asicim canım benim nasıl unuttum gız ben seni :mymeka:dövebilirsin beni hakettim .....nasıl affettirebilirim kendimi acep :kedi: ben senin için hep duadayım kız inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh sende bizi burada sevindireceksin allahın izniyle.....ama cuma günü yumoşlar toplanacak bak onu hatırlıyorum işte
hayatta her şeyin hayırlısı olsun,benimde adet günüm yarın inşallah gelirde rahat bir nefes alırım,hamile değilimdir umarım yoksa yapacağım şey belli,o yüzden en iyisi adet olmam lazım...
Canım çok geçmiş olsun,Allah büyüktür olur inşallah hepimiz sabırla beklemeye devam ediyoruz,yeterki sağlığımız yerinde olsun.
Asiciğim sende tedavideymişsinihayırlısı olsun inşallah.Allahım dilerse hepimizin bebişi olacak,tek yapabildiğimiz dua etmek.
Hepinize her zaman dua ediyorum Allah kabul eder inşallah da bir an önce hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.
tskler canim
Yarın transferim olucakmış...2 embriyo konacak...
kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..
benim de yumişler toplandı bugün..embriyoların durumu yarın belli olcak..çok heyecanlanıyorum düşününüce...delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
canım hayırlısıya inşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bebişlerin seninle olsun inşş sıkı sıkı tutunup annelerini bırakmasınlar inşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tulıncım ne dıyecegıme bılmedım canıım cok umutlanmıstık evet bu sefer oldu galıba derken bu haberı verdın..:gitme:
olsun bundada var bır hayır ınsallah gelcek aylarda guzel haberler verırısınnn
bademcım 2 tane bugday tanenız ınsallalh sana sımsımıkı tutunurlar..
cektıgın bunca acı ve gozyası bundan sonra sevınc gozyası olarak donerler..
duarımız senle...
asım canım..senınde tedavını takıp edıyoru8m senı unuttum sanma topıgın ası kızı..
ınsallah bu sefer olcak guzel seyler...
tedavıde olan tum arkadslar ınsallah guzel haberler verırısınız bızlere..
kk..en guzel hatunları :lepi:
ınsallah herksler hamıs kalcak bu seneeeee...
buralardayım canım ara ara okuyorum ama pek cvp yazmıyorum....bende bir gelişme yok.
Çoook geçmiş olsun harzemcim.....
hayırlısı olsun bademcim.....
canım kısmet olmamış yine...olsun bekliycez sabırla.İnşallah öbür ay müjdeni alırız.....
geçmiş olsun.İnşallah herşey iyi gider ve topiğimizin hamişlerinden biri de sen olursun....
Şu an sadece daha embriyo durumuna gelip döllendiklerini biliyorum ama sayı az olduğu için riske atmak istemediklerinden yarın transfer var...Umarım bölünmede olur bu gün...ağlayacağım nerdeyse..acaip stresli bir durum benim için....mafoldumben mafoldumben
tskler canim insallah bakalim allahim buyuk yuzumuze baksin:Saruboceq::Saruboceq:
ins hepimizin bir gun sonucu pozitif olucak
ya ben fazla bahsetmiyorum tedavimden burda millette beni unutuyorrrrrrnaniknaniksenağlama
kızlar burası neye döndü biliyormusunuz hani cokacimcoook aç kurtlar cokacimcoook diye bir deyim vardır şimdi aynen öyleyiz tuliny gelsin yiyeceğiz....ne kadar hasretiz güzel haberlere ya inşallah hamiştir yenilmekten kurtulur
tulıncım ne dıyecegıme bılmedım canıım cok umutlanmıstık evet bu sefer oldu galıba derken bu haberı verdın..:gitme:
olsun bundada var bır hayır ınsallah gelcek aylarda guzel haberler verırısınnn
bademcım 2 tane bugday tanenız ınsallalh sana sımsımıkı tutunurlar..
cektıgın bunca acı ve gozyası bundan sonra sevınc gozyası olarak donerler..
duarımız senle...
asım canım..senınde tedavını takıp edıyoru8m senı unuttum sanma topıgın ası kızı..
ınsallah bu sefer olcak guzel seyler...
tedavıde olan tum arkadslar ınsallah guzel haberler verırısınız bızlere..
kk..en guzel hatunları :lepi:
ınsallah herksler hamıs kalcak bu seneeeee...
inşallahhh canım inşallahhhh evet inaşşat maalesef 10 unda taşınıcam nasipse o yuzden acele ediyolar
inşallahhh canım yaa inşallah Rabbim bizede ' OL' DEMİŞTİR.
AMİN CANIMMM AMA SENİNKİNİ BEKLEMEK DAHA ZOR HEEN HABER VER BİZE MSNDEDE YOKSUN MERAK EDİYORUM
İNŞALLAHHH CANIM YAA UMARIM HEPİMİZİN VE SENİNDE .AMİNNNN:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq:
amin canim insallah tskler
ins sende bebegine en kisa surede kavusacaksin tekrar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeterrrrrrrrrrr
nerlerdesin sen bugun az gordummmm hayirdirrrrrrr sendemi biktin yoksa topigimizdenn:mymeka:
ufff kizlar ya valla benim yumoslarda bi turlu buyumediler bugun son dedim yine son degilmis bugunde igne
yarin yine kontrol yaaa galiaba cumartesine kaldi toplama
gec olsun guc olmasin insallah
ben acele ettikce uzuyor
acele ediyorum cunku sonucu aldiktan hemen sonra eger negatif ise trye gitmem gerekiyorrr
ama allahim hayirlisini versin en onemlisi bebis :Saruboceq:
ins sende bebegine en kisa surede kavusacaksin tekrar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeterrrrrrrrrrr
nerlerdesin sen bugun az gordummmm hayirdirrrrrrr sendemi biktin yoksa topigimizdenn:mymeka:
ufff kizlar ya valla benim yumoslarda bi turlu buyumediler bugun son dedim yine son degilmis bugunde igne
ben acele ettikce uzuyor
acele ediyorum cunku sonucu aldiktan hemen sonra eger negatif ise trye gitmem gerekiyorrr
hayatta her şeyin hayırlısı olsun,benimde adet günüm yarın inşallah gelirde rahat bir nefes alırım,hamile değilimdir umarım yoksa yapacağım şey belli,o yüzden en iyisi adet olmam lazım...
canım benim olurmu bıkarmıyım ben topikten kız kardeşimin oğlu var 8 aylıkannesi yalnız yıkayamıyır ona banyo yaptırmaya gittim tatlım
canım önemili olan kaliteli olması geç olun yeterki sağlıklı olsun mucizelerin gelsinlerde yavaş gelsinler biz alışkınız beklemye :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
asicim,önemli olan yavaş yavaş ama kararında büyümeleri..dozu çok arttırıp da içi boş yumurtaların olmasını istemez hiç kimse..onun için doktorun en iyisini yapmış.iiçin rahat olsun tatlım..geç olsun güç olmasın ,dimi ama???:teselli:amin canim insallah tskler
yeterrrrrrrrrrr
ben acele ettikce uzuyor
bende tam olarak bilmiyorum ama anca dr. gidince kesinleşecek bende adet düzensizliği var ocak ayında dr. gitmiştim minik kistler oluşmuştu dr. pek önemli değil düzenleyicilerle geçer dedi bende hormon ilaçları kullanamıyorum başka bir rahatsızlığımdan dolayı ama 2 ay düzenli geldi adet ilki felaket ağrılı sızılı ve uzun geçti 2 .ci adette geçemlerde oldum sadece çamur gibi 3 gün geldi 3 pet kirlettim doğru düzgün ne bir kanama nede ağrım oldu 1 ayı geçti aşırı derecede baş dönmem var başımı yere eğip bakamıyorum kaldırdığım anda aşırı derecede dönmeye başlıyor devamlı midem bulanıyor genelde duş alıp çıktıktan sonra çok sık oluyor ne alakaysa saçımı kurutamıyorum bile gözümü kapatsam başım dönüyor gıcık olmaya başladım ...bundan 2 yıl önce guatır tahlili yaptırmıştım başlangıcı önemli değil dedi dr.ilaç bile vermedi bilemiyorum yaşadığımız stresten belki ilerlemiştir oluşmuştur tamamen yada kistlerim bayağı büyüdüler yerlerine sığamıyorlar zaten aşırı derecede vajinada yanma var üşütmüşüm akıntıda bol yani anlayacağın yok yok şimdilik allah beterinden korusun...eğer kadın doğumcudan olumlu sonuç almazsam beyin cerrehına gideceğim baş dönmesinin sebebini bulsunlar diye....gideceğim hastane sadece kadın doğum üstüne yeni açıldı son teknolojiyi kullanıyorlar gidenler memnun bakalım ben nasıl sonuç alacağım aklıma gelen kötü tahminler ya zehirli guatır yada kistler kudurdu ya nasip bakalım haftaya belli olacak inşallah..tek istediğim baş dönmesinin geçmesi ne illet bişeymiş yaaaHayırdır canım neyin var?a.s.
buralardayım canım ara ara okuyorum ama pek cvp yazmıyorum....bende bir gelişme yok.
canım kısmet olmamış yine...olsun bekliycez sabırla.İnşallah öbür ay müjdeni alırız....
olsun bundada var bır hayır ınsallah gelcek aylarda guzel haberler verırısınnn..
tatlım yyaaa çok üzüldümsenağlama senağlama senağlama ama hayırlısı inşşş gelecek ay güzel haber verirsin üzülme :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeterrrrrrrrrrr
ben acele ettikce uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?