Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bademcim transferin hayırlı olsun. İnşallah sıkı sıkı tutunur ve yüzün güler canım. Bu arada haberini aldık mutlu olduk ama sen çık yat dinlen canım.

vitamin ilacını kullanabilirler..
kullananlar vardı canım..
morfolojinin ilacı yok diye biliyorum.. ama vitaminin etkisi olur belki..
hareket için havuç kürü kullansın ama sigara içmiyorsa..

mikrotese zor birşeymi arkadaşlar bilen varmı. ne kadar zamanda ağrıları diner. ne zaman ayağa kalkar. 3 gün araba kullanamaz dedi dokto doğrumu..

benim bilgim yok canım..
tese yaptıran arkadaşlar vardı..
gelirlerse cevaplarlar..

badem hayırlı olsun canım..
inş sonunda yüzün güler yine..
sağlıkla kucağına alman nasip olur inş.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sımsıkı tutunsun embriyon inşallah canım opuyorumnanaktan

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim..Allah hepinizin gönlündekini versin inşallah..:1hug:a.s.:Saruboceq:
Tek tek alıntı yapamadım,yatarak yazmak zor oluyor...

Sizler de benim dualarımdasınız her zaman,desteğinizle moral buluyorum..a.s.:asigim:

mrb aradaşlarr bugun bi hikaye duydum 20 yılın sonunda bebeklerine kavuşan ailei hiç bir problemleri yokmuşş ama olmamış doktorlar yıllarca bir sorunları olmadığını sölemişer %1 açıklayamadığımız sebeb demişler. bazan bazı insanlar kolay kolay elde edemezler. çileli olur yolları umarım çektiğimiz sorunları görürür allah ablam yıllarca bekledi yapmadığı şey kalmadı şimdi 2 tane var çocuğu hayatta olmaz demişlerdi ablama???? hepimizi daha fazla bekletmesin bu yoldaa......

baddem umarım allah korur onları umarım tutar suan ağlayarak yazıyorum bunu umarım emeklerın boşa çıkmaz

saol canım verdiğin bilgiler için ikiiside sigara kullanmıyorlar normal sperm oranı onlarında %4 bizimki gibi
hareket sorunu var bende onlara keçiboynuzu pekmezi kullanın dedim olur dimi
saol tekrar canım

yaa bana doktor dediki bu morfoloji düşüklüğü bugunun dünün işi deil çocukluktan gelir dedi eğer öyleyse neden bazen 0 çıkarken değerler bazen yükseliyor yada düşüyor ben anlamadım anlayan varsa anlatsın bana

özlemciğim nasıl gidiyo canım hamişlik
var mı miğde bulantın falan
kaç haftalık oldun canım

iyiyim canım bulantım fazla yok sadece sabahları oluyor aç karınla yada tok karınla farketmiyor ailelere hala söylemedik 3 ayı çıkaralım ozaman söleriz şimdilik iş arkadaşlarım ve eşim biliyo herşey yolunda 8 haftnın içindeyim işte
darısı tüm olmayanların başına inş.
fazla bahsetmekte istemiyorum burda herkes yaralı o yüzden hergün girip yazılanları okuyorum ama yazmıyorum canım
ama kimse üzülmesin üzülmeyince oluyor hakikaten

dualarımız sizinle tatlım:Saruboceq::Saruboceq:

AMİNNNN canım,bu topiğin bütün şekerleri bir gün :CüvCüv: kalacak inşallah Allahın izniyle..çok dua edelimm canlarrrr...:Saruboceq::Saruboceq:

drlar beni sucluyor lar ignemi yapmamisim yaptim desemde
bizede girebilirsiniz demislerdi
en son girdigimden suphelendim zaten cunku evliligimde ilk defa bu kadar agrim olmustu

canım gerçekten çok ilginç ,çok şaşırdım yanii...:bbo::bbo:ya sen Türkiyede yaptırmayı düşünmüyor musun canım??bak Türkiye bu alanda gerçekten çok iyi...sen bilin ama..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi

:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:

1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİ:CüvCüv:
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.

HAMİŞ ADAYLARI

1- SABİNA :CüvCüv:15 HAZİRAN
2-MELORABİS :CüvCüv:16 HAZİRAN
3-CORNELİA35 :CüvCüv:17 HAZİRAN
4-BENGÜSU:CüvCüv: 18 HAZİRAN
5-BİREBİRA:CüvCüv: 19 HAZİRAN
6-NERGİS55 :CüvCüv:20 HAZİRAN
7-BECUN:CüvCüv: 20 HAZİRAN
8-CAN-İSO :CüvCüv:21 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
9-LALUZ24Z :CüvCüv:21 HAZİRAN
10-ELİTU :CüvCüv:22 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
11-MAVİOJE :CüvCüv:25 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
12-CASPER33:CüvCüv: 26 HAZİRAN
13-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
14-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
15-ASİ74:CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ İPTAL EDİLDİ AMA İNŞALLAH ANNESİNE SÜPRİZ YAPAR
15--OZTUN SONUÇ:CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
16-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
17-PİNKROSE :CüvCüv:??? HAZİRAN
18-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
19-SEVGİDOLU:CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek

a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81

lmaz:MUCİZE BANA UĞRAMAZ DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİNlmaz:

:lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:

[/QUOTE]

ASİCİM canım kusura bakma düzelttim inşallah mucize senin kapını çalar bu ay.Tedavisi ertelenipde gelen mucizelerden biri olursun inşallah.

Son düzenleme:
Eşimle iddaya girdik.Ona göre kız bana göre erkek kaydirigubbakcemile3

Bakalım tutunucak ta cinsiyet öğrenme aşamasına girebilicekmiyiz...:CüvCüv:

1- SABıNA 15 HAZıRAN
2-MELORABıS 16 HAZıRAN
3-CORNELıA35 17 HAZıRAN
4-BENGÜSU 18 HAZıRAN
KIZLAR NASILSINIZ HASTA OLDUNUZ MU?YOKSA BıZE SÜPRıZMı YAPACAKSINIZ HIlmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…