Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teşekkür güzelim,inşallah..dualarınızı esirgemeyin hiçbirimizden..a.s.a.s.

valla canım inan aynı takıntı bende de var ama tutuyorum kendimi..tutmamız lazım canım yaaa....bir daha sakın haa...lmaz:lmaz:

çooook sevindim tatlım..inşallah güzelce de döllenir ,annelerine tutunurlar..benim de yarın toplanıyo..:Saruboceq::Saruboceq:

Badem canım benım eŞım bu ılaÇların hepsını kullanırsam olurum ben dıyor ılaÇ ıÇmeyı hıÇ sevmez ben gıder alırsam ıÇer yoksa ıÇmez paylaŞımın ıÇın tesekkurler canım optum

Tatlım söyle eşine ,

Benim eşim doktor ve yaşıyor,ölmedi çok şükür..Bunlar ilaç değil vitamin..yerimseniben

Tek ilaç var,o da tamoksifen o da günde sadece 10 mg...

bademciğim eşinin değerlerinin ağrtmasına çok sevindim canım
inşallah olumlu sonuç alırsınız..rabbim emeğinizin karşılığını verir inşallah

tülin inşallah yarın bizlere güzel haberler verirsin canım
içime doğudu bak yarın senin halayını çekicez burda
bu arada bende her an adet olucak gibiyim ama hala olmadım... her an olucak gibiyim sanki her ıslaklık hissettiğimde wc ye gidip kırmızılar geldimi diye bakıyorum..inşallah beninde gelmez ama dün test yaptım negatif çıktı diye pek ümidim yok açıkçası
genelde kürtajdan sonra böyle gecikmeler olabiliyormuş sanırım
hakkımızda hayırlısı artık

bademciğim eşinin değerlerinin ağrtmasına çok sevindim canım
inşallah olumlu sonuç alırsınız..rabbim emeğinizin karşılığını verir inşallah

amin bitanem..bu gün yumurtalarım toplandı,umarım transfer aşamasına da gelebilirim..:Saruboceq:

sabinacım çok saol canım..
bende senin gibiyim tuvalete gittiğimde aha kırmızı çıkacak diye korkuyorum..
seninde daha yeni bekle bir kaç gün daha..
ben 3. gün yaptım negatif çıktı..
sen ilk gün yapmışsın..
inş senin gecikmende hayırla sonuçlanır canım.. opuyorumnanaktan

Herkese tatlı rüyalar,gözlerim kapanıyor artık..Kaç gündür sabahın 6 sında kalkıp yola çıkmaktan helak olduk...mirmirmirmir

Yarın kalkıp bu topiğe baktığımda senin halaylarının çekilmekte olduğunu görmek umduyla yatıyorum..mirmirmirmira.s.:1hug::asigim:

tuliiiiiiin kiz nlr okuyorum ay insallah guzel haberler aliriz...heycanla yarini bekliyorum....
bademim tedavin tekrar hayirli olsun insallah 2hafta sonrada halayini cekeriz...

Yarın kalkıp bu topiğe baktığımda senin halaylarının çekilmekte olduğunu görmek umduyla yatıyorum..mirmirmirmira.s.:1hug::asigim:

sağol bademcim.. opuyorumnanaktan
erken kalkarsan göremezsin daha..
benim gelmem öğleyi bulur..

tülincim inşallah bize güzel haberi verirsin canım....opuyorumnanaktan

kelebekim nerelerdesin sen..
bu kadar heyecanlanıp heyecanlandırdıktan sonra güzel haberi vermeyi çok istiyorum canım.. sağolasın .. opuyorumnanaktan

tuliiiiiiin kiz nlr okuyorum ay insallah guzel haberler aliriz...heycanla yarini bekliyorum....
bademim tedavin tekrar hayirli olsun insallah 2hafta sonrada halayini cekeriz...

yaa ayşecim bende neler yazdığıma şaşırıyorum..
her an adet olucam gibi geliyor..
bakalım yarın kesin sonucu alıcam canım..
çok saol.. opuyorumnanaktan
uyuyacam mı bakalım bu gece .. fisfisfis

valla pek uykum yok, kociside yatirdim))
insallah guzel haberler verirsin bize
peki iyi calismismiydiniz?))yoksa samsun havasimi yaradi kiz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…