Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

asıcım uzulme canım hayırlısı rabbımden.teslım olcaz artık elden gelen bısey yok.ınsallah dogal yolla gelırde unutursun acını..

TÜP BEBEK TEDAVıSı ıÇıN HORMON ıLAÇLARI KULLANILIRKEN YAKIN KONTROL YAPILMASININ ÖNEMı NEDıR?
Tüp bebek tedavisi sırasında kadının belirli zamanlarda ultrasonografi ve hormon testleri bakılarak yakın takibi başarıyı arttırmaktadır. Özellikle yumurta rezervi çok yüksek veya çok az olan kadınlarda ultrasonografi yanında E2, LH ve progesteron hormonlarının belirli günlerde bakılması önemlidir. Rezervi azalmış ileri yaştaki kadınlarda tedaviye başlandığında FSH hormonuna bakılması tedaviye başlanıp başlanmaması konusunda fikir verir. FSH yüksek bulunan kadınlarda o ay tedaviye başlamak yerine FSH’yı baskılayarak ilaçlar verilip bir başka ay tedaviye başlanması daha doğrudur. LH ve progesteron hormonları gelişen yumurtaların henüz olgunlaşmadığı dönemde yükselir ise gebelik şansı azalacağından tedavinin iptali gerekebilir.
E2 hormonu çok yükselmiş ise birkaç gün ilaç verilmeden takip edilip E2 değerinin düşmesi sağlanabilir. Böylece yaşam tehdit eden yumurtalık aşırı uyarılması sorunu engellenebilir. Yumurta olgunlaştırıcı iğne verileceği gün LH hormonu çok yükselmişse yumurta toplama zamanı değiştirilebilir veya progesteron hormonu yükselmiş ise gebelik şansının azalacağı bilgisi verilerek o ayki tedavinin o ayki tedavinin iptal edilmesi çift ile tartışılabilir. Ayrıca aynı gün rahim iç tabakası ölçümü yetersiz ise o ay embriyolar dondurularak saklanabilir.

TÜP BEBEK TEDAVıSı SIRASINDA YUMURTALAR ERKEN DÖNEMDE ÇATLAYABıLıR Mı? SEBEPLERı NELERDıR?
Özellikle kısa tedavi protokolleri kullanıldığında nadir olarak yumurtalar toplanmadan önce çatlayabilir. Bu durum daha çok tedavisi yakın takip edilmeyen vakalarda ortaya çıkar. Tedavi sırasında günlük ultrasonografi ve hormon değerlendirmesi yapılması bu nedenle önemlidir. Yumurta olgunlaşmasında önemli bir hormon olan LH’nın erken dönemde kritik seviyelere yükselmesi yumurtaların erken çatlamasında en önemli rolü oynar. LH hormonu pik değerlere ulaştığında yumurta toplama işlemi daha erken yapılmalıdır, aksi halde yumurtalar erken çatlayabilir. hCG verileceği gün ve hCG ertesi günü yapılan hormon incelemeleri bu durumu belirlememize ve yumurta toplama zamanını ayarlayabilmemiz veya tedavi tümüyle iptal etmeyi tartışmayı sağlamakta yardımcı olur.

asicim doktorlar sana birşey söylemedi mi..
dediğin gibi yumurtanın erken çatlamasından dolayı iptal olmuş olabilir..

kızlar ben çıkıyorum yarın bir ara gelirim yine sizleri çok özlüyorum bu arada unutmayın beni olur muuu rabbim hepimizin gönlüne göre verir inş şimdilik hoşçakalın

asi sen söyle kız yine içindekileri ne diyo bu diye bakınsın dursunlar.. kaydirigubbakcemile3
say gitsin..

heee bencede gidip sayicam zaten ilk firsatta rdv alicam herkesi birbirine sikayte edicem karistircam orayida
neden bakmadilar benim LH ima o yukselince yumurta catlarmis ona bakmadilar bence baksalar catmaùazdi
hos belli degilde catladigi
anladigim kadari ile catlayinca dusermis

ULEN YINE BECEREMEDIK
NE BECERIKSIZ KARIYIM
ELIM BOS KALDIM YINEEEEEEEEEEEEE
zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

canzi kıs nbr bakıyorumda kaç kilo vermişin ohhh ne guzel inşallah verdiğin kiloları sadece hamişlikte alırsın.

canım iyilik valla ne olsun sen nasılsın canım inşallah sende bu sefer olumlu sonuç alacaksın canım evet canım çok dikkat ediyorum allaha şükürler olsunki veriyorum dahada devam yola canım dediğin gibi inşallah artık sadece hamişken nasip eder allahım kilo almayı oda çok değil zemuszemus zemuszemus zemuszemus

amaaaaaannnn dünyada bi beceriksiz senmisin :dilcikar:
burda hepimiz becerüksüz karularuz laelaelaelaelae

bu arada ben doktora gittim geldim..
kist gitmiş sonunda..
klomenle bebe aspirini verdi..
11. günü tekrar kontrole..
takip yapılıyor yine..
aspirin bebe getircek bana kaydirigubbakcemile3
canım çok sevindim iyi hadi kistlerden kurtuldun canım bebe aspirini getirsin artık senin bebişini canım aminnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: zemuszemus zemuszemus
ULEN YINE BECEREMEDIK
NE BECERIKSIZ KARIYIM
ELIM BOS KALDIM YINEEEEEEEEEEEEE
zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

güzelim seinmi beceriksizliğin yoksa doktorların ihmalkarlığımı tartışılır bence sende biraz rahat durmamışssın lmaz: iş yapmasan ne olurdu 10 gün neyse artık bir dahakine daha dikkatli olursun canım lmaz: zemuszemus zemuszemus

sağolun şekerler..bugünlerde içimde bir mutluluk var..Allah hayırlara çıkarsın inşallah..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

BADEM canım inşallah transferin başarıyla geçmiştir dularımız seninle canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

sağol tatlıma.s.evet bugün bademciğin transferi var,inşallah güzel geçer de hayırlı hbrler verir bize..dualarımızdasın bademmmm..:Saruboceq::Saruboceq:

turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi

:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİ:CüvCüv:
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.

HAMİŞ ADAYLARI

1- SABİNA :CüvCüv:15 HAZİRAN
2-MELORABİS :CüvCüv:16 HAZİRAN
3-CORNELİA35 :CüvCüv:17 HAZİRAN
4-BENGÜSU:CüvCüv: 18 HAZİRAN
5-BİREBİRA:CüvCüv: 19 HAZİRAN
6-NERGİS55 :CüvCüv:20 HAZİRAN
7-BECUN:CüvCüv: 20 HAZİRAN
8-CAN-İSO :CüvCüv:21 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
9-LALUZ24Z :CüvCüv:21 HAZİRAN
10-ELİTU :CüvCüv:22 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
11-MAVİOJE :CüvCüv:25 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
12-CASPER33:CüvCüv: 26 HAZİRAN
13-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
14-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
15-ASİ74:CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ İPTAL EDİLDİ AMA İNŞALLAH ANNESİNE SÜPRİZ YAPAR
15--OZTUN SONUÇ:CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
16-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
17-PİNKROSE :CüvCüv:??? HAZİRAN
18-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
19-SEVGİDOLU:CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81

:gitme:BU ZORLU YOLDA DEVAM EDERKEN ENGELLER UMUTLARIMIZI YIKMASIN KIZLAR HER ZAMAN YÜREĞİMİZİN BİR KÖŞESİNDE UMUDA HER AYIRALIM ;ÇÜNKÜ BU BEKLEYİŞ UMUTSUZ GEÇMİYOR.BİRGÜN GELECEK BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALACAĞIZ ALLAHIN İZNİYLE BU ÇEKTİĞİMİZ SIKINTILAR O ZAMAN HAFİFLEYECEK HATTA YOK OLACAK.:Saruboceq:
a.s.KIZLAR MUCİZE BİR GÜN SİZİNDE KAPINIZI ÇALICAK.YILMAK YOK ÇALIŞMALARA DEVAM.a.s.

:lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:

Son düzenleme:
evet kizlar beklelenen tlf geldi
tedavim iptallllll bitti benim icin hersey ikinci defaaaaa

canım zaten hazırlıklıydın bu sonuca olsun inşallah bir dahaki sefere artık bebişin gelicek canım allahım hakkında hayırlısını yazsın emeklerini boşa çıkarmasın canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

asi salla canım ..
aç bir oynak şarkı dinle ..
kenan rütbeni bileceksin güzel şarkı.. sositososito

Asim söylenecek fazla bişey yok aslında.. her şey Allahtan bidahai sefere her şey yolunda gider umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…