hayırlı cumalar,
demek yarın kandil haberim yok......
laluz ben henüz adet olmadım,dün adet günümde gelmedi her an olacakmışım gibiyim ama gelmedi henüz,sanırım bu yaşadığım problemlerden gecikti,diğer ihtimali düşünmek istemiyorum çünkü hamileysem eğer bunu sonlandırmak benim için çok acı olurdu,herşeyin hayırlısı diyorum,olursam ya da olamazsam mutlaka yazarım,şimdi çıkıyorum,hoşçakalın....
YARIN NE KANDİLİ ARKADAŞLAR HİÇ HABERİM YOKmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
CANLARIM BEN YARIN ANNEMİ ÜNÜVERSTEYE GÖTÜRECEĞİM SANIRIM YOKUM AKŞAMA GELEBİLİRMİYİM BİLMİYORUM mafoldumben mafoldumben kafamçokkarıştı İNŞŞŞ SONUÇLARIMIZ İYİ ÇIKAR DUA EDİN BİZE ŞEKERLERİM
arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....
ayyy inanmıyoum ne güzel tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin .....neydi probleminiz acaba
arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....
eşimden ayrılmak üzereyim ve ben hep dua ettim eğer eşim benim için hayırlıysa dedim bu ay hamile kalayım değilse ayrılayım............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?