Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar ya size bisey soracaktim
ben en son 4haziranda adet oldum ama bugun goguslerim acayip sizliyo, adetliyken bile nerdeyse hic sizlamaz, bi kac gundur hafif hafif yokluyodu bugun baya bi hissettirdi, acaba ne olabilir?

hamilelik belirtisi olabilir canım sonuçta az kalmış tarihine..inş. hamilesindir ben hamileyken çok sızlıyordu göğüslerim.

kizlar ya size bisey soracaktim
ben en son 4haziranda adet oldum ama bugun goguslerim acayip sizliyo, adetliyken bile nerdeyse hic sizlamaz, bi kac gundur hafif hafif yokluyodu bugun baya bi hissettirdi, acaba ne olabilir?

daha 17. günün ama bazen bendede olur du bazen göğüsl ucumun rengi bile değişirdi:1no2: ama sonuç negatif ama umarım istediğin gibidir nedenii:Saruboceq:

sorun neydi sende

elituu ne zamann tahlill günü:dance:

ballı lokma tatlım bu pazartesi test yapacağım hayırlısıyla.
Kızlar normalde kasıklarıma transferden sonra ani batmalar oluyordu ama, 2 gündür resmen küt kramp gibi ağrılarım oluyo. Normal mi sizce. Yarın adet günüm normalde. Hasta olcam die çok korkuyorum. Allahım inşallah bebişlerim benimledirle, inşallah herşey yolundadır.

Ayşecim, cucucum doğum gününüz kutlu olsun. Nice sağlıklı, bebişlerinizle çok mutlu yaşayacağınız bir ömür diliyorum.a.s.

insallah hamilelik belirtisidir eger hamilede degilsem bu gelecek adetlerimle 60.ayi devircez!!!
elitu ilk hamileligimde(dusukle sonuclanmisti) dondurulmus transferinden 1hafta sonra hastaneye gitmistim kasiklardaki batmalardan dolayi acayip kotuydu kesin tutmadi demistim ama bebislerim ordaydi ama beni erken biraktilar!!
insallah sonucun pozitif olur...

aysecim Allahım çok büyük inşallah tez zamanda tüm isteyenlere sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü hayırlı evlatlar nasip eder. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. Yüzümüzü güldürsün inşallah.:Saruboceq::Saruboceq:

hamileydim canım ama düşük oldu..şu an beklemedeyim yani çalışmalar başladı ama bakalım bekliyoruz sonucu...biz de sayı ve hareketlilik problem..

hımm üzüldüm bende yaşadım aynısı düştü bendede ama bende sorun vardı perde vardı yani ameliyatla alındı ama eşimde problem var morfolojii ve ben hamile kaldığımda böle şeylerden haberimiz yoktu 15 mart 2008 de evlendim 21 nisanda düşük yaptıımm sen anla artık hakkında hayırlısı olsun daha dün eşime yeni ilaçlaar aldım ace plus selenyum ve zinco c ayrıca keçi boynuzu bilmem artık ne olurrmafoldumben

inşallah allah dualarımızı kabul eder:Saruboceq:

inşallah allah dualarımızı kabul eder:Saruboceq:

merhaba canım topikte pek karşılaşmıyoruz seninle "perde vardı ameliyatla alındı" demişsinde onunla ilgili bişey soracaktım, benimde rahim ağzı dar olduğu için 5 ay önce ameliyat oldum geçen haftada aşılama yaptırdım ama doktorum rahim ağzının tekrar kapandığını söyledi, sendeki perde durumu nasıl oluyor? anlatır mısın? acaba aynı durummu diye merak ettim bu sorunu yaşayan hiç kimseyle karşılaşmadımda

hımm hergün giremiyorum evde net yok eşimin iş yerine geldiğimde giriyorum ama ben sizlerikaydirigubbakcemile3 tanıyorum.

perde kalıtsal mış rahimi 2 ye bölen bir perde varmış o alındı ufak bi ameliyattı 1 aydan fazla oldu. hatta doktor 2.sine gerek duyulabilir demişti çünkü tam alamadım parçayı yırtılma olmasın diye dedi ama tekrar gittiğimde gerek olmadığını söledi ben ilk defa duydum sanırım benimki öle bişi deil bence sen onu netten bi araştır yada doktoruna sor bence bu arada aşılama sonucun bellimi bbizde 6 ay deneyecekmişiz sonra aşılama dedi doktor

perde olayını hiç duymamıştım acaba genel jinekolog muayenesinde anlaşılıyor mudur bu?

anladım canım sağol nette de pek bu konuyla ilgili bişey yok, benim aşılama sonucum belli değil daha, 1 hafta oldu aşılama yaptıralı ve sanırım haftaya salı gibi falan belli olur, inşallah sizinde aşılamaya gerek kalmaz canım, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

kızlar bugün transferim oldu...1.kalitede 2 embriyo transfer edildi..inşallah sıkı sıkı tutunurlar ve inşallah tek ve sağlıklı olur..ya transfer edilirken ultrasonda gördüm onları..yarabbim sen ne büyüksün:Saruboceq:..o kadar ilginç geldi ki..

canım Allah yardımcın olsun. Herşey yolunda gider inşallah. Hayırlı sonuç alırsın, sıkı sıkı tutunur tek ve sağlıklı bebişin. Riskli dediğin için tek ve sağlıklı diyorum canım.

sağol canıma.s.inşallah tek ve sağlıklı olur..Allahımdan tek dileğimmmm...:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız transeferı olan arkadaşlarımıza saglıcakla bebişlerı gelsın annelerını sevındırsınler inşşşşşşşşşş

cucu pete ve ayşecim doğumgünleriniz kutlu olsun..inşallah bu sene bebişsiz geçen son seneniz olur..tabii bizim de..

canım ya.nasıl ağlattın beni..:gitme:zaten aldıracağına hiç ihtimal vermiyordum..bu bebiş sizi birbirinize yaklaştıracak..inan bana..kaynanayla görümceler de çatlasınlar artıkkk..:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…