Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....

Canım senin adına çok mutlu oldum. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini
bebişin evinin mutluluk kaynağı olur huzur getiririnşallah :hooray::hooray::hooray:a.s.a.s.a.s.

haydiyin halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Kızlarr biri bana bi fikir versin yaaaa:umursamazkumadınız mı az önceki yazımıııkafamçokkarıştı

arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....

CANIM SENİN İÇİN HAYIRLISI BÖLEYMİŞ İNŞŞŞ GÜZEL ŞEYLER OLUR HAYATINDA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

YETEEEEEEEEEEEEERR turkbayragi turkbayragiama biz seni çok özlücez ya biz sensiz turkbayragi naparız yaaaaaaaaaa :1no2: :1no2:

eşimden ayrılmak üzereyim ve ben hep dua ettim eğer eşim benim için hayırlıysa dedim bu ay hamile kalayım değilse ayrılayım............

benim tansiyonum düştü yaaa:sinifsinif:
offsssmafoldumben

Allahım ne olur ayırma bu kuzuları senağlamasenağlama

bak kendini çok yıprattın
aldığın ilaçlarada dikkat et dedim
Allahım sen koru :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı cumalar kızlar............bengusu canım hakında hayırlısı olsun canım ...inşallah eşinle aranız düzelir çok istediğin bebeğini dünyaya getirirsin....

azra bir de havuç suyunun içine 2-3 damla sıvıyağ damlatmak gerekiyormuş. Bu sayede içindeki A vitamininin vücut tarafından daha iyi şekilde emilimi sağlanıyormuş. Taze olarak sıkılıp akşamları içilmeli deniyor. Ve yanında ya da sonrasında başka ilaç v.s alınmamalı dio. Sigara kullanmıyor olmak da gerek.

Keçiboynuzu kürünü içemeyenler için pekmezi de çok faydalı. Onu da tüketebilirsiniz. Sayı ve harekete çok faydalı.

hakında hayırlısı canım inşş güzel haberler alırsın

[sıze="2"]turkbayragiturkbayragi yeteeeer canım annenin neyi var
inşallah kötü bişey çıkmaz
[/sıze]

canım boğzında bir kitle tespit edildi ne olduğunu bilmiyoruz sindiğrafi yapıldı sonuçlar salı alıcağız inşş bir şey çıkmaz tatlım

azra azra ya bn bu drları anlayamıyorum cnm bizede aşılama diyolar drumuz aşaılama deniyelim aşılamayla olur diyo Alahım sen yardım et yarabbimmmm akıl emiyor bu drlara bnm eşim üroloğada gitti varikosel yok bizde eşimin kullandığı bi ilaç var o spermleri çk kötü etkliliyor evicap diye bir vitamin hapı birde trental diye bişi verdi ama biz sadece evicapı içiyoruz umarım etkili olur birde keçiboynuzu kürü yapıyoruz

DİLİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK AMİNNNN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugün gece sevgili eltimle kaynım geliyor irlandadan eşimle onları havaalanında karşılayıp kaynanatörgile çat kapı supriz yapacağız belki bir kaç gün onlarda kalacağız bakalım nasıl geçecek günlerimiz elticağazım türkçe bilmiyor öğrenmek gibide bir niyeti yoktur görüntü onu gösteriyor yine birbirimize bön bön bakıp duracağız işaret diliyle konuşacağız ne gıcık bir durum ya yıllardan beri içimizde türkçe öğrenmiyor yada biliyor bilmemezlikten geliyor onlarında çocuğu yoktur eltim istiyor kaynım daha erken deyip erteliyor zaten eltimde çikolata kisti var hamile kalamıyor yurt dışında tedavide olmak istemiyor kendi dr. na güvenmiyor belki burda tedavi görecek ameliyat olacak kaynanamın yabancı gelini

canım 2 gündür elim gidiyo geri bırakıyorum. Acayip korktum az önce yapmaya kararlıydım halbuki. Kabını açtım, geri bıraktım. Gerçekten zormuşş.

Canımcım cesaret edebiliyorsan kitide açmışsan yap dicem ama nebilim ya offf çok zor hakketen opuyorumnanaktan

suan ne dıyecegımı bılemedım cok saırdım..bengucum tebrık ederım...
rabbıımn gercekten mucızesı oldu...
ınsallah kotu seyle olmz hayatta hep ıstedıgın seyler gercek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…