arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....
arkadaşlar ben hamileyim az önce gebelik testi yaptım çift çizgi silik çıktı inanamıyorum ne yapıcam ben birazdan belki doktora gidip kanımda baktıracağım....
YETEEEEEEEEEEEEERR turkbayragi turkbayragiama biz seni çok özlücez ya biz sensiz turkbayragi naparız yaaaaaaaaaa :1no2: :1no2:herkese hayırlı cumalar RABİM KALBİNİZDEN GEÇENLERİ NASİP EETSİN ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,CANLARIM BENİM KULANDIĞIM PC VE NET YEĞENLERİMİNDİ ŞİMDİ ONLARDA KÖYE GİDİYORLAR TABİKİ NETTİ DE GÖTÜRÜYORLAR O NEDENLE BUNDAN SONRA SADECE NET KEFELERDEN GÖRÜŞEBİLECEGİZ SİZİ SEVİYORUM DUALARIM SİZLERLE SİZDE DUZLARINIZDA BENİ UNUTMAYIN AMA ÇOK ÜZÜGÜNÜM
eşimden ayrılmak üzereyim ve ben hep dua ettim eğer eşim benim için hayırlıysa dedim bu ay hamile kalayım değilse ayrılayım............
Kızlarr biri bana bi fikir versin yaaaa:umursamazkumadınız mı az önceki yazımıııkafamçokkarıştı
eşimden ayrılmak üzereyim ve ben hep dua ettim eğer eşim benim için hayırlıysa dedim bu ay hamile kalayım değilse ayrılayım............
bence yapma elitucum test günün bekle canımcım biliyorum zor amalmaz:
kızlar az bu ara sık sık transfer sonrası ile ilgili bir topik var tekrar tekrar orada yazılanları okuyorum. Tarnsferin 10. Günü idrar testi yapanlar var. 2.çizgi silik de olsa çıkmış. Ben de testi elime aldım, kabını açtım test yapacaktım. O kadar heyecanlandım ki anlatamam. Hala kalbim deli gibi çarpıyor. Korktum geri bıraktım, yapamadım. Bir taraftan da sabırsızlanıyorum. Ne yapacağımı bilemedim. Bugün 10. Gün. Normalde pzts kan testi yapmam gerekiyor. Ayyy kalbim durcak gibi sanki
[sıze="2"]turkbayragiturkbayragi yeteeeer canım annenin neyi var
inşallah kötü bişey çıkmaz[/sıze]
canım boğzında bir kitle tespit edildi ne olduğunu bilmiyoruz sindiğrafi yapıldı sonuçlar salı alıcağız inşş bir şey çıkmaz tatlım
Sayısız ve sonsuz faydaları muhakkak olan dua nimetinden Rabbim hiç kimseyi mahrum bırakmasın.
Gerçek fakirlik ve yoksulluk, bu kadar çok ihtiyacı olan insanın, bunların hepsini karşılayabilecek
bir Yaratıcıya inanmaktan uzak kalmasıdır. Allahım, bizi iman nimetiyle şereflendirdiğin gibi,
kalbimizi de sevginle güçlendir. Âmin… CUMANIZ HAYIRLARA VESİLE OLSUN KIZLAR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlarrr hayırlı cumalar
Allah herkesin dualarını kabul etsin :Saruboceq:
bu gün cuma yarın kandil iki mübarek gün peş peşe
inşallah kızlar bol hamile haberleri alacağımız günler olur :Saruboceq:
hayırlı sağlıklı bebekler herkese nasip olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
herkesin duası kabul olsun:Saruboceq:
canım 2 gündür elim gidiyo geri bırakıyorum. Acayip korktum az önce yapmaya kararlıydım halbuki. Kabını açtım, geri bıraktım. Gerçekten zormuşş.
Hayırlı Cumalar :Saruboceq::1hug:
günaydın hayırlı cumalar rabbim herkesin dualarını kabul etsin inşallah.
günaydın kızlar hayırlı cumalar herkeze
canım boğzında bir kitle tespit edildi ne olduğunu bilmiyoruz sindiğrafi yapıldı sonuçlar salı alıcağız inşş bir şey çıkmaz tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?