tuliny hayırlısı buymuş demekki zamanı gelmemiş kısmet canımıniçi. dediğin gibi nasipten ötesi yok. ama inşallah artık daha fazla bekletmezler bizleri
kızlar ya benim kuzenim tüp bebek yaptırmıştı ayın 6 sında bugün test yaptırmış 23,37 çıkmış. cuma tekrar yaptırıcak sizce nasıl transfer günü sayılırsa 12. gün oluyo bugün sayılmazsa 11. gün oluyo ama adet oldum diyo acaba badem gibi mi oldu ki onunda kanaması olmuştu ya yoksam bebiş gidiyomu. adeti pıhtı pıhtıymış
canım bitanem yeni gelebildim eve .........ancak öğrendim........... ne diycemi bilmiyorum arkadaşım inan..........allahtan hayırlısı diyorum demekki bu ay olması hayırlı değilmiş canım...... inşallah o güzel rabbim daraltıpta bunaltmasın tam artık ümidinin bitmesine yakın rabbim hızır gibi göndersin bebeklerini sana.................kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş.......rabbimiz bizi bizden iyi biliyo canım..... sabrın sonu selamettir inşallah mükafatını verecek rabbim bu hasretliklerimizin.........yeterki sessizce dayanmayı bilelim ........ben sana güveniyorum bitanem atlatırsın ........atlatacaksın..........
*DÜŞTÜM DİYE EYLEMEYESİN TEESSÜF
MİRACINI KUYUDA BULDU YUSUF*
kuyunun en dibine incezki canım can havliyle ayaklarımızı vurup ta tepeye çıkacaz........dilerim az kalmıştır canım düştüğümüz kuyunun sonunu görmeye........
tek yolumuz var sabır ve şükür bu ikisini yapabilirsek inşallah atlatacaz........hakkınızda hayırlısı inşallah eşinde sende çok üzülme olurmu ...........sağlığınızı koruyun elinizden geldiğince çünkü insanın canı sağlığı yerinde olmayınca başka hiç bişeyi düşünemiyo......önce can sonra canan............kendinize dikkat edin.........eşinle iyi bakın birbirinize .............selametle..............
kızlar nasılsınız.tüliny canım hayırlısı işallah en kısa zamanda bebişin gelir.allah cümlemizin yardımcısı olsun..
tulincim heyecanla buraya kadar okudum. Ben de çok inandırmışım galiba. Ama napalım hayırlısı olsun canım. Hayal kırıklığı kötü oluyor. Sabır canım. İnşallah bu ay gelir bebişin.
kızlar günaydın,
ben bugün aşılamaya başlıyorum...adetin 3. günündeyim bugün ilk kontrolüm var...
gonal f + ovitrelle kullanıcam...
sabah erkenden kalktım kk yı actım.tulıncım olsun hayırlısını dılemek lazım canım.yaradan vaktını nasıl uygun gorurse o zaman gelsınler deılmı.bız sabırla beklerız ınsallah..
asıcım osetya ve badem sızınde hayırlı guzel haberlerınızı almaya az kaldı ınsallah.allah yardımcınız olsun..
günaydın kızlar güzel bir gün olsun hafta sonuna doğru yaklaştıkça gevşiyoruz iyice sıcak havalrda çalışmak hiç sarmıyor
bugünlerde bende çalışmaları hızlandırdım ateş ölçüp belirli zamanlarda çalışıoruz rabbim belki ol der ve oluveriri kısmet işi bunlar
ama son zmanlrda gece uykudayken ayağıma kramp giriyor buda beni etkiliyo gün içinde yürümekte zorlanıyorum inşallah geçer biran önce
tuliny canım kısmet değilmiş umutlandık hep birlilkte ama nasip olmayınca olmuyor inşallah umutlarım önümüzdeki aylarda gerçekleşir
asicim tedavin başarıyla sonuçlanır inşallah fazla konuşulmuyor diye üzülme sen bizim hep aklımızdassın
badem hayırlı olsun busfer gözyaşlarının yerinin mutluluk alır inşallah biride bir binide bir derler hiç belli olmaz stres yapmamaya çalış canım
nix inşallah bugün başlayan aşılma tedavin hayırlı sonuçlanır rabbim yardımcın olsun
selam kizlar
sizlere malesef kotu haber vermeye geldim
ne diyecegimi bilemiyorum:sm_confused:
ama tedavim iptal edildi
17 yumurtam olmasina ragmen
nedeni ise E2 birden dustu nedenini anlamadim
dualariniz icin tsk ederim
ne yapacagimi bilemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahim nerde yanlis yaptim ki
selam kızlar herkese tünaydınlar yerimseniben
tulinym olmadı demek :çok üzgünüm: umutlanmıştın(k) vakti zamanı gelmemiş demekki tülişim umutlar bir dahaki aya artık ahh ahh şu umutlarda olmasa :1rolleyes:
benimde kötü haberim varr çook üüzgünüüm:gitme: ahsenağlamane yapacağımı bilemiyum binbir zorlukla aşılamamı bi ankara bi bursa arası gide gele yaptııık ama sonuç negatif :gitme:şiiiştim patlıcam valla ne yapacağımı bilemiyorum:tomato:
hiçkimseyle görüşmek konuşmak istemiyoruum kendimi eve kapatmak istiyoruumm....dün arkadaşı mın bebeği çook kötü ağlamaya başladı yanımda öyle kötüü hissediyorumki kendimi o an sanki insanlar beni suçlu görceklermiş gibi hemen ordan uzaklaştım....:1no2:ahh aşılama sonucumuz aslında %^3 çıkmıştı belliydi bölee olacağıı ama kahroluyoruum:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:
kızlar tülinden haber varmı yazarmısınız
kizlar dun gorumcem dogum yapti
pamuk gibi prensesimiz oldu cok seker
Rabb'im birlerede nasip etsin insallah bu duyguyu insallah
asim canım sen hiç bir yerde hata yapmadın aksine umutla tedaviye başladın yeniden,hayırlısı olsun bundan sonrası inşallah daha güzel olur,başka diyecek şey bulamıyorum ......
canım sonucu bile bile kendini bu kadar üzme,kendini suçlama,daha iyi tedavi yöntemlerini deneyin,tüp bebek gibi,önemli olan eşinizle olan huzurunuzdur bence bu iyi olduktan sonra her şeyin üstesinden gelebilirsiniz....
canım çok üzüldüm ama lütfen kendine bir pay çıkarma sen ne yapacaksın ki dua etmekten umut etmekten başka hiçbirşey yapamıyoruz allahım uygun zamanı gelince herşey düzelecek canım sakın kendini üzme lütfen herşeyin hayırlısını dilemek lazım başımıza gelende vardır bir hayır diyerek yeniden umut etmek lazım canım allahım sabırlar versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
asiciğim canım çok üzüldüm ya niye böyle olmuş olabilir ki canım ya açıklama yapmadılar mı
ama sen içini ferah tut bitanem her işte vardır bir hayır
belki bidaki ay kendiliğinden gelir meleğin
olmassa artık tr de denersin
allah sabır ve dayanma gücü versin canım
asicimmm bak sevcana hatırlıyosun demi ilaçlarıyla kala kalmıştı 1 ay daha ama noldu hayırlısı oldu vardır bi hayır belki tuutmayacaktı o kadar emek veripte bence var bi hayır diğer ay devam edersiniz tedavine.dua et bol bol meryem suresi oku belki okuyosundur.
canzi kıs nbr bakıyorumda kaç kilo vermişin ohhh ne guzel inşallah verdiğin kiloları sadece hamişlikte alırsın.
nesrinnnnn kısss niye ugramıyon hiç buralara artıkımmmm
zelal81 canım benimde ilk aşılamam tutmadı zaten ilk aşılamnın tutma ihtimali çok düşük umarım 2. tutarda sizi daha fazla yormaz
asiim canım benim zelel lütfen çok üzülmeyin hayırlısıyla gelicek bebişleriniz inş:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben geldim ama malesef kötü haberlerin üstüne gelmişim çok üzüldüm ne dicemi bilemiyorum...........asim canım demekki böyle hayırlıymış diye düşün tatlım.......... şu anda ne kadar kötü oldugunu tahmin edebiliyorum ..aynı şekilde zelal81 sende canım rabbim sabır versin çok zor aynı duyguları bende yaşadım ancak ne yazsak içinde bulundugunuzu duyguysal hali değiştirmicek biliyorum.onun için inş melekleriniz süpriz yapar ikinizede tedavisiz gelirler tek dileğim bu ikiniz içinde
merhaba kizlar
tuliny canim umutlanmistik hepimiz ama vardir bir hayir canim
zelal negatif cikmis insan cok kotu oluyor ama zaman herseyin ilaci kalbindeki aci gecicek
asim benim cok uzuldum ne desem bilemiyorum ama sen bu ay iyi calis canim belki kendiliginden gelicek melegin
bademcim hadi bakalim bu gun transfer varmis hayirli olsun insallah guzelce tutunsunlar bebisler 9 ay birakmasinlar seni
hayat ınsana sunulmuş en berrak beyazlıkta bır sınav kağıdıdır
onu ıstenılen yere ıstenılen şekılde yırtmadan kırtlemeden sunmaktır.
hayat bır avunmaca bır aldatmacadır.
hayat bonboş bır arzudan ıbarettır
nerelere yetışmek ısterken nerelere takılıp kalan
ınsana hıç beklemedeğı nelerı kaybettıren
bomboş bır arzudan ıbarettır.
hayat sabır şükür ıtaat ve ısyansız yaşamaktır.
(Ahmet Günbay Yıldız)
Bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. tam bizler için değilmi
kizlar yaaaaaa cok haklisiniz zaten kendini uz uz nereye kadar
evet cok uzuldum onca emek tedavi ilac bosuna gitti
aldigim hormonlar yanima kar kaldi
umutlarim sondu hos ona cok alisigimda ben ne zamandir yinede cok ozr oldu
kendimi sucluyorum cunku iki gun once sakayla karisik akintim cogaldi yumurtalarmi catladiki dedim
aslinda catladiginda akinti geldigini bile bilmiyordum
demekki icime dogmus varmis bir sey
sizcede catlamis olabilirmi ama catlayinca yerinde duruyormu cunku bugun yine boylari olculdu
yani catlayincami dustu hormon acaba cok merak ettimCADIARZUmafoldumben
canım kendini dinleyip durma baklmaz:
çatlayınca akıp gitmiyor sonuçta..
çatlayıp hemen gitse sperm neyi dölleyecek..
adetle atılıyorlar diye biliyorum canım..
akıntı çatladığının belirtisi olarak geliyormuş..
sümüksü renksiz yumurta akı gibi bir akıntı.
o mu bu mu deme artık..
Rabbim hayırlısını vermiştir mutlaka..
hormonu araştırcam şimdi senin için..
canim cok iyi olur arastirirmisin benim icin
evet kesin catladi iki gun once cunku sunen cinsten burayada yazmistim akintim oldu diye harbiden de sunmustu o yuzden dikkatimi cekmisti
kizlar pardon ama ayip olmaz galiba hem banyonun fayanslarini silmistim duvardan duvara
hemde esimle iliski ve sonrasinda cok agrim olmustu bunlardanda oalabilirmiiiiiii
bence catladi yumurtalarlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?