Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
birazdan iyi haberler alıcaz inşallah tülinimden, kalabalık olmuşuz yine halaya mı bu hazırlıklarzemuszemus

kızlar benim ekstradan bi oturma çıktı burda olamıycam inşallah güzel haberlerle gelir tülinim aklım burda kalcak...........

Tulıynn buyuk ıhtımal saat 3 e doğruu gelirrrr :teytey::teytey:şuan bence sonucu öğrenmiştir:teytey:

3 gibi anca gelirim demişti zaten, Allahım inşallah göndermiştir meleğini

Ne kadar fenasınız kızlar ya hamiş haberi kokusunu alınca topik doluyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool:hihoyyyt:dance:süprizzzzzsositosositolaelaelaelaelae

Ne kadar fenasınız kızlar ya hamiş haberi kokusunu alınca topik doluyor.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:sm_cool:hihoyyyt:dance:süprizzzzzsositosositolaelaelaelaelae

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: evet topiğe doğru bi koku alıp anında buraya koşuyoruz hepimiz

ebruuuu kısss nerelerdesin bende özelden msj atacaktım bugün sana nasılsın canım neler yapıyosun uzun zamandır görüşemiyoruz

ayy heyecandan karnim agriyo haa:lepi:
2 gibi demisti ama gelmedi daha..elim telefona gidiyo ama bakalim gelir birazdan demi..
kiz tülinnnn randevuma gecikecem seni beklemektenzemuszemus

TÜLıNNNNNNNNNNNN NERDESıNNNN KIZZZZZZzemuszemus
kızlar tülin devlet hastanesine gitmişti dimi... onlar 2 dediyse 3e doğru ancak verirler... ya uzman olmuyor hemen onaylanamıyor vs vs... bakalım hayırlısı...

kızlar bende çıkıcaktım ama tülinden haber almayınca çıkmaya niyetim yokzemuszemuszemuszemus
tülin hadi mujdeyi ver artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt

bekleyebileceğim son dakikaya kadar bekledim ama nasip değilmiş akşama alırı artık inşallah müjdeli haberi .........hoşçakalın..............

haydi bakalım inşallah tülinden güzel haberler alırız kızlar maşallah ne kadar kalabalık olmuşuz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

hoş geldin bengisucum nasılsın inşallah toparlamışsındır biraz kendini allah kolaylık versin sana canım inan duyunca baya şoklandım daha dün öğrendim en son senle konuştuğumuzda eşine doğum günü pastası hazırlıyordun ...hayat çok garip gerçekten ne olacağı ne yaşanacağı belli olmuyor....seni üzdüysem kusuruma bakma canım

kızlar burası neye döndü biliyormusunuz hani cokacimcoook aç kurtlar cokacimcoook diye bir deyim vardır şimdi aynen öyleyiz tuliny gelsin yiyeceğiz....ne kadar hasretiz güzel haberlere ya inşallah hamiştir yenilmekten kurtulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…