valla pek uykum yok, kociside yatirdim))
insallah guzel haberler verirsin bize
peki iyi calismismiydiniz?))yoksa samsun havasimi yaradi kiz )
kızlar günaydıııınnnn..
tabi uyuyup uyananlara..
ben sabahı ettim bi pc bi tv başında.. kaydirigubbakcemile3
8 e doğru da çıkarım..
öptüm hepinizi..
amin bitanem..bu gün yumurtalarım toplandı,umarım transfer aşamasına da gelebilirim..:Saruboceq:
Arkadaşlar merhaba,bu gün yumurtalarım toplandı..çok mutluyum...mutlu olmama sebep olan şey yumurta toplanması değil,eşimin sperm sayısının 600 binden 9 buçuk milyona çıkması...:hooray:Gerçekten kendimizce büyük bir mucize yaşıyoruz..Az sonra bir konu açıp ayrıntıları yazacağım..Eşimin kullandığı ilaçları,bitkiselleri ne varsa yazacağım..İnşallah sizlere de faydası olur :1hug:
günaydın kızlar
ayyyy kızlar bu sabah bende dehşet bi heyecan yaşadım yataktan nasıl fırladım bir görseniz gülersiniz burda deprem oldu hafif şiddetteymiş 4.5 hatayın başka ilçesinde ama burayıda salladı....eşim arabayı muayene istasyonuna götürecek diye saati 7 ye kurmuştu o kalktı ben geri yattım bari o hazırlanana kadar yatayım diye düşündüm sonra yatağı biri hızlıca sallıyor ben eşim uyanım diye sallıyor zannediyorum kafamı kaldırdım bir sağ bir sol yaptım kimse yok eşimde wc de allah bir fırladım eşimin yanına koştum hissettin depremi değilmi dedi bende hissettim tabi görmüyonmu yanına koştum dedim gülüyor bak nasıl uyandın diye ama baya bir heyecan yaşadım evimiz 3 kat galiba ondan çok sallandı allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hayırlı imanlı ölüm nasip eylesin
kızlar günaydıııınnnn..
tabi uyuyup uyananlara..
ben sabahı ettim bi pc bi tv başında.. kaydirigubbakcemile3
8 e doğru da çıkarım..
öptüm hepinizi..
GÜNAYDIN TORAĞIM NASILSIN TATLIM :lepi::lepi::lepi:
ayyyy kızlar bu sabah bende dehşet bi heyecan yaşadım yataktan nasıl fırladım bir görseniz gülersiniz burda deprem oldu hafif şiddetteymiş 4.5 hatayın başka ilçesinde ama burayıda salladı....eşim arabayı muayene istasyonuna götürecek diye saati 7 ye kurmuştu o kalktı ben geri yattım bari o hazırlanana kadar yatayım diye düşündüm sonra yatağı biri hızlıca sallıyor ben eşim uyanım diye sallıyor zannediyorum kafamı kaldırdım bir sağ bir sol yaptım kimse yok eşimde wc de allah bir fırladım eşimin yanına koştum hissettin depremi değilmi dedi bende hissettim tabi görmüyonmu yanına koştum dedim gülüyor bak nasıl uyandın diye ama baya bir heyecan yaşadım evimiz 3 kat galiba ondan çok sallandı allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hayırlı imanlı ölüm nasip eylesin
ayşecim benim kociş yatmamıştı o zaman..
şimdi uyku tutmadı kalktım geldim..
valla çalışmayı önemli günlerde gerçekleştirmiştik canım..
adetin bittiği hafta çalışıp öyle gittim samsuna..
artık havası mı yaradı bilmiyorum.. kaydirigubbakcemile3
öyleyse hepiniz bi samsuna gidip gelin iyisi mi.. kaydirigubbakcemile3
ama kastamonuya da gitmiştim.. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?