Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bademcim iyi düşün..
3 yumurta az değil döllenmişler de hayırlısıyla..
inş sana da tutunurlar da hasretin sağ salim biter bu kez..

Sadece 3 tane....:çok üzgünüm:

anladımcanım..ama üzülme biliyorsun ki tek bir tanesi bile yetiyor..bilmiyorum yaaa...seninle aynı zamanlara denk geldik de ondan mıdır,senden çok umutluyum..kendimden de tabii..kaydirigubbakcemile5
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

benim de yumişler toplandı bugün..embriyoların durumu yarın belli olcak..çok heyecanlanıyorum düşününüce...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sağol canım..
önce sağlık evet..
ama sağlıkta elden gidiyor..
klomen yüzünden 2 ay gitmişti zaten..
bu ay yine kullandırcak.. inş yine kist olmaz..
senin bebiş nasıl canım..

Daha olmazsa tüp bebek yaparsınız bak nevroskycim olmayınca tüpe gecti hayırlısı ile hamiş kaldı canım. Herseyin caresi var yeterki sağlık olsun. Bizim oğlan cok iyi teyzesi ellerinden oper...

benim de yumişler toplandı bugün..embriyoların durumu yarın belli olcak..çok heyecanlanıyorum düşününüce...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Hayırlı olsun canım.İnşallah herşey yolunda gider.

Daha olmazsa tüp bebek yaparsınız bak nevroskycim olmayınca tüpe gecti hayırlısı ile hamiş kaldı canım. Herseyin caresi var yeterki sağlık olsun. Bizim oğlan cok iyi teyzesi ellerinden oper...

aman iyi olsun sağlıkla büyüsün inş..
iyi bak ona annesi.. opuyorumnanaktan
bizim değerler düzeldi canım..
sorunumuz yok şimdilik şükür..
klomeni de yumurtaları hızlandırmak için veriyorlar..
nasipte ne zamansa artık..

yaw kızlar bişi sorcam..örnek veriyorum,hem A arkadaşımın mesajından,hem de B arkadaşımın mesajından alıntı yapıp,ikisine birden cvp vermek istiyorum..bir türlü yapamadım..nasıl yapılıyor?var mı bilen??:uhm::uhm:

kızlar bende çıkıyorum kayınvalidemlere gitcem kociş gelir birazdan, hepinizi öpüyorum,
unutmayın ..." herşey çocuk için "...

kelebekim nerelerdesin sen..
bu kadar heyecanlanıp heyecanlandırdıktan sonra güzel haberi vermeyi çok istiyorum canım.. sağolasın .. opuyorumnanaktan

buralardayım canım ara ara okuyorum ama pek cvp yazmıyorum....bende bir gelişme yok.

Çoook geçmiş olsun harzemcim.....

Yarın transferim olucakmış...2 embriyo konacak...
hayırlısı olsun bademcim.....

kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..

canım kısmet olmamış yine...olsun bekliycez sabırla.İnşallah öbür ay müjdeni alırız.....

geçmiş olsun.İnşallah herşey iyi gider ve topiğimizin hamişlerinden biri de sen olursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…