Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

YARIN NE KANDİLİ ARKADAŞLAR HİÇ HABERİM YOKmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Hayırlı cumalarr diliyorum herkezee..
Rabbim bu mübarekk gündee edilen dualarııımızı kabull etsinn inşallahhh

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:1shok::1shok::1shok:Yaaa bunaa üzülürüm şimdii yarınn eğerr kandil se egerr..Uf yaaaa:sinifsinif::sinifsinif::gitme:ibadet yapamıycam o zaman adetliyim:gitme::gitme::gitme:mafoldumben

Hayırlı Cumalar kızlar:Saruboceq:
Allahım inşallah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

YARIN NE KANDİLİ ARKADAŞLAR HİÇ HABERİM YOKmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canlarım yarın kandil değil. 25 haziran-haftaya perşembe Regaip Kandili.

Kızlar hayırlı cumalar. Rabbim kalbimizdeki, gönlümüzdeki tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin. Allahım yar ve yardımcımız olsın inşallah.

turkbayragiturkbayragi yeteeeer canım annenin neyi var
İnşallah kötü bişey çıkmaz

hepinize hayırlı cumalar kızlar..
Rabbim gönlünüzün muradını versin inş..
tez zamanda hayırlı hamilelikler versin inş..

arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....

kızlar merhaba hergün uzaktanda olsa hepiniz takip ediyorum bnm eşimdede morfoloji ev harekettlilik problemi vr bndede pko var bir kez klomenle aşılama denedik ama olmadı öbür ay iğnelerle 2.aşılamaya geçicez.eşimin en son değerleri sayısı:20 milyon yıkamadan sonra hareketlilik toplamda %50 oluyor morfolojisi%3 sizce bu değerlerle 2.aşılamaya geçeyyimmi ne önerirsiniz drum aşıalamyla olur diyor ama bilmy.zaten eşimde tüp b.ağzına bile almıyor bnde sesimi çıkaramıyorum haliyle incinmesin diyeee offfff sizce?bu arada eşim evicap içiyo keçiboynuzu kürünede başladık bir haftadır:gitme:

arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....

ayyy inanmıyoum ne güzel tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin .....neydi probleminiz acaba

bengusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

amannn allahımmm tesadüfeeeee baaakkkkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıistersin olmaz,istemezsin olur... Rabbimin işi işte... bengusu canım belki bu vesile ile tekrar birleşirsiniz olmaz mı?:kedi:

eşimden ayrılmak üzereyim ve ben hep dua ettim eğer eşim benim için hayırlıysa dedim bu ay hamile kalayım değilse ayrılayım............

canımmm nasıl bir mucize böyleeeeee Bak demekki Allah ayrılmanı istemiyormuşşşş cnm ne güzel yaaaa çokkk sevindimmmm inş.bir gün bizde senin gibi görürüz ikici çizgiyisenağlamasenağlama

bengücüm olmasına çok sevindim..
inş dediğin gibi aldırmana gerek kalmaz..
o koca kafalı adam senin değerini anlar da döner evine..
anasını da kaynar kazana koyup yakmalı :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
Allah hakkınızda hayırlı olanı vermiştir muhakkak..
hayatınız tekrar düzene girsin inş..

bengusu canım nasıl sevindimkaydirigubbakcemile5Allaha şükürler olsun.Gözün aydın tatlım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

selam kızlar hayırlı cumalar bu mübarek günde dualarımız kabul olsun bebişlerimiz hayırlısıyla göbişlerimize gelsin inşş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…