tulıncımm umarım bebeişinle dönmüşsündür memleketten canımsağol canımmm..
eşimde bende haziran ayında doğduk..
inş bebeğimizin tohumu da bu ay atılmış olsun.. opuyorumnanaktan
özloooşşş napıyon aşılamanı hangi gün yaptırdın? inşallah birlikte güzel haberler veririz canım yaa
canım giderken bana uğrayacaktın. morfolojiden ne haber?bu arada bende umutluyum. hani ikincisinde şans daha fazlaymış yaa. hadi hayırlısı bakalım. ne zaman kan vermeye geleceksin? çok fazla ağır iş yapma dinlen biraz olur mu? eşine de söyle seni strese sokmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım salı gunu oldum aşılamayı. ama karnım çok agrıyo gecen sefer böle bir karın agrım yoktu eşimin umudu yok ama benim var umarım ikimizinkide hayırşlı olur canım:CüvCüv::CüvCüv:
evet canım salı gunu oldum aşılamayı. ama karnım çok agrıyo gecen sefer böle bir karın agrım yoktu eşimin umudu yok ama benim var umarım ikimizinkide hayırşlı olur canım:CüvCüv::CüvCüv:
sonsuz bir mavilikte iki şey var...bir ben bir de beni saran gemim....:gitme:
tulıncımm umarım bebeişinle dönmüşsündür memleketten canım
evet canım salı gunu oldum aşılamayı. ama karnım çok agrıyo gecen sefer böle bir karın agrım yoktu eşimin umudu yok ama benim var umarım ikimizinkide hayırşlı olur canım:CüvCüv::CüvCüv:
sana kırmızı çok yakışıyorYA SORMA CANIM? HAFTA SONU YETERLE GÜNEŞLENMEYE SAHİLE İNDİK....ÇOK GÜNEŞTE KALMIŞIZ ONDAN BU KADAR KIZARDIKsırnaşık şey
canım hayaırlısı olsun oluşunun Rabbim bizede nasip etsin inşşalahhhcanım arkadaşlarım nasılsınız.
uzun zamandır giremedim ben .
hamiş haberleri varmı kızlar.
benimde oğlum olcakmış kızlar.
rabbim sizlere yaşatacak bu duyguyu hepiniz dualarımızdasınız.
hepinizi kocaman öpüyorum.
nice mutlu beraber yıllara şekerimkızlar toplu alıntı yApmayı beceremedim hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler
hayılrısı olsun canım umarım hepsi dölleneirler kaç yumurtan toplandı transfer ne zaman meryem suresini oku ben aşılamada yatarken onu okudum :Saruboceq:Arkadaşlar merhaba,bu gün yumurtalarım toplandı..çok mutluyum...mutlu olmama sebep olan şey yumurta toplanması değil,eşimin sperm sayısının 600 binden 9 buçuk milyona çıkması...:hooray:Gerçekten kendimizce büyük bir mucize yaşıyoruz..Az sonra bir konu açıp ayrıntıları yazacağım..Eşimin kullandığı ilaçları,bitkiselleri ne varsa yazacağım..İnşallah sizlere de faydası olur :1hug:
çok çok geçmil olsunnnnn yaaa Allah kimseye yaşatmasınayyyy kızlar bu sabah bende dehşet bi heyecan yaşadım yataktan nasıl fırladım bir görseniz gülersiniz burda deprem oldu hafif şiddetteymiş 4.5 hatayın başka ilçesinde ama burayıda salladı....eşim arabayı muayene istasyonuna götürecek diye saati 7 ye kurmuştu o kalktı ben geri yattım bari o hazırlanana kadar yatayım diye düşündüm sonra yatağı biri hızlıca sallıyor ben eşim uyanım diye sallıyor zannediyorum kafamı kaldırdım bir sağ bir sol yaptım kimse yok eşimde wc de allah bir fırladım eşimin yanına koştum hissettin depremi değilmi dedi bende hissettim tabi görmüyonmu yanına koştum dedim gülüyor bak nasıl uyandın diye ama baya bir heyecan yaşadım evimiz 3 kat galiba ondan çok sallandı allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hayırlı imanlı ölüm nasip eylesin
canım giderken bana uğrayacaktın. morfolojiden ne haber?bu arada bende umutluyum. hani ikincisinde şans daha fazlaymış yaa. hadi hayırlısı bakalım. ne zaman kan vermeye geleceksin? çok fazla ağır iş yapma dinlen biraz olur mu? eşine de söyle seni strese sokmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayyyy kızlar bu sabah bende dehşet bi heyecan yaşadım yataktan nasıl fırladım bir görseniz gülersiniz burda deprem oldu hafif şiddetteymiş 4.5 hatayın başka ilçesinde ama burayıda salladı....eşim arabayı muayene istasyonuna götürecek diye saati 7 ye kurmuştu o kalktı ben geri yattım bari o hazırlanana kadar yatayım diye düşündüm sonra yatağı biri hızlıca sallıyor ben eşim uyanım diye sallıyor zannediyorum kafamı kaldırdım bir sağ bir sol yaptım kimse yok eşimde wc de allah bir fırladım eşimin yanına koştum hissettin depremi değilmi dedi bende hissettim tabi görmüyonmu yanına koştum dedim gülüyor bak nasıl uyandın diye ama baya bir heyecan yaşadım evimiz 3 kat galiba ondan çok sallandı allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hayırlı imanlı ölüm nasip eylesin
canım benim yaaa senağlama senağlama aynı duyguyu bende yaşıyorum iki haftadır eşim tekirdağda iş için daha 2 ay gibi orda kalıcak ama tabi ben bu hafta sonu yanına gidiyorum şansım var yinede yakın yer olduğu için allahım biranönce sağ salim kavuşmak nasip etsin sanada canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım eşim izin vermedi yürümeme kapıda bekledim arabayı.bilmem morfolojıyede bakıcaklar not düştüler.bilmiyorum cnaım bu sefer gelmeyeceğim gibi sanki kan vermeye adeti bekliycem ama ven sabırsızım belki gelirimayy sorma dun gittik evin kartonpiyerlerine bakamaya arabada yata yata gittim geldim.acill alınması gerekiyomuş ama iş yapmıyorumda normal hayata dönülür yaa ne olucak bişey cik olmaz . ama karnım çok agrıyo bu sefer ayaga kalktıgımda ve dün aşılamadan hemen sonra o sümüksu sıvı geldi diğer aşılamamda aşılamadan önce gelmişit bence yumurtayı kaçırmışlardı .dur bakalım hayırlısı neyse o olsun canım:lepi:
günaydın kızlarrrr...kız tuliny allah seni ne etmeye ne bu gız sabah etmişsin pc başında ne bu stres sıkıntı heyecan inşallah içinde olan bebişin verdiği strestir bu güzel haberlerle gel okkkiş....
:Saruboceq:
herkese günaydın zemuszemuszemuszemus zemuszemus zemuszemus canım hadi, hayırlısı tatlım her şey gönlündeki gibi olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım ya inşallah bu kadar heycanın sonucu sevinçle noktalanır tatlım allahım hakkındaki hayırlı olanı versin allahın izni ile inşallah hamiş haberini alırız ve halayları çekmeye başlarız :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
tuliny inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. bende sabırsızlıkla bekliyorum vallaha içimi bir heyecan sardı
ALLAH SENİ NE ETMESİN EMİ... KIZ YATSAYDIN YAAA... NEYSE BAKALIM HADİ GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ SENDEN... BU ARADA EĞER HAMİŞSEN KASTAMONUYA KESİN BENDE GİDİCEMopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3HOŞ DAHA HAFTASONU ORADAYDIM YAAA... BAŞIMDA KOCİŞİM OLMADIKTAN SONRA MERYEM ANA OLAMAM HERHALDEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tulıncımm umarım bebeişinle dönmüşsündür memleketten canım
GÜNAYDIN kızlar güzel bir gün olur inşallah tuliny inşallah güzel haberler veririsin bizlere akşama heycandan oolsa gerek uyuyamamışsın heycanın bi sebebi vardır inşallah
zemuszemus:Saruboceq:Günaydın güzeller nasılsınız.İnşallah bugün tülin bize halay çektirir.Badem canım senin adına çok sevindim inşallah hayırlısı ile bebişine kavuşacaksın.Tedavide olan bütün arkdaşların işlerini
rast getirsin rabbim inşallah hepiniz bebişlerle dönersiniz..:CüvCüv:kaydirigubbakcemileHARZEM sana da geçmiş olsun:teselli:
kızlar hepiniz çok sağolun..
heyecandan uyuyamadım valla..
kan verdim geldim..
sonuç 2 de çıkacakmış..
inadına olur gibi biraz pembe kan geldi ama bilmiyorum neden..
belki de olmadı adet geliyor..
sonucu 2 alıcam kızlar.. gelmem 3 ü bulur herhalde..
biraz uzanıcam sersem gibiyim.. opuyorumnanaktan
kızlar hepiniz çok sağolun..
heyecandan uyuyamadım valla..
kan verdim geldim..
sonuç 2 de çıkacakmış..
inadına olur gibi biraz pembe kan geldi ama bilmiyorum neden..
belki de olmadı adet geliyor..
sonucu 2 alıcam kızlar.. gelmem 3 ü bulur herhalde..
biraz uzanıcam sersem gibiyim.. opuyorumnanaktan
canım hayırlısı olsun inşallah bebişin gelmiştirde geldiğinin belirtisidir heyecanla bekliyoruz güzel haberini, ben o saatte kayınvalidemlerde olucam ama bi kaçamak girmeye çalışırım senin için, bizide merakta bırakma olurmu sonucu alınca haber ver hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?