Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yarın transferim olucakmış...2 embriyo konacak...
Bademcim hayırlı olsun. İnşallah bebişlerin ikiside sıkıca tutunurlar annelerine. Dualarımdasın canım. Allah yardımcın olsun.

kızlar sonuç kocaman 0..
bebek yok..
hatta sabah gelen kırmızı adetmiş söküldü bile eve gelene kadar..
sizlerde umutlandınız benimle ama vakti gelmemiş daha..
mecbur klomene devam..

tulincim heyecanla buraya kadar okudum. Ben de çok inandırmışım galiba. Ama napalım hayırlısı olsun canım. Hayal kırıklığı kötü oluyor. Sabır canım. İnşallah bu ay gelir bebişin.

osetyacım maşallah yumoşlar çok güzel. İnşallah hersey yolunda gider.
asicim sen de canını sıkma canım, geç olsun, güç olmasın. Herşey çok güzel olacak hepimiz için inşallah.

canım inşallah bu güzel heyecanın sonu melek gibi bebekler olsun.......inşallah bir sürü embriyon oluşsun..........hayırlı güzel haberler verirsin bizlere inşallah.......
teşekkür tatlım..inşallah hepimizin melekleri annelerine en kısa zamanda kavuşurlar..a.s.a.s.

osetya yumoşların çok güzel canım inşallah sağlıcaklada döllenecekler canım. allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın canım

osetyacım maşallah yumoşlar çok güzel. İnşallah hersey yolunda gider.

kızlar çok sağoluuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnn..hepinizi kocaman öpüyorum..hepimiz için dualarımız..Allahım kabul etsin...:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

beta hcgsi gebeliği gösteriyorsa ve kanaması varsa proginex iğne yaptırsın kalçadan hemen ya da vajinal jeli günde 2 ye çıkartsın..benim yatmam lazım hepinizi öpüyorum...a.s.

tatlım RABİM emeklerini boşa çıkarmasın inşşş ::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hepsi dölenir :lepi::lepi::lepi:17 bebiş annelerinin rahmine girmek için sıralarını beklerler inşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: MEVLAM gönlündekini versin tatlım inşşşşş dualarımızdasınız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar günaydın,
ben bugün aşılamaya başlıyorum...adetin 3. günündeyim bugün ilk kontrolüm var...
gonal f + ovitrelle kullanıcam...

kızlar günaydın,
ben bugün aşılamaya başlıyorum...adetin 3. günündeyim bugün ilk kontrolüm var...

Günaydın nix;

inşallah aşılamam tutar ve bebişini kucağına almayı allah nasip eder
bende karar verdim adetimden 20 haziranda adet olmam gerkiyor bu tarihten sonra aşılama tedavisine başlayacağım.

günaydın topiğin şekerleri nasılsınız bu sabah???

Günaydın nix;

inşallah aşılamam tutar ve bebişini kucağına almayı allah nasip eder
bende karar verdim adetimden 20 haziranda adet olmam gerkiyor bu tarihten sonra aşılama tedavisine başlayacağım.

inşallah becun hayırlısı ise olsun.ama olmasını çok istiyorum.:CüvCüv:

ınŞŞ bu gÜn burası gÜzel haberlerın duraĞı olur ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ mevlam kolaylık verırı dualar kabul olur dılekler gerÇekleŞır ınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

kızlar günaydın,

GNYDN CANIM HAYIRLI OLSUN SONU GÜZEL OLSUN RABİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN EN KISA ZAMADA MUCİZELERİMİZLE BULUIŞMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…