osetya hayırlı olsun tedavin. İnşallah herşey yolunda gider. Güzel güzel toplanıp, güzel güzel döölenir yumoşların. Ve sıkı sıkı da tutunurlar inşallah.
seranalar ilaçlar şifa olsun canım. İnşallah faydasını görürsünüz.
valla canım inan aynı takıntı bende de var ama tutuyorum kendimi..tutmamız lazım canım yaaa....bir daha sakın haa...ay bende akil yok gercekten kadinda kac kere dedi bana cok yavas hareket edin dinlenin diye
nur duymasin utu yaptim geliyorum ya kimsem yok ki benim bide takintim var o is orda duramaz batar yani:umursamaz:
sucluyum kabullll ins bisey olmaistir:Saruboceq:
çooook sevindim tatlım..inşallah güzelce de döllenir ,annelerine tutunurlar..benim de yarın toplanıyo..:Saruboceq::Saruboceq:Arkadaşlar merhaba,bu gün yumurtalarım toplandı..çok mutluyum...mutlu olmama sebep olan şey yumurta toplanması değil,eşimin sperm sayısının 600 binden 9 buçuk milyona çıkması...:hooray:Gerçekten kendimizce büyük bir mucize yaşıyoruz..Az sonra bir konu açıp ayrıntıları yazacağım..Eşimin kullandığı ilaçları,bitkiselleri ne varsa yazacağım..İnşallah sizlere de faydası olur :1hug:
çooook sevindim tatlım..inşallah güzelce de döllenir ,annelerine tutunurlar..benim de yarın toplanıyo..:Saruboceq::Saruboceq:
Badem canım benım eŞİm bu ılaÇların hepsını kullanırsam olurum ben dıyor ılaÇ İÇmeyı hıÇ sevmez ben gıder alırsam ıÇer yoksa İÇmez paylaŞımın İÇİn tesekkurler canım optum
bademciğim eşinin değerlerinin ağrtmasına çok sevindim canım
inşallah olumlu sonuç alırsınız..rabbim emeğinizin karşılığını verir inşallah
amin bitanem..bu gün yumurtalarım toplandı,umarım transfer aşamasına da gelebilirim..:Saruboceq:
tülin inşallah yarın bizlere güzel haberler verirsin canım
içime doğudu bak yarın senin halayını çekicez burda
bu arada bende her an adet olucak gibiyim ama hala olmadım... her an olucak gibiyim sanki her ıslaklık hissettiğimde wc ye gidip kırmızılar geldimi diye bakıyorum..inşallah beninde gelmez ama dün test yaptım negatif çıktı diye pek ümidim yok açıkçası
genelde kürtajdan sonra böyle gecikmeler olabiliyormuş sanırım
hakkımızda hayırlısı artık
sabinacım çok saol canım..
bende senin gibiyim tuvalete gittiğimde aha kırmızı çıkacak diye korkuyorum..
seninde daha yeni bekle bir kaç gün daha..
ben 3. gün yaptım negatif çıktı..
sen ilk gün yapmışsın..
inş senin gecikmende hayırla sonuçlanır canım.. opuyorumnanaktan
Yarın kalkıp bu topiğe baktığımda senin halaylarının çekilmekte olduğunu görmek umduyla yatıyorum..mirmirmirmira.s.:1hug::asigim:
tülincim inşallah bize güzel haberi verirsin canım....opuyorumnanaktan
tuliiiiiiin kiz nlr okuyorum ay insallah guzel haberler aliriz...heycanla yarini bekliyorum....
bademim tedavin tekrar hayirli olsun insallah 2hafta sonrada halayini cekeriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?