Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
SEN KELEBEĞıM, seni özleyenin haberinden, habersizce özlemle özlenmektesin. sen var ya meleğim sen özlediklerimin içinde en güzel, en büyük özlemimsin.senağlama

sağol canımmm..
eşimde bende haziran ayında doğduk..
inş bebeğimizin tohumu da bu ay atılmış olsun.. opuyorumnanaktan
tulıncımm umarım bebeişinle dönmüşsündür memleketten canım
özloooşşş napıyon aşılamanı hangi gün yaptırdın? inşallah birlikte güzel haberler veririz canım yaa

evet canım salı gunu oldum aşılamayı. ama karnım çok agrıyo gecen sefer böle bir karın agrım yoktu eşimin umudu yok ama benim var umarım ikimizinkide hayırşlı olur canım:CüvCüv::CüvCüv:

GÜNAYDIN kızlar güzel bir gün olur inşallah tuliny inşallah güzel haberler veririsin bizlere akşama heycandan oolsa gerek uyuyamamışsın heycanın bi sebebi vardır inşallah

harzem bende şimdi haber sitelerinde okudum aklıma hemen sen geldin acaba oda hissetmişmidir derken yazdıkalrını gördüm canım rabbim beterinden saklasın bidaha göstermesin inşallah bende çok korkarım o yüsden seni anlıyorum eşimde beni gecelikle yatırmıyo ani bişey olursa diye kısmet rabbim hepimize hayırlı ölümler versin kötüsünden korusun

evet canım salı gunu oldum aşılamayı. ama karnım çok agrıyo gecen sefer böle bir karın agrım yoktu eşimin umudu yok ama benim var umarım ikimizinkide hayırşlı olur canım:CüvCüv::CüvCüv:
canım giderken bana uğrayacaktın. morfolojiden ne haber?bu arada bende umutluyum. hani ikincisinde şans daha fazlaymış yaa. hadi hayırlısı bakalım. ne zaman kan vermeye geleceksin? çok fazla ağır iş yapma dinlen biraz olur mu? eşine de söyle seni strese sokmasınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı olsun inşallah bu sefer tutacak canım sen kendine iyi bak yan gel yat valla bebiş tutunsun canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

zemuszemus:Saruboceq:Günaydın güzeller nasılsınız.İnşallah bugün tülin bize halay çektirir.Badem canım senin adına çok sevindim inşallah hayırlısı ile bebişine kavuşacaksın.Tedavide olan bütün arkdaşların işlerini
rast getirsin rabbim inşallah hepiniz bebişlerle dönersiniz..:CüvCüv:kaydirigubbakcemileHARZEM sana da geçmiş olsun:teselli:

Son düzenleme:
sonsuz bir mavilikte iki şey var...bir ben bir de beni saran gemim....:gitme:

canım benim yaaa senağlama senağlama aynı duyguyu bende yaşıyorum iki haftadır eşim tekirdağda iş için daha 2 ay gibi orda kalıcak ama tabi ben bu hafta sonu yanına gidiyorum şansım var yinede yakın yer olduğu için allahım biranönce sağ salim kavuşmak nasip etsin sanada canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar, nasılsınız, harzem canım çok geçmiş olsun
özloşuuuum tatlım hadi hayırlısı, benimde karnımda ve kasıklarımda ağrı var inşallah iyi haberlere işarettir canım umudumuzu yitirmeyelimkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar, nasılsınız, harzem canım çok geçmiş olsun
özloşuuuum tatlım hadi hayırlısı, benimde karnımda ve kasıklarımda da ağrı var inşallah iyi haberlere işarettir canım umudumuzu yitirmeyelimkaydirigubbakcemile5

YA SORMA CANIM? HAFTA SONU YETERLE GÜNEŞLENMEYE SAHİLE İNDİK....ÇOK GÜNEŞTE KALMIŞIZ ONDAN BU KADAR KIZARDIKsırnaşık şey
sana kırmızı çok yakışıyor
canım hayaırlısı olsun oluşunun Rabbim bizede nasip etsin inşşalahhh
kızlar toplu alıntı yApmayı beceremedim hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler
nice mutlu beraber yıllara şekerim
hayılrısı olsun canım umarım hepsi dölleneirler kaç yumurtan toplandı transfer ne zaman meryem suresini oku ben aşılamada yatarken onu okudum :Saruboceq:
çok çok geçmil olsunnnnn yaaa Allah kimseye yaşatmasın

canım eşim izin vermedi yürümeme kapıda bekledim arabayı.bilmem morfolojıyede bakıcaklar not düştüler.bilmiyorum cnaım bu sefer gelmeyeceğim gibi sanki kan vermeye adeti bekliycem ama ven sabırsızım belki gelirimayy sorma dun gittik evin kartonpiyerlerine bakamaya arabada yata yata gittim geldim.acill alınması gerekiyomuş ama iş yapmıyorumda normal hayata dönülür yaa ne olucak bişey cik olmaz . ama karnım çok agrıyo bu sefer ayaga kalktıgımda ve dün aşılamadan hemen sonra o sümüksu sıvı geldi diğer aşılamamda aşılamadan önce gelmişit bence yumurtayı kaçırmışlardı .dur bakalım hayırlısı neyse o olsun canım:lepi:

geçmiş olsun canım depremin düşüncesi bile ürkütüyor bende çok korkarım ALLAHIm yıkıcı depremler yaşatmasın inş:1hug:

Allah kavuştursun canım... evet yakın olduğu için şükretmelisin... ben bırak görmeyi telefonda bile zar zor konuşuyorum... rabbim bana bağışlasın...

neyse canım doğrusunu yapmış eşin... söyle eşine yemek temizlikte yapsın... sen uzat ayaklarını tv izlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya şnşallah özlemcim yaa. inan bende en az senin kadar istiyorum hamile kalmanı... rabbim çabalarını bu sefer görür de nasip eder inşallah canım arkadaşım benim... bu arada kartonpiyer de tam gününü bulmuş yani...kaydirigubbakcemile3 eğer yumurtladıysan süpper olmuşdur... bebiş bu sefer daha garanti gibi... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2helle bi gelsin sıpa teyzesi onu mıncık mıncık yapacak...:gitmepuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr...kız tuliny allah seni ne etmeye ne bu gız sabah etmişsin pc başında ne bu stres sıkıntı heyecan inşallah içinde olan bebişin verdiği strestir bu güzel haberlerle gel okkkiş....

:Saruboceq:

herkese günaydın zemuszemuszemuszemus zemuszemus zemuszemus canım hadi, hayırlısı tatlım her şey gönlündeki gibi olsun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tuliny inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım. bende sabırsızlıkla bekliyorum vallaha içimi bir heyecan sardı

tulıncımm umarım bebeişinle dönmüşsündür memleketten canım

GÜNAYDIN kızlar güzel bir gün olur inşallah tuliny inşallah güzel haberler veririsin bizlere akşama heycandan oolsa gerek uyuyamamışsın heycanın bi sebebi vardır inşallah

kızlar hepiniz çok sağolun..
heyecandan uyuyamadım valla..
kan verdim geldim..
sonuç 2 de çıkacakmış..
inadına olur gibi biraz pembe kan geldi ama bilmiyorum neden..
belki de olmadı adet geliyor..
sonucu 2 alıcam kızlar.. gelmem 3 ü bulur herhalde..
biraz uzanıcam sersem gibiyim.. opuyorumnanaktan

özlem aşılaman hayırlı olsun canım..
inş sonucu çok güzel olur..

harzem geçmiş olsun canım..
şükür kısa sürmüş atlatmışsınız..

canım hayırlısı olsun inşallah bebişin gelmiştirde geldiğinin belirtisidir heyecanla bekliyoruz güzel haberini, ben o saatte kayınvalidemlerde olucam ama bi kaçamak girmeye çalışırım senin için, bizide merakta bırakma olurmu sonucu alınca haber ver hemen

Hadi bakalım hayırlısı olsun bugun güzel bir haber alalım.. halaylar cekelim...kaydirigubbakcemile3

merak etme canım gelir gelmez yazıcam..
olumlusu sürpriz olucak artık..
kan görünce hevesim kırıldı biraz.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…