Sadece 3 tane....:çok üzgünüm:
tülin kısmet değilmiş bu ay
herşeyde bi hayır vardır
belki bi dahaki ay kalırsın
Allahım tüm isteyenlere versin
sağol canım..
önce sağlık evet..
ama sağlıkta elden gidiyor..
klomen yüzünden 2 ay gitmişti zaten..
bu ay yine kullandırcak.. inş yine kist olmaz..
senin bebiş nasıl canım..
benim de yumişler toplandı bugün..embriyoların durumu yarın belli olcak..çok heyecanlanıyorum düşününüce...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sağolun desteğiniz için arkadaşlar....eşim diyor ki 2 buğday tanemiz var şimdi..umarım yeşerirler.....
Hayırlı olsun canım.İnşallah herşey yolunda gider.benim de yumişler toplandı bugün..embriyoların durumu yarın belli olcak..çok heyecanlanıyorum düşününüce...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sağolasın canım,inşalalh..:Saruboceq:Hayırlı olsun canım.İnşallah herşey yolunda gider.
Daha olmazsa tüp bebek yaparsınız bak nevroskycim olmayınca tüpe gecti hayırlısı ile hamiş kaldı canım. Herseyin caresi var yeterki sağlık olsun. Bizim oğlan cok iyi teyzesi ellerinden oper...
Hayırlısı canım.Hepsi döllenir inşallah.:Saruboceq:
Hayırlısı canım.Hepsi döllenir inşallah.:Saruboceq:
sağolun canlarımm...yaşasın yaptım galibaa..:sm_cool:Hayırlı olsun canım.İnşallah herşey yolunda gider.
:lepi::lepi::lepi:evet zafer bizim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankızlar bende çıkıyorum kayınvalidemlere gitcem kociş gelir birazdan, hepinizi öpüyorum,
unutmayın ..." herşey çocuk için "...
kelebekim nerelerdesin sen..
bu kadar heyecanlanıp heyecanlandırdıktan sonra güzel haberi vermeyi çok istiyorum canım.. sağolasın .. opuyorumnanaktan
Çoook geçmiş olsun harzemcim.....çok sağolun kızlar.....bende bayağı bir korktum en çokta üzerimde açık bir gecelik vardı aklımdan geçirdim eğer şiddetli olsaydı biraz uzun sürseydi kesin o panikle kendimi öylece dışarı atardım millet depremi unutur beni izler dururdu herhalde hemen üstümü değiştirdim
hayırlısı olsun bademcim.....Yarın transferim olucakmış...2 embriyo konacak...
kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..
benim de yumişler toplandı bugün..embriyoların durumu yarın belli olcak..çok heyecanlanıyorum düşününüce...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?