Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım hiç morelini bozma varsa çokkk güzel bir mutluluk olacak yoksada hayırlısını vermesi için dularımızı eksik etmiyeceğiz canım dinlen canım insan hastaneye gidince sersem gibi oluyor :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceqpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hayırlısıyla sevineceğiz inş hakkında hayırlısı olsun bitanem:1hug:

ayyy 3 e de çok var daha... hadi hayırlısı diyeyim... hakkında hayırlısı olsun canım:lepi:

tuliny canını sıkma be güzelim herşey olacağına varır alllah hakkında ne hayırlıysa onu versin ....bir damla leke gördün diye hemende umutsuzluğa kapılma bence stresten olmuştur bütün gecede yatmadın zaten pozitif düşün canım inşallah supriz yapar sana bebişin

Tülişşşşşşşşşşşşş delikafadulden
Hadi güzel haberlerle gel inşallah
turkbayragi

can iso + özlem + tulin + badem inşallah sizlerden bu ay çok ama çok güzel haberler alacağız bol bol halaylarınızı çekeceğiz.....haziranın cici anneleri olacaksınız allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :CüvCüv:tombik tombik annişler olun emi

AMııııııııııııNNNN canım beniiiiimmm rabbim hepimize tombik tombik anne olmayı nasip etsin innnnnşallahh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallahhh canım inşallahhhh evet inaşşat maalesef 10 unda taşınıcam nasipse o yuzden acele ediyolar
inşallahhh canım yaa inşallah Rabbim bizede ' OL' DEMİŞTİR.
özlem aşılaman hayırlı olsun canım..
inş sonucu çok güzel olur..

harzem geçmiş olsun canım..
şükür kısa sürmüş atlatmışsınız..
AMİN CANIMMM AMA SENİNKİNİ BEKLEMEK DAHA ZOR HEEN HABER VER BİZE MSNDEDE YOKSUN MERAK EDİYORUM
İNŞALLAHHH CANIM YAA UMARIM HEPİMİZİN VE SENİNDE .AMİNNNN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:

günaydın kızlar.......
tulinim öğleden sonraya kaldın demek ........
neyseşunun şurasında üç saat kalmış bekleriz haber güzel olsun yeterki inşallah.............

kızlar herkese gunaydınlar..
badem hayırlı olsun tedavın canım.benım esımde varıkosel olalı bır ay oldu.ılk bu ay basladık calısmalara.umudum yok tabı.ınsallah morfolojıde artma olmustur.suan tek dılegım bu..sen yıne eray beyemı yaptırıyosun tedavını..

Tuliynn hadii az kaldıı sonuca sabırsızlıklaa bekliyoruzzz.Leke belkidee yerleşme lekesidirrr.İnşallahh rabbım bugun yuzunu güldürür...:dance::dance::dance::dance::dance:

tuliny hadi bakalım inş. sonuç pozitif olur canım.dur bakalım sonuç çıksın belki adet değildir yerleşmedir canım bellimi olur hayırlısı bakalım

abooooooooooo kimseler yok sabahtan beri aynı sayfada ilerleme yoktur bire karular neden uğramazsınız topikçiğimize eksikler çok fire verir olduk haaaaaaaa....aaaaaaaa bide merak ettim çoğu kişinin takvimi görünmüyor sadece ben mi görmüyom yoksa sizdede aynısımı:uhm:

amin canım..çok geçmiş olsun size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…