çooook sevindim tatlım..inşallah güzelce de döllenir ,annelerine tutunurlar..benim de yarın toplanıyo..:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar günaydıııınnnn..
tabi uyuyup uyananlara..
ben sabahı ettim bi pc bi tv başında.. kaydirigubbakcemile3
8 e doğru da çıkarım..
öptüm hepinizi..
can iso + özlem + tulin + badem inşallah sizlerden bu ay çok ama çok güzel haberler alacağız bol bol halaylarınızı çekeceğiz.....haziranın cici anneleri olacaksınız allahın izniyle inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :CüvCüv:tombik tombik annişler olun emi
Yarın transferim olucakmış...2 embriyo konacak...
bademim canım hadi hayırlısı inşallah bakarsın ikiz bebişler yola çıkarlar annesinin kucağında olmak için
catlicam heyecandan..saat 3 oldu orda..cikmam gerekiyor..mesajda yazdim ama cevap alamadim daha..sanirim hastanede tülin daha..yoksa hemencecik yazardi..
ayy delirticek bu kis beniiiidelikafadulden
ama icime doguyor pozitif bence yaa,insallah insallahhhhh:1rolleyes:
canım gözün aydın inşallah ikiside tutunur meleklerinin kardeşleride çift olur canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ben neden yokummmmafoldumben :sinifsinif:lmaz:senağlama:dilcikar:
bi daha herkes burda olsun isteyince test yapicam diycem:dilcikar:
Şu an sadece daha embriyo durumuna gelip döllendiklerini biliyorum ama sayı az olduğu için riske atmak istemediklerinden yarın transfer var...Umarım bölünmede olur bu gün...ağlayacağım nerdeyse..acaip stresli bir durum benim için....mafoldumben mafoldumben
yaa aradık ve mesaj attım mesgule vermiş herhalde otobuste yazar birazdan
ASİCİMMM CANIMMM TEDAVİN HAYIRLI OLSUN... GÜZEL HABERLER BEKLİYORUZ SENDEN... HARZEME ÜZÜLME SENŞ YAZMADI DİYE... SABAH BAYAĞI BİR KORKMUŞ ARKADAŞIMIZ DEPREM OLMUŞ. DALGINLIĞINA GELMNİŞTİR... YA SONUCUN POZİTİF OLSUN DA BİZ BEKLERİZ MÜHİM DEĞİLopuyorumnanaktan
canımmm gözünaydınnn hayırlı olsunn...ikizlerr geliyorr allahınn izni ileeee...:ecrin_bebek:
canim erken degilmi transfer icin ama hayirlisi ikizler gelicek insallah annesi:Saruboceq:
HAYIRLISI OLSUN BADEMİM... DUALARIMIZ SENİNLE... STRES YAPMA.. POZİTİF DÜŞÜN POZİTİF OLSUN... HEM BAKARSIN EGE İLE ADANIN KARDEŞLERİ YOLA ÇIKMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORDUR... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?