canım çok sağol..bakalım heyecanlı bekleyiş başladı artık..2 temmuzda kan vermeye gdicez..temmuz annesi olurum inşallahhh..:Saruboceq:sen de gel türkiyeye artık..kaydirigubbakcemileevet canim daha iyiyim
evet canim mucksss seninde bugun transfer var yanilmiyorsam allah yardimcin olsun
inş canım hayırlısı olsun da hiç bırakmasınlar seni hemde bir değil iki tane meleğin olsun inş
canım ben belirtilerden hiç anlamam ama inşallah hamilesindirrrr.....:lepi:ballı lokma tatlım bu pazartesi test yapacağım hayırlısıyla.
Kızlar normalde kasıklarıma transferden sonra ani batmalar oluyordu ama, 2 gündür resmen küt kramp gibi ağrılarım oluyo. Normal mi sizce. Yarın adet günüm normalde. Hasta olcam die çok korkuyorum. Allahım inşallah bebişlerim benimledirle, inşallah herşey yolundadır.
merhaba canım topikte pek karşılaşmıyoruz seninle "perde vardı ameliyatla alındı" demişsinde onunla ilgili bişey soracaktım, benimde rahim ağzı dar olduğu için 5 ay önce ameliyat oldum geçen haftada aşılama yaptırdım ama doktorum rahim ağzının tekrar kapandığını söyledi, sendeki perde durumu nasıl oluyor? anlatır mısın? acaba aynı durummu diye merak ettim bu sorunu yaşayan hiç kimseyle karşılaşmadımda
slm kızlar nasılsınız transeferı olan arkadaşlarımıza saglıcakla bebişlerı gelsın annelerını sevındırsınler inşşşşşşşşşş
kızlar bugün transferim oldu...1.kalitede 2 embriyo transfer edildi..inşallah sıkı sıkı tutunurlar ve inşallah tek ve sağlıklı olur..ya transfer edilirken ultrasonda gördüm onları..yarabbim sen ne büyüksün:Saruboceq:..o kadar ilginç geldi ki..
anladım canım sağol nette de pek bu konuyla ilgili bişey yok, benim aşılama sonucum belli değil daha, 1 hafta oldu aşılama yaptıralı ve sanırım haftaya salı gibi falan belli olur, inşallah sizinde aşılamaya gerek kalmaz canım, rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Ulann bir elime geçireyim o cadolozuuuklava: klava: klava:
Ne oldu benım topiğee anlamadımm yaaa ne saçmalamışş o kızz.kıme ne demısızz nannn yoklasınlarr msjlarrııı..
klava:
perde olayını hiç duymamıştım acaba genel jinekolog muayenesinde anlaşılıyor mudur bu?
kızlar bugün transferim oldu...1.kalitede 2 embriyo transfer edildi..inşallah sıkı sıkı tutunurlar ve inşallah tek ve sağlıklı olur..ya transfer edilirken ultrasonda gördüm onları..yarabbim sen ne büyüksün:Saruboceq:..o kadar ilginç geldi ki..
bu gun gorumcemın oglunun dogum gunusu vardı ben harıç bugun dogum gunu yapacagını eltılerım falan bılıyordu oyle uzuldumkı işten geldım muziigımı açtım sınırle işlerımı yaptım gorumcemın oglu geldı yenge dogum gunum var senı beklıyoruz dedı aynı bınada oturuyoruz yenımı aklınıza geldım dedım sonra gelırım dedım sonra eltım kızı hadı yenge gel dıye ya ne bıleyım çocugum olmadıgı için en sona kaldım dıye duşundum oylede zaten gorumede soyledım yok bıtanem aklına oyle bışey getırme dedı
kızlar incır zeytın yagınada bekletım yıyorum ya sol kasıgım nasıl agrıyor işe yarıyor yanı akıntımda var çalışacagız artık :asigimamuk gerçekten işe yarıyor dışarıya kaçamıyorlar delikafadulden
dışarıya kaçmayan nee bende deneyim düşündüğüm şey ise a.s yasakkelime
Hayırlısı ile tutunsunlar inşallah canım a.s.:Saruboceq:
yanımda olduğunuz için çok sağolun canlarımmm..opuyorumnanaktaninşallah meleklerimiz en kısa zamanda bizi bulurlar..opuyorumnanaktaninşallah tutunurlar bir daha gerek kalmaz tedaviye ve alırsın meleğini kucağına:Saruboceq:
evet canım duşun şey hemen dışarıya kaçıyorlar bende burda duydum işe yaradı dene tatlım:asigim:
evet canım duşun şey hemen dışarıya kaçıyorlar bende burda duydum işe yaradı dene tatlım:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?