Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım lütfen sakin ol stres herşeyi olumsuz yönde etkiler sen nasıl olsa pozitifi gördün yeniden görme şansında yüksek o yüzden hiçççç stres yapma canımmmm güzel düşünelim güzel sonuçlar olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bademcim stress yok umutsuzluk yok yarın meleklerin içinde olacak inşallah sımsıkı tutunacaklar annelerine :Saruboceq: :Saruboceq:

bademcim stress yok umutsuzluk yok yarın meleklerin içinde olacak inşallah sımsıkı tutunacaklar annelerine :Saruboceq: :Saruboceq:

ınşallah..ama zor zamanlar benim için..tuliny gelse de güzel sonuç haberi ile biraz olsun moralimiz yükselse...

asi tedavin hayırlı olsun canım
badem şuan seni çok ii anlıyorum canım ama sakın stres yapma olur mu pozitif düşün..inşallah bebişlerin sana tutunmuşlardır..

kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..

ayyy heyecan dorukta bakalım zamanda geçmek bilmiyor allahım hayırlı haberlerle dönmek nasip etsin tülinimizi :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

corneliya nerelerdesin canım sen artık pek fazla uğramıyorsun sanırım..yada bana denk gelmiyo
nasılsın ?neyin var?niye üzgünsün canım

kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
mecbur klomene devam..

canım olsun tatlım inşallah vakti zamanı gelince olacak sakın üzülmek yok klomene devam madem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

cnm bnm ya hyrlsı tulınım üzülme sakın vaktı gelmmeiş demekkı bu sıpalar ammada nazlı cıktılar yaa ınş en kısa zamnda gelcek cnmmmm

tuliniiiimmm canım hayırlısı olsun bitanem fazla üzme kendini rabbim ayarlamıştır zamanını bizede beklemek düşüyo zaten, inşallah temmuzda alırız güzel haberlerini bitanem

badem şuan seni çok ii anlıyorum canım ama sakın stres yapma olur mu pozitif düşün..inşallah bebişlerin sana tutunmuşlardır..
Canım daha transferim olmadı,yarın olucak..Umarım tutunurlar....
kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
mecbur klomene devam..

Canım...Ben çok üzüldüm...kendime de moral veremiyorum ki sana da vereyim..İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün bitanem....:teselli:

tskler canim

kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
mecbur klomene devam..

naniknaniknaniknanikal senin kirmizilara
canim saglik olsun dedigin gibi vakti gelmemis ama calismlara devam insallah en yakin surede bu azimle gelicek :Saruboceq:

:1hug:Tuliyn hakkında hayırlısı olsunn.
inşallahh önümüzdeki ay rabbim yüzünü güldürür:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
mecbur klomene devam..

olsun canım,üzülmek ,ümitleri kırmak yokkkk!!yola devam..hayırlısı böyleymiş..biz de çok heyecanlandık ama neyse artık..temmuzda inşallah tatlımmm..:Saruboceq:

kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
mecbur klomene devam..

tülin canım çok üzüldüm senağlamasenağlama
hayırlısı neyse o olsun bitamen:teselli::teselli:
demekki vakti gelmemiş daha:asigim::asigim:
sakın morelini bozma tatlım hiç belli olmaz inşallah bidaki ay meleğin sana süpriz yapar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…