canım ya kistlerin gittmesine çok sevindim neler kulandın banada yazarmısın kız kardeşimde var kist 4 aydır falan ne yaptıysa geçmedi şimdi dr 2 ay daha bakıp laparoskopi yapalım diyor
CANLARIM BEN YARIN ANNEMİ ÜNÜVERSTEYE GÖTÜRECEĞİM SANIRIM YOKUM AKŞAMA GELEBİLİRMİYİM BİLMİYORUM mafoldumben mafoldumben kafamçokkarıştı İNŞŞŞ SONUÇLARIMIZ İYİ ÇIKAR DUA EDİN BİZE ŞEKERLERİM
evet kizlar beklelenen tlf geldi
tedavim iptallllll bitti benim icin hersey ikinci defaaaaa
[ı]yetercim ben doğum kontrol hapı kullandım sadece..[/ı]
[ı]benimkisi yumurtanın çatlamamasından oluşan kistti..[/ı]
[ı]2 ay sürdü gitmesi..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]annene de geçmiş olsun canım..[/ı]
[ı]inş güzel sonuçlar alırsınız..[/ı]
asim canım çok geçmiş olsun her olmayan işte bir hayır vardır burda kaç defa yaşadık inşallah sende bize ansızın verirsin müjdeni........
zelalcim senin içinde geçerli canım hayırlısıyla en yakın zamanda süprizle gelir bebeğin inşallah...........
allah analı babalı büyütsün canım hepimize nasip etsin rabbim bebeklerimizi kucaklamayı
inşallah c canım bende kullanıyorum bebe aspirini rabbim cümlemizi kavuştursun yavrularımıza.........
rabbim korktuğunuz yerlere uğratmasın inşallah canım testleriniz tertemiz çıksın inşallah
hoşçakalın.........
arkadaşlar bugün bi daha giremem arkadaş olcak yanımda giremem yani yarına kadar hoşçakalın...............
2 yumurtam vardı döllenen...
2 si co cultur ortamında bekletildi..
1 i bölünmüş,diğeri bölünmemiş,beklemediler belki sonradan bölünür diye...
1. kalitede 4 hücreli 2.gün embriyom artık benimle....:asigim::CüvCüv:
canım çok sevindim iyi hadi kistlerden kurtuldun canım bebe aspirini getirsin artık senin bebişini canım aminnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: zemuszemus zemuszemus
güzelim seinmi beceriksizliğin yoksa doktorların ihmalkarlığımı tartışılır bence sende biraz rahat durmamışssınlmaz: iş yapmasan ne olurdu 10 gün neyse artık bir dahakine daha dikkatli olursun canım lmaz: zemuszemus zemuszemus
canım zaten hazırlıklıydın bu sonuca olsun inşallah bir dahaki sefere artık bebişin gelicek canım allahım hakkında hayırlısını yazsın emeklerini boşa çıkarmasın canım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
asi salla canım ..
aç bir oynak şarkı dinle ..
kenan rütbeni bileceksin güzel şarkı.. sositososito
Asim söylenecek fazla bişey yok aslında.. her şey Allahtan bidahai sefere her şey yolunda gider umarım
ay canım yaa...çok üzüldüm:sinifsinif:neden öyle ol du ki??
ama her işte vardır bir hayır demekten başka elimizden bişey gelmiyor ne yazık ki bitanem..
eeee..doktorlar ne diyor bu işeee??öff yaaa..
ASİCİM çok üzüldüm senin adına ama napalım canım hayata yaşayacaklarımıza yön vermiyoruz .Rabbim her şeyin hayırlısını versin.
ZELAL81 sanada geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sende bebeğine kavuşursun.
Kızlar listeleri düzenledim bir göz gezdirirmisiniz.Güncellenmesi gerken bir bilgi varsa bilgilendirirmisiniz.
iyi de tatlım yaa..biz tüp bebeğe başladığımızdan beri hiç eşimle ilşkiye girmedik..doktor yumurtaları çatlatablirsiniz girmeyin demişti..
canım ya senağlamasenağlama senağlama senağlama hep sölüyorum başında böle oaylar geçmiş biri olarak konuşmakta zorlanıyorum nutkum tutuluyor çok üzüldüm yyaaaaa senağlamasenağlamasenağlamasenağlama hayırlısı inşş bir daha ki denemende güzel sonuçlar alırsın tatlım yaaaaaa oofffff senağlamasenağlamasenağlama senağlama senağlama
asicim çok üzüldüm canım ama bunda da bi hayır vardır elbet
aklıma kendi aşılama tedavim geldi birden
bende aşılama olamamıştım ve çok üzülmüştüm
İnşallah bebeğin sana süpriz yapar annesi
asim canım çok geçmiş olsun her olmayan işte bir hayır vardır burda kaç defa yaşadık inşallah sende bize ansızın verirsin müjdeni........
zelalcim senin içinde geçerli canım hayırlısıyla en yakın zamanda süprizle gelir bebeğin inşallah...........
allah analı babalı büyütsün canım hepimize nasip etsin rabbim bebeklerimizi kucaklamayı
inşallah c canım bende kullanıyorum bebe aspirini rabbim cümlemizi kavuştursun yavrularımıza.........
rabbim korktuğunuz yerlere uğratmasın inşallah canım testleriniz tertemiz çıksın inşallah
hoşçakalın.........
arkadaşlar bugün bi daha giremem arkadaş olcak yanımda giremem yani yarına kadar hoşçakalın...............
canım üzüldüm yaaa gerçekten doktorun ne dedi peki ilerde aşılama tekrar yapılabilecekmi yoksa tüp bebekmi deniyceksiniz.
bence bu arada dinlenin hem moralmen çok bunalmışsın belli desteğe ihtiyacın olacak canım biz yanındayız boşver üzülme sakın derdi veren rabbim dermanınıda vericek emin ol
Arkadaşlar benim bu ayda olmadı. Haftaya rahim filmi çektiriceğim.BAkalım hayırlısı
Arkadaşlar benim bu ayda olmadı. Haftaya rahim filmi çektiriceğim.BAkalım hayırlısı
ya temizlik yapmaktan gidermiki yumoslar hic sanmammm
evet hazirlikliydim zaten kesin oldugunu bilinsin diye yazdim yani ben sabah sendeledim ama dusmeden kalktim allahima bin sukur iyi sabir var bende
yinede bugun sallamayim ama ykinda salliycam
amin canim tskler evet haklisin
drlar beni sucluyor lar ignemi yapmamisim yaptim desemde
evet canim hep oyle dua ettim demekki bu hayirli imis
ule benim umudum daha bitmediki adet olmadim calisma var bol bol neden olmasinnn
bizede girebilirsiniz demislerdi
en son girdigimden suphelendim zaten cunku evliligimde ilk defa bu kadar agrim olmustu
merciiiiiiiiiiiiiiii aminnn
evet canim her serde varidr bi hayir demi saglik olsun
sagol canim amin
fazla takip edemedin galiba canim
bu benim ikinci tup bebek denememdi hic asilama olmadim ben
evet iykide yanimdasiniz tsklerrrr
hi bu arada arkadasina soylede kullansinlar cunku iyi geldigini biliyoruz bi kac arkadastanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?