yanımda olduğunuz için çok sağolun canlarımmm..opuyorumnanaktaninşallah meleklerimiz en kısa zamanda bizi bulurlar..opuyorumnanaktan
kızlar bugün transferim oldu...1.kalitede 2 embriyo transfer edildi..inşallah sıkı sıkı tutunurlar ve inşallah tek ve sağlıklı olur..ya transfer edilirken ultrasonda gördüm onları..yarabbim sen ne büyüksün:Saruboceq:..o kadar ilginç geldi ki..
canım anlatıcakmışın su pamuk olayııınıeeeeee kızlar hadı nerdesınız osetya kız nasılsın heyecan dolusun dımı rabbım yuzunu guldursun
spermler mi cnm,ilişkiden sonra mı pamuk koyuoruz
evet canım sperm kaçmasın dıye hemen oraya yerleştırıyorsun:jeyyar: kaçamıyorlar ben memnun kaldım pamuktan delikafaduldendelikafadulden
melony tamammı tatlım[ inşşşşşşşşşş en kısa zamanda bebişlerın gelır inşşşşşş/COLOR]
canım sakın üst görme olmayasın bende öyle olmuştu çünkü ayyy inş öyle olmuştur bende olunca çok ağladım üzüldüm bu ayda olmadı die ama meğer olmuş o üzüntüden sonra o sevinç nasıl mutlu etti beni hadi hayırlısı inş üst görmedir sende yanılırsın benim gibi
canım çok sağol..bakalım heyecanlı bekleyiş başladı artık..2 temmuzda kan vermeye gdicez..temmuz annesi olurum inşallahhh..:Saruboceq:sen de gel türkiyeye artık..kaydirigubbakcemile
sorma canım yaaa...delikafadulden delikafaduldeneeeeee kızlar hadı nerdesınız osetya kız nasılsın heyecan dolusun dımı rabbım yuzunu guldursun
Canım hayırlı olsun. Herşey gönlünce olsun inşallah.Bol bol dinlen. Ananas yemeyi, bol protein tüketmeyi unutma
kalbin temizmis canim senin oradayim iki temmuzda bennnnnnnn
tutmasin kimse beni
bekle turkiyemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmturkbayragiturkbayragi
canım valla şimdi senden duydum..öyle bişey mi var??çatlatma iğnesinden dolayı testpozitif mi çıkıyor?bilmediğim için hiç denemedim vallaaa canımm..kafamçokkarıştıosetya sen hiç denedinmi test transfer sonrası ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?