bende tam olarak bilmiyorum ama anca dr. gidince kesinleşecek bende adet düzensizliği var ocak ayında dr. gitmiştim minik kistler oluşmuştu dr. pek önemli değil düzenleyicilerle geçer dedi bende hormon ilaçları kullanamıyorum başka bir rahatsızlığımdan dolayı ama 2 ay düzenli geldi adet ilki felaket ağrılı sızılı ve uzun geçti 2 .ci adette geçemlerde oldum sadece çamur gibi 3 gün geldi 3 pet kirlettim doğru düzgün ne bir kanama nede ağrım oldu 1 ayı geçti aşırı derecede baş dönmem var başımı yere eğip bakamıyorum kaldırdığım anda aşırı derecede dönmeye başlıyor devamlı midem bulanıyor genelde duş alıp çıktıktan sonra çok sık oluyor ne alakaysa saçımı kurutamıyorum bile gözümü kapatsam başım dönüyor gıcık olmaya başladım ...bundan 2 yıl önce guatır tahlili yaptırmıştım başlangıcı önemli değil dedi dr.ilaç bile vermedi bilemiyorum yaşadığımız stresten belki ilerlemiştir oluşmuştur tamamen yada kistlerim bayağı büyüdüler yerlerine sığamıyorlar zaten aşırı derecede vajinada yanma var üşütmüşüm akıntıda bol yani anlayacağın yok yok şimdilik allah beterinden korusun...eğer kadın doğumcudan olumlu sonuç almazsam beyin cerrehına gideceğim baş dönmesinin sebebini bulsunlar diye....gideceğim hastane sadece kadın doğum üstüne yeni açıldı son teknolojiyi kullanıyorlar gidenler memnun bakalım ben nasıl sonuç alacağım aklıma gelen kötü tahminler ya zehirli guatır yada kistler kudurdu ya nasip bakalım haftaya belli olacak inşallah..tek istediğim baş dönmesinin geçmesi ne illet bişeymiş yaaa
osetya canım inşallah sendende güzel haberler alacağız...kız kaç yumişin toplandı tarnsfer yarınmı belli olacak allah kolaylık versin size inşallah bebişlerin oluşur anneciğine sımsıkı tutunur güzelim
sağol bitanem,inaşşalh..22 yumişim toplandı bugünöğleden sonra lab.ı aradım,17 tanesinde olgun yumurta varmış..mikroenjeksiyonu yapmışlar,bölünmelerine yarın bakıcaz dedi embriyolog...çok mutluyum kızlaarr..:sm_cool::sm_cool:inşalllh bir anda bi heyecan sardı yaw beni..delikafaduldendelikafadulden
sağol bitanem,inaşşalh..22 yumişim toplandı bugünöğleden sonra lab.ı aradım,17 tanesinde olgun yumurta varmış..mikroenjeksiyonu yapmışlar,bölünmelerine yarın bakıcaz dedi embriyolog...çok mutluyum kızlaarr..:sm_cool::sm_cool:inşalllh bir anda bi heyecan sardı yaw beni..delikafaduldendelikafadulden
oh oh maşallah
hepsi de döllensin sana bebe olsunlar..
inş sonunda yüzün güler bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım.. opuyorumnanaktan
çok sağolun kızlar..öyle çok istiyorum ki..Allahım inşallah güzel güzel döllenirler de tutunurlar..:Saruboceq:büyük ihtimal cumartesi transfer günü..sırnaşık şeysırnaşık şeyinşallah 17 si döllenir canım :Saruboceq::1hug:
asicim,önemli olan yavaş yavaş ama kararında büyümeleri..dozu çok arttırıp da içi boş yumurtaların olmasını istemez hiç kimse..onun için doktorun en iyisini yapmış.iiçin rahat olsun tatlım..geç olsun güç olmasın ,dimi ama???:teselli:
asi kız olumlu düşün stres yapma ben tadavi gördüğümde kadının biri 21 gün olmuştu anca yumoşlar büyüdü toplama işlemine alındı tutup tutmadığını bilmiyorum ama hemşireler normal olduğunu söylediler her kişinin yapısı faklı stres en önemli etken düşünmeyin stres yapmayın yumişleri etkilemeyin der dururdu benim 10 gün yumişler toplanacaktı gayet sağlıklı 24 25 mine yumiş oluşmuştu en küçüğü 11 milimdi dr gayet güzel kesin tutar diyolardı malesef eşimde sperm çıkmadı kismet bu seferde çatlatma iğnemi vurulunca zaten kuduruk yumişler tamamen kudurdu içime sığmaz oldu beni boğup öldürüyorlardı yani herşeyin normal olanı güzel ne fazla olsun ne az yeterki sağlıklı olsun bundada bir hayır var 2 gün daha beklicen şunun şurasında demesi ne kolay diyosun sen şimdi bana ama ne yapalım elimizde olan bir şey değil
sağol canım..
kısmet artık bakalım ne zaman geliceklerse gelsinler nazlı bebekler.. opuyorumnanaktan
rapunzelim öyle oldu malesef..
napim canım ya biraz ağladım sızladım geçti..
iyiyim.
hayatta herşeyi kabullenmek lazım ki rahat yaşayabilesin..
tamam kabullenmem gereken öyle aman aman bir durum değil ama..
bu benim ilk gecikmem..
haliyle umutlarım hayallerim çok oldu şu 4 günde..
aklımdan neler neler geçti..
hele dün gece..
eve sığamadım..
neyse neyse hepinizi çok seviyooooooommmmmmm ben.. opuyorumnanaktan
sen üzüldün ama sende üzülme opuyorumnanaktan
nasipten ötesi yok canım..
iyiyim iyiyim ben ..
asicim stres yapma şekerim..
dediğin gibi geç olsunda herşey yolunda gitsin..
bırak yavaş büyüsünler..
bak ne güzel dün çatlamamış o halde..
ama sana ders olsun yine de artık ağır iş yapmak çok ayakta kalmak yok..
kıslar selam bende yeni ameliyat oldum perde ameliyatı eşimdede morfolloji sorunu var %0 çıktı sayı ve hareketlilik çok iii ama işteee. 2 hafta önce doktorum bana tedavi ye başlamıyacağını 6 ay kadar doğal yolu denememizi söledii bu arada morfoloji için kullanılan bütün ilaçların( evitamini kürler....) işe yaramadığını sadece cilde parlaklık verdiğini söledi oyüzden eşime hiçbir ilaç vermedi. şimdi doğal yoldan deniyoruz bakalım adetimin 18. günündeyim umarım olur ama yine acaba hamilemiyim sorusunu sorup durmak adet olunca üzülmek istemiyorummm acaba nasıl unuturum kafamdan nasıl cıkarırım bilemiyorum allah yardımcımız olsun
sağolun canım arkadaşlarım bilemiyorum osetya tansiyonum çok normal başım döndüğünde ölçüyorum 12 ye 6 çıkıyor yaşıma göre normalmiş eğer gizli tansiyon varsa bilemem rahmetli babamda hiper tansiyon vardı kalıtsal olabilir bendede çıkabilir......tulincim keşke dediğin gibi olsa kistlerim geçse ama nerde o namussuzlar beni bırakmazlar yapışık ikizlerim oldular yamtiri şeyler......osetyacım hadi haırlısı oh ne güzel 17 yumiş inşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler içime doğuyor kız haziranın son hamişi sen olacan inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..
Sadece 3 tane....:çok üzgünüm:
amin canim insallah tskler
ins sende bebegine en kisa surede kavusacaksin tekrar:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeterrrrrrrrrrr
nerlerdesin sen bugun az gordummmm hayirdirrrrrrr sendemi biktin yoksa topigimizdenn:mymeka:
ufff kizlar ya valla benim yumoslarda bi turlu buyumediler bugun son dedim yine son degilmis bugunde igne
yarin yine kontrol yaaa galiaba cumartesine kaldi toplama
gec olsun guc olmasin insallah
ben acele ettikce uzuyor
acele ediyorum cunku sonucu aldiktan hemen sonra eger negatif ise trye gitmem gerekiyorrr
ama allahim hayirlisini versin en onemlisi bebis :Saruboceq:
sağolun canım arkadaşlarım bilemiyorum osetya tansiyonum çok normal başım döndüğünde ölçüyorum 12 ye 6 çıkıyor yaşıma göre normalmiş eğer gizli tansiyon varsa bilemem rahmetli babamda hiper tansiyon vardı kalıtsal olabilir bendede çıkabilir......tulincim keşke dediğin gibi olsa kistlerim geçse ama nerde o namussuzlar beni bırakmazlar yapışık ikizlerim oldular yamtiri şeyler......osetyacım hadi haırlısı oh ne güzel 17 yumiş inşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler içime doğuyor kız haziranın son hamişi sen olacan inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
kıslar selam bende yeni ameliyat oldum perde ameliyatı eşimdede morfolloji sorunu var %0 çıktı sayı ve hareketlilik çok iii ama işteee. 2 hafta önce doktorum bana tedavi ye başlamıyacağını 6 ay kadar doğal yolu denememizi söledii bu arada morfoloji için kullanılan bütün ilaçların( evitamini kürler....) işe yaramadığını sadece cilde parlaklık verdiğini söledi oyüzden eşime hiçbir ilaç vermedi. şimdi doğal yoldan deniyoruz bakalım adetimin 18. günündeyim umarım olur ama yine acaba hamilemiyim sorusunu sorup durmak adet olunca üzülmek istemiyorummm acaba nasıl unuturum kafamdan nasıl cıkarırım bilemiyorum allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?