Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....

Neeeeee ay inanmıyorumdelikafadulden
süper bi haber
maşallah kocasının geldiği ilk ayda hamile kaldı valla:jeyyar:
çok tebrik ederim

canım değerleriniz iyi sayılacak düzeyde..
sayısı normal değerde..
hareketin toplamı 50 se o da iyi.. ilerisi fazladır inş..
morfoloji de fena değil..
kısmette varsa olur dene bence imkanda varsa..
iğnelerle şans daha yüksek diye biliyorum..
hayırlısı neyse o olsun inş..

canım çok sağol cvbn içinnn inşallah olur aşılamaya devam edeyim zaten tüp b.yaşımda tutmuyo 22 yaşındayım daha yıkamadan önce %17 harektliliği ama yıkmadan sonra %50 oluyor evet iğnelerle olunca yumurta kalitesi daha iyi oluyomuş öyle duymuştum bnde inşallah en kısa zmanda meleklerimize kavuşuruzzz sağolcanım:1hug:a.s.

canım eşinin sayısı çok iyi bence 20 milyon
bizimki 16 milyondu.
morfolojimizde 3 tü bi ara. doktor aşılama yapalım demişti
bence 2. aşılamayı yaptır
kısmet belki bu sefer tutar
eğer eşin sigara içmiyosa her akşam 1-2 tane havuç sıkıp, içine de 1-2 damla sıvıyağ katıp içir eşine
ama sigara içmiyosa içsin
morfolojisi artacaktır
bizim morf. %7'ye çıkmıştı

canım malesfki sigara kullanıyo ama keçiboynuzu yapıyorum bir haftadır onun bi faydası olurmu?canımmmm inş.....bnde kavuşurum meleğime inş...birgün bizde senin gibi oluruz cnm...yatırayım cnm o zman 2.aşılamayı inş.bu kez tutar:1no2:

Kızlar az bu ara sık sık transfer sonrası ile ilgili bir topik var tekrar tekrar orada yazılanları okuyorum. Tarnsferin 10. günü idrar testi yapanlar var. 2.çizgi silik de olsa çıkmış. Ben de testi elime aldım, kabını açtım test yapacaktım. O kadar heyecanlandım ki anlatamam. Hala kalbim deli gibi çarpıyor. Korktum geri bıraktım, yapamadım. Bir taraftan da sabırsızlanıyorum. Ne yapacağımı bilemedim. Bugün 10. gün. Normalde pzts kan testi yapmam gerekiyor. Ayyy kalbim durcak gibi sanki

Canım Allahım yardım edicektir inşallah:Saruboceq:
emeklerimizi, ne kadar çok istediğimizi görüyo Allahım
inşallah hiç kimsenin emekleri boşa çıkmaz:Saruboceq:
hepimizin kucağı dolar sağlıklı bebeklerle:Saruboceq:
keçiboynuzunun faydası olur tabi
İnşallah 2. aşılaman tutar

inşallahh canım inşallahhhh:Saruboceq::1hug:

arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....

eşimden ayrılmak üzereyim ve ben hep dua ettim eğer eşim benim için hayırlıysa dedim bu ay hamile kalayım değilse ayrılayım............

senağlama senağlama senağlama ay ne güzel maşallah.bak rabbim ne büyük sizin için en hayırlı olanı verdi..demek bu bebek sizin için başlangıç olacakmış..rabbim bebişinizle mutlu mesut etsin işallah..

Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin ailenize huzur getirir.Eşinle seni birbirinize bağlar.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

arkadaslar benim kafam karisti yaaaCADIARZUmorfoloji %3 iken asilama yapiliyosa benim doktorum neden hemen tup bebk yapin,asilama asla olmaz imkansiz dedi,hatta mikroenjeksiyon yaptilar.%3 morfoloji ile normal yolla bile cocugu olan varsa neden benim tup bebk denemem basarisizlikla sonuclandi?

birde bu havuc suyu,keci boynuzu kuru ve kullanilan ilaclar hakkinda detayli bi bilgi verirseniz sevinirim.adi gecen ilaclari doktora danismadan,bizim eczaneden alip kullanmamiz mumkunmu ve mantiklimi?

bu kullanilan ilaclar ne?

vitaminmi?

ayyy sorular sorular sorular?kafam kazan,kaderimde kazi kazana dondu valla kaydirigubbakcemile3 ya tutarsa yapiyoruz.kumar gibi mubarek.

tüylerim diken oldu :gitme:
ben dedim demi :gitme:
bengüsu ben dedim :gitme:
demedi de :lepi:
o bel ağrısı belirti dedim alkisalkisalkis
eşinde askerden geldi
ve ameliyat olalı bi sürü zaman oldu
ayrıca Allah sizin ayrılmanızı istemiyo :Saruboceq:
bu bir vesile lmaz:
sakın o bebeğe kıyma sakın lmaz:

kızlar bengusu kan vermeye gitti galiba ya
ay inşlallah aldırmaz bebeyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, beslenmeye bağlı olarak son yıllarda erkeklerde sıkça görülen sperm sayısının düşüklüğüne çare olarak keçiboynuzunu tavsiye etti.
7-8 tane keçiboynuzunu kırıp yarım litre sıcak suya atarak 3 dakika kaynatıp 20 dakika kısık ateşte demlendirin.

Ilıdıktan sonra elde edilen suyun yarısını sabah kahvaltısından sonra, diğer yarısını öğle yemeğinden önce için.Bu uygulamaya 1 hafta boyunca her dün devam edin.

Birinci hafta haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatmadan bir su bardağı için.Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayın.

Bu kür 3 ay uygulanmalı.

herkese hayırlı cumalar RABİM KALBİNİZDEN GEÇENLERİ NASİP EETSİN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,CANLARIM BENİM KULANDIĞIM PC VE NET YEĞENLERİMİNDİ ŞİMDİ ONLARDA KÖYE GİDİYORLAR TABİKİ NETTİ DE GÖTÜRÜYORLAR O NEDENLE BUNDAN SONRA SADECE NET KEFELERDEN GÖRÜŞEBİLECEGİZ SİZİ SEVİYORUM DUALARIM SİZLERLE SİZDE DUZLARINIZDA BENİ UNUTMAYIN AMA ÇOK ÜZÜGÜNÜM

Semiham banada de ya banada banadaaaaaaa sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…