canım valla şimdi senden duydum..öyle bişey mi var??çatlatma iğnesinden dolayı testpozitif mi çıkıyor?bilmediğim için hiç denemedim vallaaa canımm..kafamçokkarıştı
düğün bitti nihayet ve daha yeni eve geldik,evet kızlar sonunda kan testimde de hamile olduğum çıktı şimdilik değerim 634,80 ve inşalllah bu değerim gün geçtikçe artar ve sağlıklı bir gebelik geçirip,sağlıkla alırım yavrumu kucağıma,yazacak çok şey var ama aynı anda yazamıyorum,yarın yazabilirsem bende hamileyim bölümünden de sevincimi paylaşacağım inşallah,perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz eşimle :asigim: ailesi çok mutlu ve benim ailemde aynı şekilde,inşallah bu bebek tüm sorunları ortadan kaldırır ve her şey daha güzel olur,bu arada eşim eve döndü bugün,geçen hafta bugünler evden gitmişti ben ise hastanede sinir krizi geçirmiştim,neyse hatırlamak istemiyorum artık,inşallah herkesin bebeği olur hepimiz hakediyoruz bunu ben doğmadan henüz keseyi bile görmedim ama çok sevdim ben yavrumu,hepimizin yaşaması umuduyla :Saruboceq:
cucum ayşecim biraz geç oldu ama yeni geldim doğum gününüz kutlu olsun kızlar bu geçirdiğiniz son yalnız doğum gününz olsun inşallah bebişlerle kutlarsınız bi dahakini..........
bademcim inşallah dediğin gibi değildir inşallah hamilesindir... ben beşinci günü yapmıştım ve pozitifi görmüştüm allaha şükürler olsun doğru cıktı inşallah seninkide doğrudur canım........
ayyy inanmıyoum ne güzel tebrik ederim canım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin .....neydi probleminiz acaba
bengusuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
amannn allahımmm tesadüfeeeee baaakkkkkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıistersin olmaz,istemezsin olur... Rabbimin işi işte... bengusu canım belki bu vesile ile tekrar birleşirsiniz olmaz mı?:kedi:
canımmm nasıl bir mucize böyleeeeee Bak demekki Allah ayrılmanı istemiyormuşşşş cnm ne güzel yaaaa çokkk sevindimmmm inş.bir gün bizde senin gibi görürüz ikici çizgiyisenağlamasenağlama
bengücüm olmasına çok sevindim..
inş dediğin gibi aldırmana gerek kalmaz..
o koca kafalı adam senin değerini anlar da döner evine..
anasını da kaynar kazana koyup yakmalı :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3
Allah hakkınızda hayırlı olanı vermiştir muhakkak..
hayatınız tekrar düzene girsin inş..
bengusu canım nasıl sevindimkaydirigubbakcemile5Allaha şükürler olsun.Gözün aydın tatlım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Neeeeee ay inanmıyorumdelikafadulden
süper bi haber
maşallah kocasının geldiği ilk ayda hamile kaldı valla:jeyyar:
çok tebrik ederim
eşimden ayrılmak üzereyim ve ben hep dua ettim eğer eşim benim için hayırlıysa dedim bu ay hamile kalayım değilse ayrılayım............[/QUOTE
Tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin bu vesile ile eşinlede bir araya gelmiş olursun. Sakın aldırmayı filan düşünme. Erkekler duygusal olarak zayıflar bu nedenle duygu sömürüsü yapmayı bizden daha iyi becerirler eminin eşin seni seviyor ve bir anlık aptalca davrandı ve düşünmeden konuştu. Bu haberi ona verdiğinde herşey değişecek buna emin ol. Sağlıkla sıhatle doğurmayı nasip etsin.
senağlama senağlama senağlama ay ne güzel maşallah.bak rabbim ne büyük sizin için en hayırlı olanı verdi..demek bu bebek sizin için başlangıç olacakmış..rabbim bebişinizle mutlu mesut etsin işallah..
hihoyyyt alkisalkisalkis delikafadulden :sm_cool: :teytey:
Canım hayırlı olsun inşallah bebeğin ailenize huzur getirir.Eşinle seni birbirinize bağlar.:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Dimi dimi :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
tüylerim diken oldu :gitme:
ben dedim demi :gitme:
bengüsu ben dedim :gitme:
demedi de :lepi:
o bel ağrısı belirti dedim alkisalkisalkis
eşinde askerden geldi
ve ameliyat olalı bi sürü zaman oldu
ayrıca Allah sizin ayrılmanızı istemiyo :Saruboceq:
bu bir vesilelmaz:
sakın o bebeğe kıyma sakınlmaz:
devamı geliyor ...
kızlar bengusu kan vermeye gitti galiba ya
ay inşlallah aldırmaz bebeyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım senin adına çok mutlu oldum. Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebeğini
bebişin evinin mutluluk kaynağı olur huzur getiririnşallah :hooray::hooray::hooray:a.s.a.s.a.s.
haydiyin halaya :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
CANIM SENİN İÇİN HAYIRLISI BÖLEYMİŞ İNŞŞŞ GÜZEL ŞEYLER OLUR HAYATINDA :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim tansiyonum düştü yaaa:sinifsinif:
offsssmafoldumben
Allahım ne olur ayırma bu kuzuları senağlamasenağlama
bak kendini çok yıprattın
aldığın ilaçlarada dikkat et dedim
Allahım sen koru :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlı cumalar kızlar............bengusu canım hakında hayırlısı olsun canım ...inşallah eşinle aranız düzelir çok istediğin bebeğini dünyaya getirirsin....
canim cok sevindimm:teytey::teytey:
bu bebek insallah sizin icin yeni baslangiclar olur:Saruboceq:
suan ne dıyecegımı bılemedım cok saırdım..bengucum tebrık ederım...
rabbıımn gercekten mucızesı oldu...
ınsallah kotu seyle olmz hayatta hep ıstedıgın seyler gercek olur
bengücüm hayırlı olsun tebrik ederim canım allahım tamamına erdirsin:teytey: :teytey: :teytey:
hayat çooooookkkkkkk garip değilmi dostlar:uhm:
Bengusu mafoldumben
hadi gel artık yaaa nolurrrr mafoldumben mafoldumben
BENGÜcüm o tatlı melegin hatırına sapkasını önüne koyar düşünür eşin
harsey düzelecek inş
Rabbim sen cok büyüksün cok
Kızlar bengusuyu çok merak ediyorum :1no2: :1no2:
telefonu olan yok mu arasa vereliniortak
Bengusu tebriklerr canım.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhha.s.
bengüsu senin adına çok sevindim allahım tamamına erdirsin bak ne güzel inşallah herşey yolunda giderde eşinlede aranız düzelir....:teytey:
bengusu İŞTE MUCİZE BU ama eğer aldırırsan senide kocanıda affetmem haaaa haberin olsun bebeişinde seni affetmez.sakın haaaa
yetercim ALLAH şifanızıı versin .umarım tahlilleri iyi çıkar sevindirir sizi
turkbayragi HAZİRAN AYI LİSTESİ turkbayragi
:CüvCüv: LİSTEMİZİN HAMİŞLERİ :CüvCüv:
1.HAMİŞİ EL MUALLİM:CüvCüv::ecrin_bebek:
2.HAMİŞİ ÖZLEMAKTAŞ :CüvCüv::ecrin_bebek:
3-HAMİŞİ SERA96 :CüvCüv::ecrin_bebek:
4-BENGÜSU:CüvCüv::ecrin_bebek:
5-YERİNİ AÇTIM BEKLİYORUM SAHİBİNİkaydirigubbakcemile3zemuszemus
EL MUALLİM VE ÖZLEMAKTAŞ ,SERA96 ,BENGUSUARKADAŞAR HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYIDA NASİP ETSİN...DARISI DİĞER ARKADAŞLARIN BAŞINA ..AYAĞINIZI SÜRÜYÜN KIZLAR.
HAMİŞ ADAYLARI
1- SABİNA :CüvCüv:15 HAZİRAN
2-MELORABİS :CüvCüv:16 HAZİRAN
3-CORNELİA35 :CüvCüv:17 HAZİRAN
4-BİREBİRA:CüvCüv: 19 HAZİRAN
5-NERGİS55 :CüvCüv:20 HAZİRAN
6-BECUN:CüvCüv: 20 HAZİRAN
7-CAN-İSO :CüvCüv:21 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİND
8-LALUZ24Z :CüvCüv:21 HAZİRAN
9-ELİTU :CüvCüv:22 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE
10-MAVİOJE :CüvCüv:25 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
11-CASPER33:CüvCüv: 26 HAZİRAN
12-UYKUCUŞİRİNE :CüvCüv:30 HAZİRAN
13-ÖZLEM82DO :CüvCüv:29 HAZİRAN AŞILAMA TEDAVİSİNDE
14-ASİ74:CüvCüv: 30 HAZİRAN TÜP BEBEK TEDAVİSİ İPTAL EDİLDİ AMA İNŞALLAH ANNESİNE SÜPRİZ YAPAR
15--OZTUN SONUÇ:CüvCüv: HAZİRAN ?????? 1. TÜP BEBEK -
16-BADEM :CüvCüv:?? HAZİRAN2.MİKROENJEKSİYON TEDAVİSİNDE
17-PİNKROSE :CüvCüv:??? HAZİRAN
18-OSETYA2007 :CüvCüv::??? HAZİRAN 1. Tüp Bebek -
19-SEVGİDOLU:CüvCüv: :??HAZİRAN 1. Tüp Bebek
20-^^SABİRSİZ^^ :CüvCüv:??? HAZİRAN
a.s.a.s.
1-SERANALAR
2-HARZEM
3-MİNOŞ
4-NESER
5-BALSURAT
6-GOKKBB
7-TÜLİNY
8-ZELAL81
lmaz:MUCİZE BANA UĞRAMAZ DEMEYİN ŞANSINIZI DENEYİN lmaz:
:lepi:.BURDAKİ HERKES BİR GÜN HAMİLE KALACAK :lepi:
bengüsu tebrik ederim canım çok sevindim..inşallah bu vesile ile eşinle aranız düzelir
yeterciğim çok geçmiş olsun tatlım..inşallah kötü bişey çıkmaz canım..rabbim annene şifa versin
hala gelmedi mi bu kızzzzzz :umursamaz:
Bengusu tebrikler bitanema.s.
yetercim çok geçmiş olsun annen için..Bir an evvel şifa verir inşallah Allah:teselli:a.s.
bengüsu tebrikler canım zaten sen eşini bırakmayı istemiyodun..umarım hakkınızda hayırlısı olur...
25. inde kandil demek he...25. inde iğnelerim bitiyo dr randevum var umarım kandil bana hayırlı gelir...aşılamaya başladım bu arada söylim
bengüsu canım tebrik ederim inşallah bu mucize sizi tekrar bir araya getirir kocişinide yola getirir canım. yüce rabbim size bu mucize ile belkide bir işaret verdi birbirinizi bırakmayın diye.
canım benimdelikafadulden.çok sevindim..daha şimdi girdim ve okudum ben de inanamıyorum,şoklardayım yaniii...delikafaduldenbak ne konuşmuştuk senle..güzel Allahım herşeyin hayırlısını veriyor gördünmü??bu bebek size kat be kat sağlık,mutluluk,huzur getirsin inşallah..ay sen demiştin,yani bu ihtimalden bahsetmiştin ama ne biliyim??genelde Türk filmlerinde olur ya böyle şeyler..:sm_cool:hep hakkımızda hayırlısı dedik,hayırlısı buymuş..duanı da öyle etmişsin zatenn..bundan sonra mutluluk sizinle tatlım bence..kaydirigubbakcemile5:1hug:
kızlar bengusu naptı acaba
eğer kayınvalidesine ve kocasına kızıp bebeğini aldırırsa çok kızarım onakötükedihüso
burda 100 lerce insan var bebek hasreti çeken
İnşallah eşiyle arası düzelir
casper bu ay sende preseed kullansana...
evet bengüsü bence bebeğini aldırmamalı bende kızarım aldırırsa hemde çok kızarım ama tabiki bu bizim taraftan baktığımızda böyle. ama birleşme olmayacaksa tek başına babasız o bebeği büyütmekde tabiki zor olur ama imkansız değildir başedebilir bence o melek için başedilir. tabiki bu bengüsünün fikri saygı duymak gerekir. ama bir haftada sevgi bitmez bence ve bu melek onları birleştirmek için geldi anne ve babasını ayırmamak için geldi bence
bitaneciğim ağlattın beni :gitme:
aferim sana sanada bu yakışır
hiç bir şey sebepsiz değildir bunu unutma
o size Allahın bir mucizesi :Saruboceq:
aslında çok şey yazıcam ama .......
herşey gönlünce olsun bizi habersiz bırakma ne olur :sm_confused:
bengusu canım en iyisini yapmışsın
bebeği aldırmak olmazdı kesinlikle
en iyisi eşinle aranızın düzelmesi
inşallah çabucak düzelir aranız
kaynanan da yaptıklarından utanır belki
kızlar günaydın
herkesi öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oh iyi haber sonuda oh
bengusu canım çok sevindim inan inşallah eşinle barışırsınızda kaynanala görümcelerin hasedinden çatlarda güm diye patlar......eşinle adam akıllı konuş eğer suyuna gidiyorsa anşlaşacaksanız barış kaynanangile fırsat verme onları sevindirme bitanem.....bebişinide sağlıklı bir şekilde büyüt güzelim................sabooooooooooooooo size ne oldu kız allah alllahhhhh ne oluyor ya topiğimizin karılarına gözmü deydi ne.......kız öfke anında sakın dua edim falan deme mazallah tutar mutar sakinleş canım hemende listeden çıkar falan demeler olmuyor haaaaaa sen 6 .lığı istiyordun dün galiba bugünde deiğine bak yarın tekrar fikrin değişir inşallah sakinleşince unutursun inşallah bugünki sıkıntını
evet canim daha iyiyim
herkesin hamile haberine inanin kizlar cok sevindim ben
ama bengunun haberine o kadar cok sevindimki anlatamam
yani o bebege en cok bengunun ihtiyaci vardi ve tam bu zamanda
rabbim sen buyuksun sana binlerce sukur olsun kocanada kapak olsun
kaynanaya ne olsun oh olsun:lepi:
gunaydın kızlar bugun doğanların doğum gunu ktlu bereketlı ols ınşşşşşşşşşşşşş
bengusuya cok sevındım ınşşş bebek mutluluk getırır...................
hamış olmayı beklyenler ınlşşş guzel haberuı tez zamanda verırler...........rabbım bu yılı bereketlı eylesın ınşşşşşşşşşşş........................bekletmesın yanan yureklerı ...................
cok sevindim canimcim yaa..
ohh diyebildim nihayet..
sizi ayirmaya calisanlar Allahindan bulsun,hasetlerinden catlasinlar insallah..
bana kızmayın....
canım sana çok sevindim yaa allahım sonunda gönderdi meleğini sanada inş kucağınada alırsın sonrada ikinciyi yaparsın :d:d:d:d
eşinlede aran düzelir inş
kaynananları takma kafana rahat bir hamilelik geçir boşver herşey olacağına varır
onlar içinde kötü bişey deme allah herşeyi görüyor onlara elbet ya bu dünyada ya öbür dünyada hesabını ödetir hiç birşey hesapsız kalmaz
nasıl gidiyor ilk günlerin bakalım dinlen bol bol stresten uzak dur bol bol meyve ye canım bide ayva da ye bulursan gamzeleri oluyomuş öle diyolar
canım ya.nasıl ağlattın beni..:gitme:zaten aldıracağına hiç ihtimal vermiyordum..bu bebiş sizi birbirinize yaklaştıracak..inan bana..kaynanayla görümceler de çatlasınlar artıkkk..:mymeka:
Allah tamamına erdirsin bitanem :lepi::1hug:
düğün bitti nihayet ve daha yeni eve geldik,evet kızlar sonunda kan testimde de hamile olduğum çıktı şimdilik değerim 634,80 ve inşalllah bu değerim gün geçtikçe artar ve sağlıklı bir gebelik geçirip,sağlıkla alırım yavrumu kucağıma,yazacak çok şey var ama aynı anda yazamıyorum,yarın yazabilirsem bende hamileyim bölümünden de sevincimi paylaşacağım inşallah,perşembe günü keseyi görmeye gideceğiz eşimle :asigim: ailesi çok mutlu ve benim ailemde aynı şekilde,inşallah bu bebek tüm sorunları ortadan kaldırır ve her şey daha güzel olur,bu arada eşim eve döndü bugün,geçen hafta bugünler evden gitmişti ben ise hastanede sinir krizi geçirmiştim,neyse hatırlamak istemiyorum artık,inşallah herkesin bebeği olur hepimiz hakediyoruz bunu ben doğmadan henüz keseyi bile görmedim ama çok sevdim ben yavrumu,hepimizin yaşaması umuduyla :Saruboceq:
arkadaşlar günyadın herkese keyifli pazarlar diliyorum...
ben topiğinizi yeni gördüm,ve maalesef ben de sizin ordudanım...
1,5 senelik evliyim,yaklaşık 11 aydır korunmuyorduk,neden olmuyor diye dr a gideyim dedim,Allahıma çok şükür bende bi sıkıntı yok,ama eşimin sonuçları aklıma hiçbir zaman getiremeyeceğim kadar kötüydü...
sperm sayısı 1,6. olanların da morfolojik olarak sadece %1 i normal,kalan%99 un hepsi morfolojik olarak çok bozuk.Doktor bu şartlarrda doğal yollardan olması mucizeye bağlı dedi,15 sene bile uğraşabilirsiniz belki dediyıkıldım o an anlatamam yaşadıklarımı...
eşimdeki psikolojiyi anlatamam,kendini bana karşı eksik hissetmeye başladı,çok dalgın,üstüne titriyorum ama haberi yeni aldığımız için etkisini henüz atamadı üstünden,şuan da maddi olarak tüp bebek için hazır değiliz :sinifsinif:
yeni evliyiz,ve borçlarımız var,çalışıyoruz ikimizde. iş yerinde dağılır diyorum ama,arkadaşları arıyorlar beni arasıra,çok dalgın bu aralar,bişeyler yapalım diyorlar... daha da kahroluyorum... Ne yapsam bilmiyorum açıkcası...
benim gibi olup hamile kalanınız var mı ne olur biri bişey yazsın,çok ihtiyacım var mafoldumben :çok üzgünüm: senağlama
kızlarrrrr jeyyyand yoktur galiba uzun zamandan beri karşılaşamıyoruz gelmiyormu yoksa benmi görmüyorum geliyorda...........en son tüp bebek rapaoru çıkartıyordu temmuzda tedaviye başlayacaklardı inşallahhh güzel haberler vecektir bizlere
jeyandı bende merak ediyorum
inşallah önemli bişey yoktur
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...ayan-bayanlarin-listesi-1668.html#post7451089
ılk once hosgeldın canım yukarda kopyaladııgım bızm pembe kosemız...nevrosky arkadsımız hazırladıgı lıste..mucıze dedıgımız zamnda cıkıp geldı bebeıklerımız..
umarım sende cok beklemeden hemncecık pembe koseye gırırersınız....
esının destekcısı sensın bunun yuzunden asla sorun etmeyın..
burda hepımız sıramızı beklıyoruz..ve aramızda kac yıllık evlı olan arkadslrımız var ve onlarda umıtlerını yıtırmeden umutlarını tasıyor...
sayı ıcın kecı boynuzu kuru var ıstersen arastır..bunun cok etkısı ooldu kullnana arkadslrda ..
morfolojı degısken oldugu ıcın onun sunada cozumu yok..bıde bakmıısınnn morfoljınız yukselmıs..hatta sole dıyeyım %1 morfoljı ıle hamıs kalan arkadaslarımıa var..sakın umıdını yıtırme....
tekrardan hosgeldın aramıza....buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?