Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saol canım verdiğin bilgiler için ikiiside sigara kullanmıyorlar normal sperm oranı onlarında %4 bizimki gibi
hareket sorunu var bende onlara keçiboynuzu pekmezi kullanın dedim olur dimi
saol tekrar canım

pekmezi havuç kürüyle birlikte kullanılır sanırım..
ama kürünü içerse aynı anda ikisini içemez..
ters etki yapar..

1- SABİNA 15 HAZİRAN
2-MELORABİS 16 HAZİRAN
3-CORNELİA35 17 HAZİRAN
4-BENGÜSU 18 HAZİRAN
KIZLAR NASILSINIZ HASTA OLDUNUZ MU?YOKSA BİZE SÜPRİZMİ YAPACAKSINIZ HIlmaz:

canım ya benim hala kırmızılar gelmedikafamçokkarıştı
bekliyorum bakalım kürtajdan sonra adet 30 ile 40 arasında geliyomuş diyolar ama bakalım nasip kısmet artık hayırlısı ne ise o olsun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
ben şuan 36. günümdeyim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
keşke yine süpriz olsa bana ama nerdeeeesenağlamasenağlamasenağlama

zelalcim kısmet değilmiş demek bu kadar üzme kendini herşeyde bir hayır vardır belkide keddi gelecek bebişin inşallah :Saruboceq:

tülişim ohh bee gitti pis kistler gelsin bebikler hadi bakalım zemuszemus

bademcim tekde olsa 4 de olsa nasibimizde varsa bizimle olur inşallah seninde nasibinde gönlündeki vardır :CüvCüv:
aklıma burada bir topikde okuduğum bir şey geldi belki sende okumuşsundur arkadaş tüpbebek tedavisinde tek embiriyo tarnsfer ediliyor tek olduğu için pek ümidi yok ama yüce mevlam varlığını öyle güzel hissettiriyorki o tek embiriyo kendi içinde ikiye bçlünüyor ve tek yumurta ikizlerine hamile kalıyor,rabbim ol desin yeterki neler olmazki :Saruboceq:

Asimm canım okuduğumda çok üzüldüm ama olsun.Herşeyde bir hayır vardır canım sağlıkk olsunnn.Rabbim herşeyin en iyisini bilir bizler içinnn.Ondan gelene sabırla cevap vericezz..Rabim tez zamanda yüzünü güldürsün :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

son dört gün canım
inşallah mutlu haberini alırız
:tesellipuyorumnanaktan

kızlarrr hayırlı cumalar
Allah herkesin dualarını kabul etsin :Saruboceq:
bu gün cuma yarın kandil iki mübarek gün peş peşe
inşallah kızlar bol hamile haberleri alacağımız günler olur :Saruboceq:
hayırlı sağlıklı bebekler herkese nasip olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkesin duası kabul olsun:Saruboceq:

kızlar adetime son bir gün kaldı ve eşim kürün etklili olacağını düşünüyor akşam dediki içimde bir his var sen bir tahlil yaptır ama bende hiç bir belirti yok adet belirtisi bile kafamı karıştırdı. herhalde onun ekisiyle bu gece rüyamda hamile olduğumu gördüm. üstüne üstük rüyamda hem hamile hemde sigara içiyordum ve kendi kendime ben hamileyken nasıl sigara içerim bunu yapmamam lazım diyip durdum ve öyle uyandım.

canım rüyan hayır olsun inşallah:Saruboceq:
iyi düşün iyi olsun
umudunu yitirme
belkide olur
ben hep Allahım bu değerlerle mucize banad uğrarmı benide bulurmu derdim hep
Allahıma binlerce kere şükürler olsun:Saruboceq:

Sayısız ve sonsuz faydaları muhakkak olan dua nimetinden Rabbim hiç kimseyi mahrum bırakmasın.
Gerçek fakirlik ve yoksulluk, bu kadar çok ihtiyacı olan insanın, bunların hepsini karşılayabilecek
bir Yaratıcıya inanmaktan uzak kalmasıdır. Allahım, bizi iman nimetiyle şereflendirdiğin gibi,
kalbimizi de sevginle güçlendir. Âmin… CUMANIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN KIZLAR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Sağol canım
dediğin gibi akkahıma şükürler olsunki şuan nefes alıyoruz ve mucizeler allahdan geliyor

hayırlı cumalar,

demek yarın kandil haberim yok......

laluz ben henüz adet olmadım,dün adet günümde gelmedi her an olacakmışım gibiyim ama gelmedi henüz,sanırım bu yaşadığım problemlerden gecikti,diğer ihtimali düşünmek istemiyorum çünkü hamileysem eğer bunu sonlandırmak benim için çok acı olurdu,herşeyin hayırlısı diyorum,olursam ya da olamazsam mutlaka yazarım,şimdi çıkıyorum,hoşçakalın....

hayırlı cumalar arkadaşlar.

bu bümarek cuma saatlerinde allahım inşalllah sesimizi duyar ve bizleri meleklerimize kavuşturur.

Negüzel dualar etmissiniz kızlar rabbim herkesin duasını kabul etsin hayırlı cumalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…