Arkadaşlar merhaba,bu gün yumurtalarım toplandı..çok mutluyum...mutlu olmama sebep olan şey yumurta toplanması değil,eşimin sperm sayısının 600 binden 9 buçuk milyona çıkması...:hooray:Gerçekten kendimizce büyük bir mucize yaşıyoruz..Az sonra bir konu açıp ayrıntıları yazacağım..Eşimin kullandığı ilaçları,bitkiselleri ne varsa yazacağım..İnşallah sizlere de faydası olur :1hug:
yok lafla uslanmayanın hakkı kötektiray bende akil yok gercekten kadinda kac kere dedi bana cok yavas hareket edin dinlenin diye
nur duymasin utu yaptim geliyorum ya kimsem yok ki benim bide takintim var o is orda duramaz batar yani:umursamaz:
sucluyum kabullll ins bisey olmaistir:Saruboceq:
Maşallah bademcim çok sevindim.Arkadaşlar merhaba,bu gün yumurtalarım toplandı..çok mutluyum...mutlu olmama sebep olan şey yumurta toplanması değil,eşimin sperm sayısının 600 binden 9 buçuk milyona çıkması...:hooray:Gerçekten kendimizce büyük bir mucize yaşıyoruz..Az sonra bir konu açıp ayrıntıları yazacağım..Eşimin kullandığı ilaçları,bitkiselleri ne varsa yazacağım..İnşallah sizlere de faydası olur :1hug:
Canım şişlik var ama damar şimdi baktım da farkedemedim.ok kizlar is bittiiiiiii
canim goguslerinde karninda falan damarlar daha belirgin oluyormus ya onun icin dedim
2hafta once annemle İlaÇı aldıgım eczaneye gırmıŞtık bır tane kıtapÇık kalmıŞtı İÇİmden bır ses al kıtapÇıgı hadı deyıp durdu eczacuya sordum aldım eve geldım okudum eŞİme ılaÇın bıtsın l-argınıne alalım dedım her İŞte bır hayır vardır bu ılaÇ bıtsın sperm tahlılı yaptıralım dıyorum bakalım İŞe yarayacakmı kızlar
kız evde test var..Tuliynnn yaaa git bir eczaneden testtt alsanaaaa yapsana nasıl duruyorsunn baya geçmıss:teytey:
tülin yavrumm 5 gün mü geçtii :1shok::1shok: çatlatma bizi meraktannn ....senden güzell haberlerrr duymak istiyoruzzz..
[yaaa..hadi beee..bugün de merakta kalacaz desene..neyse şunun şurasında çarşambaya ne kaldı ki??:jeyyar:delikafaduldendelikafadulden
ben o vakitlerde yumoşlarımı toplatıyor olacağım...ama aklımdasın eve geldim mi ilk iş buraya bakacam..inşallah hamişsindir canımmm....kaydirigubbakcemile5
kizlar tülin gelmedi daha demiiiidelikafadulden
hadi insallah ii haberlerle gelsin,catladim yaw beklemekten
eczananeden alıp yapsana ne bekliyorsun ::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
Arkadaşlar merhaba,bu gün yumurtalarım toplandı..çok mutluyum...mutlu olmama sebep olan şey yumurta toplanması değil,eşimin sperm sayısının 600 binden 9 buçuk milyona çıkması...:hooray:Gerçekten kendimizce büyük bir mucize yaşıyoruz..Az sonra bir konu açıp ayrıntıları yazacağım..Eşimin kullandığı ilaçları,bitkiselleri ne varsa yazacağım..İnşallah sizlere de faydası olur :1hug:
merhaba kızlar kaç gündür gelemiyorum buralara çok yoğundum dün akşamda kociş ateşler içinde geldi işten bir ölçtüm 39,5 ooff indirene kadar canım çıktı ama sabah yine çıkmış evde bugün bir türlü dr gitmeyi kabul etmiyor iyiyim ben diyor ama kandırdım yemekten sonra gideceğiz ooff ateşi bir inip bir çıkıyor :çok üzgünüm:
tülişim kız 5 gün oldu hala test yapmadınmı nasıl durdun kııızzz rabbim sabrının sonunu güzel eylesin inşallah
asi dikkat et kendine canım herkes söylemiş olacağı varsa her şekilde olur ama sen yinede tedbirini al işler dursun dinlen birazlmaz:
badem hadi gözünüz aydın büyük yükselme var inşallah bu moralle bebişinede kavuşacaksınız :CüvCüv:
kızlar vaktim yok diğer arkadaşlar ne alemde bilemiyorum hepiniz kendinize iyi bakın şekerler kaydirigubbakcemile5
salgın var bu arada dikkat edin kendinize :gitme:
kız evde test var..
dün yaptım çıkmadı bugün 4. günüm..
duygucum bende çok merak ediyorum ama en kesin sonuç kan testi olucak..
senin içinde hayırlısı olsun canım..
inş herşey yolunda gider de bebeğini kavuşursun..
kız delü ben sana yazdm ya msnden gelmedi mi..
yarına kaldı canımcım..
sabahtan gidicem..
evde var ama boşa harcamak istemiyorum..
pozitifin resmini koyasım var size..
kanda bi çıksın sonra yapcam onu da söz kaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun badem..
inş sonunda güzel haberi alırsınız..
canım arkadaşlarım sabırsızlanıyorsunuz biliyorum..
bende çok heyecanlıyım bu kez..
çünkü ilk gecikmeyi yaşıyorum..
bacaklarımdaki damarlar yeşil yeşil belirginleşmiş yeni gördüm.. kaydirigubbakcemile3
az daha sabır yarına az kaldı..
hem ben rahat edicem hem sizler..
eğer varsa tez zamanda sizler içinde aynısını diliyorum.. Şeniz
hepinizi çok seviyorum..
herkesten çok sizlerle paylaşıyorum herşeyi.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Maşallah bademcim çok sevindim.Hayırlısıyla sağlıklı şeklide döllenir inşallah yumoşların. Ve sana sımsıkı tutunurlar inşallah canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün.:Saruboceq:
Canım şişlik var ama damar şimdi baktım da farkedemedim.
Bademmm canımm Hadiii hayırlııı olsunnnn.Yumoşlarr güzelceee spermlerlee döllensinn inşalllahhhh...RABBİM EMEKLERİnin karşılığında yüzünü güldürücekk buna inanıyorummmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende gecenlerde onu sorcaktim canim ameliyattan sonra arttimi diye
masallah cok sevindim sizin adiniza
bu arada insallah yumoslarda embriyo yolunda devam ediyorlardir
canım çok sevindim inşallah yumurtalar döllenir ve bebişlerin oluşur canım sperm içinde çok sevindim canım eşinin morelleri düzelmiştir artık inşallah yeniden hamiş olacaksın allahın izniyle canım :Saruboceq::Saruboceq:Arkadaşlar merhaba,bu gün yumurtalarım toplandı..çok mutluyum...mutlu olmama sebep olan şey yumurta toplanması değil,eşimin sperm sayısının 600 binden 9 buçuk milyona çıkması...:hooray:Gerçekten kendimizce büyük bir mucize yaşıyoruz..Az sonra bir konu açıp ayrıntıları yazacağım..Eşimin kullandığı ilaçları,bitkiselleri ne varsa yazacağım..İnşallah sizlere de faydası olur :1hug:
okis kizlar simdide bi tatli yapiyim son cok canim istedi yafuuuu
nurum benim mucksss
[COLORcanım arkadaşlarım sabırsızlanıyorsunuz biliyorum..
bende çok heyecanlıyım bu kez..
çünkü ilk gecikmeyi yaşıyorum..
bacaklarımdaki damarlar yeşil yeşil belirginleşmiş yeni gördüm.. kaydirigubbakcemile3
az daha sabır yarına az kaldı..
hem ben rahat edicem hem sizler..
eğer varsa tez zamanda sizler içinde aynısını diliyorum.. Şeniz
hepinizi çok seviyorum..
herkesten çok sizlerle paylaşıyorum herşeyi.. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım çok sevindim inşallah yumurtalar döllenir ve bebişlerin oluşur canım sperm içinde çok sevindim canım eşinin morelleri düzelmiştir artık inşallah yeniden hamiş olacaksın allahın izniyle canım :Saruboceq::Saruboceq:
canım vallaklava:sana gerekecek herhalde tatlıyıda yap sonrada kendini yatağa at canım klava: klava:
badem canım çok sevındım rabbım yuzunu guldursun
canım inşallah yarın öğlen senin halaylarını çekeriz allahın izniyle inşallah hamişsindir canı gönülden diliyorum tatlım olmasanda en kısa zamanda olursun inşallah canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Maşallah bademcim çok sevindim.Hayırlısıyla sağlıklı şeklide döllenir inşallah yumoşların. Ve sana sımsıkı tutunurlar inşallah canım. Rabbim yüzünüzü güldürsün.:Saruboceq:
Canım şişlik var ama damar şimdi baktım da farkedemedim.
sağol canım hepimiz için duamız bu .. :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ceylincim kız dün yaptım test negatif çıktı..
yeterli değil herhalde daha..
az kaldı gülüm yarına..
yatcaz kalkcaz gitcem hastaneye .. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
badem canım yazdıgın vıtamın ılaçlarını hepsını bır mı kullandı bende bugun eşıme l-argınıne aldım sadece
Tulincim idrarda gebelik testi genelde 10 gun gecikme oldugunda cok dogru sonuc veriyor bence kan testi yaptırıverde bizde halay cekelim artık canım. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?