kızlar hepiniz çok sağolun..
heyecandan uyuyamadım valla..
kan verdim geldim..
sonuç 2 de çıkacakmış..
inadına olur gibi biraz pembe kan geldi ama bilmiyorum neden..
belki de olmadı adet geliyor..
sonucu 2 alıcam kızlar.. gelmem 3 ü bulur herhalde..
biraz uzanıcam sersem gibiyim.. opuyorumnanaktan
kan verdim geldim..
sonuç 2 de çıkacakmış..
kan verdim geldim..
sonuç 2 de çıkacakmış..
inşallahhh canım inşallahhhh evet inaşşat maalesef 10 unda taşınıcam nasipse o yuzden acele ediyolarAllah kavuştursun canım... evet yakın olduğu için şükretmelisin... ben bırak görmeyi telefonda bile zar zor konuşuyorum... rabbim bana bağışlasın...
neyse canım doğrusunu yapmış eşin... söyle eşine yemek temizlikte yapsın... sen uzat ayaklarını tv izlekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya şnşallah özlemcim yaa. inan bende en az senin kadar istiyorum hamile kalmanı... rabbim çabalarını bu sefer görür de nasip eder inşallah canım arkadaşım benim... bu arada kartonpiyer de tam gününü bulmuş yani...kaydirigubbakcemile3 eğer yumurtladıysan süpper olmuşdur... bebiş bu sefer daha garanti gibi... kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2helle bi gelsin sıpa teyzesi onu mıncık mıncık yapacak...:gitmepuyorumnanaktan
inşallahhh canım yaa inşallah Rabbim bizede ' OL' DEMİŞTİR.günaydın kızlar, nasılsınız, harzem canım çok geçmiş olsun
özloşuuuum tatlım hadi hayırlısı, benimde karnımda ve kasıklarımda da ağrı var inşallah iyi haberlere işarettir canım umudumuzu yitirmeyelimkaydirigubbakcemile5
AMİN CANIMMM AMA SENİNKİNİ BEKLEMEK DAHA ZOR HEEN HABER VER BİZE MSNDEDE YOKSUN MERAK EDİYORUMözlem aşılaman hayırlı olsun canım..
inş sonucu çok güzel olur..
harzem geçmiş olsun canım..
şükür kısa sürmüş atlatmışsınız..
İNŞALLAHHH CANIM YAA UMARIM HEPİMİZİN VE SENİNDE .AMİNNNN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:can iso + özlem + tulin + badem inşallah sizlerden bu ay çok ama çok güzel haberler alacağız bol bol halaylarınızı çekeceğiz.....haziranın cici anneleri olacaksınız allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :CüvCüv:tombik tombik annişler olun emi
özlem aşılaman hayırlı olsun canım. inşallah bu sefer tutacak. hadi bakalım hayırlısı
amin canım..çok geçmiş olsun size..ayyyy kızlar bu sabah bende dehşet bi heyecan yaşadım yataktan nasıl fırladım bir görseniz gülersiniz burda deprem oldu hafif şiddetteymiş 4.5 hatayın başka ilçesinde ama burayıda salladı....eşim arabayı muayene istasyonuna götürecek diye saati 7 ye kurmuştu o kalktı ben geri yattım bari o hazırlanana kadar yatayım diye düşündüm sonra yatağı biri hızlıca sallıyor ben eşim uyanım diye sallıyor zannediyorum kafamı kaldırdım bir sağ bir sol yaptım kimse yok eşimde wc de allah bir fırladım eşimin yanına koştum hissettin depremi değilmi dedi bende hissettim tabi görmüyonmu yanına koştum dedim gülüyor bak nasıl uyandın diye ama baya bir heyecan yaşadım evimiz 3 kat galiba ondan çok sallandı allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah hayırlı imanlı ölüm nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?