Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ay canım yaa...çok üzüldüm:sinifsinif:neden öyle ol du ki??
ama her işte vardır bir hayır demekten başka elimizden bişey gelmiyor ne yazık ki bitanem..

eeee..doktorlar ne diyor bu işeee??öff yaaa..

üzülme canım yaa...kendini de e kapatma sakın..daha kötü olursun..eninde sonunda bebişlerimiz olacak..umudunu kaybetme lütfen..bak burda hepimiz anı durumdayız..bıkmadan,usanmadan,sabırla,duayla bebişlerimizi bekliyoruz..mevlam elbet bir gün buna da izi verecek..lütfen üzme kendini hayatımm...:teselli::teselli:

ASıCıM çok üzüldüm senin adına ama napalım canım hayata yaşayacaklarımıza yön vermiyoruz .Rabbim her şeyin hayırlısını versin.
ZELAL81 sanada geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun.

iyi de tatlım yaa..biz tüp bebeğe başladığımızdan beri hiç eşimle ilşkiye girmedik..doktor yumurtaları çatlatablirsiniz girmeyin demişti..

canım ya ben yanlış yazmışım adet tarihim 20 HAZİRAN olucak öyle değiştirirmisin listeni

canım ya senağlamasenağlama senağlama senağlama hep sölüyorum başında böle oaylar geçmiş biri olarak konuşmakta zorlanıyorum nutkum tutuluyor çok üzüldüm yyaaaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama hayırlısı inşş bir daha ki denemende güzel sonuçlar alırsın tatlım yaaaaaa oofffff senağlamasenağlamasenağlama senağlama senağlama

sağolun şekerler..bugünlerde içimde bir mutluluk var..Allah hayırlara çıkarsın inşallah..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım yyaaaa inşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: içindeki mutuluk bize halaylar çektirecek haberler getirsin inşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :lepi::lepi::lepi::lepi:

bu arada ben doktora gittim geldim..
kist gitmiş sonunda..
klomenle bebe aspirini verdi..
11. günü tekrar kontrole..
takip yapılıyor yine..
aspirin bebe getircek bana kaydirigubbakcemile3

canım ya kistlerin gittmesine çok sevindim neler kulandın banada yazarmısın kız kardeşimde var kist 4 aydır falan ne yaptıysa geçmedi şimdi dr 2 ay daha bakıp laparoskopi yapalım diyor

asicim çok üzüldüm canım ama bunda da bi hayır vardır elbet
aklıma kendi aşılama tedavim geldi birden
bende aşılama olamamıştım ve çok üzülmüştüm
İnşallah bebeğin sana süpriz yapar annesi

canım ben aşılama yaptırmadım hiç ama kafanı çok yorma oluruna bırak bu durum seni stres yapar inşşşşş tutmuştur ve sende anne adylarımızdan olursun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kizlar dun gorumcem dogum yapti
pamuk gibi prensesimiz oldu cok seker
Rabb'im birlerede nasip etsin insallah bu duyguyu insallah

amin amin inşşşşşşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: canım çok bekletmez RABİM bizleri inşşşşşş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım yyaaa çok üzüldüm senağlamasenağlama senağlama senağlama şimdi sana ne söleylesen fayda etmez bi,lirim ama MEVLAM BİR GÜN BİZİDE GÜLDÜRECEK İNŞŞŞŞŞŞŞ lütfen üzme kendini

CANLARIM BEN YARIN ANNEMı ÜNÜVERSTEYE GÖTÜRECEĞıM SANIRIM YOKUM AKŞAMA GELEBıLıRMıYıM BıLMıYORUM mafoldumben mafoldumben kafamçokkarıştı ıNŞŞŞ SONUÇLARIMIZ ıYı ÇIKAR DUA EDıN BıZE ŞEKERLERıM

asim canım çok geçmiş olsun her olmayan işte bir hayır vardır burda kaç defa yaşadık inşallah sende bize ansızın verirsin müjdeni........

zelalcim senin içinde geçerli canım hayırlısıyla en yakın zamanda süprizle gelir bebeğin inşallah...........

kizlar dun gorumcem dogum yapti
pamuk gibi prensesimiz oldu cok seker
Rabb'im birlerede nasip etsin insallah bu duyguyu insallah

allah analı babalı büyütsün canım hepimize nasip etsin rabbim bebeklerimizi kucaklamayı

bu arada ben doktora gittim geldim..
kist gitmiş sonunda..
klomenle bebe aspirini verdi..
11. günü tekrar kontrole..
takip yapılıyor yine..
aspirin bebe getircek bana kaydirigubbakcemile3

inşallah c canım bende kullanıyorum bebe aspirini rabbim cümlemizi kavuştursun yavrularımıza.........

rabbim korktuğunuz yerlere uğratmasın inşallah canım testleriniz tertemiz çıksın inşallah
hoşçakalın.........
arkadaşlar bugün bi daha giremem arkadaş olcak yanımda giremem yani yarına kadar hoşçakalın...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…