Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
osetya canım inşallah sendende güzel haberler alacağız...kız kaç yumişin toplandı tarnsfer yarınmı belli olacak allah kolaylık versin size inşallah bebişlerin oluşur anneciğine sımsıkı tutunur güzelim

canım çok geçmiş olsun..ama bence seninki tansiyon..çünkü banyo çıkışı kötü oluyorum diyorsun..sıcakta tansiyonun düşüyordun bence..başka şey olacağını sanmıyorum..bir ölçtürsene tansiyonunu,bakalım nasıl çıkacak?normalde nasıl ki tansiyonun?:uhm:

sağol bitanem,inaşşalh..22 yumişim toplandı bugünöğleden sonra lab.ı aradım,17 tanesinde olgun yumurta varmış..mikroenjeksiyonu yapmışlar,bölünmelerine yarın bakıcaz dedi embriyolog...çok mutluyum kızlaarr..:sm_cool::sm_cool:inşalllh bir anda bi heyecan sardı yaw beni..delikafaduldendelikafadulden

oh oh maşallah
hepsi de döllensin sana bebe olsunlar..
inş sonunda yüzün güler bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım.. opuyorumnanaktan

inşallah 17 si döllenir canım :Saruboceq::1hug:

oh oh maşallah
hepsi de döllensin sana bebe olsunlar..
inş sonunda yüzün güler bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım.. opuyorumnanaktan

inşallah 17 si döllenir canım :Saruboceq::1hug:
çok sağolun kızlar..öyle çok istiyorum ki..Allahım inşallah güzel güzel döllenirler de tutunurlar..:Saruboceq:büyük ihtimal cumartesi transfer günü..sırnaşık şeysırnaşık şey

sağolun canım arkadaşlarım bilemiyorum osetya tansiyonum çok normal başım döndüğünde ölçüyorum 12 ye 6 çıkıyor yaşıma göre normalmiş eğer gizli tansiyon varsa bilemem rahmetli babamda hiper tansiyon vardı kalıtsal olabilir bendede çıkabilir......tulincim keşke dediğin gibi olsa kistlerim geçse ama nerde o namussuzlar beni bırakmazlar yapışık ikizlerim oldular yamtiri şeyler......osetyacım hadi haırlısı oh ne güzel 17 yumiş inşallah sağlıklı bir şekilde döllenirler içime doğuyor kız haziranın son hamişi sen olacan inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

kıslar selam bende yeni ameliyat oldum perde ameliyatı eşimdede morfolloji sorunu var %0 çıktı sayı ve hareketlilik çok iii ama işteee. 2 hafta önce doktorum bana tedavi ye başlamıyacağını 6 ay kadar doğal yolu denememizi söledii bu arada morfoloji için kullanılan bütün ilaçların( evitamini kürler....) işe yaramadığını sadece cilde parlaklık verdiğini söledi oyüzden eşime hiçbir ilaç vermedi. şimdi doğal yoldan deniyoruz bakalım adetimin 18. günündeyim umarım olur ama yine acaba hamilemiyim sorusunu sorup durmak adet olunca üzülmek istemiyorummm acaba nasıl unuturum kafamdan nasıl cıkarırım bilemiyorum allah yardımcımız olsun

evet canim cok haklisin
senin kac mm olmustu yumoslar toplamadan once

canim benim ilkde 8 gun igne olmustum ya o yuzden bu sefer cok uzun gibime geldi ama cok dusuk doz ya o yuzden galiba hayirlisi bakalim ne diycekler
yani iste acele hemen bitsin diye degilde trde isim oldugu icindi olsun saglik olsun bakalim
ins esinde birsuru yumosssssssss bulunur
:Saruboceq:

evet canim alaha sukur demekki hormonlardan kaynaklanmis
sagol canim
ama aksi gibi bu ara gelen giden cok oldu millet durdu durduda
arkadas aradi size gelcez diye kalktim temizlik bi daha pasta borek ama yorulmadannn

canim masallah cok guzel birsuru yumosun olmus ohss olmiycan demi agrin falan yok:lepi:
insallah cumartesi bebisler seninle allahin izniyle
:Saruboceq:

morfoloji için değil zaten vitaminler canım..
morfololiji için ilaç yok henüz..
ama değişken.. düzelebilir de aniden..
çalışmalarınızı aksatmadan devam edin..
ama stressiz..
düşünmemeye çalış ki gelsin bebeğin..

inşallah canım..iyi dileklerin içiiiinnna.s.a.s.a.s.

tuliny hayırlısı buymuş demekki zamanı gelmemiş kısmet canımıniçi. dediğin gibi nasipten ötesi yok. ama inşallah artık daha fazla bekletmezler bizleri

asicim çok şükür ağrım sızım yokzemuszemusyumoşlar en büyüğü 20,gerisi de 19,18,17 civarındaydı..bakalım seninkiler nasıl olcak?inşallah çok sayıda ve kaliteli yumoşların ve embriyolarınız olurr..:lepi::lepi:herkese :CüvCüv:li geceler diliyorummmm..:jeyyar::jeyyar:
boş durmak yok kızlaaarr......

kızlar ya benim kuzenim tüp bebek yaptırmıştı ayın 6 sında bugün test yaptırmış 23,37 çıkmış. cuma tekrar yaptırıcak sizce nasıl transfer günü sayılırsa 12. gün oluyo bugün sayılmazsa 11. gün oluyo ama adet oldum diyo acaba badem gibi mi oldu ki onunda kanaması olmuştu ya yoksam bebiş gidiyomu. adeti pıhtı pıhtıymış

Son düzenleme:
harzemcim bu arada,evet tansiyonun normal aslında.benim de12 ye 8 dir..ama senin anlattıkların bir ara benim başıma geldi..banyoya çıktıktan sonra,bazen hızla ayağa kalkınca falan oluyordu çok..annemde de tansiyon olduğu için şüphelendim..o sıralar ölçtürdüm..10a 6 çıkmıştı,düşük yanii..bü yüzdenmiş baş dönmelerim..bir de o sıralar çok yoğundum ve yorgun düşmüşltüm,doktorlara dolanmaktan..ama son dinlendim biraz,geçti..bel ki senin ki de öyledir canım ha,biraz dinlen istersen,çok yora kendini emi???:teselli::teselli:

kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..

canım bitanem yeni gelebildim eve .........ancak öğrendim........... ne diycemi bilmiyorum arkadaşım inan..........allahtan hayırlısı diyorum demekki bu ay olması hayırlı değilmiş canım...... inşallah o güzel rabbim daraltıpta bunaltmasın tam artık ümidinin bitmesine yakın rabbim hızır gibi göndersin bebeklerini sana.................kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.......rabbimiz bizi bizden iyi biliyo canım..... sabrın sonu selamettir inşallah mükafatını verecek rabbim bu hasretliklerimizin.........yeterki sessizce dayanmayı bilelim ........ben sana güveniyorum bitanem atlatırsın ........atlatacaksın..........

*DÜŞTÜM DİYE EYLEMEYESİN TEESSÜF
MİRACINI KUYUDA BULDU YUSUF*

kuyunun en dibine incezki canım can havliyle ayaklarımızı vurup ta tepeye çıkacaz........dilerim az kalmıştır canım düştüğümüz kuyunun sonunu görmeye........
tek yolumuz var sabır ve şükür bu ikisini yapabilirsek inşallah atlatacaz........hakkınızda hayırlısı inşallah eşinde sende çok üzülme olurmu ...........sağlığınızı koruyun elinizden geldiğince çünkü insanın canı sağlığı yerinde olmayınca başka hiç bişeyi düşünemiyo......önce can sonra canan............kendinize dikkat edin.........eşinle iyi bakın birbirinize .............selametle.........

Sadece 3 tane....:çok üzgünüm:

canım üzülme bütün doktorların hep bi sözü var hepimiz tek embiryo tek yumurtadan oluşmadıkmı rabbim isterse bir taneyle de nasip eder inşallah........artık sen böyle şeyler düşünme canım 12 sonrasını düşün........inşallah bebeklerin sımsıkı tutunurlar sıcacık annelerine..........

asim canın sağolsun canım geç olsun güç olmasın bir gün sonra olsun takma öyle şeyleri çok gamsız olmak gerekiyo canım bu tedavide ben inan öyle yaptım........hiç bi negatifliği takmadım hiç bişeyi planlamadım.........sadece tese olduğumuz günü çok heyecanlandım duayla geçirdim 1 saati rabbime şükürler olsun oda güldürdü yüzümüzü..........inşallah seninde yüzünü güldürür canım rabbim.........

canım inşallah bu güzel heyecanın sonu melek gibi bebekler olsun.......inşallah bir sürü embriyon oluşsun..........hayırlı güzel haberler verirsin bizlere inşallah........

harzemcim geçmiş olsun canım allah şifa versin inşallah çok üzmeden terkederler seni o pis kistler.......

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun inan onun çaresini bende bilmiyorum insanlar o fikri kafasından nasıl siliyo silebilen varmı yada bilmiyorum ama tek bildiğim eşinle çok iyi sarılın canım birbirinize en güzel yolu bu inşelleh çok beklemeden gelir meleğin canım.............

DUALARIMDASINIZ KARDEŞLERİM İYİ GECELER HEPİNİZE..........

osetya yumoşların çok güzel canım inşallah sağlıcaklada döllenecekler canım. allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…