selam kizlar
sizlere malesef kotu haber vermeye geldim
ne diyecegimi bilemiyorum:sm_confused:
ama tedavim iptal edildi
17 yumurtam olmasina ragmen
nedeni ise E2 birden dustu nedenini anlamadim
dualariniz icin tsk ederim
ne yapacagimi bilemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahim nerde yanlis yaptim ki
aciklama henuz beni sucluyorlar igneni yaptinmi diye ben salakmiyim unutacak yada yalan soyleyecek tabikide yaptim sadece saatlerini ayni saatte yapmadim
asicim canım okuyunca şok oldum. Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah. Bir daha hormon falan kullanmadan kendiliğinden gelir bebeğin inşallah. Doğal yoldan deneyin belki öyle gelecektir. Umudunu kaybetme canım. Herşeyde bir hayır vardır elbet. Allahım yardımcın olsun.:Saruboceq:
bu arada ben doktora gittim geldim..
kist gitmiş sonunda..
klomenle bebe aspirini verdi..
11. günü tekrar kontrole..
takip yapılıyor yine..
aspirin bebe getircek bana kaydirigubbakcemile3
canım kistin gitmesi güzel haber. İnşallah aspirin, takip falan derken bebişin de gelecek.yerimseniben
eh be yavru bee..
fayanslar kalsaydı bari..
aklında bulunsun ..
tedavi boyunca kolları çok yukarı kaldırmak yok..
ne kadar gerilirse o kadar olumsuz etkiliyor..
ilişkide ağrın yumurtaların büyüdüğünden olabilir..
onunla ilgili değildir..
nette bakıyorum ama şimdilik birşey bulamadım canım..
bakıyorum yine..
aciklama henuz beni sucluyorlar igneni yaptinmi diye ben salakmiyim unutacak yada yalan soyleyecek tabikide yaptim sadece saatlerini ayni saatte yapmadim
asicim canım okuyunca şok oldum. Allahım emeklerini boşa çıkarmaz inşallah. Bir daha hormon falan kullanmadan kendiliğinden gelir bebeğin inşallah. Doğal yoldan deneyin belki öyle gelecektir. Umudunu kaybetme canım. Herşeyde bir hayır vardır elbet. Allahım yardımcın olsun.:
canım kistin gitmesi güzel haber. İnşallah aspirin, takip falan derken bebişin de gelecek.yerimseniben
asıcım uzulme canım hayırlısı rabbımden.teslım olcaz artık elden gelen bısey yok.ınsallah dogal yolla gelırde unutursun acını..
tskler kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr desteginiz icin
tuminy canim benim cok tsk ederim soylemediler bakalim ne diycekler bekliyorum onlari bana lh bakilmadi aslinda yine suc onlarinona bakmalari gerekiyordu
ah su dil sorunu yokmu ben onlara gosteridim ama dilim baglisırnaşık şey
canzi kıs nbr bakıyorumda kaç kilo vermişin ohhh ne guzel inşallah verdiğin kiloları sadece hamişlikte alırsın.
canım çok sevindim iyi hadi kistlerden kurtuldun canım bebe aspirini getirsin artık senin bebişini canım aminnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: zemuszemus zemuszemusbu arada ben doktora gittim geldim..
kist gitmiş sonunda..
klomenle bebe aspirini verdi..
11. günü tekrar kontrole..
takip yapılıyor yine..
aspirin bebe getircek bana kaydirigubbakcemile3
ULEN YINE BECEREMEDIK
NE BECERIKSIZ KARIYIM
ELIM BOS KALDIM YINEEEEEEEEEEEEEzemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan
tatlım RABİM emeklerini boşa çıkarmasın inşşş ::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hepsi dölenir :lepi::lepi::lepi:17 bebişannelerinin rahmine girmek için sıralarını beklerler inşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: MEVLAM gönlündekini versin tatlım inşşşşş dualarımızdasınız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sabah erkenden kalktım kk yı actım.tulıncım olsun hayırlısını dılemek lazım canım.yaradan vaktını nasıl uygun gorurse o zaman gelsınler deılmı.bız sabırla beklerız ınsallah..
asıcım osetya ve badem sızınde hayırlı guzel haberlerınızı almaya az kaldı ınsallah.allah yardımcınız olsun..
canimm insallah melegin gelir sana canim..
tedavin hayirli olsun insallah...a.s.
canim insallah güzel haberler verirsin bize..dualarimizdasin canim:Saruboceq:
bu arada bademin transferi vardi degil mi bugün...insallah melekleri ona tutunur simsikii:Saruboceq:
evet kizlar beklelenen tlf geldi
tedavim iptallllll bitti benim icin hersey ikinci defaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?