canım hiç bozma moralini..iyi şeyler düşün ki,iyi olsun herşey..inşallah o 2 embriyo yarın güzel güzel,sımsıkı tutunacaklar annelerine ve belki de ikizlerin gelecek canım..ben umutluyum senden..alkisalkisalkisArkadaşlar bana da erken geldi...Ama sayı az olduğu için riske atmak istemediklerini söylemişler..Boğazım düğüm düğüm oldu heyecan ve korkudan..Erken olduğu için huzurlu hissetmiyorum kendimi açıkçası...mafoldumben mafoldumben
eşim embriyolojiyi arayıp sormuş..Bu arada daha önceki co-cultur hücrelerimi dondurmuşlar yine onları kullanıcaklarmış...Yani yine co-cultur desteği...
Arkadaşlar bana da erken geldi...Ama sayı az olduğu için riske atmak istemediklerini söylemişler..Boğazım düğüm düğüm oldu heyecan ve korkudan..Erken olduğu için huzurlu hissetmiyorum kendimi açıkçası...mafoldumben mafoldumben
eşim embriyolojiyi arayıp sormuş..Bu arada daha önceki co-cultur hücrelerimi dondurmuşlar yine onları kullanıcaklarmış...Yani yine co-cultur desteği...
tulinim zamanı gelmemiş bebeğim morelini bozmakızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..
canım morelini yüksek tutu lütfenŞu an sadece daha embriyo durumuna gelip döllendiklerini biliyorum ama sayı az olduğu için riske atmak istemediklerinden yarın transfer var...Umarım bölünmede olur bu gün...ağlayacağım nerdeyse..acaip stresli bir durum benim için....mafoldumben mafoldumben
Canım çok geçmiş olsun,Allah büyüktür olur inşallah hepimiz sabırla beklemeye devam ediyoruz,yeterki sağlığımız yerinde olsun.kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..
Asiciğim sende tedavideymişsinihayırlısı olsun inşallah.Allahım dilerse hepimizin bebişi olacak,tek yapabildiğimiz dua etmek.
Hepinize her zaman dua ediyorum Allah kabul eder inşallah da bir an önce hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
canım hiç morelini bozma varsa çokkk güzel bir mutluluk olacak yoksada hayırlısını vermesi için dularımızı eksik etmiyeceğiz canım dinlen canım insan hastaneye gidince sersem gibi oluyor :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceqpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hayırlısıyla sevineceğiz inş hakkında hayırlısı olsun bitanem:1hug:
ayyy 3 e de çok var daha... hadi hayırlısı diyeyim... hakkında hayırlısı olsun canım:lepi:
tuliny canını sıkma be güzelim herşey olacağına varır alllah hakkında ne hayırlıysa onu versin ....bir damla leke gördün diye hemende umutsuzluğa kapılma bence stresten olmuştur bütün gecede yatmadın zaten pozitif düşün canım inşallah supriz yapar sana bebişin
Tülişşşşşşşşşşşşş delikafadulden
Hadi güzel haberlerle gel inşallah turkbayragi
günaydı kızlar nasılsınız?
tülin inşallah iyi haberlerle gelirsin tatlım
inşallahhh canım inşallahhhh evet inaşşat maalesef 10 unda taşınıcam nasipse o yuzden acele ediyolar
inşallahhh canım yaa inşallah Rabbim bizede ' OL' DEMİŞTİR.
AMİN CANIMMM AMA SENİNKİNİ BEKLEMEK DAHA ZOR HEEN HABER VER BİZE MSNDEDE YOKSUN MERAK EDİYORUM
İNŞALLAHHH CANIM YAA UMARIM HEPİMİZİN VE SENİNDE .AMİNNNN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:
günaydın kızlar.......
tulinim öğleden sonraya kaldın demek ........
neyseşunun şurasında üç saat kalmış bekleriz haber güzel olsun yeterki inşallah.............
Tuliynn hadii az kaldıı sonuca sabırsızlıklaa bekliyoruzzz.Leke belkidee yerleşme lekesidirrr.İnşallahh rabbım bugun yuzunu güldürür...:dance::dance::dance::dance::dance:
tuliny hadi bakalım inş. sonuç pozitif olur canım.dur bakalım sonuç çıksın belki adet değildir yerleşmedir canım bellimi olur hayırlısı bakalım
tülin inşallah hamilesindir:CüvCüv:
hadi az kaldı haberi öğrenmeye
kızlar çalışmaları hızlandırın:jeyyar:
Kızlar nereye kaçtınız ya kimse kalmamış.Tülin napıyor acaba .
tulınnnn kıs gel gayrı 10 dakka var 2 ye ama gel artık canım aaaaaa
Tulıynn buyuk ıhtımal saat 3 e doğruu gelirrrr :teytey::teytey:şuan bence sonucu öğrenmiştir:teytey:
ayy heyecandan karnim agriyo haa:lepi:
2 gibi demisti ama gelmedi daha..elim telefona gidiyo ama bakalim gelir birazdan demi..
kiz tülinnnn randevuma gecikecem seni beklemektenzemuszemus
TÜLİNNNNNNNNNNNN NERDESİNNNN KIZZZZZZzemuszemus
kızlar tülin devlet hastanesine gitmişti dimi... onlar 2 dediyse 3e doğru ancak verirler... ya uzman olmuyor hemen onaylanamıyor vs vs... bakalım hayırlısı...
kızlar bende çıkıcaktım ama tülinden haber almayınca çıkmaya niyetim yokzemuszemuszemuszemus
tülin hadi mujdeyi ver artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkhihoyyythihoyyythihoyyyt
haydi bakalım inşallah tülinden güzel haberler alırız kızlar maşallah ne kadar kalabalık olmuşuz :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
catlicam heyecandan..saat 3 oldu orda..cikmam gerekiyor..mesajda yazdim ama cevap alamadim daha..sanirim hastanede tülin daha..yoksa hemencecik yazardi..
ayy delirticek bu kis beniiiidelikafadulden
ama icime doguyor pozitif bence yaa,insallah insallahhhhh:1rolleyes:
herkes burada ne güzel,tüliny inşallah güzel haberler alırız senden :Saruboceq:
ayyyyyyyyyyyy yaaaaaaaa dr gitmek için randevu aldım haftaya salı gününe verdiler adamın hiç boşluk yeri yok karılar üşüşmüş resmen başına dünden beri arıyom anca aldım randevuyu....nasıl geçer zaman yahu ben zaten rahasızım diye hemen gitmek istedim ama olmadı üfya zaten aklıma kötü şeyler gelip duruyor bir hafta daha bu şüphelerle yaşayacağım bundada bir hayır vardır herhalde ...........bademcim allah hakkınızda hayırlısını versin canım inşallah sımsıkı tutunur bebişler
canım benimmm...:teselli:hayatta her şeyin hayırlısı olsun,benimde adet günüm yarın inşallah gelirde rahat bir nefes alırım,hamile değilimdir umarım yoksa yapacağım şey belli,o yüzden en iyisi adet olmam lazım...
canım olsun tatlım inşallah vakti zamanı gelince olacak sakın üzülmek yok klomene devam madem opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
cnm bnm ya hyrlsı tulınım üzülme sakın vaktı gelmmeiş demekkı bu sıpalar ammada nazlı cıktılar yaa ınş en kısa zamnda gelcek cnmmmm
tuliniiiimmm canım hayırlısı olsun bitanem fazla üzme kendini rabbim ayarlamıştır zamanını bizede beklemek düşüyo zaten, inşallah temmuzda alırız güzel haberlerini bitanem
Canım...Ben çok üzüldüm...kendime de moral veremiyorum ki sana da vereyim..İnşallah en kısa zamanda pozitifi görürsün bitanem....:teselli:
naniknaniknaniknanikal senin kirmizilara
canim saglik olsun dedigin gibi vakti gelmemis ama calismlara devam insallah en yakin surede bu azimle gelicek :Saruboceq:
HAYIRLISI OLSUN CANIMMM...
DEDİĞİN GİBİ VAKTİ GELMEMİŞ DAHA... :gitme:
:1hug:Tuliyn hakkında hayırlısı olsunn.
inşallahh önümüzdeki ay rabbim yüzünü güldürür:Saruboceq::Saruboceq:
olsun canım,üzülmek ,ümitleri kırmak yokkkk!!yola devam..hayırlısı böyleymiş..biz de çok heyecanlandık ama neyse artık..temmuzda inşallah tatlımmm..:Saruboceq:
tülin canım çok üzüldüm senağlamasenağlama
hayırlısı neyse o olsun bitamen:teselli::teselli:
demekki vakti gelmemiş daha:asigim::asigim:
sakın morelini bozma tatlım hiç belli olmaz inşallah bidaki ay meleğin sana süpriz yapar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tülinim hayırlısı olsun canım ümit herzaman devam edicek..
tülinimm hayırlı olsunn canımm inşalah rabbim en yakın zaman da nasip etsinn aminn..
amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne kalabalık oldu burası beeeeeeee şimdide kalabalıktan korktum yane.....................tuliny canım boşver salla gitsin be güzelim bundada bir hayır var sağlıkla gelsinde geç gelsin demi..............
MAŞALLAH alkisalkisalkisYA BU NE YOĞUNLUK HERKES BURDA KEŞKE HER GÜN BÖYLE OLSA.TÜLİN CANIM HİÇ ÜZME KENDİNİ ZAMANI GELMEMİŞ İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA SENDE BEBEĞİNE KAVUŞURRSUN.:Saruboceq:
tulinim zamanı gelmemiş bebeğim morelini bozma
ki sen zaten inanılmaz pozitifsin
dualarımdasınız inan:1hug::1hug::1hug:
Canım çok geçmiş olsun,Allah büyüktür olur inşallah hepimiz sabırla beklemeye devam ediyoruz,yeterki sağlığımız yerinde olsun.
badem,canım senden kaç yumurta toplanmıştı??:uhm:
Tulincim umarım gelecek ay olur herseyin hayırlısı canım. Aslında her şerde bir hayır her hayırda bir şer var derler. Ne yapalım sağlık olsunda bebis nasıl olsa gelicek...
Bademcim sekercim... Sende takma kafana çünkü sen zaten daha önce hamiş kalmışsın dolayısı ile vücudun buna alışık yani şansın hiç hamile kalmamışlara gore daha yüksek bunu bana doktorum söylemişti. Herseyin hayırlısı olsun. Bence bu defada tutunacak bebişlerin gör bak.
ayyyyyyyyyyyy yaaaaaaaa dr gitmek için randevu aldım haftaya salı gününe verdiler adamın hiç boşluk yeri yok karılar üşüşmüş resmen başına dünden beri arıyom anca aldım randevuyu....nasıl geçer zaman yahu ben zaten rahasızım diye hemen gitmek istedim ama olmadı üfya zaten aklıma kötü şeyler gelip duruyor bir hafta daha bu şüphelerle yaşayacağım bundada bir hayır vardır herhalde ...........bademcim allah hakkınızda hayırlısını versin canım inşallah sımsıkı tutunur bebişler
tulinim zamanı gelmemiş bebeğim morelini bozma
ki sen zaten inanılmaz pozitifsin
dualarımdasınız inan:1hug::1hug:
canım morelini yüksek tutu lütfen
herşey gönlünce olsun dualarımdasın Allah yar ve yardımcın olsun:1hug::1hug:
Merhaba canım,tedavin hayırlı olsun,inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar.kaydirigubbakcemile
canım hiç bozma moralini..iyi şeyler düşün ki,iyi olsun herşey..inşallah o 2 embriyo yarın güzel güzel,sımsıkı tutunacaklar annelerine ve belki de ikizlerin gelecek canım..ben umutluyum senden..alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?