Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kizlar
sizlere malesef kotu haber vermeye geldim
ne diyecegimi bilemiyorum:sm_confused:
ama tedavim iptal edildi
17 yumurtam olmasina ragmen
nedeni ise E2 birden dustu nedenini anlamadim
dualariniz icin tsk ederim
ne yapacagimi bilemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahim nerde yanlis yaptim ki

sen tabiki bir yerde hata yapmadın
bunun açıklamasını neden olmus olabilecegini doktorların söylemesi lazım
canıııım bizim elimizde olmayan seyler var işte Rabbim istemedi mutlaka vardır bir hayır
üzüldüm ama elden gelen yok
gönlün ferah olsun canım arkadasım benim

evet canim aynen oyle vardir bundada bir hayir
rabbime bin sukur:Saruboceq:
ama yorulmaya basladimsenağlama

Asicim ne diyeceğimi bilemiyorum
bi açıklama yapmıyolar mı
aslında benim aklımda bişey var ama bilemiyorum
tedaviye düşük dozla başlatılıp sonradan yükseltilmezki
yüksek dozla başlayıp duruma göre düşürtülebilir
keşke tr deki doktorlarla başlasan bu işe :çok üzgünüm:
her şeye rağmen rabbim dayanma gücü versin inşallah

ASıCıM canım çok üzüldüm ama vardır bundada bir hayır.sabırsızın dediği gibi birdahaki tedaviyi türkiyede dene istersen nasip tabi ama türkiye bu konuda daha iyi.Canım rabbim sabır versin üzme kendini..

selam kızlar herkese tünaydınlar yerimseniben
tulinym olmadı demek :çok üzgünüm: umutlanmıştın(k) vakti zamanı gelmemiş demekki tülişim umutlar bir dahaki aya artık ahh ahh şu umutlarda olmasa :1rolleyes:

asicim niye böyle olduki acaba,sen güçlü bir kadınsın canım yoruldun artık ama mevlam bu emeklerini görecek inşallah mükafatatını alacaksın :CüvCüv:

nixcim hakkında hayırlısı canım inşallah rabbim meleğine kavuşturacak seni :Saruboceq:

bademcim bugün transfer günün rabbim egeyle adaya bir kardeş veya kardeşler nasip edcek inşallah
tedavide olanlar,olmayanlar tüm bebiş yolu bekleyen arkadaşlar rabbim yardımcımız olsun hayırlısıyla hasretlik bitsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evet canim aynen oyle vardir bundada bir hayir
rabbime bin sukur:Saruboceq:
ama yorulmaya basladimsenağlama

asicim hayrola yaaa
hay Allah neden acaba
diyeceğim o ki her işte bi hayır vardır
ne olur canını hiç bişey sıkmasın rabbime tevekkül et vardır hayır de
ama tadavimi yanlıştı onuda öğren
ağlama ne olur
kıyamam ben sana kuzum:asigim::asigim::asigim:

benimde kötü haberim varr çook üüzgünüüm:gitme: ahsenağlamane yapacağımı bilemiyum binbir zorlukla aşılamamı bi ankara bi bursa arası gide gele yaptııık ama sonuç negatif :gitme:şiiiştim patlıcam valla ne yapacağımı bilemiyorum:tomato:
hiçkimseyle görüşmek konuşmak istemiyoruum kendimi eve kapatmak istiyoruumm....dün arkadaşı mın bebeği çook kötü ağlamaya başladı yanımda öyle kötüü hissediyorumki kendimi o an sanki insanlar beni suçlu görceklermiş gibi hemen ordan uzaklaştım....:1no2:ahh aşılama sonucumuz aslında %^3 çıkmıştı belliydi bölee olacağıı ama kahroluyoruum:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:

yabangülüm bitanem nasılsın arkadaşımopuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasılsın..

ay canım benim ya doktor söylemedimi niye olmuş diye.allah allah herşeyde bi hayır vardır.belki bebişin kendiliğinden gelecek işallah.üzme kendini dualarımız her zaman seninle..:Saruboceq:

canlarım neolur umudunuzu yitirmeyin
hepimiz az kahrolmadık
az ağlamadım
az vazgeçmedik
ama inanın bir zamanı var
yeterki rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin
herkesin Allah yardımcısı olsun :teselli::teselli::teselli::teselli:

offfff offffff canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin..çok zor bir durum ama hayırlısı böyleymiş canım ya.bak aşılamadan sonra gebelik şansı yüksekmiş işallah diğer aya kendiliğinden gelir..

aciklama henuz beni sucluyorlar igneni yaptinmi diye ben salakmiyim unutacak yada yalan soyleyecek tabikide yaptim sadece saatlerini ayni saatte yapmadim

evet canim ne diyelim
bi kac kere daha burda deniycem sonra tr yolu gorunuyor
kimse bilmedigi icin orda yapamiyoruz canim

insallah canim allahim goruyor artik cok yoruldum inanki

canim iste ne diyelim bizim sinavimiz daha bitmemis
ama allahima bin sukur asla isyan etmem
o benden daha iyi biliyor demekki zamani degilmis

pes etmek yok canım gelecek bebişler allahın izniyle.sabredelim rabbim sınıyor bizi.göreceksin hepimiz anne olacaz işallah..:teselli:

insallah canim
DURAMAK YOK YOLA DEVAM:lepi:
yumurtaligim bitesiye kadar bu isin pesini birakmiycam
allahim bana guc ve sabir versin yeter

asim canım sen hiç bir yerde hata yapmadın aksine umutla tedaviye başladın yeniden,hayırlısı olsun bundan sonrası inşallah daha güzel olur,başka diyecek şey bulamıyorum ......

canım sonucu bile bile kendini bu kadar üzme,kendini suçlama,daha iyi tedavi yöntemlerini deneyin,tüp bebek gibi,önemli olan eşinizle olan huzurunuzdur bence bu iyi olduktan sonra her şeyin üstesinden gelebilirsiniz....

canım çok üzüldüm ama lütfen kendine bir pay çıkarma sen ne yapacaksın ki dua etmekten umut etmekten başka hiçbirşey yapamıyoruz allahım uygun zamanı gelince herşey düzelecek canım sakın kendini üzme lütfen herşeyin hayırlısını dilemek lazım başımıza gelende vardır bir hayır diyerek yeniden umut etmek lazım canım allahım sabırlar versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım çok üzüldüm ama ne yapalım allahatan gelene çare yok çaresi yine allah canım oyüzden umudunu hiç bizr zaman kaybetme istemeye devaam et rabbim zamanı gelince verecektir buna inan canım sakın üzülme :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

asiciğim canım çok üzüldüm ya niye böyle olmuş olabilir ki canım ya açıklama yapmadılar mı
ama sen içini ferah tut bitanem her işte vardır bir hayır
belki bidaki ay kendiliğinden gelir meleğin
olmassa artık tr de denersin
allah sabır ve dayanma gücü versin canım

zelal üzülme diycem canım ama insanın elinde değil tabi
seni çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor
her işte vardır tatlım bi hayır ya napalım allahtan gelene amenna diyeceğiz artık başka çaremiz yok
sen güçlü olmaya çalış canım hiç belli olmaz belki birdaki ay kendiliğinden gelir meleğin
canım aşılama sonucu %3 çıkmıştı demissin bu hareketlilik mi yok sa morfoloji mi canım

asicimmm bak sevcana hatırlıyosun demi ilaçlarıyla kala kalmıştı 1 ay daha ama noldu hayırlısı oldu vardır bi hayır belki tuutmayacaktı o kadar emek veripte bence var bi hayır diğer ay devam edersiniz tedavine.dua et bol bol meryem suresi oku belki okuyosundur.

canzi kıs nbr bakıyorumda kaç kilo vermişin ohhh ne guzel inşallah verdiğin kiloları sadece hamişlikte alırsın.

nesrinnnnn kısss niye ugramıyon hiç buralara artıkımmmm

zelal81 canım benimde ilk aşılamam tutmadı zaten ilk aşılamnın tutma ihtimali çok düşük umarım 2. tutarda sizi daha fazla yormaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…