Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar günaydın,
ben bugün aşılamaya başlıyorum...adetin 3. günündeyim bugün ilk kontrolüm var...
gonal f + ovitrelle kullanıcam...
hayırlısı olur canım bu ay topik maaaşşşaalllah çok iyiy çalışıyo herkeste var faaliyet çok hamiş çıkacak gibi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
günaydın topiğin şekerleri nasılsınız bu sabah???
gunaydın şekerim sen nasılsın sölebakalım nasıl gidiyo
allaha şükürler olsun bende iyiyim
kürlere devam etmiyecem artık bu ayın sonunda aşılamamı yapacağım karar verdim.
evet canım bende bıraktım kaçiboynuzunu çunku içitig 3 ay sonra etki ediyo ya bencede bırak hadi bakalım hayırlısı

aminnnnnn şekerimmmmmm aminnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv:

gunaydın canım iidir senden nbr şimdilik iyiyim şükür

GNYDN İYİ OLACAK TATLIMİNŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: MEVLAMIN İZİNİ İLE HER ŞEY GÜZEL OLCAK İNŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sabah erkenden kalktım kk yı actım.tulıncım olsun hayırlısını dılemek lazım canım.yaradan vaktını nasıl uygun gorurse o zaman gelsınler deılmı.bız sabırla beklerız ınsallah..
asıcım osetya ve badem sızınde hayırlı guzel haberlerınızı almaya az kaldı ınsallah.allah yardımcınız olsun..

GNYDN CANIM HAYIRLI OLSUN SONU GÜZEL OLSUN RABİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇIKARMASIN EN KISA ZAMADA MUCİZELERİMİZLE BULUIŞMAYI NASİP ETSİN İNŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amiiiinnnn...inşallah hepimize nasip etsin...

hayırlısı olur canım bu ay topik maaaşşşaalllah çok iyiy çalışıyo herkeste var faaliyet çok hamiş çıkacak gibi :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
:

inşallah herkesin sonucu pozitif olur....ilk tedavimiz...inşallah son olur....

günaydınlar herkese tedavide olan arkadaşlarımın allah emeklerini boşa çıkarmsın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin doğal yoldan bekleyen arkadaşlarımında allahım mucizelerini biran önce göndersin çok bekletmesin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar güzel bir gün olsun hafta sonuna doğru yaklaştıkça gevşiyoruz iyice sıcak havalrda çalışmak hiç sarmıyor
bugünlerde bende çalışmaları hızlandırdım ateş ölçüp belirli zamanlarda çalışıoruz rabbim belki ol der ve oluveriri kısmet işi bunlar
ama son zmanlrda gece uykudayken ayağıma kramp giriyor buda beni etkiliyo gün içinde yürümekte zorlanıyorum inşallah geçer biran önce
tuliny canım kısmet değilmiş umutlandık hep birlilkte ama nasip olmayınca olmuyor inşallah umutlarım önümüzdeki aylarda gerçekleşir
asicim tedavin başarıyla sonuçlanır inşallah fazla konuşulmuyor diye üzülme sen bizim hep aklımızdassın
badem hayırlı olsun busfer gözyaşlarının yerinin mutluluk alır inşallah biride bir binide bir derler hiç belli olmaz stres yapmamaya çalış canım
nix inşallah bugün başlayan aşılma tedavin hayırlı sonuçlanır rabbim yardımcın olsun

canimmm bir ara bende uykumdan kramplar yüzünden aglayarak uyaniyordum...sana tek tavsiyemmm,kesinlikle günde 1 tane muz ye..inan bana göreceksin sonucunuyerimseniben

kızlar günaydın,
ben bugün aşılamaya başlıyorum...adetin 3. günündeyim bugün ilk kontrolüm var...
canimm insallah melegin gelir sana canim..
tedavin hayirli olsun insallah...a.s.

canim insallah güzel haberler verirsin bize..dualarimizdasin canim:Saruboceq:

bu arada bademin transferi vardi degil mi bugün...insallah melekleri ona tutunur simsikii:Saruboceq:

kızlar günaydın,
canım hadi hayırlısıyla sağlıcakla inşalalh
rabbim bu sefer yüzünü güldürsün :Saruboceq: :Saruboceq:

Yarın transferim olucakmış...2 embriyo konacak...

bademcim şuan hastanede veya yoldasındır
dualarımız kalbimiz senle
herşey gönlünce olsun inşalalh :Saruboceq:

badem canım allah yardımcın olsun.rabbim meleklerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin..daularımız seninle.nix canım seninde aşılaman hayırlı olur işallah.rabbim bebişini nasip eder işallah.hepimizin gönlüne göre versin işalah..

smhsmh canım nasılsın.minik melek nasıl.işallah iyidir rabbim esirgesin işallah..varya hamile kalıpta topiği uzun süreli terketmeyen bi sen varsın..

günaydıınnn kızlarrr hayırlı cumalar
Allah bugün bütün dualarınızı kabul eder inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tez zamanda bebişleri kucağımıza alırız inşallah
hamileliği ve anneliğin getirdiği bütün güzellikleri Allahım hepimize yaşatsın
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
cumanız hayırlı dualarımızın kabul olması dileğiyleopuyorumnanaktan

smhsmh canım nasılsın.minik melek nasıl.işallah iyidir rabbim esirgesin işallah..varya hamile kalıpta topiği uzun süreli terketmeyen bi sen varsın..

teşekkür ederim bitaneciğmmm:asigim:
aslında yinede çok katılamıyorum
çünkü nete fazla giremiyorum
yazmasamda ne var ne yok hergün okuyorum olurmu
siz benim için herkesden daha değerlisiniz
hepiniz kalbimde ve dualarımdasınız inan :Saruboceq:

inşallah iyidir canım benim yaaa pazartesi kontrolüm var

CANIM MERHABA HOŞGELDİN. SANIRIM GÜNLERİ KARIŞTIRDIN... BUGUN PERŞEMBE CANIM YARIN CUMA...kaydirigubbakcemile3zemuszemusopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canimm insallah melegin gelir sana canim..
tedavin hayirli olsun insallah...a.s.

:[/B][/COLOR]

inşallah cucum inşallah hepimizinki gelsin inşallah...
canım hadi hayırlısıyla sağlıcakla inşalalh
rabbim bu sefer yüzünü güldürsün :Saruboceq: :Saruboceq:

:[/COLOR][/FONT][/B]

aminnn semişim...artık geröekten hazırım..opuyorumnanaktan

olsun canım sonuçta topiktesin ya ona bak.canım sende değerlesin bizim için..küçük meleği görecen ha sev bizim yerimizede.işallah herşey yolunda gider bebişini sağsalim alırsın kucağına..doğunca bebişin resmini koyarsın teyzeleri sever..:1hug:rabbim esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…