Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canim daha iyiyim

evet canim mucksss seninde bugun transfer var yanilmiyorsam allah yardimcin olsun
canım çok sağol..bakalım heyecanlı bekleyiş başladı artık..2 temmuzda kan vermeye gdicez..temmuz annesi olurum inşallahhh..:Saruboceq:sen de gel türkiyeye artık..kaydirigubbakcemile

canım ben belirtilerden hiç anlamam ama inşallah hamilesindirrrr.....:lepi:

hayır canım..rahimdeki perde ile rahimağzı darlığı tamamen farklı şeyler..rahimiçi perde rahimin içinde,orta kısmından yukarıya doğru uzayan bir et parçası,bir tür perde yani.rahmi 2 ye bölüyor.doğuştan gelen bir tür rahim anomalisi..perde alınmadığında çoğu kez bebeğin tutunmasını engelliyor,ama tabii perde ile hamile kalanlar da var..ama yine de doktorlar histeroskopi öneriyorlar..histeroskopi sayesinde perde alınıyor.alındıktan sonra o rahmin ,normal bir rahimden bir farkı kalmıyor..rahim ağzı darlığı,rahime giren açıklığın darlığı..rahim içinde değil..şutarafagitti

Ulann bir elime geçireyim o cadolozuuu klava:klava:klava:
Ne oldu benım topiğee anlamadımm yaaa ne saçmalamışş o kızz.kıme ne demısızz nannn yoklasınlarr msjlarrııı..
klava:

Hayırlısı ile tutunsunlar inşallah canım a.s.:Saruboceq:

umarım tutar yüce allah ım yardımcın olsun ne diyim tek umudumuz O aslında

Ulann bir elime geçireyim o cadolozuuu klava:klava:klava:
Ne oldu benım topiğee anlamadımm yaaa ne saçmalamışş o kızz.kıme ne demısızz nannn yoklasınlarr msjlarrııı..
klava:

Evet canım..Meleksen diye birinin ablasıymış sözde..Ben de ne alaka dedim..okudum yazılanları.Bazı arkadaşlar bende şu belirtiler var acaba hamile olabilirmiyim deyince psikolojik olabilir demiş ,ben 2. ayımda hamile kaldım deyince alınmış,kırılmış diğer arkadaşlar doğal olarak..Zili ayşe diye biri de ben onun ablasıyım demiş..Bana göre ablası da kendisi de aynı kişi gibi geldi ama Allah bilir tabi doğrusunu.Meleksenin de bir sürü küfürlü beddualı mesajlarını gördüm..Ben bile sinir oldum yazılarına onun..:dilcikar:

kızlar incır zeytın yagınada bekletım yıyorum ya sol kasıgım nasıl agrıyor işe yarıyor yanı akıntımda var çalışacagız artık :asigimamuk gerçekten işe yarıyor dışarıya kaçamıyorlardelikafadulden

perde olayını hiç duymamıştım acaba genel jinekolog muayenesinde anlaşılıyor mudur bu?

walla anlamayan anlamıyoo öle doktorlar varki beni kürtaj yapan doktor anlamamış ki benimki tam perde ve %1 bi durum ama bekarlığımda ultarasyonda anlamışlardı

bu gun gorumcemın oglunun dogum gunusu vardı ben harıç bugun dogum gunu yapacagını eltılerım falan bılıyordu oyle uzuldumkı işten geldım muziigımı açtım sınırle işlerımı yaptım gorumcemın oglu geldı yenge dogum gunum var senı beklıyoruz dedı aynı bınada oturuyoruz yenımı aklınıza geldım dedım sonra gelırım dedım sonra eltım kızı hadı yenge gel dıye ya ne bıleyım çocugum olmadıgı için en sona kaldım dıye duşundum oylede zaten gorumede soyledım yok bıtanem aklına oyle bışey getırme dedı

inşallah tutunurlar bir daha gerek kalmaz tedaviye ve alırsın meleğini kucağına:Saruboceq:

onsuzlugun cennet kokulumun bugun yoklugunu bır daha hıssettım bebişim olsaydı boyle olmazdı çok zor kızlar umutsuzluga kapılmaktan çok korkuyorum gelecektekı hayallerım bebışlerımle dolu evımde boş bır odam var eşya almıyorum bebişlerımın odası olcak dıyorum dayanamıyorum rabbım daha fazla bekletmesın bızlerı
allahım bıze dayanma gucu ver:Saruboceq::Saruboceq:

canım sakın getirme aklına öle bişe sen olmadığı için ezikliğini duyuyosun sadece okadar ama unutma senin şuçu deil bu kısmett ne olur rahat ol

dışarıya kaçmayan nee bende deneyim düşündüğüm şey ise a.s yasakkelime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…