Bademcim hayırlı olsun. İnşallah bebişlerin ikiside sıkıca tutunurlar annelerine. Dualarımdasın canım. Allah yardımcın olsun.Yarın transferim olucakmış...2 embriyo konacak...
kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..
teşekkür tatlım..inşallah hepimizin melekleri annelerine en kısa zamanda kavuşurlar..a.s.a.s.canım inşallah bu güzel heyecanın sonu melek gibi bebekler olsun.......inşallah bir sürü embriyon oluşsun..........hayırlı güzel haberler verirsin bizlere inşallah.......
osetya yumoşların çok güzel canım inşallah sağlıcaklada döllenecekler canım. allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın canım
osetyacım maşallah yumoşlar çok güzel. İnşallah hersey yolunda gider.
sağol bitanem,inaşşalh..22 yumişim toplandı bugünöğleden sonra lab.ı aradım,17 tanesinde olgun yumurta varmış..mikroenjeksiyonu yapmışlar,bölünmelerine yarın bakıcaz dedi embriyolog...çok mutluyum kızlaarr..:sm_cool::sm_cool:inşalllh bir anda bi heyecan sardı yaw beni..delikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlar
günaydın kızlar......
kızlar günaydın,
ben bugün aşılamaya başlıyorum...adetin 3. günündeyim bugün ilk kontrolüm var...
gonal f + ovitrelle kullanıcam...
Günaydın özlem nasılsın nasıl gidiyor
gunaydın canım iidir senden nbr şimdilik iyiyim şükür
Günaydın nix;
inşallah aşılamam tutar ve bebişini kucağına almayı allah nasip eder
bende karar verdim adetimden 20 haziranda adet olmam gerkiyor bu tarihten sonra aşılama tedavisine başlayacağım.
kızlar günaydın,
ben bugün aşılamaya başlıyorum...adetin 3. günündeyim bugün ilk kontrolüm var...
gonal f + ovitrelle kullanıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?