem hadi gözünüz aydın büyük yükselme var inşallah bu moralle bebişinede kavuşacaksınız :CüvCüv:

kızlar vaktim yok diğer arkadaşlar ne alemde bilemiyorum hepiniz kendinize iyi bakın şekerler kaydirigubbakcemile5
salgın var bu arada dikkat edin kendinize :gitme:

bende gecenlerde onu sorcaktim canim ameliyattan sonra arttimi diye
masallah cok sevindim sizin adiniza
bu arada insallah yumoslarda embriyo yolunda devam ediyorlardir

Hepinize çok teşekkür ederim..Rep hakkım dolmuş ..:kedi:

Eşimin morali düzeldi ya ne isterim daha...Bir de embriyolar döllenip tutunsa ve zamanında sağlıkla doğum yapabilsem..opuyorumnanaktan :Saruboceq:

canım çok sevindim inşallah yumurtalar döllenir ve bebişlerin oluşur canım sperm içinde çok sevindim canım eşinin morelleri düzelmiştir artık inşallah yeniden hamiş olacaksın allahın izniyle canım :Saruboceq::Saruboceq:
okis kizlar simdide bi tatli yapiyim son cok canim istedi yafuuuu

nurum benim mucksss

canım valla klava:sana gerekecek herhalde tatlıyıda yap sonrada kendini yatağa at canım klava:klava:

canım inşallah yarın öğlen senin halaylarını çekeriz allahın izniyle inşallah hamişsindir canı gönülden diliyorum tatlım olmasanda en kısa zamanda olursun inşallah canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

badem canım çok sevındım rabbım yuzunu guldursun

Çok sağolun arkadaşlar..Ben bunları yazdım ki diğer arkadaşlara da faydası olsun...:Saruboceq:

sağol canım hepimiz için duamız bu .. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ceylincim kız dün yaptım test negatif çıktı..
yeterli değil herhalde daha..
az kaldı gülüm yarına..
yatcaz kalkcaz gitcem hastaneye .. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Damarlasmayı 8. gunde daha rahat farkedeceksin ozellikle kasıklarda bacaklarda ve goguslerde damarlasma oluyor, ayrıca kasıklarda batmaların olacak. Ben bu belirtileri yasamıştım ve hamile oldugumu tahmin etmiştim... Sanırım sen hamilesin canım. Hadi bakalım sakın erken test filan yapma doktorun dediği tarihte mutlaka test yap onceki testler yanıltıcı oluyor. Bol şans canım..a.s

badem canım yazdıgın vıtamın ılaçlarını hepsını bır mı kullandı bende bugun eşıme l-argınıne aldım sadece

Tulincim idrarda gebelik testi genelde 10 gun gecikme oldugunda cok dogru sonuc veriyor bence kan testi yaptırıverde bizde halay cekelim artık canım. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…