Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eeeeee kızlar hadı nerdesınız osetya kız nasılsın heyecan dolusun dımı rabbım yuzunu guldursun

Canım hayırlı olsun. Herşey gönlünce olsun inşallah.Bol bol dinlen. Ananas yemeyi, bol protein tüketmeyi unutma

melony tamammı tatlım[ inşşşşşşşşşş en kısa zamanda bebişlerın gelır inşşşşşş/COLOR]

kızlar hepınıze ıyı geceler elıtu guzel haberlerını beklıyorum canımopuyorumnanaktan

yok canım ya bu gün artık tamamen geliyo
hayırlısı artık

canım çok sağol..bakalım heyecanlı bekleyiş başladı artık..2 temmuzda kan vermeye gdicez..temmuz annesi olurum inşallahhh..:Saruboceq:sen de gel türkiyeye artık..kaydirigubbakcemile

kalbin temizmis canim senin oradayim iki temmuzda bennnnnnnn
tutmasin kimse beni
bekle turkiyemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmturkbayragiturkbayragi

Canım hayırlı olsun. Herşey gönlünce olsun inşallah.Bol bol dinlen. Ananas yemeyi, bol protein tüketmeyi unutma

sağol tatlım,Allah yüzümüzü güldürür inşallah..opuyorumnanaktan buğday ezmesi almıştım,protein niyetinee,onu sütle karıştırıp içiyorumm..
ananas iyi mi geliyor canım??ilk kez senden duydummm..:uhm:

kalbin temizmis canim senin oradayim iki temmuzda bennnnnnnn
tutmasin kimse beni
bekle turkiyemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmturkbayragiturkbayragi

çok sevindim canımsırnaşık şeyinşallah Türkiyede adamakıllı bir yere başlarsın da,Allah senin de yüzünü güldürür..:Saruboceq:Türkiyem gibisi var mı yaaaaa???turkbayragi turkbayragi
bu arada hangi merkeze gideceğine falan karar verdin mi tatlımm??

kızlaaarrrrsss nerdesiniz yawwww??sizi gidi tavuklar siziiiiiiiiiiii...erkenden yattınız dimi??:mymeka: :mymeka:
off gündüz uyudum transferden sonra,şimdi hiç uykum yokk..
haa kızlar bu arada transfer sırasında meryem suresini okudum,,buradki bir arkadaştan duymuştum Allah razı olsun..:Saruboceq:inşallah işe yarar..:Saruboceq:
isityorum yaaaaaaaaa......

Arkadaşlar bu çatlatma iğnesinin etkisi ne zaman atılıyor bileniniz var mı ? benim test hala pozitif çıkıyor da..yani daha çok erken..Transferim daha perşembe günü olmuştu..Daha 2. günüm transferden sonra..:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…